Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι με νοιάζει εμένα τι λένε οι Βάζελοι? Μαζι μου κουβεντιάζεις τωρα.

Σαφως και έλεγξες το παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Και σαφως και εκανες οικονομία δυνάμεων με μια ομάδα που δε μπορει να σε απειλήσει στη δεδομένη φάση, βαθμολογικά. Το ότι παρουσιάσαμε κακό θέαμα με τη Μπενφίκα δε σημαίνει κάτι. Παίξαμε με καλυτερη ομάδα που έδινε το ματς της χρονιάς και έχανε απο τα πρώτα λεπτα. Και αντέξαμε φέρνοντας ένα αποτέλεσμα που μας πηγαίνει ένα βημα πριν τη 2η θέση. Κακό θέαμα παρουσιάσαμε και με τον Παναιτωλικό...So what?

Δηλαδη αν έριχνες 5 γκολ στον ΠΑΟ και παρουσίαζες στα καπάκια αυτο το θέαμα θα ησουν ευχαριστημένος?

Έχουμε πει 100 φορές ποια ειναι τα προβλήματα της ομάδας. Δεν εισαι ο πρώτος που το γράφεις. Και κάποιος με συχνη συμμετοχή στο φόρουμ όπως εσυ, έχει δει, οτι μετά απο κάθε ματς, αναφέρουμε τα κακώς κειμενα.

Το οτι με τη Μπενφικα δεν ειχαμε παιχτη να κρατήσει μπάλα και να αλλαξει μια σοβαρή πάσα υπο πίεση ήταν φοβερό. Ο Σάμαρης δε κάνει για αυτή τη δουλειά, ούτε φυσικά ο Εντιγκά. Ο Ιμπαγάσα μεγάλωσε και ο Μασάδο ηταν τραυματίας. Ναι χρειαζόμαστε μέσο που να μπορει να κόψει και να ράψει. ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ, καλώς η κακός και παίζουμε με άλλο τρόπο.

Προσπαθούν να προωθήσουμε τον Σάμαρη να κάνει αυτή τη δουλειά, έχοντας απο πίσω τον Γιαταμπαρέ που έχει πολύ καλά στοιχεία.

Ούτε εμένα μου αρέσουν οι διθυραμβοι. Ομως έχουμε αυτη τη στιγμη, αναμφισβήτητα τη καλυτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτο βλέπω. Δεν ειναι κακο να το λέμε.

Στην Ευρώπη έχουμε καταφέρει να κάνουμε κάποια πολυ καλά ματς, στηριζόμενοι στο πολύ καλό αμυντικογενές κέντρο και στους πολύ καλούς ακραίους.

Αν κατορθώσουμε το κέντρο μας, να γινει το ίδιο καλό επιθετικά, πάμε για μεγάλα πράγματα.

Υπομονη χρειάζεται. Ειναι Νοέμβριος και έχουμε μια νέα ομάδα, με παιχτες που ακομα δεν έχουν δέσει.

Ακόμα δεν έχουμε πληρωσει το τιμημα της αλλαγής ολοκληρης 11άδας σε σχέση με πέρσι...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Με τον law τι παιζει; Τον βλέπω σα να έχει παραπανισια κίλα και επιπλέον δεν παιζει καλα τελευταια...

Δημοσ.

Γιατί το κουράζετε; Παίξαμε 3 παιχνίδια. Το χθεσινό το ξεχνάω, δεν υπήρχε αντίπαλος. Στα άλλα δυο που υπήρχε, γίναμε πουτ@να! Τί σημασία έχει πόσο έγραψε το κοντέρ; Δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού να χάνουν οι αντίπαλοι τα άχαστα και συ να σκοράρεις με 1 τελική. Αυτό που με εκνευρίζει δεν είναι ότι δε βλέπετε μπάλα, δεν είναι ότι αγνοείτε παντελώς αυτό που είδαν τα ματάκια μας, αλλά ότι ισχυρίζονται μερικοί πως " έχουμε καλή ομάδα και ότι με δυο-τρεις προσθήκες θα γίνουμε ομαδάρα". Ο.μι.τζί. δηλαδή και 30 λολ.

Όσο για χθες, στο 1ο ημίχρονο η μπάλα κινείτο παράλληλα από τον αριστερό μπακ μέχρι τον δεξιό μπακ και πάλι πίσω στον Χολέμπα(ς), μέχρι αυτός να κάνει βαθιά μπαλιά μπροστά.

Δημοσ.

Με τον law τι παιζει; Τον βλέπω σα να έχει παραπανισια κίλα και επιπλέον δεν παιζει καλα τελευταια...

Ήταν εκτος για αρκετό διάστημα, και όντως έχει πάρει κιλάκια.

γτπκ ο Μπέγκιτς, μακάρι να είχε παραμείνει ο Γκιόργκι.

Δημοσ.

Ποιό παιχνίδι έλεγχα; Με τον ΠΑΟ; :-D Και έκανα οικονομία δυνάμεων για να ... αντέξω το σφυροκόπημα της Μπενφίκα; Δηλαδή δεν τα έδωσα όλα με τον ΠΑΟ για να παρουσιάσω αυτό το θέαμα με τη Μπενφίκα; Μάλλον έκανα οικονομία δυνάμεων και με τη Μπενφίκα για να κερδίσω τον ΠΑΟΚ! :fear: Γ@μώ τα συστήματα. Μιλάμε για προγραμματισμό, όχι αστεία. Και απέδωσε.

Σου επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πρόβλημα με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα μου είναι με τους γαύρους. Πρέπει να είναι η απόλυτη ευτυχία να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού με τέτοιους οπαδούς. Και φαντάζομαι τί γίνεται στους κάφρους. "-Ουγκ τα γ@μήσαμε τα Μπαόκια όπως τα βαζέλια. - Ουγκ, πάμε να σηκώσουμε το ευρωπαϊκό τώρα φιλαράκι. -Ουγκ, ουγκ".

Τελείωσε το ματς με τον ΠΑΟ, τους την είπαμε, γελάσαμε μαζί τους, θα περίμενα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά για τα κραχτά προβλήματα της ομάδας. Δεν το κάνουμε, όμως, για να μη τα δουν οι βάζελοι απέναντι και μας την πουν. Nice.

με τον παο το παιχνιδι ηταν πληρως ελεγχομενο.σιγουρα γκολ δεν τρωγαμε γιατι δεν μπορουν ειναι παιχτες χαμηλης ποιοτητας και ενα γκολακι το βαλαμε και πηραμε το ματς.καμια ανυσηχια δεν υπηρχε για εκεινο το ματς οταν μετα απο 3 μερες παιζαμε ολη τη χρονια στην ευρωπη.αφου ξεμπερδαψε με μπενφικα η οποια οντως ηταν ανωτερη απο εμας αλλα ηταν χειροτερη στην εδρα της ηρθεν το ματς με τον παοκ οπου ριξαμε 4αρα χωρις να κανει ουτε μια φαση ο παοκ.αν τα ματς ηταν αντιστροφα δηλαδη παιζαμε με τον παοκ πριν την μπενφικα και με τον παο μετα τοτε θα νικουσαμε δυσκολα τον παοκ και η 4αρα θα πεφτε στον παο.ολα ειναι θεμα στοχων και προτεραιοτητων.

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν εκτος για αρκετό διάστημα, και όντως έχει πάρει κιλάκια.

γτπκ ο Μπέγκιτς, μακάρι να είχε παραμείνει ο Γκιόργκι.

Δεν τιθεται καν θεμα συγκροσης...καναμε παιχτη καποιον που με τη περσυνη μας ανυπαρξια στα σεντερ, εκανε 2-3 φορες τα βασικα.. Εχει να κωλοτουμπιασει πολυς κοσμος για τον ψηλο!

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρουμε ψηλο. Ο Μπαρτζωκας ειπε οτι μαλλον δε θα γινει, αλλα και με το οακα να ρχεται το θεωρω απαραιτητο.. Βεβαια τωρα τι να βρεις? δν εχει τελειωσει καν η πρωτη φαση να παρεις παιχτη απο αποκλεισμενη ομαδα

Δημοσ.

Δεν με κατάλαβες . Δεν ξεχνώ πως προσπάθησε ο παίχτης μέσω του μάνατζέρ του να πιάσουν την καλή, και ζήτησαν τρελό συμβόλαιο.

Έλεγα μήπως είχε βρεθει μια μέση λύση για τον Σερμα και είχε μείνει. Ο Μπέγκιτς δεν μου αρέσει ως παίχτης και δεν μ'αρεσει που τον πήραν στον ΟΣΦΠ. Αλλά Bartzokas knows.

Μας έκατσε και η στραβή με τον Σίμονς, ο οποίος είναι καλή λύση ως αναλώσιμος αμυντικά. Άσχετα που γκρινιάζουν όσοι δεν τον γνώριζαν για την απόδοσή του. Για μέχρι εκεί είναι.

Ο Σερμα για 3ος ψηλός ήταν μια χαρά. Τα πικ & ρολ των αντιπάλων τα πάλευε αρκετά καλά.

Δημοσ.

Ναι, στις αγνές τότε εποχές του καπετάνιου.

Διαιτητής Ναούμ που είχε γυρίσει μόνος του το ματς από 2-0 σε 2-2. Και ο Δημόπουλος γύρισε κι έκανε κωλοδάχτυλο προς την κερκίδα του Ολυμπιακού (νομίζω ήταν θύρα 5 ή 7) μόλις έγινε η ισοφάριση.

Δημοσ.

Στους επισημους εκανε χειρονομια ο Δημοπουλος οχι στην 5-7.

Εκεινη την εποχη επειδη την εζησα στο παλιο καραισκακης τους επισημους τους ελεγαν "¨Επιστημονες".

Οι παλιοτεροι γνωριζουν...

Ολη η φασαρια εγινε στην κερκιδα των επισημων.Μετα μπουκαραν και απο το πεταλο.

Δημοσ.

Τελείωσε το ματς με τον ΠΑΟ, τους την είπαμε, γελάσαμε μαζί τους, θα περίμενα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά για τα κραχτά προβλήματα της ομάδας. Δεν το κάνουμε, όμως, για να μη τα δουν οι βάζελοι απέναντι και μας την πουν. Nice.

Μετά το 3 Χ 3 (σε αντίθετη περίπτωση θα την έβγαζα στην μούγκα καθώς με στραβά αποτελέσματα ο καθένας μπορεί να πει το κοντό του και το μακρύ του )  και με αφορμή το μήνυμα του Kirileman καταλήγω στα εξής:

Αν κάποιος μου έλεγε πως ο Ρομπέρτο θα μείνει στον Ολυμπιακό, ο Αβραάμ θα επανέλθει στα παλιά γνωστά του level,ο Σαλίνο και ο Χολέμπας θα έχουν την σταθερότητα του τελευταίου μήνα και ο Μήτρογλας θα βγάλει μία διετία στα λημέρια μας θα έλεγα μετά βεβαιότητος πως τα 6/11 της ενδεκάδας είναι μια χαρά έως σούπερ. 

Και πάμε στο χώρο του κέντρου που στα δικά μου μάτια είμαστε χάλια μαύρα και εξηγούμαι:

Οι Βάις,Κάμπελ,Γιαταμπαρέ είναι μία του ύψους μια του βάθους. Σε έναν αγώνα χαρακτηρίζονται MVP στον αμέσως επόμενο θέλω να μπω μέσα και να τους πλακώσω στις σβερκιές. Καμία μα καμία σταθερότητα στην απόδοση τους.

Σάμαρης και Μανιάτης είναι μια χαρά ρεζέρβες, ο Σαβιόλα δείχνει να έχει χάσει το βασικό του χαρακτηριστικό που είναι η εκρηκτικότητα (αν και το παλικάρι δημιουργεί πολλούς χώρους στον Μήτρογλα και αυτό δεν γίνεται να το παραβλέψω) ενώ ο Τσόρι θαρρώ πως ενενηντάλεπτο σε αγώνα υψηλού ρυθμού, βλ. champions League, δεν μπορεί να βγάλει.

Κλωνοποιήσεις δεν γίνονται αλλά λείπουν από την ομάδα παίχτες με χαρακτηριστικά των Στολτίδη/Καρεμπέ ,  Ιμπαγάσα/Ζέτερμπεργκ για τον άξονα και παίχτες με σταθερότητα στην απόδοση τους όπως οι Γκαλέτι/Τζόρτζεβιτς/Μιραλάς στις πτέρυγες .

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ειναι ακομα νωρις. Θυμαμαι τον Μιραλας στις αρχες να λεμε οτι ειναι ατομισταρος, θυμαμαι τον αμπντουν να βγαινει παλτο & μετα να κανει καλυτερο δευτερο μισο και να βγαινει mvp. Και ο αμπντουν δεν εχει ουτε το μισο ταλεντο του βαις.<br><br>

Ο Σαμαρης δεν ειναι ρεζερβα, το παιδι εχει τρομερες δυνατοτητες και δεν ειναι τυχαιο το οτι τον εμπιστευεται ο προπονητης τοσο. Μας ειχε εκνευρισει στην αρχη με τα λαθη, αλλα αν το σκεφτουμε πιο καθαρα το βημα γι αυτον ηταν μεγαλο και δεν ειναι και κανας 30ρης να χει καμια τρελλη εμπειρια.<br><br>

Ο γιαταμπαρε μεχρι τωρα εχει παιξει πολυ λιγο και οχι στη θεση του. Μη ξεχναμε οτι κι αυτος και ο εντινγκα δεν εχουν κανει προετοιμασια με την ομαδα.<br><br>

Ο Τσορι εχει τρομερη ποιοτητα αν ανεβει και η φυσικη του κατασταση, θα το δουμε. Το να παιζει ομως βασικος ο φουστεραρος και να μπαινει ο τσορι αλλαγη το βρισκω μια χαρα.<br><br>

Ο Μασαδο πανω που χε ανεβει, εμεινε τοσο καιρο εξω. Τον περιμενουμε υγιη και θεωρω πως θα ναι αξιοπιστη λυση.<br><br>

Ο Καμπελ ξερει πολλα κιλα μπαλα, δε μου φαινεται περιεργο το να θελει κι αλλο χρονο.<br><br>

Στα μπακ αυτη τη στιγμη εχουμε δυο κεντρικους που αποδιδουν πολυ καλα και απο πισω τον αβρααμ. Να πουμε επισης οτι ο Μιγκελ Τορες δεν ειναι κανας τυχαιος παιχτης και ηδη συμμετεχει στις προπονησεις κανονικα. Τον περιμενουμε κι αυτον.<br><br>

Ο ολαιταν ακομα εχει δειξει καλα στοιχεοα δυστυχως κι αυτος βγηκε οφ.<br><br><br>

Για μενα η ομαδα ειναι πληρης και ποιοτικη σε ολες τις θεσεις. Ειναι η πρωτη φορα που το ροστερ ειναι τοσο γεματο και πιστευω οτι θελει ΧΡΟΝΟ για να δεσει μια ομαδα που κανες τοσες αλλαγες σε σχεση με περυσι!!!!<br>

Θα ρθουνε καλα αποτελεσματα θα ρθουνε κακα, καποιες φορες θα παιξουμε ωραια μπαλα κι αλλες μετρια.. εγω ειμαι ευχαριστημενη απο τη μεχρι τωρα εικονα της ομαδας που δειχνει οτι στηθηκε για να προσφερει και θεαμα. Θυμαμαι μεχρι περυσι να κερδιζουμε αγωνες με το ζορι και τωρα να μοιραζουμε απο τρια και πανω.<br><br>

Εχθρος του καλου λενε ειναι το καλυτερο. Πιστη στην ομαδα μας και ολα θα γινουν, φετος βλεπω να ευχαριστιεται και ο πιο απαιτητικος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερη μπάλα θα παίξουμε μετά τον Γενάρη, το έχω πεί απ' το καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο είναι οτι η ομάδα πηγαίνει καλύτερα απ' οτι περίμενα προσωπικά. Ελπίζω ο Μασάντο φέτος να κάνει καλύτερη χρονιά απ' ότι πέρσυ, άμπαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.

Αυτό που λέμε μερικοί και ΔΕΝ καταλαβαίνετε, είναι ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον σε αυτό το σύνολο. Ζούμε μια εντελώς παροδική κατάσταση, μια περιστασιακή επιτυχία, αποτέλεσμα μιας ευτυχούς συγκυρίας συνύπαρξης 2 σπουδαίων παιχτών και ακρογωνιαίων λίθων για μια ποδοσφαιρική ομάδα (τερματοφύλακα και επιθετικού) οι οποίοι σε λίγους μήνες κατά πάσα πιθανότατα ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στον Ολυμπιακό, πλαισιωμένοι από 1-2 αξιόλογους δανεικούς και πολλούς ρολίστες μέτριας έως κακής ποιότητας. Δε λέω να μη χαρείτε το παρόν, λέω να μην ενθουσιάζεστε για το μέλλον από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας βασικός κορμός να στηριχθούμε και κυρίως γιατί δεν υπάρχει κέντρο. Όσο για τους Έλληνες χαφάρες που υποτίθεται ότι έχουμε... please. :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λέμε μερικοί και ΔΕΝ καταλαβαίνετε, είναι ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον σε αυτό το σύνολο. Ζούμε μια εντελώς παροδική κατάσταση, μια περιστασιακή επιτυχία, αποτέλεσμα μιας ευτυχούς συγκυρίας συνύπαρξης 2 σπουδαίων παιχτών και ακρογωνιαίων λίθων για μια ποδοσφαιρική ομάδα (τερματοφύλακα και επιθετικού) οι οποίοι σε λίγους μήνες κατά πάσα πιθανότατα ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στον Ολυμπιακό, πλαισιωμένοι από 1-2 αξιόλογους δανεικούς και πολλούς ρολίστες μέτριας έως κακής ποιότητας. Δε λέω να μη χαρείτε το παρόν, λέω να μην ενθουσιάζεστε για το μέλλον από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας βασικός κορμός να στηριχθούμε και κυρίως γιατί δεν υπάρχει κέντρο. Όσο για τους Έλληνες χαφάρες που υποτίθεται ότι έχουμε... please. :unsure:

Ενταξει δεν ειναι μονο η συνυρπαξη 2 παικτων για αυτο που βλεπουμε, σαφως και εχουν παρει το περισοτερο βαρος

αλλα δεν ειναι μονο αυτοι. Η ομαδα ειναι σε καλη φαση το θεμα ειναι οτι υπαρχει ενα τεραστιο κενο στο κεντρο που δυστηχως δεν μπορει να καλυψει ο Μανιατης ουτε ο εξαιρετικος Σαμαρης. Θελει παιχτη στο κεντρο και οχι παιχτη που μπορει να παιξει εκει.

Στα αλλα θα συμφωνησω,Καμπελ-Ρομπερτο-Μητρογλου και ισως ενα δυο παικτες ακομα του χρονου μπορει να μην υπαρχουν

στην ομαδα οποτε επιστρεφουμε σε περσυνα ξυνα σταφυλλια και φτου απο την αρχη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...