Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

[δεν εχει σχεση με οσφπ :Ρ]
Γιατι το ξαναλλαζουν; ειδαν οτι «δε βγαινει» με 18 ομαδες??
http://www.gazzetta.gr/football/article/544626/epistrofi-stis-16-omades-apo-2015-16

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

η αποφαση των 18 ομαδων εγινε για να βολευτουν καβαλα ολυμπιακος βολου. Για κακη τους τυχη δεν τους εκατσε, αρα τωρα επιστροφη στο 16.

Με την δυναμικη των ελληνικων ομαδων, επρεπε να ειναι 12, οχι 18. Εχει να πεσει στημενο φετος κατα μαρτη μηνα......

• Like 1

Αυτό το κόλπο με τον Χολέμπας το κάνατε μπα και σας λυπηθεί ο Μελισσανίδης? Να δείξει και καλά ο χοντρός οτι έκανε λάθος που δεν πήρε τα λεφτά?

Unicef θα βάλετε ή όχι τελικά???

Δεν ειμαι Βαζελος αδερφε, Αεκτζης ειμαι (αυτο που λετε εσεις αεκακι που γιναμε πλεον) αλλα ως ουδετερος μεταξυ των αιωνιων δεν βαζω τα εγκληματα που εχετε κανει στο ιδιο σακι. Τους εχετε ξεπερασει προ αμνημονευτων ετων παντιοτροπως και ποικιλοτροπως. Στο 0-1 με τον Αμπτουν δεν φαγαν ξυλο οι δικοι σας οπωςφαγανε οι βαζελοι στη Ριζουπολη και στο Κατσουρανειο οφσαϊτ. Και γενικοτερα δε θυμαμαι να εφαγαν ξυλο οι παικτες σας μπροστα στις οθονες (μπορει και να λανθανω). Και ουτε ειχαμε δηλωσεις για περηφανους οπαδους που προσβαλλουν τη κοινη νοημοσυνη. Μεχρι και ορισμενοι απο εσας τους κραζατε τοτε.

Με το να πεις καταδικαζω αθωωνεις το εγκλημα; Ωραια λογικη. Τους μαμαμε τους δερνουμε, μετα καταδικαζουμε τα οσα εγιναν και ειναι ολα ωραια και καλα σα να μην εγινε τιποτα. Και στον τελικο φετος καταδικασανε ολοι την σφαγη, και οι οπαδοι ακομη ποιυ γυρισαν τη πλατη στην απονομη, αλλα του χρονου παλι τα ιδια θα γινουνε. το εχουμε μαθει πλεον το εργο. Καταδικαζουμε και ολα μελι γαλα. 

Με μια διαφορα,οι δικοι μου οταν εγινε το Ντου στο ΟΑΚΑ με το 0-1 του Αμπντουν αγορι μου το εβαλαν στα ποδια για να μην φανε τιποτα στο κεφαλι,καμια μπουνια,κανενα κατσαβιδι,καμια κλοτσια...Βλεπεις δεν πηγαιναν στα αποδυτηρια λες και παω βολτα στην Γλυφαδα και το Κολωνακι με την γκομενα ενω εβλεπαν οτι μπουκαραν Γαυροι μεσα..Δλδ πιστευεις οτι αν οι δικοι μου περπατουσαν χαλαραααααα δεν θα τις ετρωγαν απο τους οπαδους ετσι?

Αυτό το κόλπο με τον Χολέμπας το κάνατε μπα και σας λυπηθεί ο Μελισσανίδης? Να δείξει και καλά ο χοντρός οτι έκανε λάθος που δεν πήρε τα λεφτά?

Unicef θα βάλετε ή όχι τελικά???

Οχι,το καναμε για να σας τρολαρουμε,οτι δεν μας ενδιαφερει...

Αλλον ενδιαφερει οπως φαινεται μετα την ανακοινωση για συμβιβασμους οσο αφορα την χορηγια κτλ.Απο Μελισσανιδη μερια αυτα...

Εκει στην εθνικη μας εχουνε καψει δυο φορες. Μια με τον Αβρααμ πολυ σοβαρα, και μια τωρα με τον Σπανουλη. ο ανθρωπος επαιζε με ενεσεις και το ποδι τουμπανο με αποτελεσμα τωρα να χει ακομα προβλημα. Ο τραυματισμος του λεει τελικα ηταν πιο σοβαρος απ ο,τι ειχαν πει. Επιτελους πια αν δεν ειναι ικανοι να πληρωσουν εναν γιατρο της προκοπης, να το πουν να μη στελνουν οι ομαδες τους αθλητες τους!

Πρεπει να εχουμε το καλυτερο Ιατρικο τιμ στις εθνικες μας.Και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ..

Εν τω μεταξυ δεν θελω με τιποτα να τιμωρηθει ο ΠΑΟ και να παιξει χωρις φιλαθλους την 10η αγωνιστικη,αν και μου φαινεται στημενο ολο αυτο και απο τις 2 πλευρες λογω φοβου επεισοδιων.

Οσο για τα Βορεια παλικαρια δεν εβαλαν μυαλο...Ακομα και οταν παιζουν στην Ευρωπη την ομαδα τους απο τον Καναπε την βλεπουν.. :P

Εκει στην εθνικη μας εχουνε καψει δυο φορες. Μια με τον Αβρααμ πολυ σοβαρα, και μια τωρα με τον Σπανουλη. ο ανθρωπος επαιζε με ενεσεις και το ποδι τουμπανο με αποτελεσμα τωρα να χει ακομα προβλημα. Ο τραυματισμος του λεει τελικα ηταν πιο σοβαρος απ ο,τι ειχαν πει. Επιτελους πια αν δεν ειναι ικανοι να πληρωσουν εναν γιατρο της προκοπης, να το πουν να μη στελνουν οι ομαδες τους αθλητες τους!

"Ο τραυματισμός μου ήταν σοβαρότερος από όσο όλοι νόμιζαν, απλώς δεν θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω γιατί υπήρχαν και τα επίσημα παιχνίδια της Εθνικής. Έχω ένα αρκετά σοβαρό διάστρεμμα. Αποφασίσαμε, παρά τον πόνο που θα ένιωθα, με ενέσεις και θεραπευτική αγωγή να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και αυτή την στιγμή σίγουρα είναι ταλαπωρημένο το πόδι μου και σίγουρα θα χρειαστεί μία εβδομάδα με 10μέρες ώστε να συνέλθει".

Αυτά δήλωσε ο ίδιος ο Σπανούλης στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube.

http://www.redplanet.gr/basket/spanoulhs-tha-eimai-etoimos.2427120.html

Αλλοι παιζουν με διαστρεμμα,ενεσεις και φαρμακα και αλλοι παρατανε την Εθνικη απο τα βαθια γεραματα των 28 ετων...

Καλα και για τους αλλους που λενε οτι ο Σπανουλης δεν επαιζε τραυματιας...ουδεν σχολιον...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...