Crash_Batic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 btw για την ώρα περάσαμε και τους Τούρκους και είμαστε 11η θέση Θα παμε και στην 10η θεση μετα τους βαθμους που θα μας δωσει και ο Βαζελος... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Referyakos, UEFAyakos, δώστε πόνο απόψε. Αυθεντικό γέλιο λέμε, η πλάκα είναι οτι όλες οι αποβολές/πέναλντι ήταν καθαρές. Αλλά στο τελευταίο πέναλντι όλοι στην καφετέρια κλάψαμε απ' τα γέλια, δεν υπάρχει. ΜΠΕ-ΦΑΠ λοιπόν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αντι να χαιρεσε οχι για τον Ολυμπιακο αλλα επειδη χαρη στην προκριση κλειδωσαμε την 12η θεση βγαζεις χολη, γιατι φιλε μου ? Τι ψάχνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Θα παμε και στην 10η θεση μετα τους βαθμους που θα μας δωσει και ο Βαζελος... Ευτυχώς να λες που είναι και ο πρέσβης Ευρώπη και μαζεύει πόντους για την Ελλάδα. Oh wait Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ουεφολυμπιακος αυτος και η Ουεφαλονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ευτυχώς να λες που είναι και ο πρέσβης Ευρώπη και μαζεύει πόντους για την Ελλάδα. Oh wait Με τα σοκκολατάκια ferero rocher!Άρε πρέσβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Καλά, στην Ευρώπη που δεν υπάρχει παράγκα τρώτε καλά γαυράκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αντι να χαιρεσε οχι για τον Ολυμπιακο αλλα επειδη χαρη στην προκριση κλειδωσαμε την 12η θεση βγαζεις χολη, γιατι φιλε μου ? 1ος λογος ειναι επειδη δεν επιασαν τα βουντου για ηττα του Ολυμπιακου. 2ος λογος ειναι επειδη η διαιτησια ηταν αψογη και 50-50και δεν εχουν να πουν για καποια αμφησβητουμενη φαση και 3ος λογος ειναι αυτος Το κορυφαιο ειναι οτι ο Μαρινακης φτιαχνει παραγκα και στην Ευρωπη.Οποτε και εμεις θα παμε τελικο CL στα επομενα χρονια! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 μπραβο στον ολυμπιακο,δικαια και παιζοντας καλο ποδοσφαιρο[οχι αντιποδοσφαιρο οπως αλλες χρονιες],καταφερε και πηρε την δευτερη θεση.Πολυ ανωτερος και απο την μπενφικα και απο την αντερλεχτ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 1ος λογος ειναι επειδη δεν επιασαν τα βουντου για ηττα του Ολυμπιακου. 2ος λογος ειναι επειδη η διαιτησια ηταν αψογη και 50-50και δεν εχουν να πουν για καποια αμφησβητουμενη φαση και 3ος λογος ειναι αυτος stamatiste-to-klama-olotaxos-gia-kanapedes-1-315x236.jpg Το κορυφαιο ειναι οτι ο Μαρινακης φτιαχνει παραγκα και στην Ευρωπη.Οποτε και εμεις θα παμε τελικο CL στα επομενα χρονια! Εδώ θέλουν να ακολουθήσουν το μεγαλόπνοο σχέδιο να πέσουν στην Γ' για να εξυγιανθούν!Φαντασου πόσος πόνος πια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Χαχα ο αλλος μου εβαλε like για το προηγουμενο μυνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν...θέλω Ρεάλ...χεχεχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αποστολή εξετελέσθη. Τρομερά αγχωμένη η ομάδα, λίγο έλειψε να μας κάνει κι εμάς καρδιακούς, αλλά δεν πειράζει. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και φάγαμε γκολ στην μοναδική ευκαιρία των Βέλγων. Κάμπελ καταπληκτικός. Φουστέρ τα έδωσε όλα. Σαβιόλα μεγάλη προσωπικότητα. Σαλίνο ήταν αγχωμένος αλλά έπαιξε με ψυχή. Σάμαρης αρνητικός (και κακώς βγήκε ο Μασάδο που ήταν καλύτερος) το λέω εδώ και καιρό θέλει ανάσες. Ολαϊτάν το πάλεψε. Ο Βάις πάλι καλά που κέρδισε τα πέναλτι γιατί κατά τ' άλλα ήταν ανύπαρκτος και πάλι. Ρομπέρτο γίγαντας, όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Από δω και πέρα κι άλλη δουλειά, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Μακριά από Ρεάλ/Μπαρτσελόνα/Μπάγερν στην κλήρωση και όλα γίνονται. ΥΓ: 11 χρόνια πριν το τελευταίο πέναλτι που πήραμε στην Ευρώπη, στο 6-2 με Λεβερκούζεν. Αυτό για τα βαζελάκια που σκούζουν από τον καναπέ. ΥΓ2: Δεν έχω δει φάσεις σε ριπλέι για να ξέρω τι ήταν και τι δεν ήταν (αν και εκτός του πρώτου, τα άλλα δυο πέναλτι μου φάνηκαν ολόσωστα από το γήπεδο, όπως και οι αποβολές, κοπάναγαν αρκετά αυτοί), αλλά το σημερινό να ξέρετε Βελγάκια, είναι το ξεπλήρωμα για τον Παλοτάι. Περαστικά και σε σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν...θέλω Ρεάλ...χεχεχε Συγκεντρώσου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 μπραβο στον ολυμπιακο,δικαια και παιζοντας καλο ποδοσφαιρο[οχι αντιποδοσφαιρο οπως αλλες χρονιες],καταφερε και πηρε την δευτερη θεση.Πολυ ανωτερος και απο την μπενφικα και απο την αντερλεχτ. Μπραβο σου ρε φιλε.Αυτα να τα βλεπουν καποιοι που σκουζουν για την διαιτησια και παρακαλανε να γελασουν τα χειλακια τους με κολυβα αλλων... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις