Tilemaxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μηπως αυτα τα λες επειδη ο Παπ εφυγε πια? Σαν αντικειμενικος παρατηρητης σου λεω οτι στη συγκριση μεταξυ τους ο Παπ κερδιζει με κατω τα χερια. Εχουμε στοιχεια για τα λεφτα των μεταγραφων τους? Τα έλεγα και πρίν φύγει. Κρύο αίμα και σταυερό σούτ δεν είχε. Ήταν σουτέρ ρυθμού. Όταν κολλούσε ολόκληρη η ομάδα η ο ίδιος έσπαγε τα στεφάνια. Ο Λοζέτσκι είναι σταθερός σουτέρ και native scorer που λέμε. Τελείως διαφορετικοί παίκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τα έλεγα και πρίν φύγει. Κρύο αίμα και σταυερό σούτ δεν είχε. Ήταν σουτέρ ρυθμού. Όταν κολλούσε ολόκληρη η ομάδα η ο ίδιος έσπαγε τα στεφάνια. Ο Λοζέτσκι είναι σταθερός σουτέρ και native scorer που λέμε. Τελείως διαφορετικοί παίκτες. Ναι, αλλά ο Παπ έκανε κάτι ματσάρες σε πλέι-οφ και τελικό Ευρωλίγκας και σε ομάδα ενέργειας, όπως ο Ολυμπιακός, μπορούσε να σου κάνει ένα κάρφωμα ή μια τάπα και να ξεσηκώσει όλη την ομάδα. Ο Λοζέτσκι φαίνεται πιο σταθερός παίκτης, αλλά πρέπει να δούμε αν μπορεί να δώσει αυτά που έδωσε ο Παπ. Επίσης, ο Παπανικολάου τα έκανε στα 22 και 23 του. Αναμένει κανείς ότι θα βελτιώσει τις αδυναμίες του στα επόμενα χρόνια και αυτό πάντα έμπαινε στη συζήτηση για την αξία του, ενώ ο Λοζέτσκι είναι στηνκαλύτερη ηλικία για παίκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καντε μου μια χαρη και παιξτε ετσι σε μια βδομαδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Mvp για εμένα ο Κάμπελ, μοίρασε ωραία γκολ. Καλός και ο Αβράμης στο πρώτο του παιχνίδι φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Και τώρα η ώρα του εξωχικού Ναι, αλλά ο Παπ έκανε κάτι ματσάρες σε πλέι-οφ και τελικό Ευρωλίγκας και σε ομάδα ενέργειας, όπως ο Ολυμπιακός, μπορούσε να σου κάνει ένα κάρφωμα ή μια τάπα και να ξεσηκώσει όλη την ομάδα. Ο Λοζέτσκι φαίνεται πιο σταθερός παίκτης, αλλά πρέπει να δούμε αν μπορεί να δώσει αυτά που έδωσε ο Παπ. Επίσης, ο Παπανικολάου τα έκανε στα 22 και 23 του. Αναμένει κανείς ότι θα βελτιώσει τις αδυναμίες του στα επόμενα χρόνια και αυτό πάντα έμπαινε στη συζήτηση για την αξία του, ενώ ο Λοζέτσκι είναι στηνκαλύτερη ηλικία για παίκτη. Ναι, ξαναλέω οτι είναι αρκετά διαφορετικοί σαν παίκτες. Ο Λοζέτσκι 2-3άρι με δολοφονικό σούτ, και ο Παπ καθαρό τριάρι με αμυντικούς προσανατολισμούς. Φυσικά τον Λοζέτσκι θα τον κρίνουμε τελικώς στο τέλος της σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsamjunior Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι σχετικα καινούριος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Ψάχνω να κάνω κράτηση εισιτήρίων για τον αγώνα με Μπενφίκα, μέσω ίντερνετ...Αλλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να βγάλω και την κάρτα φιλάθλου με τα 10 ευρώ...Είναι απαραίτητη; Δηλαδή αν βγάλω μόνο τα εισιτήρια και δεν έχω κάρτα, υπάρχει περίπτωση να κατέβω Αθήνα και να μην με βάλουν στο στάδιο χωρίς την κάρτα; Γιατί ρε σεις είναι απαράδεκτο να είναι 45 ευρώ το φθηνότερο εισητήριο που μπορείς να βρεις μέσω ίντερνετ και να σου ζητάει άλλα 10 ευρώ, σύνολο 55 για να δεις έναν αγώνα...Για να μην σχολιάσω τα υπόλοιπα έξοδα για το ταξίδι στην Αθήνα...Μήπως το έχουν ξεφτιλίσει λίγο με τις τιμές; Τέσπα, παρακαλώ για τη βοήθεια σας! Να στε καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Επισκέφθηκα τα αποδυτήρια και δεν πίστευα την κακοσμία από την πλευρά των φιλοξενούμενων, αντίθετα αυτά των γηπεδούχων έλαμπαν. Είναι θέμα Υγείας, πρέπει να πάνε γιατροί. Είναι τεράστιο κακό, πήγα να λιποθυμήσω, κάνει κακό στους πνεύμονες των παικτών, δεν θα αφήσω τους παίκτες μου να πάθουν το παραμικρό. Παίζουν δυο τεράστιες ομάδες και πρέπει να είναι ένα ντέρμπι διαφήμιση». Διάβασε περισσότερα στο: «Λιποθυμία στα αποδυτήρια της Λεωφόρου» | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Αχαχχα μαλλον οι εθελοντες δε δεχτηκαν να τα καθαρισουν, μπιχλααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Και τα λεει αυτα ο θεοδωριδης. Για αυτον τετοια αποδυτήρια ειναι παλατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι σχετικα καινούριος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Ψάχνω να κάνω κράτηση εισιτήρίων για τον αγώνα με Μπενφίκα, μέσω ίντερνετ...Αλλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να βγάλω και την κάρτα φιλάθλου με τα 10 ευρώ...Είναι απαραίτητη; Δηλαδή αν βγάλω μόνο τα εισιτήρια και δεν έχω κάρτα, υπάρχει περίπτωση να κατέβω Αθήνα και να μην με βάλουν στο στάδιο χωρίς την κάρτα; Γιατί ρε σεις είναι απαράδεκτο να είναι 45 ευρώ το φθηνότερο εισητήριο που μπορείς να βρεις μέσω ίντερνετ και να σου ζητάει άλλα 10 ευρώ, σύνολο 55 για να δεις έναν αγώνα...Για να μην σχολιάσω τα υπόλοιπα έξοδα για το ταξίδι στην Αθήνα...Μήπως το έχουν ξεφτιλίσει λίγο με τις τιμές; Τέσπα, παρακαλώ για τη βοήθεια σας! Να στε καλά! Θα μπεις στο site του Ολυμπιακου και θα κανεις εγγραφη και με μια ταυτοτητα μπορεις να αγορασεις δυο εισητηρια .. Εχει και πιο φτηνα απο τα 45 ευρω.. Τουλαχιστον ειχε οταν πρωτοβγηκαν στην κυκλοφορια .. Τωρα δεν ξερω αν εμειναν αλλα 25αρια ... Καρτα φιλαθλου δε χρειαζεται ... Εγω που πηγα με την P$G δε μου ζητηθηκε καθολου .. Πηγα με αλλους 3 και σε κανεναν δε ζητηθηκε .. Γινοταν χαμος δεν υπηρχε χρονος και γι αυτο... Υπαρχουν ανθρωποι εξω απο το Καραισκακης παντως που μπορουν να σου δωσουν καρτα φιλαθλου εκεινη τη στιγμη αν χρειαστει .. Αυταααα... Ελπιζω να βοηθησα ,.. ======================================================================================= Αν δε κανω λαθος ο Μητρογλας εχει συνολικα 15 γκολ σε 11 ματς σε Ελλαδα και Ευρωπη μαζι ... Ειναι ακομα το 1/3 της σαιζον και εχει 15 γκολ ?? Που λετε οτι μπορει να φτασει μεχρι το τελος της σαιζον ? Με νουμερα ? Liverpool and Arsenal rival Borussia Dortmund for Greek striker **εχει κανει λαθος στα νουμερα που γραφει το παραπανω site .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τα έλεγα και πρίν φύγει. Κρύο αίμα και σταυερό σούτ δεν είχε. Ήταν σουτέρ ρυθμού. Όταν κολλούσε ολόκληρη η ομάδα η ο ίδιος έσπαγε τα στεφάνια. Ο Λοζέτσκι είναι σταθερός σουτέρ και native scorer που λέμε. Τελείως διαφορετικοί παίκτες. Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. Αποκλειται παντως να το ελεγες και πριν αυτο(οτι Παπ<Λοτζ) διοτι πριν δεν ηξερες οτι θα ερθει ο Λοτζ Διαφορετικοι παιχτες ασφαλως ειναι.Εμεις συγκρινουμε ποιος ειναι πολυτιμοτερος. Ερωτημα για οποιον εχει τo info: Ποσο κοστισε η μεταγραφη του Παπ και ποσο του Λοτζ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Για τον Πάπ νομίζω είχαμε δώσει 1εκ. € στον Άρη το 2009. Για τον Λοζέτσκι γύρω στις 400.000 νομίζω. Πολύ απλά Rus κανείς δεν ήξερε τον Λοζέτσκι. Τώρα όλοι τον μάθαμε. Αν δε κανω λαθος ο Μητρογλας εχει συνολικα 15 γκολ σε 11 ματς σε Ελλαδα και Ευρωπη μαζι ... Ειναι ακομα το 1/3 της σαιζον και εχει 15 γκολ ?? Που λετε οτι μπορει να φτασει μεχρι το τελος της σαιζον ? Με νουμερα ? H στατιστική λέει οτι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να φτάσει τα 40 γκόλ μέχρι το τέλος. Εγώ λέω οτι θα σταματήσει γύρω στα 30. Δηλαδή μίνιμουμ οτι θα βάλει άλλα 15 μέχρι το τέλος της σεζόν. Ίσως να λέω και πολύ λίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ε οχι ρε γμτ θλαση ο Τσορι χανει βαζελο και μαλλον και μπενφικα. Κριμα κριμα! Μια ζωη ατυχη αυτη η ομαδα, ενα καρο τραυματισμους εχουμε παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Απ'την αρχη της σεζόν ούτως ή άλλως συνέχεια έχει τραυματισμούς ο συγκεκριμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Για τον Πάπ νομίζω είχαμε δώσει 1εκ. € στον Άρη το 2009. Για τον Λοζέτσκι γύρω στις 400.000 νομίζω. Ποιον Αρη φιλε μου? Μιλαμε για την τωρινη αξια του παιχτη. Ποσα εδωσε η Μπαρτσελονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ποιον Αρη φιλε μου? Μιλαμε για την τωρινη αξια του παιχτη. Ποσα εδωσε η Μπαρτσελονα. 1.500.000 εσκασε η μπαρτσα και 200.000 ηταν το buy out του λοτζεσκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις