Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Απαραδεκτη εμφανιση η σημερινη ,πονεσαν τα ματακια μου .Εντωμεταξυ στο β ημιχρονο του αγωνα με την Παρι ηταν ολοι χωμα και δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους και μου τους εβαλε ο Μιτσελ στο σημερινο αγωνα ? Μιλαω για Σαμαρη .Μανιαταρο ,Μητρογλου ,Τσορι,Μασαδο  κτλ .Μονο ο Βαις ετρεξε τον οποιο θεωρω μεχρι στιγμης και την μοναδικη μεταγραφη του Ολυμπιακου που βγαινει και οποιος καταλαβε καταλαβε ...

Αυτο ομως που δεν καταλαβαινω εγω ειναι  πως βαζεις σχημα με 2 επιθετικους την στιγμη που ξερεις οτι θα πρεπει να τρεξουν τα χαφ πιο πολυ στο κεντρο (Σαμαρης-Μασαντο) οταν τους βγηκε η Παναγια στο c.l και συγχρονως αφηνεις χωρους στον αντιπαλο να μαρκαρει και να κανει αντεπιθεσεις .Τοσους παιχτες δηλαδη τι τους πηρε για να βαζει τους ιδιους να παιξουν μετα το c.l? Koινη λογικη ...

Με λιγα λογια για να κανω την σουμα ,ο Μιτσελ εβγαλε ενα καλο ημιχρονο με την Παρι και ποιο ηταν το τιμημα ? Φαγαμε 4 στο δευτερο ημιχρονο και χασαμε 2 βαθμους απο τον Παναιτωλικο σημερα που κατα τα αλλα ειναι καλη και σκληρη ομαδα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τραγικοί εμφάνιση, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Όσο για το 95' ενώ έπρεπε να το λήξει στο 94', αν κερδίζουμε φάουλ στο 93' και κάνουν 2 λεπτά καθυστερήσεις οι του Παναιτωλικού λογικό είναι, έλεος δλδ με αυτή την καραμέλα 

• Like 1

Εκεί ακόμα και στην Γ με εμας θα ασχολήστε... Κάνε υπομονή και θα ματώσετε και εσείς. Σε πιο σημείο του σώματος δεν ξέρω ομως.

Οσο εχεις ματωσει εσυ δεν προκειται.. Εμεις εδω ειμαστε και σας περιμενουμε...

Γιατι μας ελειψε το over 5.5...

Πολύ κακή εμφάνιση σήμερα, απέναντι σε έναν σοβαρό και διαβασμένο Παναιτωλικό. Γνώμη μου ότι λείπει ένας Ιμπαγάσα από αυτή την ομάδα που θα δημιουργήσει δυο-τρεις φάσεις παραπάνω.

Πολύ καλός ο ανηψιός, ο Βάις πάλευε μόνος του ενώ και ο Εντινγκά έδειξε καλά στοιχεία.

Ο Σάμαρης δεν με τρέλανε (κι ας γράφουν τα site ότι έκανε ματσάρα πάλι), ο Σαβιόλα δεν φάνηκε, ο Μανιάτης λίγος, ο Ντομίνγκεζ ανύπαρκτος. Ο δε Μήτρογλου κλασικός περιπατητής.

Αν κάτι μου φαίνεται ανυσηχητικό είναι η κούραση που βγάζει η ομάδα, τόσο σήμερα όσο και στο Β' ημίχρονο με την Παρί. Είναι αρχή της χρονιάς ακόμη και μου φαίνεται περίεργο να δείχνουν έτσι κουρασμένοι οι παίκτες (βέβαια σήμερα ο Μίτσελ δεν έκανε σχεδόν καθόλου ροτέισον). Ελπίζω να είναι απλά "πιασμένοι" από την προετοιμασία και να λυθεί αργότερα η ομάδα.

Κατά τ' άλλα, εντάξει, ακόμα πρώτοι είμαστε. Είναι αδύνατο έτσι κι αλλιώς να πας όλη την σεζόν με νίκες.

Παραπονα για τη διαιτησια απεναντι στην υπερδυναμη του Αγρινιου, μετα τις καταγγελιες για την υπερδυναμη της Γ εθνικης

Σάββας Θεοδωρίδης στη NOVA: «Παίξαμε σε ένα πάρα πολύ άσχημο γήπεδο. Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε παράπονα για την διαιτησία αλλά σήμερα θα αναγκαστώ να πω δύο λόγια για αυτό. Δεν δόθηκαν σφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού σε καίριες φάσεις που διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα ούτε να αμβλύνω τα πράγματα. Απλά εκφράζω το παράπονό μου».

Αλλοιωση αποτελεσματος επειδη δεν μετρησε το γκολ του Μητρογλου με 2 παικτες offside. Ο αλλος (Σιοβας; ) δεν επηρεαζε την φαση. Αισχος !!!!

Κατι τετατετ offside που εκοψαν τον Παναιτωλικο περιλαμβανονται στα σπορια !!

Παραπονα για τη διαιτησια απεναντι στην υπερδυναμη του Αγρινιου, μετα τις καταγγελιες για την υπερδυναμη της Γ εθνικης

Σάββας Θεοδωρίδης στη NOVA: «Παίξαμε σε ένα πάρα πολύ άσχημο γήπεδο. Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε παράπονα για την διαιτησία αλλά σήμερα θα αναγκαστώ να πω δύο λόγια για αυτό. Δεν δόθηκαν σφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού σε καίριες φάσεις που διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα ούτε να αμβλύνω τα πράγματα. Απλά εκφράζω το παράπονό μου».

Αλλοιωση αποτελεσματος επειδη δεν μετρησε το γκολ του Μητρογλου με 2 παικτες offside. Ο αλλος (Σιοβας; ) δεν επηρεαζε την φαση. Αισχος !!!!

Κατι τετατετ offside που εκοψαν τον Παναιτωλικο περιλαμβανονται στα σπορια !!

Εδω του εκαναν τακλιτ 3 ατομα του Βαις και δεν εδωσε καν φαουλ,πλακα κανεις? Και ο Παιναιτωλικος πηρε μια χαρα φαουλακια που χωρις να ηταν καν,δεν σφυριζονταν ουτε στο Μπεσκετ..Η Διαιτησια ηταν μια χαρα,σταματηστε να κλαιτε παντα και να λετε οτι την μια σας φταιει το οφσαιντ,την αλλη το αναποδο πλαγιο,την αλλη το αναποδο κορνερ και την αλλη να πετρατε τα σπορια που λετε..Αν ειναι να φτιαξουμε ειδικη κατηγορια που θα μετραει τα φαουλ που θα γινονται και να τα κατατασει ανα 15 μετρα μεσα στο γηπεδο..Δλδ ελεος..

Οσο για τον Σαββα ας βγει και αυτος να τρολαρει λιγο,το κανει ο Αλαφουζος 1 χρονο τωρα,και λιγο Σαββας δεν πειραζει,κακο δεν κανει...(Εγω προσωπικα δεν ειδα σφαλματα στην διαιτησια που να κρινουν αποτελεσμα στο Αγρινιο,λαθος σφυριγματα πηραν και οι δυο ομαδες)

Οσο για το αισχος που λες,να το πεις και στην δικη σου φαση που δεν αφησε το πλεονεκτημα στον Κουτσιανικουλη...

Το να παραπονουμαστε για διαιτησια το βρισκω ανεπιτρεπτο εκτος κι εχουν γινει αισχη 

με τετοιες ομαδες με 70-30 κατα πρεπει να κερδιζεις με 3-0 

Το να παραπονουμαστε για διαιτησια το βρισκω ανεπιτρεπτο εκτος κι εχουν γινει αισχη 

με τετοιες ομαδες με 70-30 κατα πρεπει να κερδιζεις με 3-0 

Δεν παραπονεθηκα ουτε εγω και πιστευω κανεις για την διαιτησια..Για μενα η διαιτησια ηταν καλη,λαθη εγιναν και για τις δυο ομαδες,αλλα δεν διαμορφωσαν αποτελεσμα..

Αλλοι παραπονουνται συνεχως χωρις να βλεπουν την δικια τους αλλα και την καμπουρα τους...

Εδω του εκαναν τακλιτ 3 ατομα του Βαις και δεν εδωσε καν φαουλ,πλακα κανεις? 

Χαχαχα. Ωραιο επιχειρημα. Δεν εδωσε φαουλ το οποιο θα ηταν σιγουρο γκολ. Αλοιωση αποτελεσματος. Συμφωνω κι εγω

Η πλακα ειναι πως τα εμετικα παπαγαλακια συνεχιζουνε το βιολι

http://www.gazzetta.gr/football/article/544226/ligos-olympiakos-ligos-diaititis

Για ποιον; Για να θυμισω το προσφατο παρελθον σε αυτον που με ευκολια εδωσε πεναλτυ και αποβολη στην ΑΕΚ περυσι μεσα στο ΟΑΚΑ και στη συνεχεια εκανε γαργαρα κατι δευτερες κιτρινες στο Χολεβα και 2 πεναλτυ μαρς υπερ τις ΑΕΚ. Για να μη πω για το πως εσφαξε το βαζελο μεσα στο ΟΑΚΑ με τα Γιαννενα για να γελαει ο Χοντρος

Χαχαχα. Ωραιο επιχειρημα. Δεν εδωσε φαουλ το οποιο θα ηταν σιγουρο γκολ. Αλοιωση αποτελεσματος. Συμφωνω κι εγω

Η πλακα ειναι πως τα εμετικα παπαγαλακια συνεχιζουνε το βιολι

http://www.gazzetta.gr/football/article/544226/ligos-olympiakos-ligos-diaititis

Για ποιον; Για να θυμισω το προσφατο παρελθον σε αυτον που με ευκολια εδωσε πεναλτυ και αποβολη στην ΑΕΚ περυσι μεσα στο ΟΑΚΑ και στη συνεχεια εκανε γαργαρα κατι δευτερες κιτρινες στο Χολεβα και 2 πεναλτυ μαρς υπερ τις ΑΕΚ. Για να μη πω για το πως εσφαξε το βαζελο μεσα στο ΟΑΚΑ με τα Γιαννενα για να γελαει ο Χοντρος

Μιλησε κανεις για αλοιωση αποτελεσματος ρε φιλε? Διαβασε τι εγραψα..Μιλησα οτι η διαιτησια ηταν καλη,εσυ εισαι αυτος που αναφερει σπορια και αλλα τετοια..

Παντως εχεις ματι ρε παιδι μου,το παιχνιδι με την ΑΕΚ περυσι που εληξε 0-4 επρεπε με εσενα να ληξει 3/4-0 και ο Ολυμπιακος να επαιζε με 9 παικτες...Μαλιστα...

Εδω του εκαναν τακλιτ 3 ατομα του Βαις και δεν εδωσε καν φαουλ,πλακα κανεις? Και ο Παιναιτωλικος πηρε μια χαρα φαουλακια που χωρις να ηταν καν,δεν σφυριζονταν ουτε στο Μπεσκετ..Η Διαιτησια ηταν μια χαρα,σταματηστε να κλαιτε παντα

Συγνωμη αλλα για ποιον το λες? Αυτο δεν παει και στον Σαββα Θεοδωριδη που μυξοκλαιει γαι την διαιτησια??

ΠΑΕΙ! Αλλα εσυ γιατι δεν το απευθυνεις και εκει? :rolleyes:

Προφανως γιατι αυτος ανηκει στην ομαδα σου, οποτε λοιπον............... η υποκρισια παει συννεφο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...