Aristomaxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε τους αθεόφοβους ! Δοκίμασαν τα πάντα για να μας κερδίσουν ! Η κόρνα της λήξης του αγώνα και το κοκκίνισμα του ταμπλό έπρεπε ν' ακουστεί περίπου 2 δευτερόλεπτα πριν κάνει το τελευταίο σουτ του αγώνα ο παίκτης της Μπεσίκτας. Ήταν 15 πόντους μπροστά στη 3η περίοδο, έδωσαν τεχνικές ποινές αβέρτα , φάουλ που μόνο αυτοί έβλεπαν, ο Ντάνστον έφυγε με 5 φάουλ νομίζω 3 λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ο Λο επίσης λίγα λεπτά πριν το τέλος αποχώρησε για προληπτικούς λόγους γιατί συγκρούστηκε μ' ένα παίκτη της Μπεσίκτας και παρόλα αυτά έχασαν. Είχαν τη μπάλα στα χέρια τους πριν κάνουμε τη τελευταία επίθεση που φαίνεται στο παραπάνω video και δε κατάφερουν να δώσουν τη μπάλα εντός του παρκέ γιατί τους έπνιξε η φοβερή σ' αυτή τη φάση άμυνα του Θρύλου. Και στο τέλος πήραν από τον Λοτζέσκι ! έχω βάλει τα γέλια εδώ και μισή ώρα !!
vlachaquito Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ καλος ο λοτζεσκι, οχι μονο λογω του τελευταιου σουτ αλλα γιατι γενικα πηρε πανω του πολλα δυσκολα σουτ τα οποια πετυχε κιολλας. Και ο σιμμονς με τον νταστον μου φανηκαν καλοι, ενω οντως ο πετγουει λιγο αρνητικος.
Crash_Batic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Την τσιμουδιά, την καταλαβαίνω. Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια. Το "χόρεμα" σε ένα πεδίο όπου είσαι ήδη κυρίαρχος εδώ και χρόνια, δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή, το να καλείς (όχι εσύ προσωπικά, ελπίζω να είναι σαφές αυτό) τον πρόεδρο της ομάδας σου να συνεχίσει (δηλαδή το κάνει ήδη) να κλέβει, σε τι ακριβώς βοηθάει; Το ότι υποβιβάζεις τον πρόεδρo και το σωματείο που υποστηρίζεις στο επίπεδο του κλέφτη και του απατεώνα (ή απλά του "χορευτή") και τον ευατό σου σε ηθικό αυτουργό αυτής της κλοπής και της απατεωνίας (ή απλά του "τσάμικου") τι σου προσφέρει; Κατσε,οι φιλοι Παναθηναικοι δεν επικροτουσαν την φραση του Τρακη "θα χορεψετε" που ειχε πει? Και εκεινοι ειναι ήδη κυριαρχοι στον αντιστοιχο χωρο του μπασκετ και το ελεγαν αυτο.Γιατι να μην το πω και εγω? Εγω σαν φιλαθλος του Ολυμπιακου παραδεχομαι οτι δεν ειμαι καθαρος σε ολα.το παραδεχομαι και το εχω ξαναπει.Το προβλημα ειναι ομως ακριβως το αντιθετο,οτι ολοι οι αλλοι δεν παραδεχονται τιποτα.Με λιγα λογια λενε οτι εγω σαν Ολυμπιακος ειμαι βρωμικος και οτι αυτοι ειναι ΚΑΘΑΡΟΙ και στα 2 αθληματα.Οτι δηλαδη εγω τα 15 πρωταθληματα που εχω στο ποδοσφαιρο τα τελευταια 17 χρονια ειναι ΟΛΑ βρωμικα (αντε να λενε οτι εχω παρει καθαρα τα 3-4 απο αυτα) και οτι αυτοι τα 2 που πηραν τα πηραν ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ αλλα και τα πρωταθληματα που εχουν παρει στο Μπασκετ οτι ειναι ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ. Απο την μια δηλαδη εγω εχω παρει πετσινα 12 πρωταθληματα και αυτοι εχουν παρει 10 πρωταθληματα στο μπασκετ καθαρα και ξαστερα..Εγω μονο δηλαδη παιρνω πετσινα πρωταθληματα και η δικια τους φωλια ειναι καθαρη σε ολα τα πρωταθληματα? Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ πνέουν τα μένεα για τον Μπερτομέου, ακριβώς επειδή λειτουργεί έτσι.Αντίθετα, κάποιοι είτε πίνουν νερό στο όνομά του, είτε απλά δεν βλέπουν τίποτα μεμπτό, τόσο καιρό που πήγαινε κόντρα στον ΠΑΟ. Για την ακρίβεια , οι φίλαθλοι του ΠΑΟ δεν υποστηρίζουν καν τον Τράκη. Και μπαίνει το αγόρι με τα χίλια account να μας πει τι - στο thread του ΟΣΦΠ; Ότι είναι οπαδός του συνονόματού του Βαγγέλα και επικροτεί τις μεθόδους του στην μπάλα. Όχι κακώς πράττει ο Μπερτομέου αλλά καλα κάνει ο Βαγγέλας. Η δε επίκληση δεδικασμένου για διαφορετικά αδικήματα σε διαφορετικές ποινές σε διαφορετικά αθλήματα , άρα και από διαφορετικές δικαστικές αρχές, είναι ενδεικτική ... Συγνωμη δεν επικροτουσατε τον Τρακη για την φραση "θα χορεψετε" που ειχε πει? Δεν επικροτουσατε τον Τρακη λεγοντας "δωσε πονο Μητσαρα και προεδρε" Τα λεγατε αυτα ή κανω λαθος? Και να σου πω,προσπαθειτε να μας πεισετε δηλαδη οτι στο μπασκετ (ας παρουμε αυτο οπου πρωταγωνιστεις αυτη την στιγμη) ειναι ολα καθαρα και ο Τρακης "δουλευει" καθαρα 100% σε ολους τους τομεις,και οτι ΜΟΝΟ εμεις λειτουργουμε και κινουμαστε βρωμικα (στο ποδοσφαιρο)? (φερνω παραδειγματα αυτα τα δυο διαφορετικα αθληματα γιατι στο ενα πρωταγωνιστεις εσυ και στο αλλο εγω) Αυτο που ενω 29 μερες το μηνα κανουν υπερπροσπαθεια και το παιζουν αντικειμενικοι και λογικοι και μεσα σε 1 μερα με μια τυπικη επικληση στον Μαρινακη καρφωνονται και τα διαλυουν ολα ειναι να σε ποναει η καρδια σου... Κι ολα αυτα για μια αποφαση της διοργανωτριας αρχης αλλου αθληματος απο αυτο στο οποιο δραστηριοποιειται ο Μαρινακης. Και να πω οτι κατι εκανε ο τρακης και επικαλουμαστε τον "ομολογο του" χοντρο για "αντιποινα", να πω παει στο διαολο. Αλλα εδω η αποφαση ειναι της Ευρωλιγκας, ΚΑΜΙΑ σχεση ο τρακης και εχουμε την τυπικη αντιδραση ενος γαυρου που δεν μπορει να σχολιασει αλλιως μια αποφαση που δεν του εκατσε καλα απλα επειδη ηταν θετικη για τον ΠΑΟ (χωρις να αδικει ή να επηρεαζει καπου τον ΟΣΦΠ παντως, ας το τονισουμε και αυτο...). Εχω ξαναπει οτι προσωπικα δεν συμφωνω με τα ολα οσα κανει ο Μαρινακης..Ειναι ενα πραγμα οπως εσεις λετε οτι δεν ειστε με τον Τρακη αλλα απο την αλλη δεν ελειπαν και τα λεγομενα σας ως προς την φραση που ειχε πει για χορους αλλα και κατι αλλες φρασεις απο εσας προς το προσωπο του Τρακη τυπου "δωσε πονο" και τετοια.Ή μηπως κανω λαθος σε αυτα? Κατι αναλογο λεω και εγω για τον Μαρινακη αλλα οχι με την εννοια οτι συνεχιζε να κλεβεις,αλλα για πικαρισμα.. Οσο αφορα την Ευρωλιγκα που λες,η αποφαση βγηκε σημερα.Στις αρχες του μηνα ομως ο Τρακης ειχε ζητησει απο τις αθλητικες αρχες της Κρητης και της Κυπρου τις ημερομηνιες που θα ηταν ελευθερες για τα κλειστα γηπεδα αυτα.Τυχαια το εκανε? Γνωριζε προφανως ή ειχε κανει ενεργειες για να γινει αυτο,χωρις να υπαρχουν αποδειξεις οτι το ζητησε απο τον Μπερτομεου και του ειπε ενταξει αλλα δεν μπορει ξαφνικα ας πουμε να ειπαν στον ΠΑΟ κοιτα,τελικα θα παιξεις με κοσμο.. Επισης εσεις οι ιδιοι ειχατε φαει 10 σελιδες εδω για την αδικη αποφαση που ειχε παρει ο Μπερτομεου και πως ηθελε να εξοντωσει τον Παναθηναικο και επικαλουσασταν διαφορετικη μεταχειρηση απο αυτον προς τον ΟΣΦΠ.Ειχατε αναφερει για κολλητιλικια του Μπερτομεου με τον Ολυμπιακο και αλλα τετοια και οτι ηθελε την εξοντωση του ΠΑΟ. Τοτε ο Μπερτομεου ηταν καθικι και "κοκκινος" και ξαφνικα τωρα εγινε "διοργανωτρια αρχη" βγαζοντας την ουρα σας (σαν ΚΑΕ) απ'εξω..Πιστευεις δηλαδη οτι ο ΠΑΟ και ο Τρακης δεν εκανε καμια κινηση για να παιξετε με κοσμο τελικα και οτι ολα εγιναν μονο και μονο απο τον Μπερτομεου? (αυτον που πριν 4 μηνες ηθελε την εξοντωση σας και που τωρα θελει την διευκολυνση σας) Εdit: Την 10η αγωνιστικη προβλεπετε πολεμος παντου.. http://www.sport24.gr/football/ellada/traymatias_opados_se_epeisodia_sto_mesologgi.2431081.html Παντως ρε fire επεσες μεσα στα λεγομενα σου για το dna των ομαδων σου... Εχουν οι δικοι μου το dna που εχουν αλλα και οι δικοι σου...
Atallos1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Στο ματς με την Εφες ο Πετγουει ηταν πολυ καλος παντως , τουλαχιστον μεχρι το πρωτο ημιχρονο που ειδα Το τελευταιο σουτ του Λοτζεσκι ειναι τρομερα δυσκολο
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 20 μερες εξω ο λο με θλαση. Πολυ ασχημα νεα
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως ακόμα μια φορά χθες ο Σαβιολα ήταν περιπατητής....... Παίζει μόνο με την εμπειρίατου που για Ελλ'αδα είναι μια χαρά..... Αλλά για Ευρώπη όχι........ Για μένα μπροστά πρέπει να δοκιμάσει Ολαϊτάν δεξιά, Βάις αριστερά κορυφή Μητρογλου καιπίσω του σε ελεύθερο ρόλο ο Φουστέρ......
LRoi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά ο Σαβιόλα χθες ήταν η μισή ομάδα. Όταν θα περπατάει στην Ευρώπη, θα τον πούμε περιπατητή, όταν πετάει στην Ελλάδα, θα τον λέμε airbender
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και όμως φίλε μου περπατούσε χθες... Δεν έκανε ούτε 1 σπριντ....... Και όπως είπα και πριν για το Ελλάντα μια χαρά είναι αφου παίζει με την εμπειρία του.... Το είδαμε κι χθες με την μπαλιά του στον Βάις και στην κίνησή του στην περιοχη στο γκολ που έβαλε....... Στην Ευρώπη όμως είναι σαν να παίζεις με παίκτη λιγότερο.... Και αν έχεις και Μήτρογλου μπροστά 1,5....... Για μένα στην Ευρώπη καλύτερα να παίζει ο άμπαλος ( δεν κάνω πλάκα ) Φουστέρ......
Crash_Batic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Φαντασου μολις ειναι ετοιμος και αρχισει να τρεχει τι θα κάνει...
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Φαντασου μολις ειναι ετοιμος και αρχισει να τρεχει τι θα κάνει... Νομίζω πως μόλις θα είναι έτοιμος θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα....... Πάντως για να του δώσουμε και ένα ελαφρυντικό δεν έκανε προετοιμασία και έμεινε πίσω απο φυσική κατάσταση..... Τέλος πάντων.... θα ήθελα να δω ένα σχήμα με Βάις αριστερά δεξιά Ολαϊτάν ΄Μήτρογλου και Φουστέρ......
konstantinos77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 O Σαβιολα εχει την ικανοτητα να δινει καθετες μπαλιες κατι που δεν κανει ο Μητρογλου .Αν περπαταει ο Σαβιολα ο Μητρογλου τι κανει ? Πουλαει εφημεριδες? 1
Crash_Batic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω πως μόλις θα είναι έτοιμος θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα....... Πάντως για να του δώσουμε και ένα ελαφρυντικό δεν έκανε προετοιμασία και έμεινε πίσω απο φυσική κατάσταση..... Τέλος πάντων.... θα ήθελα να δω ένα σχήμα με Βάις αριστερά δεξιά Ολαϊτάν ΄Μήτρογλου και Φουστέρ...... Ο Σαβιολα αχρηστος.Το γατακι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις