Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι κατσανε; Για τη ΝΙΚΗ πήγαν και το πληρωσαν!

Sent from my iPhone using Insomnia

Και πολύ καλά έκανε γιατί ήθελε να καθαρίσει τη πρόκριση απο απόψε, με την ισοπαλία δεν κερδίζαμε τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ελα αδερφε καταλαβαμε οτι ξυνεσαι κι εσυ αλλα αραξε

Θα βλεπεις και 16 μην αγχωνεσαι

Δεν μπορω την υποκρισια. Για αυτο τα λεω αυτα. Δεν μπορω να ακουω τον σχολιαστη επι 2 ωρες να μου λεει ανοησιες λες και ειμαι χαζος και δεν εχω ματια να δω οτι το ασπρο που μου λεει ειναι μαυρος στην πραγματικοτητα.

Δεν ειναι πρωτογνωρο φαινομενο φυσικα οι ανοητοι και υποκριτες σχολιαστες, αλλά αυτος σημερα το παρακανε.

Δεν μπορω την υποκρισια. Για αυτο τα λεω αυτα. Δεν μπορω να ακουω τον σχολιαστη επι 2 ωρες να μου λεει ανοησιες λες και ειμαι χαζος και δεν εχω ματια να δω οτι το ασπρο που μου λεει ειναι μαυρος στην πραγματικοτητα.

Δεν ειναι πρωτογνωρο φαινομενο φυσικα οι ανοητοι και υποκριτες σχολιαστες, αλλά αυτος σημερα το παρακανε.

Είπε 3 φορές ότι είναι οφσάιντ. Τί άλλο θες; Να αρχίσει να ουρλιάζει για την αδικία;

• Like 1

ο αλλος εκανε χερι εποιασε το κεφαλι του με κινηση τι μλκια εκανα και ο σχολειαστης ελεγε οτι το επιανε και καλα οτι χτυπησε για αυτον τσακωνεσαι ?

Κι εγω ξερναω απο τα ματια με τον Χατζησαλιαρη στο μπασκετ αλλα δεν κανω ετσι

Τι κατσανε; Για τη ΝΙΚΗ πήγαν και το πληρωσαν!

Sent from my iPhone using Insomnia

Τωρα πλακα κανεις ετσι; Εκει εχασε σημερα ο Ολυμπιακος. Αντι να συνεχισει μπας και βαλει και δευτερο, αλλαζε αδιαφορα πασουλες στο κεντρο. Κοιμηθηκαν μονοι τους.

Γιατί; Γιατί αυτή η αλλαγή; Γιατί να αφήσεις τον τραγικό Μανιάτη μέσα (που χάνει τον Καβάνι στο γκολ και αντί να κυνηγήσει την φάση σηκώνει χέρι για οφσάιντ) και να βγάλεις τον Σαλίνο;

Κατά τ'άλλα καλά παίξαμε, και δεν υπήρχαν προσδοκίες για αποτέλεσμα έτσι κι αλλιώς. Τίποτα δεν αλλάζει, νίκη με Άντερλεχτ και περνάμε.

Καλα στημενη η ομαδα απο τον Μιτσελ αμυντικα ,το μονο του λαθος ο Βαις αλλα η Παρι το αξιζε εδω που τα λεμε .Φαινονταν κιολας οτι θα φαμε και δευτερο αλλα οπως ειπωθηκε και  ισοπαλια να παιρναμε  δεν θα ειχε καμια σημασια αφου κερδισε η Μπενφικα ,μια η αλλη δηλαδη ...Ολα τα λεφτα για μενα ηταν το αλλο παιχνιδι .Φασεις παντως πολλες  δεν εφαγε ο Ολυμπιακος και απο τετοια παιχνιδια μονο κερδισμενος μπορει να βγει αρκει να διωξει την νοοτροπια καποιων παιχτων του που κουβαλαει .

Πιστευω σταθηκαμε πολυ καλα απεναντι στην Παρι με περισσοτερες ευκαιριες και σουτ παροτι ειχαμε μεσα καποιους αρνητικοτατους παικτες οπως οι Μπονγκ Βαις

Ο Σαμαρης γιατι πηγαινε και κατεστρεφε ολα τα στημενα ?

Ενα βαρεσε ο Χαλεμπας και εγινε γκολ

Τον γιγαντα Σαλινο γιατι τον εβγαλε ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...