Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kirileman καταλαβαινω οτι το προβλημά σου ειναι το κέντρο.

Αυτο που δεν αντιλαμβάνεσαι ειναι πως ΟΛΕΣ οι επιθέσεις του Ολυμπιακου, ξεκιν'ανε απο τον Σάμαρη. ΟΛΕΣ ομως.

Χθές είδαμε οτι ειχαν αδυνατο σημειο οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ στα δεξιά...Τους άλλαξε τα φωτα ο Κάμπελ. Λογικό να εκμτεταλευτει αυτη τη πλευρά ο Μιτσελ.

Αλλες φορές βλέπουμε η μπάλα να μοιράζεται στο κέντρο και να περνάει απο Τσόρι ή Φουστέρ, πριν καταλλήξει στον Μητρογλου.

Γιατί το κουράζετε; Παίξαμε 3 παιχνίδια. Το χθεσινό το ξεχνάω, δεν υπήρχε αντίπαλος. Στα άλλα δυο που υπήρχε, γίναμε πουτ@να! Τί σημασία έχει πόσο έγραψε το κοντέρ; Δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού να χάνουν οι αντίπαλοι τα άχαστα και συ να σκοράρεις με 1 τελική. Αυτό που με εκνευρίζει δεν είναι ότι δε βλέπετε μπάλα, δεν είναι ότι αγνοείτε παντελώς αυτό που είδαν τα ματάκια μας, αλλά ότι ισχυρίζονται μερικοί πως " έχουμε καλή ομάδα και ότι με δυο-τρεις προσθήκες θα γίνουμε ομαδάρα". Ο.μι.τζί. δηλαδή και 30 λολ.

Όσο για χθες, στο 1ο ημίχρονο η μπάλα κινείτο παράλληλα από τον αριστερό μπακ μέχρι τον δεξιό μπακ και πάλι πίσω στον Χολέμπα(ς), μέχρι αυτός να κάνει βαθιά μπαλιά μπροστά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Το χθεσινό το ξεχνάω, δεν υπήρχε αντίπαλος

Μια χαρα αντιπαλος ειναι. Τον καναμε να φαινεται ανυπαρκτος με εξαιρετική άμυνα και πολύ καλές επιθέσεις...

Στα άλλα δυο που υπήρχε, γίναμε πουτ@να! Τί σημασία έχει πόσο έγραψε το κοντέρ

Που γιναμε πουτ@να? Επειδη νικησαμε ΜΟΝΟ με 0-1 τον ΠΑΟ ξαφνικά ημασταν και χάλια? Οταν αντιμετωπίζεις τσεκούρια έτσι θα παίξεις. Κάναμε ένα μέτριο ματς και επειδή το παιχνίδι ληγει στο 90, πήραμε το ματς, χωρις καλά καλά να απειληθούμε...Δηλαδη για να ειμαστε ευχαριστημένοι έπρεπε να ριξουμε 4 και εκει?

Οσο για τη Μπενφικα, έπαιζε το τελευταιο της χαρτί, μια ομάδα ανωτερη απο εμάς τουλάχιστον ένα επίπεδο. Δε διαχειρισθήκαμε σωστά το ματς, φανηκαμε τυχεροι...Λίγα βράδυα νωρίτερα, αλλάξαμε τα φωτα στην ιδια ομάδα εκτός έδρας και κατά τυχη ηρθε ισοπαλια αντι για μεγάλη νικη υπέρ μας.

Δε θα παίζεις πάντα καλά.

Έκανες ένα μέτριο ματς, έκανες ένα κακό και επανήλες κάνοντας ένα εξαιρετικό. Και τωρα υπάρχει διακοπή και ανασυγκρότηση. Που ειναι το προβλημα?

• Like 3

Που γιναμε πουτ@να? 

Πουθενά... http://espnfc.com/en/gamecast/statistics/id/380738/statistics.html

TYtMpZX.png

χωρις καλά καλά να απειληθούμε...

Είσαι σίγουρος ότι το είδες το ματς;

Η αληθεια ειναι καπου στη μεση

Με την Παρι στο Α ημιχρονο  παιξαμε σουπερ και επρεπε να ειχαμε βαλει 3 και στο Β φαγαμε δικαιως πολλα

Στην Αντερλεχτ αν δεν ηταν ο σουπερ Ρομπερτο και ο σουπερ Μητρο θα χαναμε ανετα

Στην Πορτογαλια επρεπε να ειχαμε κερδισει ΑΝΕΤΑ

Εδω με τη Μπανφικα επρεπε να ειχαμε χασει ανετα 

Καποιοι πολυ καλοι παικτες μπορουν να κανουν τη διαφορα σε ενα παιχνιδι 

Τα κενα της ομαδας ειναι στο κεντρο (δημιουργικα)

το πανό στην αρχή τι έλεγε για κυβέρνηση;είδε κανείς;στο 2ο ημιχρονο μετά το 2-0 τι φωνάζε η κερκίδα;ενα ωραίο συνθηματάκι πρέπει να ήταν..

@kirileman/Rabican κλπ αδικα ταλαιπωρειστε. Αφου οι μισοι ποσταρουν οχι με βαση το τι βλεπουν, αλλα με βαση το να μην αφησουν "τρωτο" σημειο στο ποστ τους για την ομαδα, μη τυχον το εκμεταλλευτει κανενας Παναθηναικος και τους την πει.

Δεν το λεω εγω, σας το λενε στο ποστ #9357 απλα, λιτα και ωραια.

Εχεις δικιο ,εγω θα στο πω λιγο διαφορετικα τα γκολ του Μητρογλου  ηταν Matrix κατασταση .Βαζελοι και Παοκτζηδες μην πιστευετε τιποτα ,ζειτε μια εικονικη πραγματικοτητα ,τιποτα δεν ειναι αληθινο απο αυτα που βλεπετε ... :lol:

• Like 3

εγω απο μπαλα και προπονητικη ξερω πολυ λιγοτερα απο πολλους εδωμεσα. απλα βλεποντας το ματς με τη μπενφικα καταλαβαινα οτι μας ειχε πατησει κατω (μιλαω για το εδω ματς). φαινοτανε οτι οι αλλοι ειναι 2-3 κλικ πιο καλοι, γρηγοροι, ποιοτικοι, δυναμικοι, ξερω γω.. ειχαν το κατι παραπανω εκτος απο το τελειωμα στις φασεις.

γιατι αν ηταν καποιοι πιο καλοι και καθαρομυαλοι επιθετικοι (οχι οτι ο καρντοζο δεν ειναι καλος, αλλα πως να το κανουμε φαν περσι η μεσι η ροναλντο, ζλαταν δεν ειναι) νομιζω θα ειχαμε αρπαξει γκολακι.

φυσικα, οπως λετε οσοι ειδατε το ματς της πορτογαλιας, ηταν αντιστροφοι οι ρολοι εκει..

απλα νομιζω εν γενει οτι η μπενφικα ειναι μια σαφως καλυτερη ομαδα απο εμας, ασχετα αν στα μεταξυ μας ματς δεν απεδειχθη το παραπανω εκ των αποτελεσματων...

εγω απο μπαλα και προπονητικη ξερω πολυ λιγοτερα απο πολλους εδωμεσα. απλα βλεποντας το ματς με τη μπενφικα καταλαβαινα οτι μας ειχε πατησει κατω (μιλαω για το εδω ματς). φαινοτανε οτι οι αλλοι ειναι 2-3 κλικ πιο καλοι, γρηγοροι, ποιοτικοι, δυναμικοι, ξερω γω.. ειχαν το κατι παραπανω εκτος απο το τελειωμα στις φασεις.

γιατι αν ηταν καποιοι πιο καλοι και καθαρομυαλοι επιθετικοι (οχι οτι ο καρντοζο δεν ειναι καλος, αλλα πως να το κανουμε φαν περσι η μεσι η ροναλντο, ζλαταν δεν ειναι) νομιζω θα ειχαμε αρπαξει γκολακι.

φυσικα, οπως λετε οσοι ειδατε το ματς της πορτογαλιας, ηταν αντιστροφοι οι ρολοι εκει..

απλα νομιζω εν γενει οτι η μπενφικα ειναι μια σαφως καλυτερη ομαδα απο εμας, ασχετα αν στα μεταξυ μας ματς δεν απεδειχθη το παραπανω εκ των αποτελεσματων...

H Mπενφικα οχι ειναι απλα καλυτερη ειναι και σαν ομαδα ενα επιπεδο μην σου πω και 2 επιπεδα ανωτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορει να αποκλειστει ή να χασει απο καποιον μικροτερο αντιπαλο ...Στον αγωνα  στο Καραισκακη ,επειδη διαβαζω τωρα καποιους εδω που γκρινιαζουν ,δεν επαιξε τοσο ο Ολυμπιακος ασχημα οσο η Μπενφικα δεν αφησε τον Ολυμπιακο να κανει παιχνιδι ,γιατι οι παιχτες της εχουν μαθει να βγαζουν 90λεπτα συνεχομενα κανοντας ποιοτικα παιχνιδια.Η αληθεια αυτη ειναι .Στην Πορτογαλια ομως ο Ολυμπιακος ηταν πολυ ανωτερος της Μπενφικα σαν παιχνιδι αν το δεις ξεχωριστα ..Γενικα ομως αν τις βαλεις διπλα διπλα τις ομαδες η Μπενφικα ειναι σαφως για μενα επαναλαμβανω 2 σκαλες πιο πανω σαν ομαδα.Το να διαμαρτυρεστε λοιπον για το οτι ο Ολυμπιακος επαιξε χαλια ,μιλαω για το ματς στην Αθηνα , καλο θα ηταν να δειτε και με ποιον αντιπαλο παιζουμε ,γιατι απο οτι εχω καταλαβει πολλοι μονο παιχνιδια του Ολυμπιακου βλεπετε και ειχατε μεινει στο 5-1 που ειχαμε ριξει τοτε στους Πορτογαλους στις καλες τους εποχες  που ειχανε παρει τον ...Κατσουρανη για βασικο.

Πουθενά... http://espnfc.com/en/gamecast/statistics/id/380738/statistics.html

TYtMpZX.png

Είσαι σίγουρος ότι το είδες το ματς;

Αυτο ειναι το ματς με τη Μπενφικα, όχι με τον Παναθηναικό όμως.

Το οτι εδω δε παίξαμε καλά δε χρειάζεται στατιστικά για να το δουμε. Εσυ βγαίνεις απογοητευμένος υστερα απο 3 συνεχόμενα νικηφόρα ματς, εκ των οποίων το ένα, έχουμε ηδη πει, οτι η εμφάνιση ηταν κάκιστη αλλά κρατάμε μονο το αποτέλεσμα, έτσι οπως εξελιχθηκε το ματς.

Και στο φινάλε δε καταλαβαίνω. Κρίνεις 3 παιχνίδια, χωρις να λάβεις υποψη σου, οτι στο ΝταΛουζ σε αδικει το αποτέλεσμα, διοτι οντως τη πάτησες τη Μπενφικα, χωρις καν να σκεφτεις οτι αγώνες στους οποιους αντιμετωπιζες παραδοσιακά δυσκολία στην Ελλάδα, φέτος τους παίρνεις για πλάκα.

Δεν έχεις επιχειρήματα να στηριξεις την άποψή σου. Μου εμφανιζεις στατιστικά ενος αγωνα που οντως παίξαμε άθλια και γενικευεις την εικονα της ομάδας ως κακή.

Το ξέρω οτι ενοχληθηκες με τη κακή εμφάνιση στο Φάληρο με τη Μπενφίκα, αλλά εσυ φθάνεις στο αλλο άκρο.

Έχεις μαζέψει 7 βαθμους σε έναν όμιλο που δε πιστεύαμε οτι θα νικησουμε καλά καλά την Άντερλεχτ, έχεις εξουδετερώσει τον βασικό συνδιεκδικιτή του πρωταθλήματος για τον οποιο πολλοί έτρεφαν ελπιδες οτι θα καταφέρει να κάνει κάτι καλό φέτος, νίκησες χωρις καν να πιεστεις τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, ρίχνεις 4άρες και 5άρες σε κάθε ματς με μικρότερο αντίπαλο, και σε πολλές περιπτώσεις βλέπεις μπάλα, τη στιγμη που για πρωτη φορά στην ιστορία αυτός ο συλλογος έχει πλάνο...

Και γκρινιάζεις για 1-2 αγωνες που εμφανιστήκαμε κακοί?? Μπάρτσα ή Ρεαλ να γίνεις, θα έχεις περισσότερες στεναχωριες...

Τέλος απο εμένα η κουβέντα.

• Like 2

Αυτο ειναι το ματς με τη Μπενφικα, όχι με τον Παναθηναικό όμως.

Το οτι εδω δε παίξαμε καλά δε χρειάζεται στατιστικά για να το δουμε. Εσυ βγαίνεις απογοητευμένος υστερα απο 3 συνεχόμενα νικηφόρα ματς, εκ των οποίων το ένα, έχουμε ηδη πει, οτι η εμφάνιση ηταν κάκιστη αλλά κρατάμε μονο το αποτέλεσμα, έτσι οπως εξελιχθηκε το ματς.

Και στο φινάλε δε καταλαβαίνω. Κρίνεις 3 παιχνίδια, χωρις να λάβεις υποψη σου, οτι στο ΝταΛουζ σε αδικει το αποτέλεσμα, διοτι οντως τη πάτησες τη Μπενφικα, χωρις καν να σκεφτεις οτι αγώνες στους οποιους αντιμετωπιζες παραδοσιακά δυσκολία στην Ελλάδα, φέτος τους παίρνεις για πλάκα.

Δεν έχεις επιχειρήματα να στηριξεις την άποψή σου. Μου εμφανιζεις στατιστικά ενος αγωνα που οντως παίξαμε άθλια και γενικευεις την εικονα της ομάδας ως κακή.

Το ξέρω οτι ενοχληθηκες με τη κακή εμφάνιση στο Φάληρο με τη Μπενφίκα, αλλά εσυ φθάνεις στο αλλο άκρο.

Έχεις μαζέψει 7 βαθμους σε έναν όμιλο που δε πιστεύαμε οτι θα νικησουμε καλά καλά την Άντερλεχτ, έχεις εξουδετερώσει τον βασικό συνδιεκδικιτή του πρωταθλήματος για τον οποιο πολλοί έτρεφαν ελπιδες οτι θα καταφέρει να κάνει κάτι καλό φέτος, νίκησες χωρις καν να πιεστεις τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, ρίχνεις 4άρες και 5άρες σε κάθε ματς με μικρότερο αντίπαλο, και σε πολλές περιπτώσεις βλέπεις μπάλα, τη στιγμη που για πρωτη φορά στην ιστορία αυτός ο συλλογος έχει πλάνο...

Και γκρινιάζεις για 1-2 αγωνες που εμφανιστήκαμε κακοί?? Μπάρτσα ή Ρεαλ να γίνεις, θα έχεις περισσότερες στεναχωριες...

Τέλος απο εμένα η κουβέντα.

Πωωωω, ντεν καταλαβένι, έτσι;

Δεν είμαι απογοητευμένος από τον Ολυμπιακό, για μένα είναι υπέρβαση αυτό που κάνει. Απογοητευμένος είμαι από τους οπαδούς του που βλέπουν ομαδάρες εκεί που υπάρχει το χάος, που βλέπουν φοβερό ποδόσφαιρο εκεί που βασιλεύουν οι ατομικές εξάρσεις και βγαίνει mvp ο τερματοφύλακας (κατάντια), που βλέπουν ότι η ομάδα θα χτυπήσει ευρωπαϊκή κούπα αλλά χωρίς κέντρο και με τους καλύτερούς της παίχτες να είναι "φευγάτοι". Αλλά ξέχασα, έχουμε Σάμαρη!

Αυτό για τα "επιχειρήματα" που δεν έχω, με έκανε και γέλασα. Τόσο δυνατά ποδοσφαιρικά επιχειρήματα όπως τα δικά σας του τύπου "ε εντάξει, κερδίσαμε, τί θες τώρα;", δεν έχω, το ομολογώ.

Τα περί "γκρίνιας" να σταματήσουν. Αν τα αρνητικά σχόλια είναι "γκρίνια" τότε τα θετικά είναι γλείψιμο στον Μαρινάκη και βαυκάλημα.

Εδώ φάσεις από το ματς που "δεν κινδυνέψαμε" και το πήραμε "ΜΟΝΟ με 0-1"

http://www.youtube.com/watch?v=PHIdNdern0s

Άλλο πράγμα ξεκινάς να γράφεις κιριλέ και αλλού καταλήγεις.

Και εγω μπορει να ειμαι απογοητευμένος που εσυ βλέπεις χάος.

Κανεις δεν έγραψε πουθενά οτι παίζουμε μπαλάρα. Είπαμε οτι παίζουμε ΚΑΙ καλή μπάλα σε πολλές περιπτώσεις.

Κανεις δεν ειπε οτι πάμε για Ευρωπαική κούπα.

Όλοι ξέρουμε οτι έχουμε δημιουργικο κενό στο κέντρο και όλοι επισης ξέρουμε οτι έχουμε γαμω τα τέρματα όπως επισης έχουμε και κορυφαίο επιθετικό, έχουμε πολύ καλά άκρα...χμ...τη μισή ομάδα έχουμε πολύ καλή. Ναι πάσχουμε στο κέντρο. Υπάρχουν παιχτες να το καλυψουν το θέμα. Επιστρέφει και ο Μασάδο τώρα να παίξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στη θέση του και οχι ως αντιμπαγάσα, θα παιξει και Γιαταμπαρέ εκει που πρέπει. Αν αυτό για εσένα ειναι...χάος, οκ...

Για τον Σάμαρη δε βλέπεις μακρυά. Στα εξηγησα παραπάνω γιατι τον στηρίζει τόσο πολύ ο Μιτσελ.

Και ναι, πάσχεις απο επιχειρήματα διοτι μολις έκανες μια αλλαγη στα λεγομενα σου. Απ τη μια εισαι απογοητευμένος απ τις εμφανισεις του Ολυμπιακου, και μετά το γυρνάς και λες οτι απογοητευεσαι απο τους φιλάθλους....Γενικά βλέπεις τα πάντα ως μια απογοητευση.

Εδώ φάσεις από το ματς που "δεν κινδυνέψαμε" και το πήραμε "ΜΟΝΟ με 0-1"

Ναι τι? Ενα μοιρασμένο ματς με μια ουσιαστική φάση απο πλευράς ΠΑΟ αυτη του Φιγκερόα,...Ο Φωκικός περισσότερες φάσεις μας έκανε και μας πέταξε και 3 μπαλάκια...Ο Πλατανιάς και ο ΟΦΗ είχανε περισσότερες ευκαιρίες επίσης...Αν αυτο ειναι "κινδυνος" στο ματς με τη Μπενφικα, ειμαι σίγουρος οτι ειχες καλέσει το 100 και τη πυροσβεστική να πάει να σωσει τους παιχτες....

Με σβηστές μηχανές μπήκες, ελεγχες το παιχνιδι, έκανες οικονομία δυνάμεων, άντεξες το σφυροκόπημα της Μπενφικα και εχθές έριξες 4άρα...τόσο απλά.

• Like 1

Με σβηστές μηχανές μπήκες, ελεγχες το παιχνιδι, έκανες οικονομία δυνάμεων, άντεξες το σφυροκόπημα της Μπενφικα και εχθές έριξες 4άρα...τόσο απλά.

Ποιό παιχνίδι έλεγχα; Με τον ΠΑΟ; :-D Και έκανα οικονομία δυνάμεων για να ... αντέξω το σφυροκόπημα της Μπενφίκα; Δηλαδή δεν τα έδωσα όλα με τον ΠΑΟ για να παρουσιάσω αυτό το θέαμα με τη Μπενφίκα; Μάλλον έκανα οικονομία δυνάμεων και με τη Μπενφίκα για να κερδίσω τον ΠΑΟΚ! :fear: Γ@μώ τα συστήματα. Μιλάμε για προγραμματισμό, όχι αστεία. Και απέδωσε.

Σου επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πρόβλημα με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα μου είναι με τους γαύρους. Πρέπει να είναι η απόλυτη ευτυχία να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού με τέτοιους οπαδούς. Και φαντάζομαι τί γίνεται στους κάφρους. "-Ουγκ τα γ@μήσαμε τα Μπαόκια όπως τα βαζέλια. - Ουγκ, πάμε να σηκώσουμε το ευρωπαϊκό τώρα φιλαράκι. -Ουγκ, ουγκ".

Τελείωσε το ματς με τον ΠΑΟ, τους την είπαμε, γελάσαμε μαζί τους, θα περίμενα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά για τα κραχτά προβλήματα της ομάδας. Δεν το κάνουμε, όμως, για να μη τα δουν οι βάζελοι απέναντι και μας την πουν. Nice.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...