KREATOR13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μαλακια παιχνιδι ειναι,παω εξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ο Λοτζέσκι έπρεπε να πάρει τις βολές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ο Σπανουλης ειναι εντελως ανεροιμος. Πρωτα διαστρεμμα, μετα μεχρι πριν δυο μερες ιωση, αντε να παιξεις μετα. Οπως ανεροιμος και ο Μπεγκιτς με ουτε μια ολοκληρη προπονηση. Γενικα το ματς δε προσφερεται για θεαμα κι ηταν αναμενομενο. Υγ:Πετγουει παλικαρι μου συγκεντρωσου και θα μας δωσεις μεγαλες στιγμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μπασκεταρα βλεπουμε!! <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Διαφημιση του μπασκετ οχι μ@λ@κιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αυτά τα βηματα ούτε ο κοκακιας δεν τα έδινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Επαγγελματίες σου λέει μετα. Που για να δεις μπάσκετ σου λένε περίμενε το Πάσχα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Με εκανε και χεστηκα πανω μου ο μιλαν... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 10π γι αρχη καλα ειναι!! Ενταξει το ματς δε πολυθελει κριτικη, δε χωραει δηλαδη. Ευχαριστη εκπληξη ο Λοτζεσκι, επιτελους επιστροφη Μαντζαρη(φτου σου παλικαρι μου σιδερενιος!!!) και ρακετα. Μεγαλο κριμα να μη ζησουμε το μαυροκεφαλιδης-χαινς να γελαμε ενα χρονο. Υγ:ειναι που ο Ουκιτς θα μενε εκτος 2 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Το πάλεψαν τα κοράκια στο τέλος, αλλά ήταν τόσο πεθαμένος αυτός ο βάζελος που ούτε ο Τόμυ δεν θα μπορούσε να τον αναστήσει. Σπανούλης, Μπέγκιτς χάλια μαύρα Λοτζέσκι παιχτάρα, Σλούκι, Μάντζαρης άψογοι, Πέτγουει κακός με εκλάμψεις και στο δεύτερο πήρε μπρος ο Πριντεζάκος. Οι ψηλοί μας θέλουν δουλειά. PS Ήταν που δεν θα έπαιζε ο Ούκιτς και είχαμε οδυρμούς από δίπλα μισό μήνα τώρα. Λες και τώρα θα τον μάθουμε τον Τράκη και τα media του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέτριο παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι όμως και κερδίσαμε. Ωραίος ο Λοτζέσκι, Σλούκας, Μάντζαρης σταθεροί. Ο Πανοςκιάμος δεν μου άρεσε, ο Σπανούλης πολύ κακός. Κατά τ' άλλα είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟ είναι πάντα σημαντική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ενταξει σκεψου οτι αλλαξαμε 100% τη φροντλαιν με παιχτες μαλιστα που δεν εχουν παιξει σε υψηλο επιπεδο(τους μαυρους λεω). Ο Μπεγκιτς δεν εχει κανει ουτε μια προπονηση ολοκληρη, με προβλημα στη μεση ειναι απο τη βραζιλια και μετα. Να δουμε φετος που χουμε ρακετα, και αθλητικους ψηλους τι θα κανουν ο Λασμε κι ο Γκιστ. Εχει ενδιαφερον η μαχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Χάλια μαύρα κ οι 2 ομάδες που υποτίθεται ότι ειναι γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ....αλλά έχουν πλάκα οι δικαιολογίες των δίπλα ότι κ καλά είναι νωρίς κ είναι ανετοιμοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μαγική εικόνα και από τις δύο ομάδες. Αλλιώς θα παρουσιαστούν στα επόμενα ματς. Πάντως για μένα δε μπορεί να νιώθει και πολύ χαμένος ο Παναθηναϊκός γιατί είναι στο +1 και κυρίως μπορεί να δουλέψει σε πράγματα που δε περίμενε π.χ. πως να αντιμετωπίσει Λοτζέσκι. Ελπίζω αντίστοιχη δουλειά να κάνει και ο Μπαρτζώκας και να μην επαναπαυτεί στη νίκη. Μαργαρίτα, μπορεί να γελάγαμε με τον Χάινς-Μαυροκεφαλίδη, απλά ο Λουκάς τα ποντάκια του τα βάζει από μέση απόσταση και κάποια μικρή ζημιά μπορεί να σου την κάνει. Πάντως, θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον ΠΑΟ στην φροντλαιν με τους Αμερικανούς (Μπέγκιτς δεν ελπίζω πολλά να είμαι ειλικρινής, μακάρι να διαψευστώ) Αγραβάνης, Παπαπέτρου είχαν κάποιο πρόβλημα ή απλά επιλογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αν ετρωγε 10π στην αμυνα, ας εβαζε και 4. Αλλωστε ο Χαινς ειναι γρηγορος παιχτης που ανετα τον ακολουθει ψηλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δε νομίζω να έριχνε Μαυροκεφαλίδη πάνω στον Χάινς στην άμυνα, αλλά anyway, υποθετική συζήτηση. Ή μάλλον ας ελπίσουμε σε πιθανά ματσάκια ΤΣΣΚΑ - ΠΑΟ να το δούμε btw o Πετγουεϊ μου φάνηκε ότι νόμιζε ότι έπαιζε σε All star game, ασόβαρος. Επίσης άκουσα ότι είναι πολύ αδύνατος και πρέπει να πάρει κιλά να δυναμώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις