Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φυσικά και όχι.

Εμείς δεν είμασταν τάβλα, είμασταν ορθιοι κρατώντας σκούπες.

Άλλοι δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και ψάχνανε κουρτίνες να κρυφτούνε.

Και μήνες μετά, άλλοι πονάνε και προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι με απίθανους συμψηφισμούς από τα παρεπόμενα ενός οικογενειακού γεύματος.

Οπως προσπαθουσες και εσυ πριν λιγους μηνες να αποδωσεις το b2b Ευρωλιγκας στην ντοπα?Μαλλον ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Φυσικά και όχι.

Εμείς δεν είμασταν τάβλα, είμασταν ορθιοι κρατώντας σκούπες.

Άλλοι δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και ψάχνανε κουρτίνες να κρυφτούνε.

Και μήνες μετά, άλλοι πονάνε και προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι με απίθανους συμψηφισμούς από τα παρεπόμενα ενός οικογενειακού γεύματος.

Και φυσικά, κανείς εδώ μέσα δεν βγήκε να πει μπράβο για την κίνηση του Τράκη, όπως έχουν κάνει άλλοι για τις κότες του Κόκκαλη, τους τραμπουκισμούς του ΜΑρινάκη ή τις καρπαζομαγκιές του Τόμιτς.

Και το ότι το είπε ο Τόμιτς, δεν σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε, σου είπα εμείς ήμασταν όρθιοι, αλλά μην μου πεις ότι δεν εννοούσε τον ΠΑΟ με αυτό το σύνθημα.

το ξερουμε οτι οι διαιτητες κρατουσαν σκουπεσ στο σωληνο πρωταθλημα.κανετε που καντε τις βρωμιες σας τις καμαρωνεται κιολας.ρωτα λιγο την ρεαλ και την τσσκα να σου πουν ποια ομαδα τις διελυσε με 50-50 διαιτησια και ποια ομαδα νικησαν ευκολα αυτες οι 2 απο ελλαδα με 50-50 διαιτησια και υστερα τα ξαναλεμε.οσο εμεις παιρνουμε ευρωλιγκες εσυ μπορεις να πανηγυριζεις τα πετσινα ελληνικα πρωταθληματα και παραλληλα να σκουζεις για τον μπερτομεου που σας κυνηγαει.αφου θελετε σανο φατε το σανο σας

Εγώ να πιστέψω ότι το πώπω κάβλα που τα βαζέλια είναι τάβλα , από επίσημα χείλη, μετά από πρωτάθλημα Ευρωλίγκας απέναντι σε τρίτη ομάδα δεν είναι υβριστικό και είναι η σκούπα που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σημαίνει την νίκη με τρία μηδέν  ( οχι firewalker δε σε φωνάξαμε :-D  ) σερί;

Προτιμώ να σε νομίζω γκεμπελίσκα παρά ανόητη.

ταβλα ειστε φιλε.η ευρωλιγκα μετραει.εμεις το εχουμε παρει αποφαση οτι το ελληνικο πρωταθλημα θα παραμεινει στημενο και θα δινεται στο διορισμενο.απο την στιγμη που οι αγγελοπουλοι δεν θελουν να παιξουν βρωμικα θα αλωνιζει ο εφευρετης της αλητειας στην ελλαδα ο οποιος εχει στην δουλεψη του και τον επικεφαλη του αντι-ντοπινγκ κοντρολ στην ελλαδα.θα πηγαινεται μετα ευρωπη θα τρωτε φαπες οπως περσι και θα λετε φταιει ο μπερτομεου.αυτοι ειστε και ουτε φετος δεν θα ειστε το φαιναλ φορ αλλα θα παρετε το στημενο πρωταθλημα παλι και θα χαιρεστε

Παντως το ποιοι ειναι διδακτορες στον γκεμπελισμο φαινεται ξεκαθαρα. Ο ΠΑΟ ξεφτιλιστηκε περυσι απο τον Ολυμπιακο σε καθε πιθανο αθλημα, η ομαδα εκανε το back to back στις Ευρωλιγκες και ενα κουτσο-πρωταθλημα στο μπασκετ σταθηκε ικανο να στην λεει ο καθε πικραμενος,

Τετοια  "αντιστροφη κλιματος"  απο ενα πρωταθλημα μπασκετ δεν εχω ξαναδει. Εχει πατησει ο ελεφαντας το μυρμηγκι αλλα το μυρμηγκι υπερηφανευεται που του εγδαρε την  σολα

• Like 2

Παντως το ποιοι ειναι διδακτορες στον γκεμπελισμο φαινεται ξεκαθαρα. Ο ΠΑΟ ξεφτιλιστηκε περυσι απο τον Ολυμπιακο σε καθε πιθανο αθλημα, η ομαδα εκανε το back to back στις Ευρωλιγκες και ενα κουτσο-πρωταθλημα στο μπασκετ σταθηκε ικανο να στην λεει ο καθε πικραμενος,

Τετοια  "αντιστροφη κλιματος"  απο ενα πρωταθλημα μπασκετ δεν εχω ξαναδει. Εχει πατησει ο ελεφαντας το μυρμηγκι αλλα το μυρμηγκι υπερηφανευεται που του εγδαρε την  σολα

Και να ηταν μονο το περυσινο καλα θα ηταν..

Ας εχουν το μπασκετ να λενε και κατι,με τι θα ασχολουνται? Με τον Αλαφουζο?

Κατσε γιατι κατι ακουγεται για συμμαχιες (Οχι παναθηναικες) για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και σερβιτορος και δημοσιες σχεσεις (Τουιτ) ο Αλαφουζος..

Καθηστε μην παρει αναποδες ο Μαρινακης και κανει καμια συμμαχια Μαρινακης-Κοκκαλης και Τζιγκερ μαζι και εξαφανιστουν ακομα και απο τον χαρτη των τοπικων...

αποδεδειγμενα υπαρχει παραγμα μονο στο μπασκετ.αυτο που λενε οι αλλοι στο ποδοσφαιρο οτι και τον μεσι να φερω θα το χασω λογω παραγκας το καναμε εμεις στο μπασκετ.στο ποδοσφαιρο ειναι υποθετικο ακομα γιατι κανεις δεν ξεπερασε  κατα πολυ το μπατζετ το δικο μας φερνωντας καλυτερους παιχτες.ολοι εχουν χαμηλοτερο μπατζετ απο εμας και χειροτερους παιχτες.

στο μπασκετ ομως εμεις ξεπερασαμε το μπατζετ του παο κατα 10.000.000 φερνωντας το μισο nba και ολη την αφροκρεμα και παλι τα κορακια και το συστημα μας νικησαν.ετσι αποδειξαμε οτι δεν αξιζει να ασχολεισε με το ελληνικο μπασκετ γιατι και με τον μεσι χανεις

Εχει πατησει ο ελεφαντας το μυρμηγκι αλλα το μυρμηγκι υπερηφανευεται που του εγδαρε την  σολα

xaxaxaxaxa....αυτη η ατακα ειναι κορυφαία λέμε!!!

Πως γίνεται να μετράνε οι ευρωλιγκες, να έχω έξι και συ τρεις, να παραδέχεστε οι ίδιοι ότι είμαι η κορυφαία ομάδα την τελευταία 15ετια και κατα τα αλλα να είμαι εγώ το μυρμηγκι και εσύ ο ελέφαντας , ούτε ο νικολακοπουλος μεθυσμένος δεν μπορεί να το συλλάβει.

Καλή συνέχεια στο παραλήρημα, αν μη τι άλλο είναι ενδεικτικό.

Ειδικά όταν αναφέρεται το μισό ΝΒΑ δείχνει ότι μάλλον δεν κατάλαβαν κάποιοι με ποιες 12αδες και ποιους προπονητές σήκωσαν ευρωλιγκες, μειώνοντας το δικό τους άθλο.

Πως γίνεται να μετράνε οι ευρωλιγκες, να έχω έξι και συ τρεις, να παραδέχεστε οι ίδιοι ότι είμαι η κορυφαία ομάδα την τελευταία 15ετια και κατα τα αλλα να είμαι εγώ το μυρμηγκι και εσύ ο ελέφαντας , ούτε ο νικολακοπουλος μεθυσμένος δεν μπορεί να το συλλάβει.

Ρε φιλε ξεχασες πως πηρες την μια Ευρωλιγκα? Ξεχασες πως εχεις παρει και αλλα τοσα πρωταθληματα? Τα non call τα ξεχασες? Τις ατιμωρησιες τις ξεχασες? Και ο αλλος αν καταλαβες και ξερεις να διαβαζεις μιλαει για το πρωταθλημα,στους μεταξυ μας τελικους και οχι για Ευρωλιγκες..Εκει παει η ατακα!

Υ.Γ Μην καθεσαι και μου μιλας για τιτλους/καλυτερη ομαδα..

Γιατι οταν σου λεω 40 εγω 37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ γυριζετε και μου λετε το τροπαριο " ας ειναι καλα η ΚΕΔ,τα κορακια η ΕΠΟ στα στημενα και και και"

Εχουμε 15 αθληματα και οι δυο ομαδες.Μονο στο μπασκετ με περνας,σε ολα τα αλλα εισαι στην φαπα..

Και κατι τελευταιο,δεν αμφισβητησα ΟΛΑ ΣΟΥ τα Ευρωπαικα,και πρεπει να ειμαστε περηφανοι που οι 9 Ευρωλιγκες εχουν παει σε Ελληνικα χερια..Αλλος αφησε αιχμες οτι ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Ευρωλιγκες τις πηρα με ντοπα...Και μαντεψε,δεν ειναι ο Αλαφουζος ουτε ο Νικολακοπουλος

To αν εισαι κορυφαία ομάδα ή όχι, δεν έχει να κάνει με το τι κάνεις στο εθνικο πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα για 10 χρόνια ήσουν μόνος σου. Εδω και 4-5 χρόνια σε κοντράρει σε εισαγωγικά κάποιος...

Και γενικά το πόσες επιτυχίες έχει πλέον ο καθένας δεν έχει καμία σημασία.

Εδω στο ποδόσφαιρο για 15 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει φέρει παιχταράδες, έχει φτιάξει καλές ομάδες που έχουν πάει καλά ΚΑΙ στην Ευρωπη (βάση των δυνατοτητων πάντα των Ελληνικων ομάδων διοτι το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο δεν έχουν καμια σχέση), αλλά είμαι σιγουρος οτι και εσυ δε θα παραδεχτεις πάνω απο 1-2 πρωταθληματα ως δίκαια....

Οπως αντιλαμβάνεσαι, οσο συνεχιζετε αυτη η αρρωστημένη νοοτροπία, τόσο θα υπάρχει γενικά κοντρα.

Καλή συνέχεια στο παραλήρημα, αν μη τι άλλο είναι ενδεικτικό.

Ειδικά όταν αναφέρεται το μισό ΝΒΑ δείχνει ότι μάλλον δεν κατάλαβαν κάποιοι με ποιες 12αδες και ποιους προπονητές σήκωσαν ευρωλιγκες, μειώνοντας το δικό τους άθλο.

πως γινεται να εχω καλυτερη ομαδα να παιρνω 2 σερι ευρωλιγκες και να με σφαζουν μετα στην ελλαδα λες και ειμαι το ρεθυμνο?πως γινεται να πηγαινω τελικο ευρωλιγκας με τσιλντρες,κλειζα κτλ κτλ να ερχομαι ελλαδα μετα να σου κανω πλακα μεσα  στο οακα και ξαφνικα να αρχιζει η μεγαλυτερη σφαγη ολων των εποχων και να γυριζει παιχνιδι 16 ποντων απο τους διαιτητες?ξυπνα.μεγαλυτερη παραγκα απο αυτη του μπασκετ δεν υπαρχει.

και λογικο να ελεγχεις εσυ ολο το συστημα στο μπασκετ.7-8 χρονια μονο οι κοντοι εβαζαν λεφτα και ειχαν μεγαλα μπατζετ οποτε μονο αυτοι ταιζαν μμε και συντηρουσαν το ελληνικο μπασκετ στην ευρωπη.λογικο λοιπον να ειναι ολοι στην δουλεψη τους γιατι αν δεν ηταν αυτοι θα εμεναν παρα πολλοι ανεργοι στο χωρο του μπασκετ.απο την στιγμη που οι αγγελοπουλοι δεν θελουν να παιξουν στο παρασκηνιο και να ταισουν κοσμο εγω απλα δεν ασχολουμε με ελληνικο πρωταθλημα γιατι ξερω την καταληξη

Οποίος πει για 1 2 καθαρά είναι αποδεδειγμένα ουγκ.

ΑΛΛΑ

Τις εποχές της παντοδυναμίας του Κόκκαλη , όταν ο γεωργατος τα παραδεχοταν, ξεφυγες. πολύ χωρίς να το αξιζεις.

Στο μπάσκετ που σαρωναμε εντός και εκτός , για κάθε δυο νταμπλ είχαμε και μια Ευρωλίγκα , με κατα τεκμήριο τους καλύτερους προπονητές, έναν η δυο απο τους πεντε καλύτερους παίχτες και ένα σταθερό και δυνατό ρόστερ.

Στο ποδόσφαιρο, όταν κοντραραμε αγιαξ, μπαρτσα, δις τροπαιουχο πορτο, γερμανικές, γιουβε, Ίντερ και γενικα ολεσ τισ ιστορικεσ για τον παο στιγμές, προσπαθουσες να καταφέρεις το πρώτο σου διπλό, αλλα τα μυρια μυρια.

Εκεί λοιπόν, με κάποια μυρια που δεν αξιζες, με μια παράγκα θείου κοκκαλιαρη που δύσκολα θα την αρνηθεί κανείς γιγαντωθηκες οικονομικά , με αποτέλεσμα την πορεία που έρχεται στο σήμερα.

Saks, μάλλον δεν ξέρεις ποιος πήρε πρωτάθλημα στο μπάσκετ περισυ και πόσο αδειος και χωρίς προπονητή κατεβηκες να παίξεις φέτος, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με εκπλήξεις που ετοιμαζοτανε ξεκούραστα δυο μήνες για αυτήν και μόνο τη σειρά.

gamanos στο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος έπαιζε μια ζωη με το γνωστο αμυντικο συστημα. Ελάχιστες φορές ειδαμε θέαμα. Το γνωστο τσουκου τσουκου, αντιποδοσφαιρο για το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακος έχει φάει και 7άρα πηγαίνοντας να πάρει νικη.

Πάντα έπαιζε επιθετικά. Με επιθετικη νοοτροπία έχει χάσει 4-2 στο Μπερναμπέο τρέχοντας να ισοφαρισει μέχρι τη τελευταία στιγμη, με την ιδια νοοτροπία έχει φάει 4 απ τη Βαλένθια, ακριβως με την ιδια έφαγε 4 με τη Παρι τωρα...

Τι κέρδισε ο ΠΑΟ με τις "Ευρωπαικές επιτυχίες" τόσα χρόνια? Οκ νικησε κάποιες φορές τα μεγαθηρια και έμεινε στην δικη του ιστορία οτι το μυρμήγκι πάτησε τον γιγαντα μια φορά στη ζωή του. Oλοι θυμουντε το κατορθωμα στον Αγιαξ το 96, κανεις ομως δε θυμάται τι εκανε ο Αγιαξ στη Ρεβανς οταν κατάλαβε οτι παίζετε με αντεπιθέσεις.

Όλα έχουν το τιμημά τους. Και το τιμημα για τον ΠΑΟ ηταν οτι ήθελε να κάνει τον Ευρωπαίο με αμυντικο ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα αυτά δεν έπιαναν όταν ειχες Ολυμπιακο να τρωει φάπες στην Ευρωπη έχοντας τόσο καλή επιθετικη γραμμή πάντα.

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟ έχει ξεχάσει τι θα πει Ευρωπαική ιστορία, χάνει απο τον καθένα πλέον...έχουμε να θυμόμαστε ένα διπλό στη Ρωμη, την εποχή που επιτέλους ειχε επενδύσει και έφερε παιχταράδες οπως ο Σισέ και ο Σιλβα...

Γνωμη μου? Επενδυστε και αφηστε τους Μαρινακιδες. Αυτά τα Αλαφουζικα και οι συναντησεις με τιγρηδες και Σαβιδιδες δε θα καταφέρουν τιποτε αν δε ριξει η κάθε ομάδα καμια 20άρα για μεταγραφές ή αν δεν αρχισει να πουλάει ακριβά...

• Like 2

Οποίος πει για 1 2 καθαρά είναι αποδεδειγμένα ουγκ.

ΑΛΛΑ

Τις εποχές της παντοδυναμίας του Κόκκαλη , όταν ο γεωργατος τα παραδεχοταν, ξεφυγες. πολύ χωρίς να το αξιζεις.

Στο μπάσκετ που σαρωναμε εντός και εκτός , για κάθε δυο νταμπλ είχαμε και μια Ευρωλίγκα , με κατα τεκμήριο τους καλύτερους προπονητές, έναν η δυο απο τους πεντε καλύτερους παίχτες και ένα σταθερό και δυνατό ρόστερ.

Στο ποδόσφαιρο, όταν κοντραραμε αγιαξ, μπαρτσα, δις τροπαιουχο πορτο, γερμανικές, γιουβε, Ίντερ και γενικα ολεσ τισ ιστορικεσ για τον παο στιγμές, προσπαθουσες να καταφέρεις το πρώτο σου διπλό, αλλα τα μυρια μυρια.

Εκεί λοιπόν, με κάποια μυρια που δεν αξιζες, με μια παράγκα θείου κοκκαλιαρη που δύσκολα θα την αρνηθεί κανείς γιγαντωθηκες οικονομικά , με αποτέλεσμα την πορεία που έρχεται στο σήμερα.

Saks, μάλλον δεν ξέρεις ποιος πήρε πρωτάθλημα στο μπάσκετ περισυ και πόσο αδειος και χωρίς προπονητή κατεβηκες να παίξεις φέτος, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με εκπλήξεις που ετοιμαζοτανε ξεκούραστα δυο μήνες για αυτήν και μόνο τη σειρά.

μαλλον δεν ξερεις οτι στο μπασκετ εχεις παραγκα.καλυτερα μαλλον το ξερεις αλλα δεν θες να το παραδεχτεις.εχει κανει απιστευτα οργια.πραγματικα γελαει ο κοσμος μαυτα που λες.εσφαξαν περσι τον δις πρωταθλητη ευρωπης για να παρεις και εσυ μια κουπα στο μοναδικο αθλημα που μπορουσες να διεκδηκησεις κουπα.πολο-βολευ-ποδοσφαιρο στο μηδεν.ε λοιπον ο τρακης τα κανονισε καλα για να παρεις και εσυ μια κουπα.σε γλεντησαν περσι καλα τσσκα και ρεαλ με 50-50 και εγω αυτες τις 2 ομαδες τις ξεφτυλισα.αν ειχες την διαιτησια που εχεις στην ελλαδα θατις νικουσες και εσυ.αυτη ειναι η διαφορα μας.εγω μπορω με 50-50 εσυ μονο με 90-10 υπερ σου.τα μονα δικαια πρωταθληματα που πηρες ηταν οταν ειχε παρατησει ο κοκκαλης το μπασκετ και το μπατζετ μου ηταν το 1/5 απο το δικο σου.

κανεις δεν αρνειτε την παραγκα σας στο μπασκετ.ειναι πολυ δυνατη και μπραβο σας.μεχρι και ο επικεφαλης του αντι-ντοπινγκ κοντρολ υπαλληλος σας ειναι.απο παντου το εχετε κλειδωμενο.πανε παλι με τον μποχου φετος ευρωλιγκα να γελασει ο καθε πικραμενος και μετα ριξτα στον μπερτομεου.

Ακομα περιμενουμε την αποφαση της Εφιπ απο τοτε http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/oi-dikaiologies-toy-efeyreth-kai-h-fygh-toy.2257384.html !! Μαλλον για "παραγραφη" το βλεπω και αυτο.

...Και φυσικά, κανείς εδώ μέσα δεν βγήκε να πει μπράβο για την κίνηση του Τράκη, ...

Ζητάς να πει κάποιος μπράβο σ'αυτην τη διπρόσωπη οχια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...