Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Μάλλον! Λογικά γύρω στις 2 χιλιάδες κόσμο είναι η ποινή (~70.000 ευρώ tickets) + 30.000 ευρώ αλλά θα κάνει έφεση.

Προσωπικά με βάζει σε υποψίες το ότι δεν μας δείχνουν το συγκεκριμένο πανό αλλά αν όντως υπήρχε κάτι ρατσιστικό καλά να τα πάθουμε!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι. Δε γίνεται ΚΑΙ η Ευρωλίγκα ΚΑΙ η Uefa να κυνηγάνε τον Ολυμπιακό. Κάτι στραβό θα συμβαίνει για να πέφτουν έτσι οι τιμωρίες. Αυτή ειδικά θα τσούξει, γιατί είναι στο σημαντικότερο παιχνίδι της 5ετίας. Καλά να πάθουν, μήπως βάλουν κάποτε μυαλό.

• Like 2

Έτσι. Δε γίνεται ΚΑΙ η Ευρωλίγκα ΚΑΙ η Uefa να κυνηγάνε τον Ολυμπιακό. Κάτι στραβό θα συμβαίνει για να πέφτουν έτσι οι τιμωρίες. Αυτή ειδικά θα τσούξει, γιατί είναι στο σημαντικότερο παιχνίδι της 5ετίας. Καλά να πάθουν, μήπως βάλουν κάποτε μυαλό.

Η θύρα της μόδας,της μαγκιάς,της κλανιάς,του είμαι ο "πολλά βαρύς" πίνοντας ένα τσιγάρο, του  "τράβα ρε μλκα βίντεο με το galaxy s4 για να το δείξω στους συμμαθητές  αύριο" 

Νεκροκεφαλές SS (SS-Totenkopf) στις θύρες μας. Κατά τα άλλα, no politica να ούμε και υπάρχει κάποιος πρόεδρος μεγάλης ομάδας, ακούω, που στηρίζει τη γνωστή συμμορία, αλλά ποιός να 'ναι, ποιός να 'ναι... :whistle:

• Like 1

Νεκροκεφαλές SS (SS-Totenkopf) στις θύρες μας. Κατά τα άλλα, no politica να ούμε και υπάρχει κάποιος πρόεδρος μεγάλης ομάδας, ακούω, που στηρίζει τη γνωστή συμμορία, αλλά ποιός να 'ναι, ποιός να 'ναι... :whistle:

Νομίζω αυτές οι νεκροκεφαλές χρησιμοποιούνται σε πανό πολλών ομάδων στις θύρες των φανατικών π.χ. ultras. Δεν σημαίνει απαραίτητα οτι αυτοί που την σηκώνουν στα πανό ειναι και ρατσιστές ή ακραίοι.  Σε Ιταλικά γήπεδα την έχω δει πολλές φορές αλλά δεν είδα τον Γάλλο μεθύστακα να έχει κάνει κάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...