Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οσο για τους καφρους τουλαχιστον οι αγγελοπουλοι εχουν καταφερει να τους αποβαλουν και να κερδισουν τον σεβασμο και την αγαπη του απλου κοσμου 

2 φορές επι Αγγελόπουλων έχει διακοπεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ αγώνας μέσα στο ΣΕΦ με φωτοβολίδες καπνογόνα, μπούκες hooligans στον αγωνιστικό χώρο. Είχε διακοπεί ο αγώνας πριν απο αυτό 5-6 φορές; Ξεκινήσαμε να παίζουμε 21.00 και τελειώσαμε 00.30. Μας κουράσατε!  :-D

Που να ήταν μέσα και οι κάφροι δηλαδή. Μπράβο τους που αποβάλαν τους κάφρους  :-)

Ευτυχώς που το λες. Τουλάχιστον στο Σεφ εχουν γίνει και οι διακοπές οπως έπρεπε να γίνει και σωστα επραξαν. Αλλα για πες μας γιατί στο ΟΑΚΑ δεν εχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο? Για ψαξου για τον λόγο....

οσο για τους καφρους τουλαχιστον οι αγγελοπουλοι εχουν καταφερει να τους αποβαλουν και να κερδισουν τον σεβασμο και την αγαπη του απλου κοσμου 

2 φορές επι Αγγελόπουλων έχει διακοπεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ αγώνας μέσα στο ΣΕΦ με φωτοβολίδες καπνογόνα, μπούκες hooligans στον αγωνιστικό χώρο. Είχε διακοπεί ο αγώνας πριν απο αυτό 5-6 φορές; Ξεκινήσαμε να παίζουμε 21.00 και τελειώσαμε 00.30. Μας κουράσατε!  :-D

Που να ήταν μέσα και οι κάφροι δηλαδή. Μπράβο τους που αποβάλαν τους κάφρους  :-)

Ευτυχώς που το λες. Τουλάχιστον στο Σεφ εχουν γίνει και οι διακοπές οπως έπρεπε να γίνει και σωστα επραξαν. Αλλα για πες μας γιατί στο ΟΑΚΑ δεν εχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο? Για ψαξου για τον λόγο....
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

σε αυτη την περιπτωση δεν μπορει να κανουν κατι οι αγγελοπουλοι ,αλλα οπως ειπα ερχονται μονο στα ντερμπι ..παντως εχουνε διακοπει οι αγωνες στο σεφ σε αντιθεση με το οακα  που δεν συγκινουνται να διακοψουν τον αγωνα . τι αεροβολα εχουμε δει ,τι πετρες ,τι ντου απο οπαδους και να μπαινουν μεσα επιπλεον 5000 αγνοι οπαδοι ,και φυσικα τα ντου στον αγωνιστικο χωρο ,ολα με της ευλογιες της διοικησεις του παναθηναικου 

Δεν τα έχω δει τίποτα ποτέ αυτά που λες. Σε τελικούς Play-off ποτέ δεν έχει μπουκάρει κόσμος μέσα ούτε έχουμε δει αυτά που έχουμε δει απο εσάς. 

Ανακοίνωση βγάζει η Θ7 οτι θα διακόψει το παιχνίδι και έρχεται και το κάνει. Ποτέ το ανάποδο σε μας.

Συνέχισε να ονειρεύεσαι....

Και τι μου λες εμένα τι να κάνει; Πρόβλημά του, ΠΩΣ τους έδιωξε τους κάφρους λοιπόν αφού συνεχίζονται να έρχονται γήπεδο, εσύ τα έγραψες όχι εγώ. Για να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις βέβαια εκεί είναι αρχηγός. Μετα κοιτάει πως θα μαζέψει το χάος που δημιούργησε.

Στα μικρά παιχνίδια δεν πατάγαν έτσι κι αλλιώς. 

Δεν προσπάθησαν ποτέ να προσελκήσουν ζωντανα στην 7, να συσπειρώσουν αληταρια και να'ναι τα ματς εντος ΣΕΦ ζούγκλες, να'χουν οργανωμένους στο πλάι .

Έχεις απολυτο δίκιο, να η ερυθρόλευκη αρθογραφία μία εβδομάδα μετά τα αίσχη αυτών που στέρησαν από την επένδυσή τους και τους δις πρωταθλητές Ευρώπης την προσπάθεια να κατακτήσουν ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ότι μπορούσαν.

http://www.redder.gr/mpasket/5088/ta-eipan-aggelopouloi-thyra-7

http://www.gavros.gr/article/55664/synanthsh-me-aggelopoyloys/

• Like 1

Έλα ρε φίλε που σας αδικούν. 2 φορές διακόψατε αγώνες με παίχτες να κινδυνεύουν και σιγά την τιμωρία που φάγατε.

Ρε συ Θάνο, μετά σου φταίει ο Μίντι που σου λέει ότι "τέλειωσες το άρθρο στον Γαύρο και μπήκες κι εδώ"...Ήμαρτον δηλαδή. Δικιολογημένη η στάση και "νόμιμη"; Στο σκηνικό του αλλουνού το καλοκαίρι "απαντάνε". Και ΑΥΤΟ, ΔΕΝ τους τιμά. Εκτός κι αν κάποιος είναι φόλα οπαδός (και όχι σωστός φίλαθλος του ΟΣΦΠ) και βλέπει αυτήν την "αντεκδίκηση" ως σωστή.

Μόνο που ΤΕΤΟΙΕΣ κινήσεις είναι που οξύνουν τα πνεύματα (...θυμίζουν στους γαύρους τα καλοκαιρινά και δίνουν αφορμή στους βάζελους να πούνε "α τους σιχαμένους").

Αν ήταν κύριοι όπως λες, όχι μόνο δεν θα ασχολιόντουσαν με τον Τράκη, αλλά θα κοίταζαν τί να κάνουν με τα δικά τους οπαδικά φυντάνια. Τα οποία θυμίσου λίγο τί κάνανε και στο κύπελο (μαζί με τους βάζελους) στο Ελληνικό και στα πλέη-οφ στο ΣΕΦ. Διότι έχεις ξεχάσει και νομίζεις ότι "έχουν απομακρύνει τους κάφρους".

Τέλος, "αυτό που πρέπει να γίνεται", δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ δουλειά, είτε πράσινη είτε κόκκινη ομάδα να το ζητάει. Θέμα ομοσπονδίας είναι. Εκτός φυσικά κι αν θέλουν οι ομάδες ΝΑ ΟΞΥΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.

Σλιμ, συνεχίζουμε να μην καταλαβινόμαστε. Τα γεγονότα-κι όχι εγώ- λένε ότι Τράκης 70 ένοχος κι Αγγελόπουλοι 30%. Και οι ΔΥΟ όμως είναι ένοχοι. Οκ τώρα; 

Το ότι διευκρινίζω τον βαθμό συνενοχής του καθ' ένα, δε σημαίνει ότι το κάνω για να βγάλω λάδι τους "λιγότερο". Έγραψα άλλωστε ότι οι Αγγελόπουλοι ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ να φηντάρουν το τρολ τον Τράκη.

Δεν το πολυκατάλαβα αυτό που λες περί σε ποιούς απευθύνομαι. Έχει σημασία άλλωστε; Εκτός κι αν εννοείς ότι οι παναθηναϊκοί όλοι τα χώνουν στον Τράκη, οπότε καλά θα κάνω απλώς να υπενθυμίζω στους ολυμπιακούς, που οι μισοί τους έχουν εικόνισμα τους Αγγελό, τα στραβά τους. Μα ΑΝ το κάνω έτσι που λες, είναι ακριβώς σα να δίνω πάτημα στους ολυμπιακούς να υπεραμύνονται των δικών τους τη στιγμή που εξώφθαλμα ο "απέναντι" κάνει χειρότερα/τα ξεκινάει όλα...

Επίσης φαίνεται ότι δεν πρόσεξες ότι πολλοί παναθηναϊκοί βρήκαν ευκαιρία να σταματήσουν να ασχολιούνται με τον Τράκη (όπως λες ότι κάνουν), και να στηλιτεύουν τους αδερφούς Αγγέλους. Αυτο δηλαδή πού το πας.

Ξέρεις τί λεώ; Αντί να ξοδέυεσαι με 'μένα, θύμισε ο ίδιος στο θρεντ ότι οι Αγγελόπουλοι κάναν' την ΜΑΛΑΚΙΑ να ζητήσουν κοντρόλ, επειδή Ο ΤΡΑΚΗΣ την ξεκίνησε πέρσι. Αντί να βρίσκουν ευκαιρία να το κάνουν οι ολυμπιακοί εδώ.

Τα αρχ...α που κάνουν κακό στην ομάδα, εμφανίζονται μόνο με βάζελο, καμια φορά και με τούρκικες ομάδες.

Εκεί τι κάνεις; Πως τους διώχνεις αν έχουν εισιτήρια;

Μιχάλη, αφού είναι "τόσο συγκεκριμένοι" (....μα τους ξέρει όλο ο κόσμος άλλωστε...), σου φαίνεται δύσκολο να τους "κυνηγήσουν"; Δεν ΘΕΛΟΥΝ βρε φίλε...

Δισεκατομμυριούχοι που μπορούν να "κυνηγάνε" απεργούς/συνδικαλιστές κλπ, δεν είναι δύσκολο να καθαρίσουν με 100, 200, ΧΙΛΙΑ "άτομα".

ΑΝ θέλουν βέβαια.

(...εδώ, όπως όλοι οι πρόεδροι όλων των αθλητικών σωματείων, τα ρίχνουν στην...Πολιτεία μωρέ...Τί να λέμε τώρα...)

Έχεις απολυτο δίκιο, να η ερυθρόλευκη αρθογραφία μία εβδομάδα μετά τα αίσχη αυτών που στέρησαν από την επένδυσή τους και τους δις πρωταθλητές Ευρώπης την προσπάθεια να κατακτήσουν ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ότι μπορούσαν.

http://www.redder.gr/mpasket/5088/ta-eipan-aggelopouloi-thyra-7

http://www.gavros.gr/article/55664/synanthsh-me-aggelopoyloys/

Και άλλες φορές έχουν βρεθει, Μάταιο αν θες για μένα όπως έχει δείξει.

Τις τιμωρίες να μην κλάψουν και άλλα φράγκα σκέψου.

...Μιχάλη, αφού είναι "τόσο συγκεκριμένοι" (....μα τους ξέρει όλο ο κόσμος άλλωστε...), σου φαίνεται δύσκολο να τους "κυνηγήσουν"; Δεν ΘΕΛΟΥΝ βρε φίλε...

Δισεκατομμυριούχοι που μπορούν να "κυνηγάνε" απεργούς/συνδικαλιστές κλπ, δεν είναι δύσκολο να καθαρίσουν με 100, 200, ΧΙΛΙΑ "άτομα".

ΑΝ θέλουν βέβαια.

(...εδώ, όπως όλοι οι πρόεδροι όλων των αθλητικών σωματείων, τα ρίχνουν στην...Πολιτεία μωρέ...Τί να λέμε τώρα...)

Είναι μεγάη συζήτηση. Γιατί δεν φυλακίζονται άτομα που προκαλούν ζημιες, τον ρόλο που θέλει η κυβέρνηση να βαράνε τα σπορ (να ξεσπά εκεί ο όχλος). Μεγάλη κουβέντα. Είδαμε την κατάληξη ενός προέδρου σωματείου που πήγε κόντρα σ'αυτην την λογική και "έδωσε" χούλιγκανς.

Πάνε τα χρόνια που "το ποδόσφαιρο" ήταν "το όπιο του λαού" Μιχάλη. Τη σήμερον ημέρα πάει ασάλιωτο με τα μέτρα και παρ' ολ' αυτά καν δεν δίνουν δεκάρα για το τί κάνει και δεν κάνει ο "όχλος".

Άσε που ανέκαθεν πιο μπικικιναϊκοί ήταν οι λόγοι που η Πολιτεία σφύριζε αδιάφορα, απέναντι στα σωματεία και τις μαφίες τους.

Όσο για ποιόν "πρόεδρο σωματείου" λες, δεν έχω καν ιδέα μεν (αν υπήρξε τέτοιος άγιος θα είχε και δική του γιορτή), αλλά και δεν νομίζω κάτι σχετικό να έγινε δε - όχι τουλάχιστον σε τόσο "καθαρή" και ουσιαστική μορφή όσο αφήνεις να εννοηθεί.

Οι (κάθε είδους) εκκαθαρίσεις σε κάθε κοινωνία είναι πάντα θέμα ανάλογης βούλησης και δεν υπάρχει κάτι "ανέφικτο".

Αν ήταν κύριοι όπως λες, όχι μόνο δεν θα ασχολιόντουσαν με τον Τράκη, αλλά θα κοίταζαν τί να κάνουν με τα δικά τους οπαδικά φυντάνια. Τα οποία θυμίσου λίγο τί κάνανε και στο κύπελο (μαζί με τους βάζελους) στο Ελληνικό και στα πλέη-οφ στο ΣΕΦ. Διότι έχεις ξεχάσει και νομίζεις ότι "έχουν απομακρύνει τους κάφρους".

Τέλος, "αυτό που πρέπει να γίνεται", δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ δουλειά, είτε πράσινη είτε κόκκινη ομάδα να το ζητάει. Θέμα ομοσπονδίας είναι. Εκτός φυσικά κι αν θέλουν οι ομάδες ΝΑ ΟΞΥΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.

θυμαμαι πολυ καλα ,οπως θυμαμαι και την λιστα των ονοματων που εδωσαν στην δικαιοσυνη σε αντιθεση με τον παναθηναικο που δεν την εβγαλε ποτε στην δημοσιοτητα  .οπως θυμαμαι και τον τρακη να κυκλοφορει  ελευθερος πισω απο την μπασκετα και να βριζει τον σπανουλη με χυδαιο τροπο ..επισης θυμαμαι και της προκλησεις των οπαδων του παναθηναικου με ριψη φωτοβολιδων οπου η μια πετυχε στο κεφαλι τον χαινς και που ειναι τυχερος που δεν του στοιχισε την ζωη .

Ρε συ Θάνο, μετά σου φταίει ο Μίντι που σου λέει ότι "τέλειωσες το άρθρο στον Γαύρο και μπήκες κι εδώ"...

δεν διαβαζω τετοιες φυλλαδες εχω δικη μου αποψη οπως εχω πει και προσπαθω να την τεκμηριωνω...δεν προσπαθω να ειμαι προκλυτικος ,βλεπω οτι ο μπασκετικος  ολυμπιακος βγαζει υγεια  και το στηριζω

Δεν τα έχω δει τίποτα ποτέ αυτά που λες. Σε τελικούς Play-off ποτέ δεν έχει μπουκάρει κόσμος μέσα ούτε έχουμε δει αυτά που έχουμε δει απο εσάς. 

Ανακοίνωση βγάζει η Θ7 οτι θα διακόψει το παιχνίδι και έρχεται και το κάνει. Ποτέ το ανάποδο σε μας.

Συνέχισε να ονειρεύεσαι....

Και τι μου λες εμένα τι να κάνει; Πρόβλημά του, ΠΩΣ τους έδιωξε τους κάφρους λοιπόν αφού συνεχίζονται να έρχονται γήπεδο, εσύ τα έγραψες όχι εγώ. Για να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις βέβαια εκεί είναι αρχηγός. Μετα κοιτάει πως θα μαζέψει το χάος που δημιούργησε.

Στα μικρά παιχνίδια δεν πατάγαν έτσι κι αλλιώς. 

λοιπον για να σου φρεσκαρω την μνημη γτ θυμαστε οτι σας συμφερει 

http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2011_06/55.jpg

εδω ειναι το ντου μεσα στο παρκε και προπυλακισμοι των παιχτων μας  ...η τιμωρια του παναθηναικου ηταν χρηματικο προστιμο  και 2 αγωνιστικες των θυρω που με την εφεση αν θυμαμαι καλα μειωθηκε στην μια.

και συνεχιζουμε με τα αισχη 

3 παιχτες μας εφυγαν τραυματισμενοι και ο γυμναστης της ομαδας μας ειχε χτυπηθει με αεροβολο ..η τιμωρια ενα απλο χρηματικο προστιμο ..υπαρχουν και πολλα αλλα ..τι θα πρεπει να γινει για να τιμωρηθειται επιτελους και να εκενωθει το γηπεδο ?  ..η δικη μας τιμωρια ηταν σωστη και συμφωνουμε ολοι ,αλλα η ατιμωρισια του παναθηναικου ειναι εξοργιστικη και υποπτη

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα δεν το εννοούσε κυριολεκτικά ο Μίντι. Χαβαλέ έκανε. Γιατί όντως ο τρόπος που έγραψες περί Αγγελόπουλων, μόνο επί πληρωμή θα μπορούσε να δικαιολογηθεί (...ή από απόλυτη οπαδική μυωπία). Πόσο μάλλον που είναι παναθηναϊκός (και μάλιστα αρκετά οπαδός κι όχι φίλαθλος απλά). Αλλά εδώ και ουδέτερους σαν εμένα τους προκαλούν τέτοιες "δηλώσεις".

Όσο για τον μπασκετικό ΟΣΦΠ, η ομάδα ναι βγάζει υγεία. Το τί γίνεται όμως στα διοικητικά παρασκήνια και δη τα ιδιοκτητικά, είναι άλλο καπέλο.

Κάποιος που νοιάζεται για το άθλημα και τους πιτσιρικάδες (και γενικά τον κοσμάκη) που πάνε γήπεδα και σιχαίνεται στην ιδέα να μην βρεθούν μια μέρα σπαζοκοκκαλιασμένοι, φωτοβολιδιασμένοι, σφαγμένοι, εντός ή εκτός γηπέδων, θα έπρεπε όχι να "πιάνεται" από "αφορμές" για να βγάλει (κατ' ελάχιστον) έναν άσχημο χαρακτήρα (...αν θεωρήσουμε ότι "απλά" οι Αγγελόπουλοι είναι τόσο low όσο το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού") "εκδικητικής φύσεως", και να σκεφτεί πόσο καλό θα έκανε στους προαναφερθέντες αν ήταν πιο μετρημένος στις δηλώσεις και τις πράξεις του.

Αλλά όπως ήδη σου είπα, ούτε τόσο "αθώοι" ούτε τόσο "απλώς αυθόρμητα άσκεφτοι" είναι οι (κάθε) Αγγελόπουλοι... Κάνει πρώτος ο Τράκης το πινγκ, κι αυτοί άλλο που δεν θέλουν να πονγκάρουν...(μεγάλη εκδούλευση τους κάνει πάντως, με τον ρόλο του αρχι-καραγκιόζη που έχει αναλάβει...).

* Αυτό με τη λίστα που λες, το θυμάμαι στο φλου. Αλλά και χωρίς λεπτομέρειες, είδες εσύ να έχει κάποιο αποτέλεσμα; (...και η λίστα Λαγδάρτ δόθηκε ας πούμε. Ξεκαρφωματικά όμως, καθώς από τους χιλιάδες έχουν "ελέγξει" καμμιά 50άρα απ' όσο ξέρω).

Την ουσία να κοιτάς, και όχι το φαίνεσθαι των πραγμάτων...

Επεξ/σία από washcloud

δεν ειμαι καθολου τυφλωμενος οπαδικα απλα το πιστευω αυτο ,ειναι ΚΥΡΙΟΙ και το εχουνε αποδειξει,και δεν μιλαω μονο στον αθλητισμο αλλα και για το κοινωνικο τους προσωπο παρε παραδειγμα της δωρεες που εχουνε προσφερει στον τομεα της υγειας ,οχι μονο τα αδερφια ,αλλα και ο πατερας  τους  ο παναγιωτης αγγελοπουλος ..και μην ξεχναμε πως ανοικοδομησε το μεγαρο και την βιβλιοθηκη του οικουμενικου πατριαρχειου στην κωνσταντινουπολη..ειναι κριμα να εξισωνεις συμπεριφορες κακομαθημενων νεοπλουτων  με αυτες των αγγελοπουλων.

Να με συγχωρήσεις τότε ρε Θάνο, αν τσιμπάς με τις "αγαθοεργίες" των προυχόντων, αλλά έτσι δεν έχει νόημα η κουβέντα... 

[Και το βαρδονογιαννέικο πχ κάνει ανάλογα σκηνικά, αλλά αν δούμε τί ακριβώς κάνει στην κοινωνία με τα άλλα, τα εργασιακά και τα προνομιακά τους (μονοπώλεια και φοροδιαφυγές και και και) βγαίνουν άλλα συμπεράσματα για το ποιόν του καθ' ενός.]

Στον Ντέμη αναφέρομαι.

Λεπτομέρειες όπως είπα δεν ξέρω (αλλά όλο θα είχε πάρει το αυτί μου κάτι για σοβαρή εκστρατεία κατά του χουλιγκανισμού. Το τί ακριβώς παίχτηκε φαντάζομαι ότι θα έχει βάθος και ερμηνείες και δε θα είναι τόσο απλό).

Η ουσία όμως είναι άλλη : δεν μιλάω για τον κάθε σταυροφόρο -που να υποθέσω υπήρξε ο Ντέμης- ένα που αναλαμβάνει προεδρεύων σε ομάδα. Μιλάω για τους όποιους ΜΕΓΑΛΟπαράγοντες (επιχειρηματίες με περιουσίες του σκασμού) με δύναμη (που συνεπάγονται οι περιουσίες και οι επίσης συνεπαγόμενες με αυτές πάσης φύσεως διαπλοκές). Αυτοί, ναι, μπορούν να κάνουν Ο,ΤΙ γουστάρουν (μέχρι και να ναυλώσουν ένα καράβι και αν το γεμίσουν με τους χίλιους κάφρους και να το στείλουν Κεηπτάουν - και να το πνίξουν και μεσοπέλαγα άμα λάχει κι όλας). Κι απλά δεν θέλουν.

Ξανακάνεις το ίδιο. Ποιο δηλαδή;

"Ναι, δεν είναι και πολύ σωστοί ΑΛΛΑ αυτός είναι χειρότερος"

Δεν χρειάζεται σε κάθε μαλακία των αφων, που πλεον είναι πάρα πολλές, να μου θυμίζεις ότι είναι ο άλλος χειρότερος.

Και στο κάτω-κάτω, συνυπολόγισε μια φορά ότι απευθύνεσαι σε οπαδούς που απ'τη μια, συνήθως, κρίνουν σκληρά τις μαλακίες των προέδρων και των διοικούντων και απ'την άλλη τους κάνουν εικονίσματα.

Τον ένα τον λέμε αλήτη όλοι, τους άλλους οι μισοί μαλάκες και οι μισοί ΚΥΡΙΟΥΣ (FACEPALM ΡΕ)

Χρειάζεται αλήθεια να συνεχίσεις να μας θυμίζεις πόσο αλήτης είναι σε κάθε παπαριά των ΚΥΡΙΩΝ, ακόμη κι αν δεν έχει σχέση;

Eτσι ειναι τα κυρίαρχα αρσενικα. Κυριοι τη μέρα, βιτσιο και αλητεία το βράδυ (κάτι ξέρει ο Ομπραντοβιτς που 'φυγε σαν κυνηγημενος, οταν τον γλεντησαν οι Αγγελοπουλοι την τελευταια του χρονια).

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...