Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είπε 3 φορές ότι είναι οφσάιντ. Τί άλλο θες; Να αρχίσει να ουρλιάζει για την αδικία;

Ναι. :-D Να το πει 50 φορες και να μας ζαλισει με αυτο ως το τελος του αγωνα. Οπως κανουν οταν μας αδικουν. Το θεμα μου δεν ηταν αυτο το θεμα μου ηταν ολος ο αγωνας που εκανε το ασπρο μαυρο.

Τελοσπαντων, τωρα Ολυμπιακος-Αντερλεχτ με αδιαφορη Αντερλχεντ αν και το αδιαφορη ειναι υπουλο. Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα αν και το 3-1 ακριβες σκορ μου καθεται καλα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Καθόλου πλάκα δε κάνω. Αν ηθελε να κρατήσει αποτέλεσμα θα έπαιζε κλειστά και δε θα πέρναγε 3 επιθετικους στο παιχνίδι...Ολα για όλα τα έδωσε ο Μιτσελ και δειχνει την αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα.

Ειναι απ τις φορές που χάνουμε και δεν έχω κανένα παράπονο απ την ομάδα μου.

Νικη με Αντερλεχτ. Η Μπενφικα θα πάρει ευκολη νικη απ τη Παρί, πρέπει και εμεις να κάνουμε το ίδιο.

Και η Μπενφικα με αδιάφορη Παρι!

Sent from my iPhone using Insomnia

η παρι ειναι παρι αλλα εδω μιλαμε για τον ολυμπιακο αν δεν μπορεσουμε να νικησουμε την αδιαφορη αντερλεχτ οκ δεν αξιζουμε να περασουμε ετσι και αλλιως αν και πιστευω οτι δεν μπορουσε να μας κατσει κλτερα το σημερινο και δεν το διαχειριστηκαμε σωστα δεν περιμεναμε βαθμους

Πολλα μπραβο στην ομαδα κ τον προπονητη. Παλικαρισια προσπαθεια οπως θελουμε τον ολυμπιακο.

Σαλινο σκυλαρος, για τον βαις ας μη μιλησω καν. Το μαλακισμενο να πα να κανει παρεα στον στοχ

• Like 1

"Ο ρομπερτο κανει το βολε, ο μητρογλου οπλιζει το οπλο του, ΑΑΑΑΑΑΑ Βγηκε πλαγιο"

Καπως ετσι ηταν ο σχολιασμος. Αν το βαζαμε και στο καταλληλο meme

Toν Βάις τον μαθανε βασικά και πέφτουν 2 πάνω του.

Για Ελλάδα καλός ειναι. Ο Κάμπελ (που δεν ηταν θετικος σημερα), έχει κορμί αθλητή. Ο άλλος ειναι τσιλιβιθρα...

ο καμπελ ανασταλτικα ηταν πολυ καλος τωρα δεν περιμενεις να σου κανει και την διαφορα 20 χρονων αν την εκανε απεναντι στην παρι θα τον κρατουσε η arsenal

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...