Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Crash_Batic δεν ειναι επίσημη αλλα λένε ότι την ανακοίνωσε στους παίχτες στο ξενοδοχείο ..

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ο χολεμπας ας κοιταζε να παιζε καλα , τωρα να στρωθει να γινει καλυτερος του μπονγκ.

Μ αυτη την 11δα ή θα κερδισουμε ή θα φαμε πολλα. Ας ελπισουμε ο ολαιταν να μαρκαρει

• Like 1
Δημοσ.

Ο χολεμπας ας κοιταζε να παιζε καλα , τωρα να στρωθει να γινει καλυτερος του μπονγκ.<br><br>

Μ αυτη την 11δα ή θα κερδισουμε ή θα φαμε πολλα. Ας ελπισουμε ο ολαιταν να μαρκαρει

Και εγώ έτσι το βλέπω! Θα προτιμούσα ένα φορ κ από πίσω φουστερ, αλλά μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος... Θα δούμε το βράδυ αν έκανε σωστή επιλογή!

Δημοσ.

Ο Χολεμπας κραζει στο twitter...

Η κλαίουσα μετρά μέρες{ετσι ελπίζω}στην ομάδα μας.

Αρκετά ανεχτήκαμε την σκατοφάτσα του.

Για σήμερα καλή επιτυχία στην ομάδα μας και ελπίζω τουλάχιστον να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Διάβασα οτι η Αντερλεχτ στην Ευρ΄ψπη στο τσάμπιον δεν κάνει ευκολα νίκη στην έδρα της.Ας ελπίσουμε να διατηρηθεί η παράδοση.

Ρόυ παραλίγο να πνιγώ απο τα γέλια με το αστειο σου για τους παίκτες της Αεκ.Στο κλέβω.

• Like 1
Δημοσ.

Φουλ επίθεση ο Ισπανός ..

Η που θα πάρει αποτέλεσμα η που θα πάρει τον πουλο απο αύριο κι όλας ..

Αυτή η ενδεκάδα αν κατέβει αδουλευτη χωρις πλάνο ειναι για να τρώει πολλα γκολ απο μια σοβαρή αντίπαλο ...

Ας ελπίσουμε πως έχει πλάνο ο Μιτσελ και ότι δε κατεβάζει ότι να ναι ..

Για να δούμε ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το βλέπω χινάρι.

Ποιός είπε το τεράστιο ποδοσφαιρικό σχόλιο "όσο δεν πετυχαίνουν γκολ, αυτό είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό";

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν οφείλεται και το δικό μας παιχνίδι, πάντως η Άντερλεχτ μου αρέσει μέχρι στιγμής, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...