vlachaquito Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα εχει προβλημα ο Ολυμπιακος, θα περασει. Οχι μονο, μετα το σημερινο παιχνιδι, εχει χαλαρα την μπενφικα στο καραισκακη, αλλα η συγκεκριμενη μπενφικα θα χασει βαθμους και στο Βελγιο, θα δειτε. Χαιρομαι που το πουλεν μου ο Μιτσελ αρχιζει να δειχνει σιγα σιγα εργο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παίδες έχουμε 4 βαθμούς σε 2 εκτός έδρας...μόνο ο Τζολε με τον Κοβασεβιτς τα κάνανε αυτά....Λογικά τους έχουμε στο Καραϊσκάκη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δε ξέρω αν τους έχουμε ή οχι, αλλά με ενδιαφέρει σιγουρα η νικη με την Αντερλεχτ και να μη χάσουμε απο Μπενφικα στο Φαληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 αυτό ήταν κλεψιά! (πετάχτηκα και γω η τρελή ,δεν άντεξα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Οταν η μπαλα κολλαει μπροστα στο τερμα, και μετα τρως γκολ απο ανυπαρκτο κορνερ δε μπορεις να πεις πολλα. Ειμαι σιγουρη οτι εδω, θα θυμηθουν τα παλια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ... εδω, θα θυμηθουν τα παλια Αν είσαι Μπενφίκα ξέρεις χαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Όταν έλεγα εγώ από το παιχνίδι με την Παρί ότι παρά τα 4 η ομάδα παίζει μπάλα και εγώ αυτό γουστάρω, ήρθαν κάτι οπαδοί του Κηπουρίνιο εδώ μέσα και μας έπρηξαν τα συκώτια. Τρομερή βραδιά, μεγάλη αδικία και ατυχία, ειδικά στη φάση με τον Φουστέρ. Οι πάντες διέπρεψαν και ξεχωρίζω περισσότερο Σιόβα, Γιαταμπαρέ, Φουστέρ, Μήτρογλου και Τσόρι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Για μενα Σαλινο μαζι με Φουστερ κανανε εξαιρειτκο παιχνιδι οπως κ γενικα η αμυνα πηγε καλα Αν καποιος υστερησε αυτος ηταν ο Βαις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ειμαι σιγουρη οτι εδω, θα θυμηθουν τα παλια 9 τεμάχια σε 3 ημέρες είναι λιγάκι δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Nαι ενταξει αλλα οπως σε πηγε η τυχη στο προηγουμενο παιχνιδι ετσι θα στο παρει πισω σε καποιο αλλο .Δηλαδη ρε παιδια μπαλα ειναι ,εβρεξε κολλησε η μπαλα μπροστα στο τερμα τους οκ.Η ουσια που κραταω εγω ειναι η εμφανιση και αυτο που προσπαθει να χτισει ο Μιτσελ .Βλεπουμε μια ομαδα που παιζει επιθετικο ωραιο ποδοσφαιρο εκτος εδρας σε c.l .Θα παρει αποτελεσματα ,θα χασει και παει λεγοντας .Mια γιορτουλα ειναι το c.l. ,προκριθει δεν προκριθει μικρη σημασια εχει για μενα .Aν φτασει καποτε με καποιον προπονητη ο Ολυμπιακος να παιζει σε καθε αγωνα την μπαλα που επαιξε με την Παρι στο α ημιχρονο ή σημερα τοτε θα γεμιζει σε καθε αγωνα του γηπεδο με 50.000 κοσμο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ρε δε με πειράζει. Εγω ξερω οτι ειδαμε μπάλα για μια ακόμα φορά (οσο το επέτρεψε το γηπεδο) Θα το πω για ακόμα μια φορά. Φέτος θα πάμε μακρυά. Χτίζουν κάτι πολύ καλό εκει στον Ολυμπιακο. Και αν δε γινει φέτος, θα γινει του χρόνου. Η ομάδα έχει άλλο χαρακτήρα. Είναι πολύ επιθετική και ότι γκολ θα φάει ειναι συνήθως απο λάθη άμυνας όχι επειδή ο άλλος ειναι καλυτερος, πράγμα που δειχνουν οτι το δουλευουν (οκ έκανε και ένα λάθος ο Ρομπέρτο που έχει σωσει αλλα 50) Μέχρι τωρα, όσα γκολ έχουμε φάει, μονο 2 που θυμάμαι ηταν ειτε αποτέλεσμα ομαδικότητας (αντεπιθεση Πλατανιά), είτε αποτελεσμα εμπνευσης ενος απ τους 5 καλυτερους παιχτες του κόσμου. Και θεωρω οτι και στο Ελληνικο πρωτάθλημα, θα καθαρίσει και τα 2 ντέρμπι. Ειναι πολύ καλυτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Όταν έλεγα εγώ από το παιχνίδι με την Παρί ότι παρά τα 4 η ομάδα παίζει μπάλα και εγώ αυτό γουστάρω, ήρθαν κάτι οπαδοί του Κηπουρίνιο εδώ μέσα και μας έπρηξαν τα συκώτια. Τρομερή βραδιά, μεγάλη αδικία και ατυχία, ειδικά στη φάση με τον Φουστέρ. Οι πάντες διέπρεψαν και ξεχωρίζω περισσότερο Σιόβα, Γιαταμπαρέ, Φουστέρ, Μήτρογλου και Τσόρι. Και Μανωλα, την εκανε την αλλη τη λουλου ο,τι ηθελε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αυτή είναι η "μεγάλη" Benfica;Σα να έβλεπες την Alkmaar ήταν!Σέντρες στο πουθενά και σουτ στις μπεκάτσες! Από σήμερα μπαίνει στη λίστα με τις πιο αντιπαθητικές και σκατιάρικες ομάδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 μια χαρη μετα απο βραδια cl μην μιλαμε για ελληνικο πρωταθλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αυτή είναι η "μεγάλη" Benfica;Σα να έβλεπες την Alkmaar ήταν!Σέντρες στο πουθενά και σουτ στις μπεκάτσες! Από σήμερα μπαίνει στη λίστα με τις πιο αντιπαθητικές και σκατιάρικες ομάδες! όχι φίλε..αυτος είναι ο μεγάλος Ολυμπιακός! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις