Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευτυχως που στο μπασκετ υπαρχει διαφανεια ..καθε χρονο γνωριζουμε τους διαιτητες πριν καν γινει κληρωση ...ειμαι βεβαιος πως τα παιδια θα αναπληρωσουν ισαξια τους  τραυματιες ,ουκιτς ματσουλις και παπα ...καμια δικη της δευτερας δεν θα ασχοληθει με τα κυκλωματα του μπασκετ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δίκη στον Σκάι λέγεται κατ αρχήν. Είναι μια εκπομπή, που έχει αλλάξει πολλά κανάλια και πάντα τα ίδια έλεγε. Κατέληξε στον ΣΚΑΙ δεν ξεκίνησε απο εκεί. Σ'αρέσει; την βλέπεις. Δεν σου αρέσει; Την κλείνεις και μπαίνεις στο parapolitika.gr να διαβάσεις Γαβαθιώτη και τις απόρρητες πληροφορίες που του ταχυδρόμησε η αμερόληπτη ΕΠΟ.

Και μια που είπες για Δίκη, ο Κακέτσης έκανε μήνυση στον Μαρινάκη για εκβιασμό και παραληρεί με βρισιές στην κάμερα. Δείτε το έχει αρκετό γέλιο, θυμίζει magic η φάση.

http://youtu.be/WNatXbKGN_s

http://www.youtube.com/watch?v=WU9xgkvc97g&feature=share&list=UUmHgxU394HiIAsN1fMegqzw&index=94

<p>Αναστοπουλος , Σχινας κ Τανατζης</p>

<p>Θα γελασει το παρδαλο κατσικι παλι</p>

Περιμενες κατι καλύτερο? Πολλούς τραυματισμους εχει ετσι κ αλλιώς. Μεταγραφές δεν κάνουν... ε...

ειναι αυτος που ειχε συληφθει πριν 4 μηνες  για χρεη προς το δημοσιο...μονο στο σκαι του αλαφουζου θα εβγαινε να πει αυτες της ασυναρτησιες ...απορω τι ειναι χειροτερο απο τα 2  το σκαι η αυτος ο κακετσης

ευτυχως που στο μπασκετ υπαρχει διαφανεια ..καθε χρονο γνωριζουμε τους διαιτητες πριν καν γινει κληρωση ...ειμαι βεβαιος πως τα παιδια θα αναπληρωσουν ισαξια τους  τραυματιες ,ουκιτς ματσουλις και παπα ...καμια δικη της δευτερας δεν θα ασχοληθει με τα κυκλωματα του μπασκετ 

Καλά τα λες.. Θυμάμαι τον γκόντα όταν πέρασα από την wurth το 2008. Ερχόταν στα γραφεία και ήξερε από δευτέρα ποιο παιχνίδι σφύριζε το άλλο σαββατοκύριακο. Ελπίζω να μην αμφισβητήσει κάποιος το πόσο γαύρος είναι ο γκόντας ε......

Φαντάζομαι λοιπόν ότι τον διόριζαν οι γιαννακόπουλοι

Η μεγαλύτερη νίκη των Αγγελόπουλων είναι ότι έχουν κάνει τους βάζελους να υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια τον Mr. Μαλαισία Τράκη.

Ο αστυνομικός είναι όργανο.

Το μπουζούκι είναι όργανο.

Ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.

Άρα συμφωνούμε ότι δεν επιτρέπεται γαύρος να αφήνει την παραμικρή υπόνοια που αφορά ύποπτες καταστάσεις στον ελληνικό αθλητισμό;

Φαντάζομαι πως συμφωνούμε και έτσι πάω ήσυχα να ξεκουραστώ γιατί ασπρίσαν τα μαλλιά μου και δεν αντέχω πολύ

Για Ελλαδα μιλαμε , αν νομιζει κανεις οτι καποιος ειναι αθωος τοτε ειναι αφελης

Τουλαχιστον δεν παραπονιεμαι που παιρνεις 3 πεναλτι στην Ευρωπη οταν παραλληλα παιζω με Ρισβανη κ λοιπους κ χανω απο τον Ατρομητο του Ιγκλεσιας κ απο την Κουτσα στο μπασκετ

Δε ξέρω αν το βάλατε:

Καρεμπέ: "Νομίζω ότι πρέπει να αποδεχθούμε την τιμωρία της UEFA. Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Νομίζω ότι ήταν δίκαιοι μαζί μας και νομίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον"

Ο άνθρωπος προσληφθηκε ως γενικος κουμανταδόρος και ως καθρέφτης της ομάδας στην Ευρώπη. Και ότι λέει ισχύει.

Προς γνώσιν και συμμόρφωση . Οτι λέει η Ουέφα πρέπει να το κάνουμε. Ειμαστε Ευρωπαικη ομάδα πλέον.

(τον οποιο Καρεμπέ κάποτε τολμησαν να τον βάλουν στον στομα τους κάποιοι ως "αλητη" κτλ κτλ, επειδή "τολμησε" να δειρει τον Οκκα και τον Καφέ. Που όλοι ξέρουμε τι του ειχαν πει...δε πειράζει. Η Ευρωπη έχει τη καλυτερη άποψη για αυτον)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...