Atallos1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ καλη κινηση εστω κ για 1 φορα http://www.sport-fm.gr/article/xristougenna-me-ta-paidia-sto-karaiskaki/739241 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ο καλυτερος πελατης κατεβηκε ρεντη κι εφυγε για μια ακομα φορα με κατω το κεφαλι. 3-0 και συνεχιζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Έτοιμος για νέο ρεκόρ ο Ολυμπιακός! Ο Ολυμπιακός αν δεν χάσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» φτάνει τα 29 παιχνίδια αήττητος και ισοφαρίζει το απίστευτο ρεκόρ του 1974! Δείτε όλα τα ματς του «ερυθρόλευκου» σερί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εύκολη νίκη. Καμία απειλή από τον ΑΡΗ ο οποίος ειναι δυστηχως ομάδα για Β Εθνική πλέον. Αν έπαιζαν καλυτερα οι δικοί μας μπορουσαν να τους διασύρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Στο κέντρο έχω την αίσθηση πως δεν θα δούμε βελτίωση φέτος. Νομίζω αυτό είναι το ταβάνι που μπορεί να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αυριο κληρωση ε? Μας κοβω με Μπαγερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μπηκε ο γερο ιμπαγασα μεσα και σε λιγοτερα απο 10' εδειξε , και παλι, ποσα κανταρια μπαλα ξερει. Μακαρι να χε ερθει νωριτερα αυτος ο παιχτης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Παιχτες σα κ αυτον δεν ερχονται νωριτερα σε ελληνικο συλλογο ,ελπιζουμε να αλλαξει αυτο. Εξαιρεση ισως ο Giovanni που ηρθε 29 νομιζω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ακομα θυμαμαι στο ακουσμα της μεταγραφης του τη συγκριση με... Νινη και τα ελα μωρε τι θα κανει ο γερος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αυτοι οι παικτες παιζουν με το μυαλο και 50 χρονων να παει τη μαγεια του δε τη χανει Αυτος και ο Τσορι παιρνουν τετοια παιχνιδια για πλακα περπατωντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Για πείτε, ποια ομάδα θα βρούμε αντιμέτωπη στους 16 του CL ; Η δική μου πρόβλεψη, Ρεάλ ή Μάντσεστερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ντόρτμουντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μουρινιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ θέλω Γιουνάιτεντ, τους έχουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Dortmund, Dortmund, Dortmund Dortmund, Dortmund, Dortmund Dortmund, Dortmund, Dortmund Dortmund, Dortmund, Dortmund Dortmund, Dortmund, Dortmund Dortmund, Dortmund, Dortmund Dortmund, Dortmund, Dortmund Ανατριχίλα το βίντεο με τον Ολυμπιακό στις κορυφαίες 16 ομάδες της Ευρώπης Με Manchester. Όχι το καλύτερο, αλλά υποφερτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις