Crash_Batic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Συγνωμη αλλα για ποιον το λες? Αυτο δεν παει και στον Σαββα Θεοδωριδη που μυξοκλαιει γαι την διαιτησια?? ΠΑΕΙ! Αλλα εσυ γιατι δεν το απευθυνεις και εκει? Προφανως γιατι αυτος ανηκει στην ομαδα σου, οποτε λοιπον............... η υποκρισια παει συννεφο.... Αναφερθηκα ή οχι στον Σαββα? Οτι καλα εκανε? Μαλακια εκανε και αυτες ειναι γελοιοτητες.Οπως εχω ξαναπει και παλιοτερα δεν τον Γουσταρω τον Σαββα,και θα ηθελα να ξεκουμπιστει...Και σαφως πηγαινει και προς εκεινον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΚ τοτε. Βασικα ο Θεοδωριδης πρεπει να ειναι ο χειροτερος παραγοντας ολων των εποχων που εχει κανει ενα μεγαλο μερος των φιλαθλων της ιδιας της ομαδας που αντιπροσωπευει να τον θεωρει απο γραφικο εως τελειως γελοιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΚ τοτε. Βασικα ο Θεοδωριδης πρεπει να ειναι ο χειροτερος παραγοντας ολων των εποχων που εχει κανει ενα μεγαλο μερος των φιλαθλων της ιδιας της ομαδας που αντιπροσωπευει να τον θεωρει απο γραφικο εως τελειως γελοιο.... Προσπαθει να τον ξεπερασει πιστευω ο Αλαφουζος...Μπορει πιστευω,εχει τα φοντα... Εκτος απο την παραδοχη και οτι θεωρω γελοιο αυτο που εκανε ο Σαββας,λεω μονο γιατι οχι να μην τρολαρει και αυτος λιγο? Εδω και ενα χρονο τρολαρουν και οι αλλοι,ας το κανει και αυτος λιγο..Χωρις αυτο να αναιρει την προηγουμενη αποψη μου για το γεγονος αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Αλαφουζος ηξερε οτι αγωνιστικη δεν επροκειτο να κανουν κατι σοβαρο, και ετσι τους πηγε στο κλουβι μηπως καταφερει κατι με τον τραμπουκισμο. http://www.redplanet.gr/podosfairo/super_league/apisteytes-kataggelies-gia-th-zougkla-sth-lewforo.2424822.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 οπως λεμε ριζουπολη και καραϊσκακη που καλυπτα και εγω τον κατσουρανη; Και τα ειδε και ολη η ελλαδα τοτε. Αν δε με απατα η μνημη μου τα παιδια των ολυμπιακων θα πηγαιναν περηφανα στο σχολειο την επομενη μερα συμφωνα με δηλωσεις χοντρου !!!! Πραγματικα απορω με τη λογικη ορισμενων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saab_21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 οπως λεμε ριζουπολη και καραϊσκακη που καλυπτα και εγω τον κατσουρανη; Και τα ειδε και ολη η ελλαδα τοτε. Αν δε με απατα η μνημη μου τα παιδια των ολυμπιακων θα πηγαιναν περηφανα στο σχολειο την επομενη μερα συμφωνα με δηλωσεις χοντρου !!!! Πραγματικα απορω με τη λογικη ορισμενων τι εγινε στη ριζουπολη?δεν πιστευω να λες το πεντακαθαρο 3-0 που ηταν για 5-0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τι σχεση εχουν αυτα που λες? Αν ο ενας κανει κατι λαθος πρεπει να το κανει και ο αλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 http://lib.tilesport.tv/videos/7823/%CE%94%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CE%9C%CE%AD%CF%83%CE%B1-20-9-2013 Καλα τα λεει ο Νικολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 οπως λεμε ριζουπολη και καραϊσκακη που καλυπτα και εγω τον κατσουρανη; Και τα ειδε και ολη η ελλαδα τοτε. Αν δε με απατα η μνημη μου τα παιδια των ολυμπιακων θα πηγαιναν περηφανα στο σχολειο την επομενη μερα συμφωνα με δηλωσεις χοντρου !!!! Πραγματικα απορω με τη λογικη ορισμενων Οπως τοτε στο ΟΑΚΑ που μπηκατε μεσα? Δεν μιλαω για το 1-0 του Αμπντουν,μιλαω για το ντου που κανατε στο παιχνιδι ΠΑΟ-ΟΛ.Βολου.. Μηπως για τα αλλα στο ΟΑΚΑ με τα Γιαννενα? Μηπως τα μπουκαλια στο ΦΙΛΙΚΟ με την Λατσιο? Εχω κανει 2 συμβαντα στο γηπεδο μου ρε φιλε και εχεις κανει 3.Η λογικη σου ειναι να κατσουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη δλδ? Αυτο λες με αυτο που γραφεις παραπανω? Το οτι τα εκαναν οι δικοι μου καφροι παει να πει οτι πρεπει να τα κανουν μετα και οι δικοι σου? Και συν των αλλων,εμεις τουλαχιστον (φιλαθλοι) καταδικασαμε αυτα που εγιναν στο Καραισκακη,δεν κανουμε την παπια βγαινοντας και λεγοντας οτι α! κοιτα,τα ιδια εκαναν με τα Γιαννενα,ας τα κανω και εγω,θα εχω αλλοθι μετα να τους την πω αφου τα ειχαν κανει και εκινοι και χωρις να αναλαμβανουμε τιποτα..Βεβαια εσυ το καταδικαζεις με το να λες για το Καραισκακη αντι να το καταδικασεις.. Και μετα βγαζει επισημη ανακοινωση ο Αλαφουζος που δεν αναφερει καν την λεξη "καταδικαζω" και μετα λεει οτι δεν εχουν καμια σχεση με τον ΠΑΟ που μεσα στο γηπεδο το παιχνιδι αρχισε και τελειωσε χωρις κανενα απολυτως προβλημα...Καταδικασε το ρε Αλαφ-ουζο και ας παει στο δια@@ο.. Οσο για την λογικη που λες,αστο καλυτερα... H δικη σας ειναι αυτη Αιμα δεν κυλαει στις φλεβες σας,ηθος κυλαει που περιλαμβανει μπουκαλια μεχρι και σε ΦΙΛΙΚΟ παιχνιδι που το ζητησατε εσεις... Λογικη σε ολο της το μεγαλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Βαλτε ΔΙΚΗ... Κουγιας,ο νεος εξυγιαντης του ποδοσφαιρου...Γρηγορααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τον γλέντησε ο Μπέος αυτόν πρόσφατα. Υπάλληλος του Αλαφούζου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τον γλέντησε ο Μπέος αυτόν πρόσφατα. Υπάλληλος του Αλαφούζου Σημερα να δεις ποσο τον γλεντησε.. Τον εκανε να κοκκινησει,τα αποκτησει αυτο το "χαμενο" χαμογελο που εχουν τα παιδια οταν εχουν κανει σκανταλια και περιμενουν απο τους γονεις τους την "κατσαδα" και να φυγει αρων αρων... Γαμωτο,εγω περιμενα αμφησβητουμενες φασεις και τιποτα γαμωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως τοτε στο ΟΑΚΑ που μπηκατε μεσα? Δεν μιλαω για το 1-0 του Αμπντουν,μιλαω για το ντου που κανατε στο παιχνιδι ΠΑΟ-ΟΛ.Βολου.. Μηπως για τα αλλα στο ΟΑΚΑ με τα Γιαννενα? Μηπως τα μπουκαλια στο ΦΙΛΙΚΟ με την Λατσιο? Δεν ειμαι Βαζελος αδερφε, Αεκτζης ειμαι (αυτο που λετε εσεις αεκακι που γιναμε πλεον) αλλα ως ουδετερος μεταξυ των αιωνιων δεν βαζω τα εγκληματα που εχετε κανει στο ιδιο σακι. Τους εχετε ξεπερασει προ αμνημονευτων ετων παντιοτροπως και ποικιλοτροπως. Στο 0-1 με τον Αμπτουν δεν φαγαν ξυλο οι δικοι σας οπωςφαγανε οι βαζελοι στη Ριζουπολη και στο Κατσουρανειο οφσαϊτ. Και γενικοτερα δε θυμαμαι να εφαγαν ξυλο οι παικτες σας μπροστα στις οθονες (μπορει και να λανθανω). Και ουτε ειχαμε δηλωσεις για περηφανους οπαδους που προσβαλλουν τη κοινη νοημοσυνη. Μεχρι και ορισμενοι απο εσας τους κραζατε τοτε. Με το να πεις καταδικαζω αθωωνεις το εγκλημα; Ωραια λογικη. Τους μαμαμε τους δερνουμε, μετα καταδικαζουμε τα οσα εγιναν και ειναι ολα ωραια και καλα σα να μην εγινε τιποτα. Και στον τελικο φετος καταδικασανε ολοι την σφαγη, και οι οπαδοι ακομη ποιυ γυρισαν τη πλατη στην απονομη, αλλα του χρονου παλι τα ιδια θα γινουνε. το εχουμε μαθει πλεον το εργο. Καταδικαζουμε και ολα μελι γαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειμαι Βαζελος αδερφε, Αεκτζης ειμαι (αυτο που λετε εσεις αεκακι που γιναμε πλεον) αλλα ως ουδετερος μεταξυ των αιωνιων δεν βαζω τα εγκληματα που εχετε κανει στο ιδιο σακι. Τους εχετε ξεπερασει προ αμνημονευτων ετων παντιοτροπως και ποικιλοτροπως. Επειδη εισαι αεκτζης αυτο σε κανει ουδετερο μεταξυ αιωνιων ? Αν εχεις κομπλεξ με τον Ολυμπιακο επειδη σου εριξε την τεσσαρα στο ΟΑΚΑ και εχασες πρωταθλημα ,μετα σου πηρε και το πρωταθλημα στα χαρτια με την μαλακια της Παναχαικης και εφαγες και 6αρα αυτο δεν σε κανει καθολου ουδετερο αν μη τι αλλο ... Το αντιθετο μαλιστα θα ελεγα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπαθει να τον ξεπερασει πιστευω ο Αλαφουζος...Μπορει πιστευω,εχει τα φοντα... Εκτος απο την παραδοχη και οτι θεωρω γελοιο αυτο που εκανε ο Σαββας,λεω μονο γιατι οχι να μην τρολαρει και αυτος λιγο? Εδω και ενα χρονο τρολαρουν και οι αλλοι,ας το κανει και αυτος λιγο..Χωρις αυτο να αναιρει την προηγουμενη αποψη μου για το γεγονος αυτο... Ο Αλαφουζος δεν ειναι καν παραγοντας. Ανυπαρκτος ειναι. Εκτος αυτου στην περιπτωση του Θεοδωριδη μπαινει μεσα το θεμα της υποκρισιας. Μπαινει μεσα το "φωναζει ο κλεφτης". Γιατι δεν μπορεις να εισαι Ολυμπιακος και να διαμαρτυρεσαι για διαιτησια. Ο Αλαφουζος απο την αλλη πλευρα δεν ξερει καν γιατι διαμαρτυρεται/τρολαρει. Πιθανοτατα για να μην μεινει στο περιθωριο και να ακουστει οτι υπαρχει και αυτος και ειναι προεδρος του Παναθηναικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις