Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ήρεμα ρε. Με το θεριό την Βέροια παίζαμε η οποία έβγαλε και 4-5 φάσεις.Στον ανασταλτικό τομέα είμαστε εντελώς για τον πέο. Απλά φέτος έχουμε κανονικό τερματοφύλακα.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή κάποιοι πιθανότατα να μην είδαν το ματς, με λίγα λόγια:

Δεν υπάρχει "ομάδα" Ολυμπιακός, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κέντρο. Αυτή η Βέροια που έφαγε 6, κατέβαζε τη μπάλα και έμπαινε στην περιοχή μας όποτε ήθελε! Το ευτύχημα για μας είναι ότι α) οι αντίπαλοι για μια ακόμα φορά δε σκοράρουν ούτε με προεδρικό διάταγμα και β) εμείς έχουμε έναν απίστευτο φορ και έναν ακόμα πιο απίστευτο τερματοφύλακα. Έτσι, αντί να τα τρώμε, τα βάζουμε!

Δε ξέρω κατά πόσο τα δυο μεγάλα μας ατού και το 3ο, η ρέντα, θα μας συντροφεύουν ακόμα στο ch.l. Αλλά αυτή η κατάσταση, όσα πάνε και όσα έρθουν, δε μπορεί να συνεχιστεί. Αναρωτιέμαι τι σκατά προπονητή έχουμε στον πάγκο...

• Like 3
Δημοσ.

Όλη η ομάδα έπαιζε μπροστά. Λογικό είναι να βγάλει 2-3 καλές αντεπιθέσεις η Βέροια.

Στο πρωτάθλημα έχουμε δεχτεί 1 γκολ σε 6 αγώνες. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα που θέλουν φτιάξιμο αλλά δεν νομίζω οτι είμαστε και σε τόσο απελπιστική κατάσταση στην αμυντικό τομέα όσο το παρουσιάζετε.

Να υπενθυμιστώ επίσης ότι σχεδόν όλη η ενδεκάδα είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Ακόμα θέλει χρόνο η ομάδα.

Δημοσ.

Όλη η ομάδα έπαιζε μπροστά. Λογικό είναι να βγάλει 2-3 καλές αντεπιθέσεις η Βέροια.

Nope. Θα μπορούσε να ισχύει αυτό στο α' μέρος, αλλά ξεκινάει το β', εμείς είμαστε εμφανώς πίσω, σημειώθηκε μάλιστα και από τον σπίκερ ότι τους έχουμε δώσει χώρο, και αυτοί κατεβαίνουν για την πλάκα τους, για την πλάκα τους, όμως. Δεν υπήρχε τίποτα να τους σταματήσει. Απλά έφταναν μέχρι την περιοχή, έμπαιναν λίγο μέσα και τέλος.

Έβγαλαν και κάποιες τρομερές αντεπιθέσεις τις οποίες, εγώ και η Μαργαρίτα να παίζαμε, θα τις είχαμε κάνει γκολ.

• Like 1
Δημοσ.

Ο τερματοφύλακας ανοικει στην αμυντική γραμμή της ομάδας να τονισθεί!

Sent from my iPhone using Insomnia

Ο οποίος πρέπει/καλό είναι να επεμβαίνει όσο το δυνατόν λιγότερες φορές. 

Δημοσ.

Στο πρωτάθλημα έχουμε δεχτεί 1 γκολ σε 6 αγώνες. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα που θέλουν φτιάξιμο αλλά δεν νομίζω οτι είμαστε και σε τόσο απελπιστική κατάσταση στην αμυντικό τομέα όσο το παρουσιάζετε.

Να υπενθυμιστώ επίσης ότι σχεδόν όλη η ενδεκάδα είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Ακόμα θέλει χρόνο η ομάδα.

Φαγαμε 1 ολοκληρο γκολ; Κατι δεν παει καλα στην ομαδα, πρεπει να φυγει αμεσα ο προπονητης και βλεπουμε.....

Να αναφερω οτι ο περσινος προπονητης εφυγε γιατι παλι ετρωγε 0 γκολ αλλα εβαζε μονο 1 η ομαδα, και επεισεις χθες η Μπαρτσα επαιζε με Βαγιαδολιθ, εκει να δειτε αντεπιθεσεις η βαγιαδολιθ που προηγηθηκε και ενα 1-0. Βεβαια μετα ο Αλεξης και η παρεα του παστελωσαν 4 αλλα μικρη σημασια εχει, προβληματικη αμυνα και η Μπαρτσελονα.....

Μπραβο στην ομαδα για μια ακομη φορα , ελπιζω να κρατησει την φορμα και μεχρι τα ντερμπυ, εστω και αν καποιοι γαυροι παρακαλανε να γινει η γκελα για να δικαιωθουν.....

Δημοσ.

Μπράβο στην ομάδα του μπάσκετ για την επιτυχία. Ο τίτλος και οι αντίπαλοι ήταν ψιλοαδιάφοροι. Εμένα αυτό που μου έμεινε ήταν οι 50 τρελοί που τύπωσαν μπλουζάκια και φώναζαν "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό....". Μια ζωή βλέπουν από την τηλεόραση την ομάδα, και για μία, ίσως μοναδική φορά στη ζωή τους είχαν την ευκαιρία να το ζήσουν από κοντά.

Φαντάζεστε πως ένιωσαν αυτοί οι άνθρωποι...respect

• Like 1
Δημοσ.

Ο οποίος πρέπει/καλό είναι να επεμβαίνει όσο το δυνατόν λιγότερες φορές. 

Δε διαφωνώ.

Ομως ειναι βασικο το οτι ανηκει στην 11άδα της ομάδας.

Να μη ξεχνάμε το πόσες φάβες γκολ έχουμε φάει σε κρίσιμα ματς, απο λάθη τερματοφυλάκων τη στιγμη που η άμυνα πέταγε και είχαμε Στολτιδηδες στο κέντρο, Καρεμπέδες και Σια.....

Εως τώρα έχω δει τουλάχιστον 5-6 φάσεις σε Ελληνικά η Ευρωπαικά ματς που ακόμα και ο Νικοπολίδης ίσως να είχε φάει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...