Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω απο τα ριπλει που ειδα δεν ειδα κανενα τραβηγμα. Και βλεπω πολυ καλα μην ανησυχεις....

Φιλε εχεις θεμα με τον Ολυμπιακο αυτο ειναι ολο...Εισαι και Παοκ αν δεν κανω λαθος ε? Ενταξει το καταλαβαινω να παιρνεις το μερος μιας ομαδας και σεβαστο ,αλλα να προσπαθεις να το παιζεις αντικειμενικος κιολας και να θες να μας πεισεις ντε και καλα για αυτα που βλεπεις εσυ αυτο ειναι αξιο αποριας .

Καθεσαι τωρα και λες ιστοριες χιλιοειπωμενες οτι φοβαται ο διαιτητης μην φυγει απο τους πινακες κτλ ...Δεν κοιτας τα πεναλτι που εχει παρει η ομαδα σου λεω εγω αντι να καθεσαι να ασχολεισαι με φαντασματα ? Μπορεις επισης αν θες να κανεις καταγγελια στην εκπομπη του ηλιθιου με τα γυαλια στον ΣΚΑΙ ο οποιος ψοφαει για αποκαλυψεις .

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Πεναλτυ σε φαση που γινεται στη γραμμη του αουτ και σε αποσταση λιγων εκατοστων ο ενας παικτης απο τον αλλο δε δινεται πουθενα στον κοσμο

Δημοσ.

Εδω δεν εδωσε ο διαιτητης τετοιο πεναλντι στη σιτυ χτες, με τη φαση ακριβως φατσα στο τερμα.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Φιλε εχεις θεμα με τον Ολυμπιακο αυτο ειναι ολο...Εισαι και Παοκ αν δεν κανω λαθος ε? Ενταξει το καταλαβαινω να παιρνεις το μερος μιας ομαδας και σεβαστο ,αλλα να προσπαθεις να το παιζεις αντικειμενικος κιολας και να θες να μας πεισεις ντε και καλα για αυτα που βλεπεις εσυ αυτο ειναι αξιο αποριας .

Κοιταξε, δεν μπορεις εσυ ο εν δυναμει μη αντικειμενικος (αφου μιλαμε για Ολυμπιακο και εσυ εισαι φιλαθλος του Ολυμπιακου) να με κρινεις εμενα ως μη αντικειμενικο.

ΤΕΛΟΣ.

Εγω λεω αυτο που βλεπω καθε φορα και ειμαι απειρες φορες πιο αντικειμενικος απο εσας.

Δεν ξερω αν εισαι τοσο τυφλος αλλά για το πεναλτι που πηρε ο ΠΑΟΚ την προηγουμενη αγωνιστικη το ειπα ξεκαθαρα οτι δεν ηταν οπως και για μια προηγουμενη φορα.

Επισης ειμαι απο τους λιγους που λενε οτι παραβαση πεναλτι στο χερι του Χολεμπας δεν υπαρχει.

Αυτα, για να μην λεμε ο,τι μας κατεβει στο κεφαλι....

Δεν μπορεις να μιλησεις εσυ για εμενα ως προς την αντικειμενικοτητα.

Καθεσαι τωρα και λες ιστοριες χιλιοειπωμενες οτι φοβαται ο διαιτητης μην φυγει απο τους πινακες κτλ ...

Δεν ειμαστε χαζοι. Οι περισσοτεροι εχουν καποια ευφυια.

Και ΟΛΟΙ εκτός απο μερικους/πολλους Ολυμπιακους(που ειναι θεμα τυλφωσης απο κοκκινα γυαλια που φορανε και οχι ευφυιας μαλλον), βλεπουν οτι υπαρχει ΣΑΦΗΣ ευνοια ΚΑΙ φετος στο πρωταθλημα υπερ του Ολυμπιακου. Σχεδον σε καθε ματς. Μικρη, μεγαλη, πολυ μεγαλη (μικροτερη σαφως απο πχ τα 2 πρωτα πρωταθληματα που πηρε στα τελη της δεκαετιας του 90 και που γινοντουσαν συνεχως σφαγες των αντιπαλων του Ολυμπιακου, ωστε να εγκαθιδρυσει την αυτοκρατορια του με τα χρηματα απο Τσαμπιονς Λιγκ, κλπ, κλπ, κλπ), παντως ειναι αδιαμφισβητητη!

Το πως γινεται αυτο, υπαρχουν 2 θεωριες. Ειτε υπαρχει ακομα παραγκα που σχεδιαζει να υπαρχει ευνοια υπερ του Ολυμπιακου, ειτε οι διαιτητες φοβουνται οι ιδιοι να μην βγουν εκτός πινακων(και ο Ολυμπιακος ελεγχοντας ΕΠΟ και Superleague ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι μπορει να το κανει αυτο) και ετσι σε καθε παιχνιδι σφυριζουν υπερ του Ολυμπιακου γιατι σε διαφορετικη περιπτωση ξερουν την μοιρα τους. Δεν ξερω τι απο τα 2 συμβαινει.

Προφανως και ο Ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα απο τις 16 της Superleague.

Ομως προφανως και ο Ολυμπιακος ευνοειται σχεδον σε καθε παιχνιδι πολυ ή λιγο.

Το αν επηρεαζει αυτη η ευνοια καθε αποτελεσμα ενος παιχνιδιου ειναι ασχετο. Γιατι μερικες φορες ΜΠΟΡΕΙ και να το επηρεαζει.

Το αν εσεις οι οπαδοι του Ολυμπιακου δεν το βλεπετε αυτο, καλως, αλλά οι περισσοτεροι εκ των υπολοιπων ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

Και σχεδον παντα, δεν βαδιζει ο γυαλος στραβα αλλά εμεις στραβα αρμενιζουμε. Ψαχτειτε λιγο, βγαλτε τα κοκκινα γυαλια, και θα δειτε οτι υπαρχει ξεκαθαρη ευνοια για τον Ολυμπιακο(χωρις να ισχυει η συνεπαγωγη οτι ο Ολυμπιακος παιρνει τα παιχνιδια λογω ευνοιας).

Μην κοιτατε οτι ειστε η καλυτερη ομαδα απο τις 16. Ασχετο αυτο. Μιλαμε για την ευνοια.

Εκει που μπορει να κινδυνευσεις εστω να χασεις 2 βαθμους και να παρεις ισοπαλια, επεμβαινει ο εξωτερικος παραγοντας(διαιτησια) και λεει οχι δεν θα κινδυνευσεις καν!

Δημοσ.

Κοιταξε, δεν μπορεις εσυ ο εν δυναμει μη αντικειμενικος (αφου μιλαμε για Ολυμπιακο και εσυ εισαι φιλαθλος του Ολυμπιακου) να με κρινεις εμενα ως μη αντικειμενικο.

ΤΕΛΟΣ.

Eιδες που δεν προσεχεις τι γραφω ? Εγω δεν ειπα οτι ειμαι αντικειμενικος που στο δηλωνω οτι δεν ειμαι .Προσπαθω να ειμαι αλλα δεν ειμαι καλως ή κακως .Εγω ειπα οτι εσυ ,που επισης δεν εισαι αντικειμενικος,προσπαθεις να παντρεψεις στην ιδια σου την επιχειρηματολογια τους κανονισμους με αυτο που θεωρεις εσυ οτι "βλεπεις" στο γηπεδο και ολα αυτα κατω απο το πεπλο παντα φυσικα της απειλης της παραγκας του Ολυμπιακου που κατατρεχει οοοολους τους υπολοιπους .Εκει χανεις το δικιο σου ,το όποιο δικιο εχεις τελος παντων ...

Μπορω να κατσω και να σου γραφω και εγω ωρες ολοκληρες για τον Παοκ και τις αλλαξοκωλιες που κανατε με τον Παναθηναικο ,με τις διαφημισεις και τις χορηγιες και οτι αλλο θες.Δεν μπαινω ομως σε αυτο το τρυπακι γιατι θα αναπτυξουμε παραφιλοσοφια και ρητορικη αποχαυνωσης .

Εγω δεν το παιζω αντικειμενικος ,ενω εσυ το παιζεις οτι εισαι και καθεσαι και γραφεις ιστοριες χιλιοειπωμενες ξαναλεω .

Η οποια ευνοια υπαρχει του Ολυμπιακου ειναι μεμονωμενη απο τον καθε διαιτητη και δεν προερχεται απο παραγκες οπως λες εσυ ή στημενους διαιτητες ή οτι αλλο θες αλλα απο την πιεση την ψυχολογικη που ασκειται σε καποιον οταν ξερει οτι διαιτητευει την πιο ισχυρη και καλυτερη ομαδα .Δες τους αγωνες του Ολυμπιακου ολα αυτα τα χρονια στο c.l για να καταλαβεις .

Οταν αποδειχθουν οι παραγκες και ολα αυτα που λες εις βαρος του Ολυμπιακου το ξανασυζηταμε .Οταν νικας τον Ολυμπιακο δεν υπαρχουν παραγκες ? Ο καθενας ξερεις μπορει να καθεται σημερα και να λεει οτι του κατεβασει το κεφαλι ,το χαρακτηριστικο του Nεοελληνα... Εσυ αυτο κανεις επειδη εισαι αντιολυμπιακος και βλεπεις τον Ολυμπιακο να παιρνει συνεχεια τα πρωταθληματα και εκνευριζεσαι και καθεσαι εδω και γραφεις εκθεσεις ιδεων .

Καθεσαι λες τωρα οτι εισαι απειρες φορες πιο αντικειμενικος απο τους αλλους .Ε ειδες πως και μονο απο αυτο που λες ο αλλος δεν σε παιρνει στα σοβαρα,σε οτι αφορα αυτο εδω το thread , ακομα και αν εχει ολη την καλη διαθεση .

Δημοσ.

Και φαντάσου τώρα, με τέτοιον μετριότατο Παναθηναικό, πάει ο γάβρος, κάνει ημίχρονο όπως το 1ο με την ΑΕΚ και σπάει ο διάολος το ποδάρι του και δε δίνει καθαρό πεναλτι στον ΠΑΟ.

Και μετά ρίχνει ο γάβρος 5 γκολ, οπως συνηθιζει να ανεβαίνει στο Β ημίχρονο!!!

Τους βαράς τους παιχτες και τον Ζαρντιμ παρέα ή όχι μετά? :P

Εκαναν χθες τη μλκια να αράξουν στο 1ο ημίχρονο, δόθηκε η ευκαιρία στον καθένα να διαμαρτυρηθεί για ένα παιχνίδι που ήταν καταδικασμένο απ την αρχή.

Και να πεις οτι φωνάζουν άδικα η της ΑΕΚ?

Δώστους και τα 2 τα πεναλτι ρε ΗΛΙΘΙΕ διαιτητή. Δωστα.

Με 10 παίχτες έχουν μείνει οι άλλοι, η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος είναι.

Περισσότερο τρολαρε χθες ο διαιτητής παρά "βοηθησε" τον ΄γάβρο.

Δημοσ.

Πεναλτυ σε φαση που γινεται στη γραμμη του αουτ και σε αποσταση λιγων εκατοστων ο ενας παικτης απο τον αλλο δε δινεται πουθενα στον κοσμο

Εδω δεν εδωσε ο διαιτητης τετοιο πεναλντι στη σιτυ χτες, με τη φαση ακριβως φατσα στο τερμα.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Του Χολεβα ήταν Πεναλτι και έπρεπε να το δώσει.

Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος, δεν υπάρχει πρόθεση-ξεπρόθεση, κοντά-μακριά.

Απαγορεύετε ένας ποδοσφαιριστής να έχει τα χέρια του παρατεταμένα.

Ο Διαιτητής και ο εποπτης σε αυτή την φάση δείχνουν ότι ειτε 1) ήταν πληρωμένοι, η 2) θέλησαν να ευνοήσουν τον δυνατότερο, η 3) δεν γνωρίζουν τον κανονισμό, η 4) δεν είδαν καλά την φάση.

Ο επόπτης αποκλείεται να μην το είδε, οπότε αυτός τουλάχιστον πρέπει να πάει σπίτι του σίγουρα...

330tt8y.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα ο επόπτης ειναι διπλά "εγκληματιας", οχι μόνο για το λάθος του, αλλά επειδή στερεί από τόσο κόσμο τη χαρά ενός γκολ και από εμάς τη χαρά μιας μεγάλης νίκης. Ελεος νικήσαμε 0-4 και δε το χαρήκαμε λόγω μιας μαλακίας.

Περισσότερο κατά μας λειτούργησε παρά υπερ αυτή η φάση.

Δημοσ.

Δώστους και τα 2 τα πεναλτι ρε ΗΛΙΘΙΕ διαιτητή. Δωστα.

Με 10 παίχτες έχουν μείνει οι άλλοι, η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος είναι.

Εχμ, τι έγινε ρε παιδιά, γεννούν τα πέναλτι?

Πότε δεν τους έδωσε δεύτερο και δεν το κατάλαβα?

Δημοσ.

Aν αυτο το πεναλτι δηλαδη το χερι του Χολεμπας το ειχε κανει πχ ενας παιχτης της ΑΕΚ και το ειχε δωσει ο διαιτητης ,εμπαινε γκολ και νικαγε ο Ολυμπιακος με 1-0 την αλλη μερα θα διαβαζατε μια απο τα ιδια ...Ξερετε γιατι ? Γιατι θα βγαινανε ολοι και θα λεγανε οτι η φαση ηταν offside στην πασα .Ετσι ειναι αυτα ,ο καθενας εστιαζει εκει που τον συμφερει .Γνωμη μου λοιπον ειναι qchris7 να βαλεις σε μεγαλη φωτογραφια απο κατω απο αυτην του Χολεμπας και την φαση της πασας με το offside ,ετσι για να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα και ασε να λενε καποιοι οτι "εμας μας ενδιαφερει η φαση του Χολεμπας μονο¨" .

Δυτερον ,ο εποπτης γιατι λες οτι αποκλειεται να μην το ειδε? Εχεις δει που ειναι ?

Τριτον εξ΄ επαφης στο 1 μετρο πεναλτι δεν δινεται ,καταλαβετε το .

sdf54s6offside.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Aστο την εβαλα εγω ...

Τον εποπτη τον βλεπεις ? Αποκλειεται να μην το ειδε μπροστα ειναι του πουστη ....Αρα :

1. Yπαρχει παραγκα της ΑΕΚ

2. Ειναι ασχετος

3. Χρειαζεται οφθαλμιατρο

4. Δεν ξερει τους κανονισμους

Οσο λοιπον δεν ειδε αυτο αλλο τοσο δεν ειδε και το χερι .

• Like 3
Δημοσ.

Aν αυτο το πεναλτι δηλαδη το χερι του Χολεμπας το ειχε κανει πχ ενας παιχτης της ΑΕΚ και το ειχε δωσει ο διαιτητης ,εμπαινε γκολ και νικαγε ο Ολυμπιακος με 1-0 την αλλη μερα θα διαβαζατε μια απο τα ιδια ...Ξερετε γιατι ? Γιατι θα βγαινανε ολοι και θα λεγανε οτι η φαση ηταν offside στην πασα .Ετσι ειναι αυτα ,ο καθενας εστιαζει εκει που τον συμφερει .Γνωμη μου λοιπον ειναι qchris7 να βαλεις σε μεγαλη φωτογραφια απο κατω απο αυτην του Χολεμπας και την φαση της πασας με το offside ,ετσι για να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα και ασε να λενε καποιοι οτι "εμας μας ενδιαφερει η φαση του Χολεμπας μονο¨" .

Δυτερον ,ο εποπτης γιατι λες οτι αποκλειεται να μην το ειδε? Εχεις δει που ειναι ?

Τριτον εξ΄ επαφης στο 1 μετρο πεναλτι δεν δινεται ,καταλαβετε το .

Φίλε μου αυτό λέει ο κανονισμός, τι να κάνουμε τώρα.. Άμα ηταν θα κάθονταν όλοι μπροστα απο την μπαλα με ανοιχτά τα χερια.

Δημοσ.

Eνταξει αυτο λεει ο κανονισμος συμφωνω .Για το offside στην φωτο τι λεει ο κανονισμος ? Για τα χερια στο c.l που δεν δινονται μηπως τι λεει ο κανονισμος ? Τι θελω να πω , οτι ο κανονισμος δεν ειναι μια απλη πεπατημενη την εφαρμοζεις τελειωσε αλλα προσαρμοζεται μεσα στον αγωνα και φυσικα διαμορφωνεται και απο τα λαθη του διαιτητη .Τα λαθη ομως ,οχι τις παραγκες που καποιοι εδω φωναζουν .Για αυτο βαζω και εγω το offside για να το παμε με την λογικη οτι αν ο διαιτητης ή ο εποπτης ειναι "μιλημενος" τοτε γιατι δεν δινει το offside?

Το ανεφερα και προηγουμενως ,αυτη την συζητηση των θεωριων και των συνομωσιων μπορει ευκολα να την κανει ο καθενας .

Οταν καποτε πριν 3-4 χρονια δεν θυμαμαι , η ΑΕΚ ειχε κερδισει στο 90 με το γκολ του Μπλανκο που επρεπε ο διαιτητης να διακοψει την φαση καθως στην φαση με τον Ντιοπ ειχαν πεσει καπνογονα στην περιοχη του Νικοπολιδη τοτε ο διαιτητης δεν το ειχε δει ? Δεν μπορει ...Ολοκληρο καπνογονο ,τοσος καπνος μεσα στην περιοχη .Ο κανονισμος τοτε τι ελεγε ? Η παραγκα που ηταν αραγε ? Οι καημενουληδες οι αεκτζηδες τι λεγανε τοτε ? Μαλλον ομως ηταν η ιστορια που επαναλαμβανεται οταν καποτε παλι με καπνογονο η ΑΕΚ ειχε παρει ολοκληρο πρωταθλημα τοτε που δεν υπηρχαν παραγκες και ευνοιες ,και ολα ηταν καθαρα σαν το οινοπνευμα .

• Like 1
Δημοσ.

Είπε ενας στο σκαι οτι ηταν πεναλτι αυτό του Παπάζογλου και έγινε ολόκληρο θέμα ρε...

Κι ο Τσουκαλάς σήμερα είπε ότι αδικήθηκε κατάφωρα η Κέρκυρα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...