Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Εγώ θέλω Γιουνάιτεντ, τους έχουμε!!! :P

Σας το είπα!!! Το πιστεψα και το επαιξα!!!

1 Ολυμπιακός Μάντσεστερ Γιουν. - Αντίπαλος σε Τελευταίοι 16 - ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ 2013/14

(Κλήρωση Επόμενου Γύρου) 16/12/2013 Κανένα 5.50 Ανοικτό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε, από το να πέφταμε στην Μπάγιερν ή στη Μπαρτσελόνα και να βγαίναμε βιντεάκια στο youtube μετά, καλύτερα τα κουτσά της Μάντσεστερ.

Επίσης είδα και κάτι γελάκια από τους εκπροσώπους των Άγγλων. ΑΝ πιστεύουν ότι θα περάσουν με τη φανέλα, θα κλάψουνε οι μανούλες τους.

Αν δεν είναι η Μάντσεστερ, όχι βατή, αλλά η καλύτερη δυνατή κλήρωση που από από κάτω της είναι η Σουόνσι ξέρω γω κάπου εκεί στα αζήτητα της Πρέμιερ, τότε ποιά είναι;

Αν δεν είναι η Μάντσεστερ, όχι βατή, αλλά η καλύτερη δυνατή κλήρωση που από από κάτω της είναι η Σουόνσι ξέρω γω κάπου εκεί στα αζήτητα της Πρέμιερ, τότε ποιά είναι;

Η Μαντσεστερ φιλε ειναι βατη για την Ντορμουντ ,την Ρεαλ ,την Μπαρτσα ,την Αρσεναλ ,την Τσελσι ,την Λιβερπουλ κτλ οχι για τον Ολυμπιακο .Εμεις εδω βεβαια μπορει να λεμε οτι θελουμε εκ του ασφαλους ,αν ομως τον Φεβρουαριο ο Ολυμπιακος παει με την νοοτροπια οτι ειναι ανωτερος της Μαντσεστερ την πατησε .Αν τωρα γυρισει το φεγγαρι και κοιμηθει λιγο ο Θεος ισως λεω ισως κανει την υπερβαση του αιωνα ..Αυτα ...

• Like 1

Η Μαντσεστερ φιλε ειναι βατη για την Ντορμουντ ,την Ρεαλ ,την Μπαρτσα ,την Αρσεναλ ,την Τσελσι ,την Λιβερπουλ κτλ οχι για τον Ολυμπιακο .Εμεις εδω βεβαια μπορει να λεμε οτι θελουμε εκ του ασφαλους ,αν ομως τον Φεβρουαριο ο Ολυμπιακος παει με την νοοτροπια οτι ειναι ανωτερος της Μαντσεστερ την πατησε .Αν τωρα γυρισει το φεγγαρι και κοιμηθει λιγο ο Θεος ισως λεω ισως κανει την υπερβαση του αιωνα ..Αυτα ...

Τώρα μπήκες στον κόπο να μου εξηγήσεις τι σημαίνει "βατός-η"; Εξήγησέ τα σε εκείνους που τη χαρακτήρισαν έτσι.

Βατη κληρωση. Απο τις καλυτερες που μπορουσε να βγει για τον γαυρο

Βατη κληρωση η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ για τον Ολυμπιακο. :blink: :wacko:

Το ακουσα και αυτο. Οσο ζω θα ακουω..... :eek:

Καλά, εσύ έλεγες και για τη ρεάλ στο μπάσκετ ότι είναι η πιο γρήγορη ομάδα στον πλανήτη, δώσε ελπίδες άρχοντα.

Κουτσα η Μαντσεστερ ? Μαλιστα ,οτι πεις αρχηγε ..

Ναι αδερφέ, αν παρακολουθήσεις την Μάντσεστερ αυτή την περίοδο, θα καταλάβεις. Δεν είπε κανείς ότι γίναμε ίσα κι όμοια, αλλά για δες και πες μας ποια θα προτιμούσες στη θέση της Μάντσεστερ?

Βατη κληρωση η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ για τον Ολυμπιακο. :blink: :wacko:

Το ακουσα και αυτο. Οσο ζω θα ακουω..... :eek:

Απο τις υπολοιπες εκτος Σαλκε ναι ειναι η πιο βατη για να περασει. Δηλαδη εσυ τι ηθελες καμια Ατλετικο ας πουμε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...