Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Είπαμε Crom οτι έχεις δίκιο... κοίτα λοιπόν την ομάδα σου κ αξιολόγησε για εκείνη αν θα εισαι ή οχι περήφανος...

Μην ξεχνας οτι χθες επαιζε με τον Ολυμπιακό η Αντερλεχτ κ εγω με την Παρι.. Εκτός κ αν οι της Αντερλεχτ μας εβλεπαν σαν Παρι εμάς...

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Και επισης οταν βγαίνει ο αλλος τετατετ και βγαζει την μπαλα 2 μετρα αουτ λεγεται ανικανότητα. . Οταν κανεις τετατετ και σου αποκρούει το σουτ ο τερματοφυλακας λέγεται ικανοτητα ΤΟΥ τερματοφυλακα να το κάνει.. Οταν τρως 3 γκολ απο κορνερ λεγεται βλακεια στα μαρκάρισματα.. οποτε βάλτα λίγο κάτω...

Και σ ειπα.. εκτός αν η Αντερλεχτ έπαιζε με την Παρι και την έπαιζε μονότερμα... Σαφως και αν στην θέση μ ηταν η Παρι οι φιλαθλοι θα ηταν μια χαρα υπερήφανοι και με 5αρα να ετρωγε κ τα 3-4 γκολ απο αυτα απο κορνερ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά πήγαν πολλοί στην εντατική μετα το 3μπαλο με αφορητους πόνους...

Ακομα περισσότεροι βέβαια στον κουβά...

Πολυ κακη εμφανιση ειδικα στο πρωτο ημιχρον απο  τους αμυντικους και χαφ...Νομιζω οτι ολοι ειδαμε οτι δεν μπορουμε να παιζουμε 4-4-2 στην ευρωπη αν δεν εχεις 2 τοπ αμυντικους χαφ που να τρωνε σιδερα.

Μονο που ο Ολυμπιακος δεν επαιξε 4-4-2 ....

Επαιξε 4-2-4 ...

Το πιο καθαρο 4-2-4 που εχω δει ποτε μου.

Οι ακραιοι δε γυρναγαν ΠΟΤΕ να βοηθησουν και αφησαν αμυνα και δυο μεσους να βγαλουν απο την φωτια τα καστανα..

Η Αντερλεχ σε ολο το ματς σφυροκοπουσε απο παντου.

Το οτι δεν μπηκε γκολ ειναι θεμα τερματοφυλακα και απειριας των νεαρων παιχτων της Αντερλεχτ.

Αφου μετα απο καποιες αποκρουσεις του Ρομπερτο οι παιχτες της Αντερλεχτ τα ειχαν χασει ..

Ο αλλος σε τετ α τετ με τον τερμα και φοβοτανε να σουταρει ..

Ο Μιτσελ θα πρεπει να στησει αγαλμα στο Ρομπερτο και στον Μητρο...

Την εβγαλε λαδι χαρης αυτους ..

Και ετσι οπως το παει ο Μιτσελ ειμαι σιγουρος πως δεν εχει μελον στον Ολυμπιακο.

Απο αυτο που ειδα εγω χτες καταλαβα πως μαλον πρεπει να ψαχτουμε για προπονητη.

Ειναι επικινδυνος και δεν εχει δειξει τπτ εως τωρα ...

Καμια δουλεια ..

• Like 1

Παρα πολύ σωστά τα έγραψε ο χρήστης Αλέξης.

Αν και εγώ θα ήθελα να μείνει εως το τέλος ο ΄τουρίστας ο Μίτσελ.

Πραγματικά εχθές η ομάδα ήταν δραμα.Δεν μας χάλασε η νίκη αλλά ειδικά στο α ημίχρονο έριχνα καντήλια και να σκεφτείτε οτι είμαι πολύ ήρεμος χαρακτήρας.

Ας ελπίσουμε στα επόμενα δυο ματς με Μπενφίκα να πάμε καλά.Και το 2009-2010 που είχαμε πολύ κακιά ομάδα με Ζικο κόουτς καταφέραμε να περάσουμε στους 16.Γιατί όχι και τώρα?

Θα προτιμουσα παντως την εμφανιση με την Παρι να την ειχα χθες και να κερδιζα 0-3 και την χθεσινη εμφανιση να την ειχα με την Παρι που εχασα 4-1..

Θα προτιμουσα παντως την εμφανιση με την Παρι να την ειχα χθες και να κερδιζα 0-3 και την χθεσινη εμφανιση να την ειχα με την Παρι που εχασα 4-1..

Εγω παντως με εξαιρεση 20 λεπτα στο 1ο ημιχρονο με την Παρι ειδα ακριβως την ιδια εμφανιση. Χαλια δηλαδη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...