optimus_crime Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Aφου το ειπε και καποιο παιδι εδω ,στην φαση του Χολεμπας ηταν 2 μετρα offside η πασα πριν, τι καθοσαστε τωρα και ασχολειστε . Εγω ενταξει καταλαβαινω τον πονο ορισμενων αλλα οσο οι ομαδες τους υιοθετουν το δογμα οτι οταν νικαει ο Ολυμπιακος ειναι με την "διαιτησια" μια ζωη στην φαπα θα ειναι . Αντι να λετε και ευχαριστω που θα επρεπε σε καθε αγωνα αν ηταν σοβαρο σωματειο ο Ολυμπιακος και οργανωμενο , να τρωτε ολοι -πλην του Παναθηναικου - απο 10 γκολ ,καθοσαστε και παραπονιεστε . Εγω το ειπα πως ηταν offside, αλλα και παλι απο την στιγμη που δεν εδωσε το offside, ειναι υποχρεος να δωσει το πεναλτυ(αμα ηταν). Σε αυτο το λαθος πεφτουν πολλοι διαιτητες, το οτι δηλαδη πανε να διορθωσουν ενα λαθος εις βαρος του αλλου αντιπαλου.
kirileman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να τρώει 15 ImHO "Τόσο αντικειμενικά στο λέω..."
konstantinos77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να τρώει 15 ImHO Οχι φιλε δεν ειναι ετσι .Ο Παναθηναικος ειναι ο μεγαλος μας αντιπαλος και εγω χαλιεμαι που ειναι σκατα η ομαδα τους ...Πες με τρελο αλλα κατα 50% εχω ξενερωσει φετος απο το καταντημα του Παναθηναικου . Εγω το ειπα πως ηταν offside, αλλα και παλι απο την στιγμη που δεν εδωσε το offside, ειναι υποχρεος να δωσει το πεναλτυ(αμα ηταν). Σε αυτο το λαθος πεφτουν πολλοι διαιτητες, το οτι δηλαδη πανε να διορθωσουν ενα λαθος εις βαρος του αλλου αντιπαλου. Ωραια και εγω ερχομαι και σου λεω ,πως δεν εδωσε το offside? E ετσι δεν εδωσε και το υποτιθεμενο πεναλτι .Απλα στην ζυγαρια της δικαιοσυνης ερχεται στα ισα αν το παμε συμφωνα με τους αδικημενους αεκτζηδες. 1
optimus_crime Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Οντως πανε τα παλια καλα ντερμπυ Ολυμπιακου-Παναθηναικου, αλλα τουλαχιστον θα υπαρχει μεγα παθος απο την πλευρα του Παναθηναικου, μιας και γνωριζουν τα προβληματα που αντιμετωπιζουν και ποια τα ωφελιματα μιας νικης εναντι του Ολυμπιακου. Για αυτο το ντερμπυ αυτο θα παραμενει ΄θερμο' Οχι φιλε δεν ειναι ετσι .Ο Παναθηναικος ειναι ο μεγαλος μας αντιπαλος και εγω χαλιεμαι που ειναι σκατα η ομαδα τους ...Πες με τρελο αλλα κατα 50% εχω ξενερωσει φετος απο το καταντημα του Παναθηναικου . Ωραια και εγω ερχομαι και σου λεω ,πως δεν εδωσε το offside? E ετσι δεν εδωσε και το υποτιθεμενο πεναλτι .Απλα στην ζυγαρια της δικαιοσυνης ερχεται στα ισα αν το παμε συμφωνα με τους αδικημενους αεκτζηδες. Ετσι οπως το θετεις ναι, εχεις δικαιο. Απλα το λεω και με την αλλη αποψη , μην μας πουν και μη-αντικειμενικους...
konstantinos77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Mεσα σε ολα πεταχτηκε και το Αλαφουζο παλι να πει την γνωμη του ...Καλα αυτος το ξυλο δεν βλεπω να το γλυτωνει ,μιλαμε για μεγα καραγκιοζη .
Tilemaxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν το είδα. Ήταν πέναλντι του Μήτρογλου; Ο Χολέμπας είχε απλωμένο ή τραβηγμένο το χέρι;
daPro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν το είδα. Ήταν πέναλντι του Μήτρογλου; Ο Χολέμπας είχε απλωμένο ή τραβηγμένο το χέρι; ηταν πεναλντι κ κοκκινη... κ ναι το χερι του Χολεμπα ηταν οπου ναναι,ηταν πεναλντι... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2012 από daPro
Cossutius. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Πολλά σάιτ λένε για πέναλτι στο χέρι του Χολέβα.
margaritagr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχει πεντακαθαρο οφσαιντ. Το δικο μας πεναλντι ολωσωστο. Τωρα για κατι παιχτες τηας αεκ που λενε για διαιτησια... Ευχομαι να μη τους λυπηθουκε καθολου στο καραισκακη.
margaritagr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αντι να χαιρεται ο παο που η κουλα μενει τελευταια και αυτοι γλιτωνουν τον υποβιβασμο, μιλανε κιολας
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Και το λαγουδακι? Δεν θα ρωτούσες με λίγο γνώθι σαυτόν. Αντι να χαιρεται ο παο που η κουλα μενει τελευταια και αυτοι γλιτωνουν τον υποβιβασμο, μιλανε κιολας Αυτή είναι η βασική διαφορά, δεν θα κάνω γαργάρα τα όσα έγιναν επειδή με συμφέρει κάποιο αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις