Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η πλακα ειναι οτι η ερωτηση μου προς τον κοσουτιους δεν ηταν σε φαση να του την πω!!! απλα, πραγματικα δεν ηξερα, ποιος προεδρας τον πηγε δικαστικα!!χαχαχαχα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Η αποβολή μάλλον έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για μας γιατί από τη στιγμή που έμειναν με δέκα, κλείστηκαν πίσω από τη μπάλα, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. 

Ρε τον Στοχ ή πήγε στον αγώνα μετά από τα Μαμούνια Live ή είναι η μετενσάρκωση του Bill Daniels

post-179314-0-64082900-1386536923_thumb.jpg

Και πριν λιγους μηνες καποια εσπευσαν να διαμαρτυρυθουν γιατι ο πριντεζης χαρακτηρισε την πρασινη φανελα "πραγμα"

Sent from my iPad using Insomnia

Δε ξερω ποιου δημιουργημα ειναι μου το εστειλαν σε φωτο και λεω αμα εχουμε φτασει στο σημειο να γραφει ενας παιχτης ετσι στο φβ, βραστα. Αλλα το κοιταξα τωρα που το πε ο τηλεμαχος και γραφειη σελιδα οτι δε διαχειριζεται απ αυτον.

Αρα περιμενω τους γνωστους να ρθουν να μου την πουν :P shit happens :P

Φανταστειτε η Καλλονη να εκανε την εμφανιση της πρωτης αγωνιστικης εναντιον του Παναθηναικου,και την σημερινη εμφανιση της εναντιον του Ολυμπιακου.Τι θα ειχαμε ακουσει για παραρτηματα και λοιπους συγγενεις..

Το ελπιζω

Περαν του γεγονοτος οτι το 99% των fan pages στο fb δεν τις διαχειριζονται οι ιδιοι οι αθλητες, εσενα σου φαινεται νορμαλ ο ποδοσφαιριστης να εκτελει χρεη δημοσιογραφου και να βαζει στο status τους τραυματισμους και τις δηλωσεις παικτων απο αλλα τμηματα του συλλογου...?

Δεν θελει φαντασια οτι δεν ειναι ο Καπινο που διαχειριζεται το συγκεκριμενο προφιλ ρε παιδες, αλλα νταξει αμα ψαχνεστε για να αντι-κατηγορησετε παιχτη του ΠΑΟ για την χοντραδα που πεταξε ο ΚωστοπουλοΠριντεζης, οκ, λογικο.

• Like 1

η πλακα ειναι οτι η ερωτηση μου προς τον κοσουτιους δεν ηταν σε φαση να του την πω!!! απλα, πραγματικα δεν ηξερα, ποιος προεδρας τον πηγε δικαστικα!!χαχαχαχα

Mα και εγω δε σου απάντησα με σκοπό να στη μπώ, αλλά απλά για να σου απαντήσω :-)

Μου την ειπες πολυ ηπια και μ ανησυχεις τολμω να πω :P

Δε σε ανησυχεί που από τη στιγμή που έβαλες φωτό στο ινσόμνια, σταμάτησαν να σου τη λένε ακόμα και οι βάζελοι???? :P :P

Αν ήμουν στη θέση σου θα έβαζα καμια κακάσχημης γριάς να επανέλθουμε στα φυσιολογικά :P xaxaxaxaxaxax

• Like 1

ΑχαχαχαχΧ αυτο δε το χα σκεφτει!!!!!

Ο Τζέραρντ παραβρέθηκε σε εκδήλωση του νοσοκομείου Παίδων «Alder Hey» στο Λίβερπουλ, στο οποίο δώρισε πρόσφατα 500 χιλιάδες λίρες. Παράλληλα έγινε συνεργάτης του νοσοκομείου το οποίο και θα εκπροσωπεί σε διάφορες εκδηλώσεις με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Άγγλος άσος δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό: «Οφείλω πολλά και στον Ολυμπιακό διότι βοήθησε πολύ με την συμμετοχή του στο παιχνίδι που κάναμε στο Άνφιλντ. Μάλιστα τα χρήματα που δώσαμε στο νοσοκομείο τα συγκεντρώσαμε χάρις σε εκείνον τον αγώνα.

Για όλους όσοι ήταν εκεί είναι καλό να βλέπουν το που πηγαίνουν τα χρήματά τους και να διαπιστώνουν πως βοηθούν πολύ. Τα παιδιά είναι η έμπνευση όλων μας. Είναι πολύ τιμητικό για μένα που θα εκπροσωπώ αυτόν τον Οργανισμό. Είναι μία βοήθεια που την δίνω μέσα από την καρδιά μου».

Διάβασε περισσότερα στο: Τζέραρντ: «Οφείλω πολλά στον Ολυμπιακό» | gazzetta.gr

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δικηγορος του Μακη Ψωμιαδη,μελος και συμμαχος στην Π.Σ και στον Παναθηναικο... :P

Ωχ ωχ,τι λεει αυτος ρε σημερα στην ΔΙΚΗ? Τον βλεπω ταμειο ανεργιας αυριο το πρωι.

Ειπε καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο ρε,για το CL.. Ρε πιωμενος ειναι? :P :P :P

• Like 1

Κοιτα να δεις που δεν θα νικησετε σημερα γιατι σας επεξα στο στοιχημα.Παντα ετσι μου κανει εμενα οποτε παιζω μου φερνει τα αντιθετα :cry: .Σερι 20 νικες να εχει μια ομαδα αν εγω πονταρω πανω της θα χασει,τετοιος γκαντεμης ειμαι  :mad: .

Κοιτα να δεις που δεν θα νικησετε σημερα γιατι σας επεξα στο στοιχημα.Παντα ετσι μου κανει εμενα οποτε παιζω μου φερνει τα αντιθετα :cry: .Σερι 20 νικες να εχει μια ομαδα αν εγω πονταρω πανω της θα χασει,τετοιος γκαντεμης ειμαι  :mad: .

Αληθεια,πονταρες στο 1.30 του ολυμπιακου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...