CROM271 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ ενταξει,το σχολιασες,το ξανασχολιασες,και το ξαναξανασχολιασες.. Τριτη παιξαμε και ειναι Παρασκευη και απο τοτε το σχολιαζεις ακομα.. Τελειωσε το θεμα φιλε μου λοιπον..Και πάλι λάθος κανείς. Μια φορα εγραψα το σχολιο μου και δεν είχα πρόθεση να το επαναλάβω. Οταν μετά όμως κάποιος μου απαντά, τι θές να κανω; Να μην απαντησω; Ετσι γίνεται η συζήτηση νομίζω... Εσύ τι κανείς δηλαδή; Δεν γράφεις και ξαναφραφεις και άντε ξαναγραφεις για το ιδιο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει οκ.. Να σας πω παιδια,εχει ακουσει κανεις κανενα νεο με το θεμα του χορηγου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Eιναι σε συζητησεις με την unicef ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Θα εχει εσοδα απο την χορηγια αυτη ή ειναι απλα διαφημιστικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilegamos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο? που μπορώ να ξαναδώ το παιχνίδι και γενικά τα ματς του θρύλου? αν κανενός ο θείος τα έχει ας μου στείλει ένα pm παρακαλώ πολύ................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο? που μπορώ να ξαναδώ το παιχνίδι και γενικά τα ματς του θρύλου? αν κανενός ο θείος τα έχει ας μου στείλει ένα pm παρακαλώ πολύ................ Aστο φιλε μου καλυτερα,τι τα θες και τα θυμασαι και στενοχωριεσαι.....δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο? που μπορώ να ξαναδώ το παιχνίδι και γενικά τα ματς του θρύλου? αν κανενός ο θείος τα έχει ας μου στείλει ένα pm παρακαλώ πολύ................ http://www.fullmatches.net/olympiakos-vs-psg-hd-720p-full-match-17-09-2013/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Aστο φιλε μου καλυτερα,τι τα θες και τα θυμασαι και στενοχωριεσαι.....δεν αξιζει Σωστά, βάλε αυτό καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κουτσα κουτσα ο Παο προχωραει... 6 Βαθμους με 1 πεναλτυ και για ενα ημιχρονο με 10 παικτες η αντιπαλη ομαδα.. Στο 11-11 εχει ενα 3-0 παθητικο και αλλα δυο 1-1.. Αναμενουμε απαντηση του Αλαφουζου με νεο σποτακι για τον νεο κανονισμο του πλεονεκτηματος... Υ.Γ. Ιδια φαση στο Καραισκακη,ακυρωσε γκολ του Μητρογλου για το 3-1 με την φαση του Γκολ του Μπερκ.. Αλαφουζε αναμενουμε...ή μηπως περιμενει τον αγωνα κυπελλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κουβέντα στο βαζελοthread για την μολότοφ στο βαν της Νόβα. Η ανακοίνωση έχει πλάκα του ΠΑΟ "ότι έγινε εκτός γηπέδου καμία σχέση δεν έχει με την ομάδα" πιο γελοίοι πεθαίνεις. Αντί να ζητήσουν ένα συγνώμη τα ρεμάλια. «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κουβέντα στο βαζελοthread για την μολότοφ στο βαν της Νόβα. Η ανακοίνωση έχει πλάκα του ΠΑΟ "ότι έγινε εκτός γηπέδου καμία σχέση δεν έχει με την ομάδα" πιο γελοίοι πεθαίνεις. Αντί να ζητήσουν ένα συγνώμη τα ρεμάλια. Περιμενουμε και τουιτ απο Αλαφουζο,να ανακοινωσει τι εγινε και διακοπηκε το παιχνιδι για 3 λεπτα και μας εδειχναν τις φατσες μια-μια ολων των παικτων και για τα μπουκαλακια που επεφταν στο κορνερ του ΟΦΗ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Και για την αλλοίωση του αποτελέσματος (τους αρέσει αυτή η φράση να την λένε) για την διακοπή του τετ-α-τετ για να δώσει φάουλ πιο πίσω... Το οφσάιντ στο γκολ κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτε εχει τσαμπιονς λιγκ παιδια?? :wacko: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Για να κανονίσετε να παραγγείλετε πίτσες να δείτε απ'τον καναπέ λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Και για την αλλοίωση του αποτελέσματος (τους αρέσει αυτή η φράση να την λένε) για την διακοπή του τετ-α-τετ για να δώσει φάουλ πιο πίσω... Το οφσάιντ στο γκολ κλπ κλπ Παρεπιπτοντως ειναι ακριβως ιδια φαση με το γκολ του Μητρογλου που ακυρωθηκε στο Καραισκακη με τον Ατρομητο που ελεγαν οτι σωστα ακυρωθηκε και εγινε γιατι κερδιζαμε 2-1 στην φαση αυτη αλλιως δεν θα σφυριζοταν.Και ξαφνικα τωρα... Ποτε εχει τσαμπιονς λιγκ παιδια?? :wacko: 2 Του μηνα..Εσεις? Υ.Γ. Επειδη πιστευω εσυ εισαι (νομιζω τουλαχιστον) αντικειμενικος,επρεπε να αφησει την φαση του Κουτσιανικουλη να εξελιχθει ή οχι? Επισης στην φαση του Μπεργκ ειναι οφσαιντ ή οχι? Αντικειμενικα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις