*nenya* Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Damn! Έχασα καλό αγώνα σήμερα ε; Τσιμουδιά όσοι έκραζαν Σαβιόλα! (btw, στο κέντρο πώς τα πηγαίναμε; Γιατί στον αγώνα με την Μπενφίκα το κέντρο ήταν ανύπαρκτο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Πόσο γαύροι είστε μερικοί; Βλέπετε καθόλου μπάλα ή μόνο στοίχημα παίζετε; Άσσος ημίχρονο, διπλό τελικό, ξέρω γω. Κερδίσαμε λέει 3 ματς σε μια βδομάδα. Στο πρώτο εμφανώς χειρότεροι απέναντι στον τραγικότερο ΠΑΟ όλων των εποχών. Στο δεύτερο δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο ποτέ, είχαμε τη χειρότερη βραδιά εντός έδρας από τότε που χτίστηκε αυτό το γήπεδο στο κρισιμότερο ματς της περιόδου. Απόψε ασελγήσαμε σε πτώματα, τα ζόμπι του walking dead καλύτερα θα έπαιζαν. Αλλά όλα καλά, έχουμε ομαδάρα, κοίτα το σκορ στον ηλεκτρονικό πίνακα. Μόνο μερικές προσθήκες μένουν...Και μη μου λέτε εμένα για γκρίνια γιατί δεν έβγαλα κιχ ούτε μετά το ματς στη Λεωφόρο ούτε την Τρίτη. Τα λέω τώρα μετά από ένα θρίαμβο.Ξυπνήστε γ@μώ την τρέλα μου γιατί θα έρθει η φάπα και θα σας κάτσει βαριά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 <p> Ξυπνήστε γ@μώ την τρέλα μου γιατί θα έρθει η φάπα και θα σας κάτσει βαριά.</p> Τη φαγαμε ήδη τη φαπα με 4αρα εντός έδρας...Ο Μιτσελ πλέον παίζει συντηρητικά. Το απέδειξε με τον Βσζελο το έδειξε και εχθές που μόνο οταν ο ΠΑΟΚ άνοιξε το παιχνίδι έφαγε γκολ. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 υπνήστε γ@μώ την τρέλα μου γιατί θα έρθει η φάπα και θα σας κάτσει βαριά. λογικα θα ερθει και θα ειναι βαρια (Μπαρτσα η Ρεαλ, η Τσελσι, η Μπαγερν, η Μαντσεστερ)... δεν πειραζει ομως! θα συμφωνησω στην κριτικη που κανουν καποιοι για τα ματς με τις "μπουγατσες" και τους πεθαμενους βαζελους. ομως με τη μπενφικα face the truth. οι πορτογαλοι ειναι καλυτερη ομαδα ασυζητιτι...οσο και να μη μας αρεσει αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Πόσο γαύροι είστε μερικοί; Βλέπετε καθόλου μπάλα ή μόνο στοίχημα παίζετε; Άσσος ημίχρονο, διπλό τελικό, ξέρω γω. Κερδίσαμε λέει 3 ματς σε μια βδομάδα. Στο πρώτο εμφανώς χειρότεροι απέναντι στον τραγικότερο ΠΑΟ όλων των εποχών. Στο δεύτερο δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο ποτέ, είχαμε τη χειρότερη βραδιά εντός έδρας από τότε που χτίστηκε αυτό το γήπεδο στο κρισιμότερο ματς της περιόδου. Απόψε ασελγήσαμε σε πτώματα, τα ζόμπι του walking dead καλύτερα θα έπαιζαν. Αλλά όλα καλά, έχουμε ομαδάρα, κοίτα το σκορ στον ηλεκτρονικό πίνακα. Μόνο μερικές προσθήκες μένουν... Και μη μου λέτε εμένα για γκρίνια γιατί δεν έβγαλα κιχ ούτε μετά το ματς στη Λεωφόρο ούτε την Τρίτη. Τα λέω τώρα μετά από ένα θρίαμβο. Ξυπνήστε γ@μώ την τρέλα μου γιατί θα έρθει η φάπα και θα σας κάτσει βαριά. Χαλάρωσε λίγο ρε συ. Δηλαδή θεωρείς κακή μια ομάδα που στα δύο χειρότερα παιχνίδια της μέχρι τώρα καταφέρνει να πάρει και το ντέρμπι με τον αιώνιο (ο οποίος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι) και να κερδίσει μια ομάδα που πέραν του ότι κοιτάμε με τα κιάλια το budget της, είναι και η finalist του europa league; Δε λέω πως δεν χρειάζεται βελτίωση και μεταγραφές, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εκει που υπαρχει τρυπα ειναι στο δημιουργικο κομματι του κεντρου Δεν υπαρχει ο ανθρωπος με το καθαρο μυαλο να κρατησει και να κυκλοφορησει μπαλα Οι Ιμπαγασα Τσορι μπορουν να το κανουν αυτο αλλα ειναι και οι δυο παλαιμαχοι Η αμυνα ειναι καλη με τον Σαλινο να εχει αποδειχτει σουπερ μαχητης και φιλοτιμος Οι Μανωλα Σιοβας καλοι και αν επιστρεψει καλα ο Αβρααμ θα ειμαστε σουπερ Ο Μπονγκ πρεπει να παιζει πισω και ο Χολεμπας μπραστα οπου προσφερει παρα πολλα Αν δεν τραβαει ο Βαις πρεπει να τον καθιερωσει εκει Ο Φουστερ πολυ σημαντικη δουλεια πισω απο τον Μητρο και στα δυσκολα παιχνιδια πρεπει να παιζει αντι του Σαβιολα Ο Καμπελ ευχαριστη εκπληξη χτες με το απιστευτο παιχνιδι Στην Ελλαδα πιστευω οτι ολα τα παιχνιδια θα πηγαινουν ετσι στα 4-5 γκολ Το πολυ θετικο ειναι οτι η ομαδα στο Β ημιχρονο παιζει σουπερ ενω επι Βαλβερδε παιζαμε στο Α ημιχρονο βαζαμε 1 γκολ και μετα σερνομασταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Χαλάρωσε λίγο ρε συ. Δηλαδή θεωρείς κακή μια ομάδα που στα δύο χειρότερα παιχνίδια της μέχρι τώρα καταφέρνει να πάρει και το ντέρμπι με τον αιώνιο (ο οποίος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι) και να κερδίσει μια ομάδα που πέραν του ότι κοιτάμε με τα κιάλια το budget της, είναι και η finalist του europa league; Δε λέω πως δεν χρειάζεται βελτίωση και μεταγραφές, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν τη θεωρώ κακή σε αυτά τα δυο ματς, ήταν κακή! Κυρίως η εμφάνιση με τη Μπενφίκα με πείραξε. Έχουν περάσει όλες οι μεγάλες ομάδες από το Φάληρο. Ε, τέτοια παρακμή δεν είδαμε ποτέ, μιλάμε για την απόλυτη ανυπαρξία. Το ξεχάσατε μάλλον το ματς, το σβήσατε από τη μνήμη σας γιατί σας πονάει. Έτσι λειτουργεί το μυαλό, ό,τι δε μπορεί να αποδεχτεί, το αφήνει πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Σκετη απογοητευση στο γηπεδο..<br> Το βρωμικο μου κατσε στο στομαχι<br> Το καθισμα ητανε στενο και η πλατη του μικρη<br> Το κοκκινο στις φανελλες οχι οσο εντονο θα θελα<br> Ο πινακας του σκορ ηταν πολυ φωτεινος και πονεσαν τα ματια μου <br> Ηθελα πεντε γκολ και τα βλαμμενα βαλανε μονο 4<br> Η κοκακολα που αγορασα ηταν ξεθυμασμενη<br> Το μουστακι του μασαδο ξεχτενιστο<br> Τα παπουτσια του Καμπελ δε γυαλιζαν.<br><br> Νυχτα ντροπης για τον ολυμπιακο. Δυστυχως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ξυπνήστε γ@μώ την τρέλα μου γιατί θα έρθει η φάπα και θα σας κάτσει βαριά. Καμια φαπα δεν θα ερθει. Ενα παιχνιδι εχει ακομα η χρονια, αυτο με την Αντερλεχτ εντος. Η οποια ειναι ψιλοχαλια και τραυματιστηκε με χιαστους και ο καλυτερος της παικτης. 1-0 νικη και τα ξαναλες τον Αυγουστο του 2014. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Σκετη απογοητευση στο γηπεδο..<br> Το βρωμικο μου κατσε στο στομαχι<br> Το καθισμα ητανε στενο και η πλατη του μικρη<br> Το κοκκινο στις φανελλες οχι οσο εντονο θα θελα<br> Ο πινακας του σκορ ηταν πολυ φωτεινος και πονεσαν τα ματια μου <br> Ηθελα πεντε γκολ και τα βλαμμενα βαλανε μονο 4<br> Η κοκακολα που αγορασα ηταν ξεθυμασμενη<br> Το μουστακι του μασαδο ξεχτενιστο<br> Τα παπουτσια του Καμπελ δε γυαλιζαν.<br><br> Νυχτα ντροπης για τον ολυμπιακο. Δυστυχως. Ο Νικολακόπουλος σε ευχαριστεί που υπάρχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ναι κι εσενα οι απανταχου αλλοθρησκοι που ψαχνουνε πατημα για να πουνε κατι.. (διαφωνουμε οριζοντιως και καθετως προτιμω λοιπον να το γυρισω στη πλακα, παρα να συνεχιστει μια κουβεντα που δε βγαζει καπου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δε διαφωνούμε, δε μπορώ να διαφωνήσω με κάποιον/α που νομίζει ότι ο μεγάλος κύκλος στο κέντρο του γηπέδου είναι όπως η ρακέτα στο μπάσκετ. Απλά βλέπουμε άλλο άθλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 λογικα θα ερθει και θα ειναι βαρια (Μπαρτσα η Ρεαλ, η Τσελσι, η Μπαγερν, η Μαντσεστερ)... Γιατι πότε γιναμε Ρεαλ και Μπάρτσα? Αν μη τι άλλο έχουμε αυτογνωσία. Η διαφορά μας με αυτές τις ομάδες ειναι 3-4 γκολ...Οτιδηποτε λιγοτερο ειναι υπερβαση. Ειδικά όταν παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο γενικά. Μας ηρθε ηδη μια φάπα απο τέτοιου επιπέδουν ομάδα και ηταν βαρια. Μάθαμε, πάμε συντηρητικά, εναντίον ΑΝΩΤΕΡΩΝ ομάδων σε ένα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ομιλο, με 2 καλυτερες ομάδες και άλλη μια στο επίπεδό μας. Kirileman καταλαβαινω οτι το προβλημά σου ειναι το κέντρο. Αυτο που δεν αντιλαμβάνεσαι ειναι πως ΟΛΕΣ οι επιθέσεις του Ολυμπιακου, ξεκιν'ανε απο τον Σάμαρη. ΟΛΕΣ ομως. Χθές είδαμε οτι ειχαν αδυνατο σημειο οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ στα δεξιά...Τους άλλαξε τα φωτα ο Κάμπελ. Λογικό να εκμτεταλευτει αυτη τη πλευρά ο Μιτσελ. Αλλες φορές βλέπουμε η μπάλα να μοιράζεται στο κέντρο και να περνάει απο Τσόρι ή Φουστέρ, πριν καταλλήξει στον Μητρογλου. Ναι μακάρι να ειχαμε πάρει τον Αμαλφιτανο που ειναι ένας χαφ με κάθετες Ιμπαγασα και κοψίματα Καρεμπέ, αλλά δεν ερχόταν. Στηρίζεις λοιπον τον 1.90 Σάμαρη που έχει καλά στοιχεία και θα τον μοσχοπουλησεις για 6-7 εκατομμύρια με τέτοιες παραστάσεις. Και σιγά σιγά θα μπει στο ψητό και ο Γιαταμπαρέ που για την ωρα τον έχεις βάλει μονο δεξιά που δεν ειναι η φυσικη του θέση. Δε παιζεις μονο μπάλα για να ανέβεις φιλε, ούτε κάνεις μονο μεταγραφές. Στηρίζεις τους παίχτες σου με σκοπό να τους πουλησεις. Με αυτά και με αυτά, το καλοκαιρι θα έχει πουληθεί Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μήτρογλου και εσυ στη θέση τους θα έχεις ήδη αντικαταστατες είτε απο την Ακαδημία (Διαμαντάκος και Σιωπης περιμένουν), είτε απο τους ήδη υπαρχοντες. Ασε που με τέτοιες κινησεις μπορεις να απαιτεις να αγοράστει και ο Ρομπέρτο (αν δε τον θέλει ως βασικο η Ατλέντικο) Αυτο ειναι "βλέψεις για το μέλλον". Σταματήστε λοιπόν να γκρινιάζετε και δειτε αυτο που γινεται στην ομάδα. Τέτοιο προγραμματισμο δεν έχουμε ξαναδει ΠΟΤΕ ομως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πιστεύω ότι το κέντρο θα βελτιωθεί αρκετά μόλις ενσωματωθεί πλήρως και ο Μασάδο μετά τον τραυματισμό του. Καλός και φιλότιμος ο Μανιάτης, αλλά στην δημιουργία δεν το έχει. Συν τον Εντινγκά για κάποια ματς ειδικών αποστολών και τον Γιαταμπαρέ που μέχρι στιγμής έχει δοκιμαστεί μόνο δεξιά (οπού δεν μπορεί να παίξει ξεκάθαρα). Ο Σάμαρης επίσης χρειάζεται κάποιες ανάσες, παίζει ασταμάτητα από την αρχή της χρονιάς, και μάλιστα τώρα έχουν αρχίσει και οι κλήσεις στην Εθνική, περιμένω μια σωστή διαχείρηση του παίκτη από τον Μίτσελ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Γιατι πότε γιναμε Ρεαλ και Μπάρτσα? Αν μη τι άλλο έχουμε αυτογνωσία. Η διαφορά μας με αυτές τις ομάδες ειναι 3-4 γκολ...Οτιδηποτε λιγοτερο ειναι υπερβαση. Ειδικά όταν παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο γενικά. Μας ηρθε ηδη μια φάπα απο τέτοιου επιπέδουν ομάδα και ηταν βαρια. Μάθαμε, πάμε συντηρητικά, εναντίον ΑΝΩΤΕΡΩΝ ομάδων σε ένα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ομιλο, με 2 καλυτερες ομάδες και άλλη μια στο επίπεδό μας. προφανως και δε γιναμε.. απλα το λογικο αναφερω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις