gamanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Παραλίγο δηλαδή να έχετε κάτι να πείτε εναντίον του ΠΑΟ, για να απαντήσετε στον chill και τον Τέζα που δεν είναι παναθηναϊκοί μάλλον, αλλά ΔΕΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Σιγά, θίξαμε την αρμάδα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 <p>Παραλίγο δηλαδή να έχετε κάτι να πείτε εναντίον του ΠΑΟ, για να απαντήσετε στον chill και τον Τέζα που δεν είναι παναθηναϊκοί μάλλον, αλλά ΔΕΝ.</p> Θα έρθει κ η σειρά σας μην ανησυχείτε... Πάντως να μιλάτε εσεις παει στο δ@@λο αλλά να μιλανε και τα Παοκια του Ρονι και του Ντρογκμπα? Που δεν ξερουν πως ειναι απο κοντά το σεντόνι? Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εσύ μήπως έχεις πολλά account για να μιλάς για Ροναλντίνιο; Παιδια πληροφορια εκ των εσω λεει οτι τελη Αυγουστου θα παρουμε 10αρι... Και 10αρι που θα πεσουν οχι τα τσιμεντα αλλα ολοκληρο το Καραισκακη...Δεν ειναι τυχαιο που η φανελα με το νουμερο 10 δεν εχει κατοχο... Επισης το αμυντικο μας χαφ θα ειναι Γαλλος κατα 99%... Και οταν σου λεω οτι εχω πληροφοριες εκ των εσω δεν το λεω ουτε να το παιξω καποιος ουτε για να τρολαρω..Μην ξεχνας επισης οτι 1η Αυγουστου μπορεις να διαπραγματευτεις επισημα με ποδοσφαιριστες στην Βραζιλια που το συμβολαιο τους ληγει... Οχι φιλε μου κανεις λαθος,δεν ειναι καμια χαζομαρα.. Το μπαμ θα γινει και θα ειναι αυτος που λες κατα 99,99% Σου λεω οτι εχω πληροφορια εκ των εσω της ΠΑΕ Μην λεμε οτι θελουμε.Ο Ρονι ειναι παιχταρα ακομα και σημερα..Το εχω δει σχεδον σε ολους τους αγωνες του Κοπα Λιμπερταδορες αλλα και σε αρκετους στο Πρωταθλημα και πεταει.Ενταξει δεν ειπα οτι θα ειναι ο Μεσι αλλα δεν τον λες ασχετο και οτι δεν κανει για τον Ολυμπιακο αλλα και στην Ευρωπη ακομα και σημερα..Μην τρελαθουμε.Επισης μην ξεχνας οτι αν ερθει ο Ρονι το συμβολαιο του θα γινει αποσβεση τον πρωτο 3μηνο απο εμφανισεις και χορηγους.αν εσενα σου κακοπεφτει ο Ρονι οκ τι να πω,οταν θα παιζει μπορεις να επιλεξεις να μην τον δεις (φιλικα στο λεω) εμενα παντως μου κανει και μου περισσευει και ειναι τρελο ονειρο να ερθει Φιλε για ποιο τρολαρισμα μιλας? Αν θελεις το πιστευεις,αν οχι δεν πειραζει..Κοντος ψαλμος... Σε 20 μερες εδω θα ειμαστε να τα πουμε.. ελπιζω ομως να με παραδεχτεις μετα πριν αρχισεις τις κωλοτουμπες.. Φιλικα Οταν κλεισει θα το μαθεις και θα περιμενω την κωλοτουμπα σου.. Φιλικα! Γραφτηκε σημερα δημοσιευμα για τον Ροναλντινιο,λετε να ισχυει? καλα ακομα δεν υπεγραψε στον ΠΑΟΚ και τον δινει? Και μην πει κανείς πόσο ασχολήθηκα, η διαχείριση μου έδωσε τα log των multiple accounts που αναφέραν Roni. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 σημερα η ΔΤ δειχνει τον αγωνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Nαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apeiro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μεγάλη ξενέρα που κόψαν την hd. Άντε τώρα να δεις μετά το ματς με την παρί, αυτό σε χαμηλή ποιότητα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πάρει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι σήμερα. Πολλοί νομίζουν ότι η Αντερλεχτ δεν ειναι σε καλή κατάσταση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να πάρουμε εύκολη νίκη. Και μία ισοπαλία δεν είναι κακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η εντεκαδα μου φαινεται καλη παντως http://www.sport-fm.gr/article/ola-i-tipota/724937 Ισως βγει κατι καλο αποψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2013 από Crash_Batic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η εντεκαδα μου φαινεται καλη παντως http://www.sport-fm.gr/article/ola-i-tipota/724937 Ισως βγει κατι καλο αποψε Δηλαδή πήραμε Γιαταμπαρέ και Εντινγκά και θα παίζουμε πάλι με τον Μανιάτη στο κέντρο; Ελπίζω να μην ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εσύ μήπως έχεις πολλά account για να μιλάς για Ροναλντίνιο; Και μην πει κανείς πόσο ασχολήθηκα, η διαχείριση μου έδωσε τα log των multiple accounts που αναφέραν Roni. Τουλαχιστον φημες.Δεν βγηκε ο προεδρος μου να πει οτι θα παρουμε Ροναλντινιο,Ντρογκμπα,Μπερμπατοφ και Τζιμπουρ και μαλιστα ελευθερο αφου μας κοροιδευει ο παικτης και δεν εχει συμβολαιο... Ουτε μιλησαμε για τελικους Champions League...Σκοτωστε πρωτα το θηριο την Σαχτιορ και ο τελικος μπορει να περιμενει αλλα 250.349.098.344.123 χρονακια και 3 μηνες... Δηλαδή πήραμε Γιαταμπαρέ και Εντινγκά και θα παίζουμε πάλι με τον Μανιάτη στο κέντρο; Ελπίζω να μην ισχύει. Οι οποιοι πρωτα πρεπει να παιξουν και κανενα παιχνιδι με την υπολοιπη ομαδα γιατι 90 λεπτα συμμετοχης με την ομαδα δεν εχουν συμπληρωσει.. Αυτα παθανεις οταν κανεις μεταγραφες στις 31 Αυγουστου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η σύνθεση: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μπονγκ, Μανωλάς, Σιόβας, Εντιγκά, Σάμαρης, Ολαϊτάν, Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η σύνθεση: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μπονγκ, Μανωλάς, Σιόβας, Εντιγκά, Σάμαρης, Ολαϊτάν, Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου. Επισημη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αρκετά επιθετική ενδεκάδα. Αλλά μου φαίνεται καλή. Μακάρι να φέρει και το διπλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις