margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ωραια ας ερθει το καλοκαιρι και το συζηταμε! Ο καμπελ αν δε βγαλει παλι αδεια εργασιας δε παει πουθενα οπως κ ο ρομπερτο αν η ατλετικο κρατησει τον μικρο. Ο μητρογλου επισης πολυ δυσκολα θα πουληθει κατω απο 10Μ. Αλλα αν αυτο γινει με τοσα λεφτα βρισκεις πολυ καλο επιθετικο. Γιατι απο τον νοεμβρη λοιπον να μιλαμε για τον ιουνιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δεν φτιαχνεις ομαδα ετσι κοπελια. Με το αν και το θα δε γινεται δουλεια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τα αν δε τα λεω εγω.. Εσεις αναφερεστε σε παιχτες που του χρονου ΜΠΟΡΕΙ να μην υπαρχουν. Κι αν το παμε ετσι, αυτο ισχυει για ολους τους παιχτες της ομαδας...! Οπως περυσι πχ κανεις δε περιμενε να πουληθει τοσο ο Φεισα. Ολοι λοιπον μπορουν να ειναι υποψηφιοι γι αποχωρηση κι εμεις να μην εχουμε ιδεα. Τρεις παιχτες δανεικους εχεις ολους κι ολους απο τους οποιους οι δυο υπολογιζονται κι ο τριτος ειναι ρεζερβα, δεν ειναι ολη η 11δα. In other news αλλες 40.000 απο την 7 στον ερασιτεχνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ήμουν σαφής.. Μιλάω με βάση τα δεδομένα και τα δεδομένα λένε ότι έχουν συμβόλαιο για ένα χρόνο οι Ρομπέρτο-Καμπελ χωρίς οψιον αγοράς. Εσύ μου λες ΑΝ μείνει ο Ρομπερτο και ΑΝ μείνει ο Καμπελ ,τότε ΘΑ είμαστε καλά. Παίζει το ενδεχόμενο να γλείψουμε μπας και μας αφήσουν και τους δυο για ακόμα ένα χρόνο αλλά παίζει και το ενδεχόμενο να φύγουν και οι δυο και ξανά απο την αρχή γιατί κακά τα ψέμματα όπως παίζει Ο Μητρογλου φέτος και αν συνεχίσει έτσι δεν νομίζω ότι ο Βαγγελης θα πει όχι σε ένα καλό ντιλ. Θα μου πεις, όπως και μου είπες αν πουληθεί θα πάρουμε άλλους. Στα λόγια μου έρχεσαι, ομάδα ξανά από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μια μεσαία ευρωπαϊκή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κρατήσει κορμό πολύ καλών παικτών γιατί σε 1 το πολύ 2 χρόνια θα έρθουν προτάσεις με πολλά εκατομμύρια γι' αυτούς. Δεν είμαστε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για να κρατήσουμε τον Μέσι τον Ινιέστα και τον Ρονάλντο.Λογικό είναι απο εδώ και πέρα να κάνουμε ότι η Πόρτο με την φιλοσοφία του "αγοράζω φθηνά πουλάω ακριβά". Κάτι το οποίο πλέον εφαρμόζεται με επιτυχία και στο μπάσκετ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Λογικό είναι απο εδώ και πέρα να κάνουμε ότι η Πόρτο με την φιλοσοφία του "αγοράζω φθηνά πουλάω ακριβά". Και εδω και 2 χρόνια και στο ποδόσφαιρο, κάτι που δε θέλει να καταλάβει ο μέσος φίλαθλος. Ο σύλλογος έχει βγάλει απίστευτα χρήματα, από τις πωλήσεις παιχτών. Αν δει κάποιος τον περσινό ισολογισμό σε σχέση με τον προπέρσινο θα δει αμέσως τη διαφορά στην οικονομική τρύπα, η οποία κοντεύει να εκμηδενιστεί. Ο Ολυμπιακός, όχι απλά ειναι έτοιμος να γίνει (αν δεν έχει ήδη γίνει), μια από τις λίγες Ευρωπαικές ομάδες που θα έχει θετικό ισολογισμό, χωρις να χρωστάει τίποτα, αλλά πλέον θα ειναι και αυτόνομος. Δε θα χρειάζεται κανέναν πρόεδρο να τα σκάει για να παίρνει παίχτες. Ο προπονητής θα ζητάει, οι σκαουτερς θα προτείνουν, ο οικονομικός διευθυντής, θα βλέπει το μπατζετ και θα αποφασίζει. Αυτό ειναι που έκανε ο Μαρινάκης, παρόλλες τις κατηγόριες οτι τσέπωσε. Ναι τσεπώνει και καλά κάνει. Εσκασε 50 εκατομμύρια για να αγορασει την ομάδα και έδωσε άλλα 20 στη συνέχεια, όντας η ομάδα εκτός Τσ. Λ. Εκανε μια εξαιρετική επένδυση και τώρα παίρνει τα χρήματά του πίσω, όχι όμως εις βάρος της ομάδας, αλλά με σοβαρές κινήσεις μάρκετινκ. Ειναι η πρώτη και η μοναδική φορά που η ομάδα έχει εξυγιανθεί οικονομικά, που έχει παίχτες να καλύπτουν σχεδόν όλο το ρόστερ, που οι παίχτες της ειναι έτοιμοι να πουληθούν ακριβά, που προσφέρει θέαμα στην Ελλάδα, βάζοντας 3-4 γκολ σχεδόν σε κάθε αγωνιστική και που στην Ευρώπη αν όλα πάνε καλά, πιθανότατα θα πάει και στους 16. Και όλα αυτά, έχοντας κάνει ένα σοβαρότατο όνομα στην Ευρωπαική αγορά. Η ομάδα θα φέρνει παίχτες φθηνούς, ταλαντούχους, θα τους στηρίζει και θα τους μοσχοπουλάει οι οποίοι θα πλαισιώνονται απο κάποιους έμπειρους, ίσως και απο ένα μεγάλο όνομα. Θα έχει και έναν καλό προπονητή συνήθως ωστε να τον σέβονται οι παίχτες. Σαφώς και θα υπάρχουν αποτυχίες και κακή μπάλα όπως το ματς με τη Μπενφίκα αλλά δε μπορουμε να καταδικάζουμε μια ομάδα, στα καλά του καθουμένου. Και επειδή πολλά ακουστηκαν για το προβλημά μας στο κέντρο, θα έχουμε επιστροφές αλλά τον Σάμαρη φέτος θα τον φάμε στη μάπα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Ο παίχτης το καλοκαίρι πιστεύω οτι θα πουληθεί και μάλιστα ακριβά. Η ομάδα λειτουργεί αμυντικά στο κέντρο και όχι επιθετικά, μια που οι επιθέσεις της, ναι μεν ξεκινουν απ τον Σάμαρη αλλά πάντα περνάνε είτε απο τον Σαβιόλα, είτε από τον Τσόρι που εν τέλη θα τη μοιράσουν ή θα τραβήξουν τους παιχτες επάνω τους, όντας δεινοί σκόρερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Απλά πέρσυ ο Μαρινάκης έκανε το τραγικό λάθος και είπε ψέμματα στον κόσμο. Έβαλε Μέλμπερκ και Μιραλάς να διαφημίσουν τα διαρκείας, προανήγγειλε μεταγραφές, και στο τέλος τη βγάλαμε με το περσυνό κακό ρόστερ. Αν έλεγε απο την αρχή οτι θέλει να ακουλουθήσει ένα συγκεκριμένο πλάνο αγοραπωλησιών, θα ήταν πιο πολλοί δίπλα του και θα γέμιζε το γήπεδο. Προσωπικά το είχα πεί απο οτι θα απέχω απο κάθε παιχνίδι της ομάδας πέρσυ, όπως και έκανα.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είδαμε μια αλλαγή προς τη σωστή κατεύθυνση. Προσωπικά δεν μπορώ να κράξω πλέον γιατί ξέρω οτι αυτό το "γερμανικό" μοντέλο είναι το μόνο βιώσιμο για ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, γιατί κακά τα ψέμματα δεν υπάρχουν οι χορηγοί της Μπάρτσα της Μάνστεστερ η της Ρεάλ. Γενικά βλέπω οτι το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει στραφεί προς την σωστή κατεύθυνση, και αυτό με χαροποιεί.Όσο για το έλλειμα, νομίζω οτι έχουμε ξεχρεώσει εδώ και μήνες. Έχει βγεί κιόλας το σχετικό σποτάκι Debt Free που αναφέρει και τον Ολυμπιακό μέσα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ωραιο καρφωμα απ τον Παπ http://www.gazzetta.gr/basketball/article/559929/dunker-night-o-papanikolaoy-vid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Όντως ο Ολυμπιακος πρέπει να στοχεύει ομάδες σαν την Πόρτο για πρότυπο και όχι ομάδες τύπου Ρεάλ που είναι βυθισμένες σε χρέη.... Άπλα πριν μοσχοπουλήσεις κάποιον παίκτη σου πρέπει να έχεις έτοιμο και τον αντικαταστάτη. Αλλιώς δεν τον πουλάς...... Π.Χ. αν πουληθεί, που νομίζω πως θα πουληθεί φέτος ο Μήτρογλου, υπάρχουν παίκτες που μπορεί κα καλύψουν το κενό του...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Όντως ο Ολυμπιακος πρέπει να στοχεύει ομάδες σαν την Πόρτο Γνωρίζεις πόσα ξοδευει για σκάουτινγκ η Πόρτο? Τις σχέσεις της και τα κοινά με Βραζιλία? Τις υποδομές της? Καλύτερα η ομάδα μας να δημιουργήσει μια φιλοσοφία η οποία να ταιριάζει στις ιδιοσυγκρασίες της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μα τί καρκίνος αυτή η ομάδα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 συγκλονιστικό ματς.Πρέπει να ευστοχήσουμε οπωσδηποτε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 τι κανεις ρε μπαρτζωκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τρομερο φιναλε... Μπαρτζυ τις λομπες τς εχουμε οταν μενουν 2 δεκατα οχι 2 δευτερα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις