Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί εννοείς Τηλέμαχε, αλλά υποθέτω εννοείς ότι "έκανε το καλύτερό του παιχνίδι ο ΟΣΦΠ"; Αν ναι, αναρωτιέμαι πού είδες να παίζουν άμυνα χθες. Και οι δυο. 

Kλαιω...!

Ότι είσαι για κλάμματα το ξέρω βρε. Μην επαναλαμβάνεσαι.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μαυρο απο ολους τους γαυρους σε onsports gossip tv queen gr και newsbomb

Τα βαζελοsites του τρακη μετα την αισχρη και παραπλανητικη δημοσιογραφια εχουν αρχισει και προωθουν σαν ειδησεις διαφημισεις προιοντων απατης που υποσχονται μειωση του ρευματος φυτρωμα μαλλιων μεγεθυνση πιτσας κλπ

Δημοσ.

διαφημισεις προιοντων απατης που υποσχονται μειωση του ρευματος φυτρωμα μαλλιων μεγεθυνση πιτσας κλπ

1) Το newsbomb δεν ξέρω αν ανήκει στον Δημήτρη. Για το αισχή δημοσιογραφία σε ορισμένα άρθρα να συμφωνήσω εδώ. Είναι λογικό όμως έχει τεράστιο όγκο δεδομένων.

2)Τα άλλα 2 site αναφέρονται σε γκόμενες και κουτσομπολιά, που την είδες την αισχρή δημοσιογραφία μπαίνεις και διαβάζεις; (χωρις να είμαι σίγουρος οτι του ανήκουν και αυτά)

3) και σημαντικότερο. Τα διαφημιστικά μπανεράκια που φορτώνουν στα πλάγια, τραβάνε απο τα cookies σου, το ιστορικό των σελίδων που επισκέπτεσαι και σου δείχνουν ανάλογα sites. π.χ. σε εμένα όσες φορες και να μπω βλέπω τελείως άλλα. Αδυνάτισμα, καρτοκινητά της wind...

Δημοσ.

Αν δεις στα sites αυτα κατω κατω σε οποιο και να μπεις εμφανιζονται και τα υπολοιπα

και ολες οι ειδησεις (ο θεος να τις κανει) παραπεμπουν απο το ενα στο αλλο

Δημοσ.

οτι γραφει DPG ειναι του τρακη...

επισης αν εχεις προσεξει την αρθρογραφια του newsbomb συνηθως κραζει τους πλοιοκτητες (οχι ιδιαιτερα τον μαριδακη) και υπερτονιζει τις οποιες κοινωνικες, φιλανθρωπικες, φιλοελληνικες γουατεβερ κινησεις γινονται απο φαρμακοβιομηχανιες..

Δημοσ.

Η ηθικη αεκ θα κανει ενσταση μετα τη νικη μας εναντιον της στο βολλευ με 1-3. Καθαρη και δικαιη επικρατηση εν τω μεταξυ

"καθαρη" "δικαιη"

Δημοσ.

Η ηθικη αεκ θα κανει ενσταση μετα τη νικη μας εναντιον της στο βολλευ με 1-3. Καθαρη και δικαιη επικρατηση εν τω μεταξυ

Καθαρή και δίκαιη όπως και η σημερινή ποδοσφαιρική νίκη με το καθαρό και δίκαιο πέναλτι

:lol:

• Like 4
Δημοσ.

Καθαρή και δίκαιη όπως και η σημερινή ποδοσφαιρική νίκη με το καθαρό και δίκαιο πέναλτι

Οπως αλλωστε ειναι ολες οι νικες του Παναθηναικου απο την ιδρυση του και μετα...

Μηπως γνωριζεις απο ποτε εχω να παρω πεναλτι εναντιον σου? Μηπως γνωριζεις τι εγινε την τελευταια φορα που πηρα? Αν θυμασαι βεβαια γιατι πανε και 12 χρονια απο τοτε...

Δημοσ.

Ποσο αναγκη Εχει ο ολυμπιακος απο μια μουσαντενια νικη σαν τη σημερινη; το πρωταθλημα εχει κριθει... αδυνατω να καταλαβω τη λογικη

Δημοσ.

Οπως αλλωστε ειναι ολες οι νικες του Παναθηναικου απο την ιδρυση του και μετα...

Μηπως γνωριζεις απο ποτε εχω να παρω πεναλτι εναντιον σου? Μηπως γνωριζεις τι εγινε την τελευταια φορα που πηρα? Αν θυμασαι βεβαια γιατι πανε και 12 χρονια απο τοτε...

Είδες κανά 13 δίπλα στο όνομα μου κ υπέθεσες οτι είμαι βαζελος;Δεν βλέπουν μόνο οι βαζελοι τα ξεφτιλικια σας, έχουν κ οι υπόλοιποι μάτια......Φυσικά για τα όσα συνέβησαν σήμερα κουβέντα,όχι οτι μου προκαλεί εντύπωση just saying
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...