Cossutius. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ρομπέρτο Μπενφικα 1-0!!!!!!!
LRoi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Είμαι ο LRoi και είμαι 80 ετών, έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου και τρέμουν τα χέρια μου από Πάρκινσον... 3
lionheart75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Είμαι ο LRoi και είμαι 80 ετών, έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου και τρέμουν τα χέρια μου από Πάρκινσον... Ξέρω έναν καλό Νευρολόγο να σου συστήσω. Περισσότερα σε pm...
Cossutius. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τραγική εμφάνιση, ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ Ρομπέρτο. Θεια δικη ομως. Η νικη που στερηθήκαμε στη Λισαβόνα ηρθε σήμερα.
Rabican Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 και περιμενετε αυτος ο τερματζης να μεινει ολυμπιακο;; με καμμια παναγια δεν τον αφηνουν..............................................
Cossutius. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Φαντάσου πόσο καλυτερο έχουν οι Ισπανοι για να στέλνουν αυτον δανεικό!
adios_le_pidos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Συντηρητικός. Έχει δειξει οτι μπορεί να βγει εύκολα μπροστά, αλλά φοβάται την αντεπίθεση από τη Μπενφίκα οποτε περιμένει αυτος. Προηγήθηκε κιόλας... Αναμενόμενο... κρατάει δυνάμεις για τον τελικό... Έχοντας βγεί μια φορά όλη κι όλη μπροστά στο 1ο ημίχρονο ( όταν και ρώτησα και απάντησες ) και είχε δείξει λες ότι μπορεί άνετα να βγεί μπροστά... Τρομερή μπάλα, ομαδάρα, θεοί, πάμε να το πάρουμε, κλπ...
zeniath Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Οι λαγοί στις τρύπες τους. Άγιος Ρομπέρτο και τα μυαλά στα κάγκελα!!!! 3
Cossutius. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αναμενόμενο... κρατάει δυνάμεις για τον τελικό... Έχοντας βγεί μια φορά όλη κι όλη μπροστά στο 1ο ημίχρονο ( όταν και ρώτησα και απάντησες ) και είχε δείξει λες ότι μπορεί άνετα να βγεί μπροστά... Τρομερή μπάλα, ομαδάρα, θεοί, πάμε να το πάρουμε, κλπ... Στο πρωτο ημιχρονο δεν υπήρχε αυτη η πιεση και το όλα για όλα της Μπενφικα. Και ο Ολυμπιακος οντως έβγαινε μπροστά οποτε ήθελε.Αυτο ειχε διξει στην Πορτογαλλία αυτο έδειξε στο πρωτο 30λεπτο και εδω. Επιλογή του ηταν να μη το κάνει διοτι ήθελε να κρατησει το μηδέν. Στο 2ο κατέρευσαν ολα, έπαιξε αμυντικα, τον έσωσε ο Ρομπέρτο. Τι ειναι αυτο που διαφωνεις? Εκεινη την ωρα που με ρωτησες αυτο ειχε συμβει.
nasos o psaras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 η μπενφικα εχει φαει μεγαλη φολα με εμας φετος μια με τον ρομπερτο που τον κοροιδευταν μια με τον φεισα που εδωσε 4 εκ και ειναι τραυματιας και ελπιζω να τριτοσει και να κρατισουμε την 2η θεση
Cossutius. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το παιχνιδι αυτο παντως ηταν κομμένο και ραμμένο για τον Βάις. Με αυτά που έχει δειξει ισως να χε βάλει γκολ σημερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις