Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω θυμαμαι τον χαινς στα πρωτα ματς. Κραζαμε κ λεγαμε τι τον πηραμε τον κοντο, και ειδαμε μετα. Ειναι τρομερα νωρις !!! Και σκεφτειτε οτι αλλαξα,ε ολους τους παιχτες στο 5 + τη φυγη του βασικου τριαριου.

Μια χαρα θα τα παει η ομαδα, οταν θα πρεπει θα κλεισει στοματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Η "Οστάνδη" σε κέρδισε 4 (!!!) φορές πέρυσι.

Αν είσαι καλύτερη ομάδα φέτος θα αποδειχτεί ,θα χεις τις ευκαιρίες σου.

Πέρυσι που με κέρδισε η Οστάνδη 4 φορές, ήμουν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Το πρωτάθλημα δεν μου λέει τίποτα. Όταν έχεις αποκλειστεί από Ευρωλίγκα, έχεις όλο το χρόνο να προσαρμόσεις όλα σου τα συστήματα, μέχρι και τις μεταγραφές στον αντίπαλο και να τον κερδίσεις.

Ο περσινός Ολυμπιακός με 1,5 σέντερ πήρε b2b Ευρωλίγκα, και ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη κατά κοινή ομολογία. Αυτή ήταν και η μαγκιά του, ότι δεν προσάρμοσε το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός πάνω σε ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ, αλλά τις κέρδισε με τη δική του φιλοσοφία, κάτι που δεν ισχύει για τον ΠΑΟ.

Dunston = Τankston στην άμυνα. Πολύ καλός και ο Πέτγουεϊ στην άμυνα. Βοήθησε πολύ στις αλληλοκαλύψεις με τη σβελτάδα του. Επιθετικά αμφότεροι δεν συνεισέφεραν σημαντικά. Το μεγαλύτερο φταίξιμο το ρίχνω στους κοντούς μας που δεν τους βοήθησαν. Είδα κάποιες φορές ευκαιρίες για επαφή του ψηλού με το καλάθι, αλλά οι κοντοί έκαναν (αυτόματα) πάσες στην περιφέρεια. Ελπίζω να βελτιωθεί πολύ η ομάδα σ' αυτόν το τομέα, δηλαδή στη συνεργασία κοντού - ψηλού. Είναι κρίμα να έχεις στην ομάδα τον Πέτγουεϊ και ν' αναγκάζεται ο τύπος να βγαίνει πολές φορές στη περιφέρεια για να σκοράρει (γενικά μιλάω, κι όχι ειδικά για το χθεσινό ματς). Πρέπει σιγά σιγά οι κοντοί να βλέπουν ευκαιρίες (ή να τις δημιουργούν με ρήγματα στην άμυνα) για alley oop. 

O Λοτζέσκι επιβεβαιώνει αυτά που βλέπαμε στα φιλικά. Είναι Κiller. Παίκτης που επίσης βοηθάει στη δημιουργία του παιχνιδιού. Respect στο σκάουτινγκ μάτι του Μπαρτζώκα.

Ο Σίμμονς έκανε αυτά τα οποία περιμένουμε απ' το 3ο σέντερ της ομάδας. Βαρύ κορμί, δεν είναι εκρηκτικός, μακριά χέρια που σκεπάζουν τι καλάθι. Ο Σλούκας πολύ ασταθής παίκτης. Τη μια στιγμή λες βγάλε τον άμπαλο απ' το παρκέ και την άλλη κάνει τα μαγικά του με τις διεισδύσεις του και φονικό του σουτ απ' τη περιφέρεια. Μεγάλη η προσφορά του Μάντζαρη στη συνολική λειτουργία της ομάδας. Σιδερένιος ρε παιχταρά ...

Η ομάδα χρειάζεται ακόμα αρκετή βελτίωση. Τα έχουμε ξαναπεί, χρειάζεται υπομονή. Η regular season της Ευρωλίγκας είναι ότι πρέπει για το δέσιμο της ομάδας. Ελπίζω ο (φίλαθλος και όχι οι κάφροι) κόσμος του Ολυμπιακού να δώσει βροντερό παρών στο ματς με τη Μάλαγα και να χειροκροτήσει την ομάδα. Η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Τώρα είδα ότι το έγραψες εσύ το παραπάνω.

Ασταδιάλα ρε που θα κάτσω να τρολαριστώ μαζί σου. Ουστ από δω, εσύ δεν είσαι στη λίστα :P

Αααααα.... Τώρα το κατάλαβες....

Πέρυσι που με κέρδισε η Οστάνδη 4 φορές, ήμουν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Το πρωτάθλημα δεν μου λέει τίποτα. Όταν έχεις αποκλειστεί από Ευρωλίγκα, έχεις όλο το χρόνο να προσαρμόσεις όλα σου τα συστήματα, μέχρι και τις μεταγραφές στον αντίπαλο και να τον κερδίσεις.

Ο περσινός Ολυμπιακός με 1,5 σέντερ πήρε b2b Ευρωλίγκα, και ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη κατά κοινή ομολογία. Αυτή ήταν και η μαγκιά του, ότι δεν προσάρμοσε το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός πάνω σε ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ, αλλά τις κέρδισε με τη δική του φιλοσοφία, κάτι που δεν ισχύει για τον ΠΑΟ.

1.5 σεντερ? ενας κι αυτος ειδικη περιπτωση! Και χωρις τον καλυτερο αμυντικο της η ομαδα. Η οποια ομαδα στους τελικους κατεβηκε ΚΑΙ χωρις τον Λο.

Οσο για χτες επισης ο παο ειχε χρονο να προετοιμαστει καλυτερα και οι παιχτες του δε περασαν τη ταλαιπωρια ενος υπερατλαντικου ταξιδιου. Ο ψηλος απ αυτο το παιε το προβλημα στη μεση ας πουμε ενω ο δε Παπαπετρου ηταν ανετοιμος μετα τη γαστρεντεριτιδα.

O σπανουλης ποσους εβαλε ειπαμε...;

Sent from my iPhone using Insomnia

Aυτο ειναι σοβαρη ερωτηση ή απλα κανεις χαβαλε με τον Lroi ?

Αν ειναι σοβαρη ερωτηση θα πρεπει αν σε προσθεσω στην ignore list μαζι με τα αλλα τρολς ..

Αν ειναι απλα μια πλακα οκ ..

Εγω παντως πιστευω οτι ολες οι ομαδες θα μας ποσταρουν συνεχεια στο 3-4, και οταν βαζουμε μεσα σιμμονς-μπεγκιτς θα μας παιζουν π&ρ μεχρι τελικης πτωσης. Επισης οι ντανστον-πετγουει ειναι εως και κακοι στην ομαδικη αμυνα.

Μου αρέσουν πολύ οι ψηλοί μας, δεν καταλαβαίνουν τίποτα στην άμυνα. Μόνο ο Πέτγουεϊ έχει θέμα, οι άλλοι είναι οκ. Γενικά μας βλέπω πολύ καλύτερους απο πέρσυ, εκεί όπου ο κάθε πικραμένος έκανε πλάκα στο ζωγραφιστό μας.

• Like 1

Ναι αλλα περυσι στους ψηλους μας καναν πλακα, ο Σπανουλης ηταν αστειος, ο Ματζαρης απων, ποιος την πηρε μονος του ο Λο;

Η Ψυχη...Αυτη το πηρε...

O σπανουλης ποσους εβαλε ειπαμε...;

Sent from my iPhone using Insomnia

Aυτο ειναι σοβαρη ερωτηση ή απλα κανεις χαβαλε με τον Lroi ?

Αν ειναι σοβαρη ερωτηση θα πρεπει αν σε προσθεσω στην ignore list μαζι με τα αλλα τρολς ..

Αν ειναι απλα μια πλακα οκ ..

Τωρα εγω πρεπει να απαντησω; Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...