margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παλι σκουζει για διαιτησια ο Γιαννακης Ε να κυριε διετοιτα αυτος ο καραφλος επραιπε να χε αποβληθει γιατι η καραφλα γυαλιζε & εκανε τους πεχτες να μη βλεπουν καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 το δυσκολο κομματι για τον παο ειναι οτι δεν εχει δικαιολογια.πως και πως περιμενε ο αλουφουζ να μας δωσει κανα πεναλντι που δεν ηταν να μην καλυπτοταν ο μητρογλου στο γκολ για να βγει και να δικαιολογησει την ηττα.η λογικη τους ειναι οτι θα χασω που θα χασω τουλαχιστον να αδικηθω για να φωναζω μετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος του ντέρμπι. «Αυτό που δεν έχει κουράσει είναι ότι οι διαιτητές κάνουν πολλά λάθη», ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με ειρωνικό ύφος και συνέχισε:«Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να έχει 30 φάουλ και εμείς 8 αν και εμείς έχουμε περισσότερη κατοχή», ανέφερε και κατέληξε: «Στο Καραϊσκάκη μας είχαν επιτεθεί. Είχαν σπάσει μια κάμερα του ΣΚΑΙ και είχαν επιτεθεί σε δημοσιογράφο του, ο Λαγός είχε τραυματιστεί και δεν είχε τιμωρηθεί κανείς». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εγώ λυπάμαι πάντως όταν βλέπω τους αντίπαλους οπαδούς του πάλαι ποτέ κυρίου αντιπάλου, να περιβάλλονται απο ηττοπάθεια και να πανηγυρίζουν πλέον και τις ήττες. Αυτό π.χ οι Παοκτσήδες ποτέ δεν το έκαναν, ακόμα και τις χρονιές που σαν ρόστερ ήταν πολύ κατώτεροι μας.Αντι να πάρουν τον απατεώνα Αλαφούζο με τις λεμονόκουπες, κάθονται και τρώνε αμάσητη την προπαγάνδα του. Δηλαδή τι παράπονο έχει απόψε απ΄ τον διαιτητή που σε κάθε επαφή οι παίκτες του ΠΑΟ μάρκαραν με τα γόνατα;Βγάζει ο Αλαφούζος κάθε βδομάδα παράγκα και όραμα τεύχος, και μετά αναρωτιόμαστε γιατί καίνε τη Λεωφόρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος του ντέρμπι. «Αυτό που έχει δεν έχει κουράσει είναι ότι οι διαιτητές κάνουν πολλά λάθη», ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με ειρωνικό ύφος και συνέχισε: «Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να έχει 30 φάουλ και εμείς 8 αν και εμείς έχουμε περισσότερη κατοχή», ανέφερε και κατέληξε: «Στο Καραϊσκάκη μας είχαν επιτεθεί. Είχαν σπάσει μια κάμερα του ΣΚΑΙ και είχαν επιτεθεί σε δημοσιογράφο του, ο Λαγός είχε τραυματιστεί και δεν είχε τιμωρηθεί κανείς». Dafuq Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού ζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τρολια του sportfm Παρολα αυτα καποιος πρεπει να του δωσει φαπα στην καραφλα για να συνελθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ευτυχώς που αυτή η ομάδα είναι μονιασμένη και αποπνέει υγεία: http://www.dailymotion.com/video/x16q0fn_%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85_sport?start=4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Τιμωρό ΠΑΟ; Όταν έλεγα οτι πανηγυρίζουν τις ήττες κάτι ήξερα, δηλαδή αν κέρδιζε τι θα ήταν; Και έτσι καλοδεχούμενο πάντως, έστω οτι πανηγυρίσαμε ως "οι μπλέ" απόψε χαχαχαχαΤι καραγκιόζης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 πες μας τι πινεις αλαφουζε και δεν μας δινεις .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Τρολλια κι αυτο του Παπιου Retweets 0-1 LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα, ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ο Κώστας Πρέκας σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το ντέρμπι Άννα μου άκουσε να δεις τι έπαθα και πάλιΞύπνησα μ' ένα πρήξιμο στο κάτω το κεφάλιΑπ'το πρωί το ένιωθα, μου είχε γίνει ΤΟΣΟΚαι έλεγα πρέπει πια να βρω κάποια για να ξεδώσωΚαι τότε στο τηλέφωνο με παίρνει μια βαζέλαΚαι λέει είμαι μόνη μου, απόψε σπίτι έλαΤοτ' άναψα και φούντωσα σαν να 'μουν σε καμίνιΚαι πρήστηκε τόσο πολύ που μπλε μου είχε γίνειΓια να μη φαίνεται πολύ έβαλα μπλε φανέλακαι έφυγα για επίσκεψη στην πρόθυμη βαζέλαΜιάμιση ώρα μού 'κανε κολπάκια και τσαλίμιακι ένιωθα μες στο σώβρακο σαν να'χα τρία αγρίμιαΞάφνου μου λέει Κώστα μου, θέλω να δω το ΛούτσοΕγώ όμως παράκουσα, νόμιζα είπε….….….….….….….Μήτρογλου.Ανοίγει τηλεόραση. Ήταν στο ογδόντα δύογονατισμένος ήμουνα. Έγλυφα το………….….….….κουταλάκι του καφέ.Εκεί πάνω στο γλείψιμο παίρνει τη μπάλα ο ΘρύλοςΟ Κίτσος μου ανέβηκε ωσάν να ήταν γρύλοςΟ Κώστας δίνει στο Φουστέρ και ο Φουστέρ στον ΚώσταΚαι λέω ήρθε η ώρα σου, φόρα πάρε και χώσταΟ Κώστας μπαίνει αριστερά κάνει το πλασεδάκιΚαι η βαζέλα έσκυψε να δώσει κο….….….….….…… κακόλα.Όταν η μπάλα τίναξε του βάζελου το τέρμαΈνιωσα μες στα σκέλια μου να εκρήγνυται το σπέρμαΑπ' τα καπούλια έπιασα τη νεαρή βαζέλατην κάρφωσα και άρχισα να τραγουδώ με τρέλαΜΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧείσαι μέσα στο μυαλό θρύλε μου και θεέ μουβαζέλα ρίξε σκούπισμα, κάνε και τον καφέ μου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ τον Θεό, που ο παππούς και στην συνέχεια ο πατέρας μου ήταν Ολυμπιακοί (και Πειραιώτες) . Αυτές τις γελοιότητες που βλέπω να γράφουν οι βάζελοι 1-2 ώρες μετά το ματς εν έτη 2013 και μιλάνε για ματς που συνέβησαν πριν κάμποσα χρόνια μπας και κρύψουν (?) την κατάντια τους δεν τις εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Πλέον έχω αρχίσει να λυπάμαι για τους βάζελους και το λέω σοβαρά. Αλλά από την άλλη.... Είναι ωραία στο εξοχικό ρε σεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 εγω μια φορα το πιου πιου του μητρογλου ακομα το βλεπω στο gif του phoenix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις