Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ο Σπανουλης ειναι εντελως ανεροιμος. Πρωτα διαστρεμμα, μετα μεχρι πριν δυο μερες ιωση, αντε να παιξεις μετα. Οπως ανεροιμος και ο Μπεγκιτς με ουτε μια ολοκληρη προπονηση.

Γενικα το ματς δε προσφερεται για θεαμα κι ηταν αναμενομενο.

Υγ:Πετγουει παλικαρι μου συγκεντρωσου και θα μας δωσεις μεγαλες στιγμες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10π γι αρχη καλα ειναι!! Ενταξει το ματς δε πολυθελει κριτικη, δε χωραει δηλαδη. Ευχαριστη εκπληξη ο Λοτζεσκι, επιτελους επιστροφη Μαντζαρη(φτου σου παλικαρι μου σιδερενιος!!!) και ρακετα. Μεγαλο κριμα να μη ζησουμε το μαυροκεφαλιδης-χαινς να γελαμε ενα χρονο.

Υγ:ειναι που ο Ουκιτς θα μενε εκτος 2 μηνες.

Το πάλεψαν τα κοράκια στο τέλος, αλλά ήταν τόσο πεθαμένος αυτός ο βάζελος που ούτε ο Τόμυ δεν θα μπορούσε να τον αναστήσει.

Σπανούλης, Μπέγκιτς χάλια μαύρα

Λοτζέσκι παιχτάρα, Σλούκι, Μάντζαρης άψογοι, Πέτγουει κακός με εκλάμψεις και στο δεύτερο πήρε μπρος ο Πριντεζάκος.

Οι ψηλοί μας θέλουν δουλειά.

PS Ήταν που δεν θα έπαιζε ο Ούκιτς και είχαμε οδυρμούς από δίπλα μισό μήνα τώρα. Λες και τώρα θα τον μάθουμε τον Τράκη και τα media του.

• Like 2

Μέτριο παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι όμως και κερδίσαμε.

Ωραίος ο Λοτζέσκι, Σλούκας, Μάντζαρης σταθεροί. Ο Πανοςκιάμος δεν μου άρεσε, ο Σπανούλης πολύ κακός.

Κατά τ' άλλα είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟ είναι πάντα σημαντική.

Ενταξει σκεψου οτι αλλαξαμε 100% τη φροντλαιν με παιχτες μαλιστα που δεν εχουν παιξει σε υψηλο επιπεδο(τους μαυρους λεω).

Ο Μπεγκιτς δεν εχει κανει ουτε μια προπονηση ολοκληρη, με προβλημα στη μεση ειναι απο τη βραζιλια και μετα.

Να δουμε φετος που χουμε ρακετα, και αθλητικους ψηλους τι θα κανουν ο Λασμε κι ο Γκιστ. Εχει ενδιαφερον η μαχη.

Χάλια μαύρα κ οι 2 ομάδες που υποτίθεται ότι ειναι γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ....αλλά έχουν πλάκα οι δικαιολογίες των δίπλα ότι κ καλά είναι νωρίς κ είναι ανετοιμοι...

• Like 1

Μαγική εικόνα και από τις δύο ομάδες. Αλλιώς θα παρουσιαστούν στα επόμενα ματς. Πάντως για μένα δε μπορεί να νιώθει και πολύ χαμένος ο Παναθηναϊκός γιατί είναι στο +1 και κυρίως μπορεί να δουλέψει σε πράγματα που δε περίμενε π.χ. πως να αντιμετωπίσει Λοτζέσκι. Ελπίζω αντίστοιχη δουλειά να κάνει και ο Μπαρτζώκας και να μην επαναπαυτεί στη νίκη.

Μαργαρίτα, μπορεί να γελάγαμε με τον Χάινς-Μαυροκεφαλίδη, απλά ο Λουκάς τα ποντάκια του τα βάζει από μέση απόσταση και κάποια μικρή ζημιά μπορεί να σου την κάνει.

Πάντως, θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον ΠΑΟ στην φροντλαιν με τους Αμερικανούς (Μπέγκιτς δεν ελπίζω πολλά να είμαι ειλικρινής, μακάρι να διαψευστώ)

Αγραβάνης, Παπαπέτρου είχαν κάποιο πρόβλημα ή απλά επιλογή?

Δε νομίζω να έριχνε Μαυροκεφαλίδη πάνω στον Χάινς στην άμυνα, αλλά anyway, υποθετική συζήτηση. Ή μάλλον ας ελπίσουμε σε πιθανά ματσάκια ΤΣΣΚΑ - ΠΑΟ να το δούμε :P

btw o Πετγουεϊ μου φάνηκε ότι νόμιζε ότι έπαιζε σε All star game, ασόβαρος. Επίσης άκουσα ότι είναι πολύ αδύνατος και πρέπει να πάρει κιλά να δυναμώσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...