PostHelper Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ωραια ηταν οφσαιντ και? Και με την Εθνικη ο Μητρογλου ηταν οφσαιντ αλλα εκει δεν ειδα να γραφεις τιποτα.Αλλα βεβαια αφου δεν ηταν ο Ολυμπιακος στην μεση γιατι να πεις! Δεν μιλαω για το οφσαιντ. Μιλαω για τον γλοιωδη σχολιασμο. Μεροληπτικος και υποκριτικος ως εκει που δεν παει. Επισης,δεν μας λες καλυτερα για τις μεροληπτικες μεταδοσεις της ΔΤ (Ξερεις,αυτης που ελεγχει ο Ολυμπιακος) για τους αγωνες του Παναθηναικου στην Ευρωλιγκα? ?? Και τελος,για τον Μητρογλου τι θελεις να πεις? Πρωτη εκτιμηση ειναι.Τιποτα μπορει να μην ισχυει απο ολα αυτα με τον τραυματισμο του... Τι θελω να πω για τον Μητρογλου βαζοντας ενα λινκ και γραφοντας απο κατω αυτα που αναφερει το λινκ ως ειδηση? Πόσο μυαλο θελει να καταλαβεις οτι βαζοντας ενα λινκ και γραφοντας απο κατω αυτα που αναφερει το λινκ ως ειδηση, το κανω για διαδωσω τις πληροφοριες που λεει το λινκ? Και οτι δεν εχω καποια κρυμμενη πληροφορια απο πισω που πρεπει να αποκρυπτογραφησεις. Φυσικα και αυτο σας φαινεται απαραδεκτο να γινεται. Να δινει καποιος ενα λινκ με μια ειδηση. Και αυτο επειδη φυσικα εσεις οτιδηποτε αρνητικο για τον Ολυμπιακο(ακομη και εαν ειναι πραγματικοτητα-οπως το οτι οι πρωτες ιατρικες μιλανε για 20 μερες απουσιας του Μητρογλου) δεν θελετε να το ακουτε. Τραγικα πραγματα απο μερους σας!! Και τελος,για τον Μητρογλου τι θελεις να πεις? Πρωτη εκτιμηση ειναι. Τι θελω να πω? Οτι η πρωτη ιατρικη εκτιμηση μιλαει για 20 μερες εξω. Ειπα εγω οτι ειναι η 4η εκτιμηση ή η τελικη εκτιμηση? Οχι. Οποτε προς τι ο ολος αρνητισμος? Και τελος,για τον Μητρογλου τι θελεις να πεις? Πρωτη εκτιμηση ειναι.Τιποτα μπορει να μην ισχυει απο ολα αυτα με τον τραυματισμο του... Μπορει ομως να ισχυουν και τα παντα. Μπορει να ειναι και ακομα σοβαροτερος ο τραυματισμος. Εξισου πιθανο με αυτο το "τιποτα" που λες..... το παιχνιδι τελιωσε αν εχεις να πεις κατι για το παιχνιδι καλως ολα τα αλλα ειναι ακυρααα Οχι, δεν θα μου λες τι να λεω. Το παιχνιδι τελειωσε και εγω θελω να λεω για τον σχολιασμο του παιχνιδιου του σπικερ της ΔΤ. ΟΝ τοπικ ειμαι οποτε οσο και να σε πειραζει εγω θα το σχολιαζω.
Crash_Batic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δεν μιλαω για το οφσαιντ. Μιλαω για τον γλοιωδη σχολιασμο. Μεροληπτικος και υποκριτικος ως εκει που δεν παει. ?? Βλεπεις? Οτι ασχολεισαι μονο με τις μεροληπτικες μεταδοσεις του Ολυμπιακου και αυτες κραζεις.Οταν το κραξιμο ειναι να το κανετε,καντε το σωστα και οχι οταν αφορα τον Ολυμπιακο ΜΟΝΟ. Η μεταδοση τι διαφορετικο ειπε απο οτι ειπε και στο γκολ του Μητρογλου με την Εθνικη που ηταν και αυτο οφσαιντ? Για ελληνικη ομαδα προκειται και ειπε,ειναι οφσαιντ αλλα δεν πειραζει.Το ιδιο ειπε και για την Εθνικη αλλα τοτε δεν εκανες τοσο ντορο και την αρνητικοτητα που κανεις τωρα. Το ιδιο γινεται και με αγωνες του Παναθηναικου στο μπασκετ απο την ΔΤ που οπως ξαναλεω,ο Μαρινακης ελεγχει.Αντε δες τα 3-4 παιχνιδια του ΠΑΟ που εχει μεταδωσει η ΔΤ και θα καταλαβεις.Αν κανεις τοσο ντορο για το οτι ειπε σημερα η ΔΤ οτι ΗΤΑΝ οφσαιντ αλλα δν πειραζει,θα πρεπει με τις μεταδοσεις του Παναθηναικου να ανοιξεις καινουριο θεμα μονο γι'αυτο. Και επισης,υποκριτικος γιατι ηταν ο σχολιασμος?
nasos o psaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Οχι, δεν θα μου λες τι να λεω. Το παιχνιδι τελειωσε και εγω θελω να λεω για τον σχολιασμο του παιχνιδιου του σπικερ της ΔΤ. ΟΝ τοπικ ειμαι οποτε οσο και να σε πειραζει εγω θα το σχολιαζω. ενταξει ρε φιλε αλλα αυτο ομως ειναι καταντια και δεν το λεω με την εννοια "τι σας εχει κανει ο ολυμπιακος " για να μην μπερδευεσαι καταντια σαν ανθρωπος. και εμενα δεν μ αρεσε ο σχολειασμος για τους δικους μ λογους και σε αλλους δεν αρεσε για τους δικους τους αλλα κανεις δεν μπηκε να κανει δεκα ποστ για τον σχολιασμο του για το αν ηταν κοκκινο offsite η μπλε με πουα βουλες λες και η ζωη μας δεν εχει αλλα προβληματα και το προβλημα μας ειναι ποσο φιλοολυμπιακος μας ακουγεται ο σχολιαστης μπηκε καποιος εγραψε το σχολιο με τον κατσουρανη εκανε την καζουρα του ωραιος τελος εσυ τι εκανες;
linuslost Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Έχασε λέει η Γαλατά με 4-1 μέσα στη Μαδρίτη ενώ η Ρεάλ έπαιζε από την αρχή με 10 παίχτες... Μου θύμισε το μεγάλο ματς που είχαμε κάνει , ενώ παίζαμε εμείς με 10 λόγω αποβολής του Τορο. Αξέχαστος αγώνας!! 1
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Α ρε τρακη με τα πρωτοσελιδα σου! Μαγκας μεγαλος
Crash_Batic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Α ρε τρακη με τα πρωτοσελιδα σου! Μαγκας μεγαλος Με ξενα κολυβα μαμανε πολλοί.... Αυτη ειναι η κατάντια τους
Cossutius. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μη κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι. Εδω να κοιτάτε. Σε ένα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ όμιλο, έχουμε 7 βαθμους, έχουμε παλεψει όλα τα ματς (εκτός απο αυτο με τη Μπενφικα εδω που κάτσαμε οταν βάλαμε το γκολ) και έχουμε ηδη προκριθει στο Ουέφα με μια εντελως νέα ομάδα. Και ήταν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ η χθεσινη να κυνηγησουν τη νικη. Κριμα που χάσαμε αλλά δε πειράζει. Είμαστε στο σωστό δρόμο.
adi32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Τι να μας πει και το τρακι Ας κατσει εκει να λεει αρλουμπες στην Πρασινη το Newsbomb και το Onsoprts H μεγαλυτερη χαρα του ειναι που εχασε ο Ολυμπιακος στο 90' απο την Παρι αν και κατα 99% περασε στην επομενη φαση H Ομαδα πιστευω αν ειχε ενα Σαλινο αριστερα και ενα Ιμπαγασα στα 28 του θα εκανε θαυματα
Rabican Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 δεν ξερω γιατι αλλα το ματς με αντερλεχτ το φοβαμαι πολυ. θεωρω δεδομενο οτι η μπενφικα θα κερδισει την παρι, οποτε παμε για νικη αποκλειστικα. ομως χωρις μητρογλου το ματς δυσκολευει πολυ.. 1
Crash_Batic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 <p>Τι να μας πει και το τρακι</p> <p>Ας κατσει εκει να λεει αρλουμπες στην Πρασινη το Newsbomb και το Onsoprts</p> <p>H μεγαλυτερη χαρα του ειναι που εχασε ο Ολυμπιακος στο 90' απο την Παρι αν και κατα 99% περασε στην επομενη φαση </p> <p> </p> <p><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif;font-size:13px;">H Ομαδα πιστευω αν ειχε ενα Σαλινο αριστερα και ενα Ιμπαγασα στα 28 του θα εκανε θαυματα</span></p> Τον πονεσε πολυ η δικια του ηττα στο 90 βλέπεις και βγαζει το αχτι του. Μονο που το κάνει με ξενα κολυβα. Αυτο ακριβώς είναι η κατάντια που λέμε..
adi32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 να ειχα χασει 5-0 και να ειχα αποκλειστει να βγει και να κανει καζουρα αλλα τωρα ειναι μεγαλη καταντια ειδικα οταν η ομαδα του ειναι οπως ειναι
Crash_Batic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 <p>πολυ ασχολειστε με τον Γιαννακοπουλο</p> Και εσεις με τον Ολυμπιακό. Εσείς ασχολείστε πρώτα με εμας και μετα εμείς με εσας...
Tilemaxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Το καλό είναι οτι συνεχίζουμε Ευρώπη οτι και αν γίνει. Για μένα καλύτερα να παίζαμε ουέφα αλλά και η πρόκριση στους 16 δεν είναι λίγο, απο οικονομικής άποψης κυρίως.
Mika Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εσείς ασχολείστε πρώτα με εμας και μετα εμείς με εσας... ούτε δεκάχρονο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις