Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Tι αρρωστια ειναι αυτο το πραγμα, 1η αγωνιστικη Ευρωλιγκας, εντος εδρας αγωνας με αντιπαλο για τα πανηγυρια και το προβλημα ορισμενων να ειναι η διαιτησια (που πχ, σφυριξε και μια χαρα αντιαθλητικουλι στο 3ο λεπτο επειδη σε παει κοντρα). Ετσι θα το πατε ολη τη σεζον οποτε δεν κερδιζετε με 20 ποντους διαφορα? :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η διαιτησια ειναι καθαρα υπερ της Μαλαγα. Δε καταλαβαινω δηλ αν δε παιζεις καλα, δε δικαιουσαι και το 50-50;

Συγχαρητηρια στην ομαδα για τη νικη!!! Ανεβηκαμε στο β και με καλυτερη αμυνα (κυριως) και κυκλοφορια, πηραμε τη νικη. Με τοσους παιχτες ρουκις στη διοργανωση και παιζοντας απεναντι στον Πλαθα, θεωρω οτι τα πηγαμε μια χαρα. Δε τους φοβαμαι τους σεντερ μας θ ανεβουν σιγουρα, αλλωστε ο Σιμονς ειναι ο τριτος στη σειρα, ενω σημερα ελειπε ο ψηλος και ο Λο δεν ηταν σε θεση να προσφερει. Ο Λοτζεσκι εξελισσεται σε σταθερη αξια, ενω ο Πετγουει εκανε οργια! Αυτο το παιδι μονο να δυναμωσει λιγο πρεπει.

Και παλι μπραβο!

εγω δε καταλαβαίνω γιατί δεν έδειξε το ματς του ολυμπιακού στην nova.τι είμαι γω δλδ να πληρώνω nova και να μην βλέπω τον ολυμπιακό σε High definition?

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ !ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΔΤ!

εγω δε καταλαβαίνω γιατί δεν έδειξε το ματς του ολυμπιακού στην nova.τι είμαι γω δλδ να πληρώνω nova και να μην βλέπω τον ολυμπιακό σε High definition?

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ !ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΔΤ!

Οταν αγοραζες το πακετο της nova ηξερες οτι θα βλεπεις 1 ελληνικη ομαδα την βδομαδα και την αλλη στη ΔΤ. Αν δεν ηξερες, rtfm . Kαι btw το να εχεις δει το ματς στη ΔΤ, αλλα να κανεις ποστ επειδη δε το ειδες σε HD ειναι πανω απτις δυναμεις μου να το πιστεψω :D

Η διαιτησια ειναι καθαρα υπερ της Μαλαγα. Δε καταλαβαινω δηλ αν δε παιζεις καλα, δε δικαιουσαι και το 50-50;

Συγχαρητηρια στην ομαδα για τη νικη!!! Ανεβηκαμε στο β και με καλυτερη αμυνα (κυριως) και κυκλοφορια, πηραμε τη νικη.

Οχι οτι δεν το ξερουμε, αλλα ειναι καλο που μας υπενθυμιζεις ποια καραμελα θα πιπιλας και φετος για δικαιολογια οταν θα σε αγχωνουν οι διαφορες Κωλοπετινιτσες της διοργανωσης, οπως σημερα. Καλα για τις ηττες, ουτε λογος...

Μια χαρα ηταν η διαιτησια, επετρεψε το σκληρο παιχνιδι. Χιλιες φορες αυτο παρα φαουλ με την ανασα.

Στα δια ταυτα. οταν γκαζωσε ο ολυμπιακος δεν υπηρχε συγκριση. Για μενα σημαντικα σημεια ειναι δυο. Πρωτον οτι ο λοτζισκι φαινεται πολυ σταθερος και μου φαινεται οτι φετος ο παπανικολαου θα λειψει μονο στο παθος που εβγαζε στο γηπεδο και τιποτα αλλο. Δευτερον, σπανουλης πριντεζης επειγον ξεκουραση. Πρωταθλημα δεν πρεπει να ειναι ουτε στην 12αδα. Και ο σλουκας θα κλαταρει αν συνεχισει ετσι

Πέτγουεϊ και Λοζέσκι οι κορυφαίοι. Χαίρομαι που ο πρώτος βγαίνει ακριβώς ο παίκτης που φανταζόμουν οτι θα είναι. Σκόρερ ολκής και με πολύ καλές δημιουργικές ικανότητες. Και ο Σλούκας βοήθησε σε σημεία-κλειδιά, μου άρεσε. Η Μάλαγα είναι σαφώς πιο έτοιμη απο εμάς, έχει κάμποσα παιχνίδια στην ACB και φάνηκε πιο γρήγορη και φορμαρισμένη. Ατομικά όμως υπερισχίσαμε και γι' αυτό μετά το τρίτο δεκάλεπτο τους σκουπίσαμε με σχετική άνεση. Θα βρούμε και εμείς τον ρυθμό μας σε κάνα μήνα, αλλά δεν ανησυχώ γιατί πάντα. Η ομάδα μου αρέσει πάρα πολύ, ένα απ' τα πληρέστερα ρόστερ του Ολυμπιακού ever.

Ο Λό έχει πάρει κιλάκια αλλά σε κάνα μήνα θα στρώσει λογικά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...