HERTHAN Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπηκα να κανω καζουρα και να κοροιδεψω για το 1-4 Αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε CROM271(δεν ξερω τι ομαδα εισαι και δεν μ'ενδιαφερει) απο την ημερα που εχασε ο Ολυμπιακος με 1-4 εχεις γραψει μεχρι και σημερα 11-12 μηνυματα στα οποια εχεις κολλησει με την καταντια που εφαγε 4,οτι πρεπει να βγουνε ανεκδοτα,οτι ειναι για γελια,οτι ηταν χειροτερος απο πτωμα και πολλα αλλα. Απ'οτι φαινεται εσυ δεν κανεις καζουρα αλλα προσπαθεις ασκοπα και προσβαλεις(τον Ολυμπιακο γενικοτερα) επανειλημμενα με χιλιους δυο χαρακτηρισμους οι οποιοι αν το παρεις απο την αρχη θα δεις κι εσυ οτι απο ενα σημειο και μετα το ολο θεμα κατανταει γελοιο και κουραστικο.Εχασε ενα ματς 1-4.Ε ΚΑΙ? Δεν ξερω για ποιο λογο το κανεις αλλα και σε αλλα θεματα που διαβαζω καθημερινα ερχεσαι σε κοντρα με τους υπολοιπους ολη την ωρα.ΤΥΧΑΙΟ? Εγω Παναθηναικος ειμαι αλλα δεν μπηκα εδω μεσα να πειραξω κανεναν και να κανω καζουρα αλλα και να το εκανα θα ηταν καλοπροαιρετα ωστε να κανω και μια κουβεντα στην τελικη και να μην προσβαλω. Τωρα αν εσυ εισαι 10-15 χρονων και τα κανεις αυτα πες το μας για να ξερουμε κι εμεις πως να σου μιλαμε και να σ'αντιμετωπιζουμε. Φιλικα στα λεω μην στραβωνεις. Υ.Γ.Χαιρετισμους στον special 1-2 Επειδη ανεφερες αρκετες πολλες την λεξη ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ........ Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα......αλλο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και αλλο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. Περηφανοι ειναι οι οπαδοι για την ομαδα τους οσα γκολ και να φαει........1-3....1-4....0-5....0-9.....οοοοσα και να φαει.Πικραμενοι θα ειναι που εφαγαν τοσα.Περηφανοι ομως θα ειναι παντα για την ομαδας τους. Κι εγω περηφανος ειμαι για τον Παναθηναικο αλλα ταυτοχρονα πικραμενος για την κατασταση που βρισκεται στο Ποδοσφαιρο αυτη τη στιγμη.Και στην ΣΤ' κατηγορια να παιζουμε παλι περηφανος θα ειμαι για τον Παναθηναικο και 5-6-7-8 μηδεν να χασω απο τον Ολυμπιακο παλι περηφανος θα ειμαι ΑΛΛΑ πικραμενος για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και ΟΧΙ για την ομαδα μου. Το ιδιο πιστευω να ισχυει και για τους φιλους/οπαδους του Ολυμπιακου. Υ.Γ.Εψαχνα κι εναν ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ να μου το μεταφρασει και στα Πορτογαλικα το παραπανω κειμενο αλλα δεν βρισκω κανεναν.......ξερει κανεναν εσυ? Μπορει να με βρισεις παλι αλλα συμφωνω μαζι σου Προσπαθει εδω και 2 μερες τωρα να βγουμε να πουμε ντε και καλα οι γαυροι οτι δεν ειμαστε περηφανοι επειδη φαγαμε 4.Του εξηγουμε και του ξαναεξηγουμε και εδω και σε pm οτι ΡΕ ΦΙΛΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΓΑΜΕ 4,τι να κανουμε τωρα,ειμαστε ναι και θα ξαναειμαστε..Ειμαστε ευχαριστημενοι με την εμφανιση του πρωτου ημιχρονου και ειμαστε πικραμενοι απο το τελικο αποτελεσμα και οπως προηλθε αυτο αλλα και γενικοτερα με την εμφανιση του δευτερου ημιχρονου γιατι μειναμε απο δυναμεις..Ολο αυτο προσπαθει με νυχια και με δοντια,ποσταροντας οπουδηποτε γινεται συζητηση για αυτο το ματσ για να μας αλλαξει αυτη την γνωμη!Ε οχι δεν θα μας την αλλαξει οσο και αν προσπαθει.Και δεν ειναι καν Ολυμπιακος ετσι,φαντασου ας πουμε να ηταν φουλ Παναθηναικος και να ηθελε να μας καζουριασει τι θα ελεγε..Και εχει φαγωθει να μας το αλλαξει ντε και καλα,και συνεχιζει ακομα.. Ε ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,αν θελει ας μας πει βλακες,ας μας πει μαζωχες,ας μας πει οτιδηποτε.. Ειναι δλδ σαν να μπαινω εγω σε ενα φορουμ της Τσελσι και να αρχισω να λεω,προσπαθωντας ντε και καλα να αλλαξω την "α" γνωμη που εχουν οι οπαδοι της..Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. Αν εμεις σαν οπαδοι κρινουμε οτι φυγαμε με ψηλα το κεφαλι απο το γηπεδο ή ειμαστε περηφανοι για τον αγωνα,γουστο μας και καμαρι μας.Δοξα το Θεο,εχει ο καθενας την κριση του.. Υ.Γ Και μιλαμε για ενα ατομο το οποιο εχει ως αβαταρ τον Μεταφραστη ο οποιος εχασε μεσα στην εδρα του απο την Βασιλεια μετα απο 27 σερι αγωνες που ητταν αηττητη σε Ευρωπαικο ματσ,και μαντεψε,αυτος που εσπασε την παραδοση ηταν 38 ετων ποδοσφαιριστης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Υ.Γ Και μιλαμε για ενα ατομο το οποιο εχει ως αβαταρ τον Μεταφραστη ο οποιος εχασε μεσα στην εδρα του απο την Βασιλεια μετα απο 27 σερι αγωνες που ητταν αηττητη σε Ευρωπαικο ματσ,και μαντεψε,αυτος που εσπασε την παραδοση ηταν 38 ετων ποδοσφαιριστης.. Kαλα ναι και εγω θα βαλω avatar τον Ροναλντο ..Προφανως ντρεπεται να μας πει την ομαδα του ,γνωστα αυτα ..Τουλαχιστον φυλαγεται και δεν θα χρειαστει να κρυβεται αργοτερα σαν κατι αλλες ...ψυχες που ποσταρουν εδω. Δεν ειμαστε περηφανοι εμεις και ειναι αυτος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 @CROM Φιλε μου,σου εξηγησα και μεσω pm..Αν καποιος εφυγε απο το γηπεδο με ψηλα το κεφαλι γουστο του και καμαρι του,αν εσυ ησουν οπαδος του Ολυμπιακου ειχες καθε δικαιωμα να φυγεις με κατω το κεφαλι,με κλαμματα,με νευρα,να θες την σταυρωση του Μιτσελ,να φυγει ο Μαρινακης και πολλα αλλα.Γουστο σου και καμαρι σου..Ο Καθενας βλεπει/νιωθει/κρινει με βαση την γνωμη του.Εμεις σαν φιλαθλοι του Ολυμπιακου σου ειπα και στο pm.Εφυγα με σχετικα να στο πω ετσι,ψηλα το κεφαλι απο το γηπεδο ΓΙΑΤΙ μετα απο 1.5χρονο γκρινιας και απογοητευσης απο την μπαλα που επαιζε η ομαδα ολο αυτο το διαστημα που ηταν αποκαρδιοτικη (Και αυτο οφειλεται στον Βαλβερδε που αφησε προικα ενα πολυ ωραιο θεαμα που παρουσιασε η ομαδα ΤΟΥ) επιστρεψαμε στο θεαμα,στους αυτοματισμους και στο γρηγορο-επιθετικο ποδοσφαιρο που παιξαμε ΕΣΤΩ και για 45' απεναντι σε μια ομαδα της δυναμικης της ΠΑΡΙ.Καλως ή κακως (ο καθενας το κρινει αυτο) με βαση αυτο το κριτηριο φυγαμε με ψηλα το κεφαλι μεν αλλα απογοητευμενοι δε απο το αποτελεσμα το οποιο ηταν οντως βαρυ.Μας κανει ομως να βλεπουμε με αλλο ματι το μελλον της ομαδας με αυτους τους παικτες περιμενοντας ακομα καλυτερα πραγματα οταν δουλευτει ολοκληρη η ομαδα μαζι για καποιο χρονικο διαστημα ωστε να δεσει. Και για το στο πω και αλλιως και να κλεισω με αυτο το θεμα... Αν χαναμε με ακριβως το ιδιο σκορ ή ακομα και με 0-1 ή ακομα και αν κερδιζαμε εχοντας μια εμφανιση οπως του τελικου κυπελλου ή οπως με τον Παναθηναικο στο Φαληρο (1-1) θα ειμασταν χειροτερα απο τι τωρα,γιατι θα ειχαμε να πουμε οτι η ομαδα τα ιδια χαλια ειχε,και τα ιδια χαλια συνεχιζει να εχει..Απλα σε αυτη την περιπτωση θα ισχυαν αυτα που σου αναφερω με την διαφορα πως αν κερδιζαμε θα ειχαμε να πουμε οτι παιξαμε χαλια,ο Μιτσελ πρεπει να φυγει,οτι η ομαδα εχει τα μαυρα της τα χαλια οπως και περυσι παρ'ολες τις μεταγραφες αλλα τουλαχιστον κερδισαμε...Αυτη ειναι η διαφορα.. Τωρα αν αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις ή μαλλον δεν θες δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο εμεις... Θελεις προφανως να ακουσεις αυτο που θελεις να ακουσεις αλλα επειδη δεν προκειται να γινει αφου εχουμε ΑΛΛΗ αποψη απο σενα ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ και υποστηρικτες του Ολυμπιακου,και αφου εσυ δεν εισαι ενας απο εμας (προφανως) αποδεξου το... Εντελως φιλικα Kαλα ναι και εγω θα βαλω avatar τον Ροναλντο ..Προφανως ντρεπεται να μας πει την ομαδα του ,γνωστα αυτα ..Τουλαχιστον φυλαγεται και δεν θα χρειαστει να κρυβεται αργοτερα σαν κατι αλλες ...ψυχες που ποσταρουν εδω. Δεν ειμαστε περηφανοι εμεις και ειναι αυτος ... Το θεμα ειναι οτι χαλαμε τα σχεδια σε καποιους..Εκει που περιμενουν να κραξουμε την ομαδα μας και τους παικτες μας και να γινουμε ματσο,τσουπ... βρισκουν μια αλλη εντελως ατμοσφαιρα απο αυτη που περιμεναν να υπαρχει μετα το 1-4... Και προσπαθουν να κανουν θεμα εκει που δεν υπαρχει.. Δεν νοιαζει εμενα που η κορη μου τα εχει με εναν που ειναι 15 χρονια μεγαλυτερος της,και πειραζει/νοιαζει/ενδιαφερει τον γειτονα και προσπαθει ντε και καλα να με κανει να εχω προβλημα..Ε αφου δεν εχω,πως να το κανουμε τωρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μην αρχισουμε την ιδια συζητηση παλι για το τι εστι ικανοποιηση για κατι, τι εστι υπερηφανεια για κατι και την διαφορα αναμεσα στα δυο... Παρτε ενα λεξικο στην τελικη να δειτε την διαφορα... Τα ειπαμε αναλυτικα στα p.m. και με το παραδειγμα για που...νες που ανεφερες... Αλλο τι θεωρεις εσυ και αλλο τι ειναι... Α και μιας και αναφερεις και αλλο ατυχες παραδειγμα Δεν νοιαζει εμενα που η κορη μου τα εχει με εναν που ειναι 15 χρονια μεγαλυτερος της,και πειραζει/νοιαζει/ενδιαφερει τον γειτονα και προσπαθει ντε και καλα να με κανει να εχω προβλημα..Ε αφου δεν εχω,πως να το κανουμε τωρα! Αν η κορη σου 20 χρονων τα ειχε με εναν 70 χρονων θα ησουν περηφανος? Και αντε οτι ησουν... Τι σημαινει αυτο? Πως αντικειμενικα ειναι λογος να το υπερηφανευεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μην αρχισουμε την ιδια συζητηση παλι για το τι εστι ικανοποιηση για κατι, τι εστι υπερηφανεια για κατι και την διαφορα αναμεσα στα δυο... Παρτε ενα λεξικο στην τελικη να δειτε την διαφορα... Τα ειπαμε αναλυτικα στα p.m. και με το παραδειγμα για που...νες που ανεφερες... Αλλο τι θεωρεις εσυ και αλλο τι ειναι... Μα δεν το θεωρω εγω ρε φιλε,το θεωρει το μεγαλυτερο ποσοστο των φιλαθλων του Ολυμπιακου + αυτοι που πηγαν στο γηπεδο.. Εσυ μπορει να θεωρεις οτι καλυτερος παικτης του κοσμου με βαση ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ειναι ο Ραουλ ή ο Ζινταν και αντιστοιχα εγω οτι ειναι ο Μπεκαμ και ο Ρομπερτο Καρλος.Πρεπει οντως ενα απο αυτα να ισχυει? Δεν γινεται να ισχυουν ολα αλλα και τιποτα? Και σου ξαναλεω για τελευταια φορα ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Εσυ τι ζορι τραβας και πρεπει ντε και καλα να συμφωνησουμε μαζι σου και να πουμε οτι δεν ειμαστε περηφανοι,οτι φυγαμε με σκυμμενο το κεφαλι και με κατακοκκινο το σβερκο απο το γηπεδο? Επειδη θελεις να το ακουσεις εσυ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ που δεν φοβηθηκε την Παρι,την κοιταξε στα ματια και επαιξε επιθετικο ποδοσφαιρο και ωραιο ποδοσφαιρο οταν οποιαδηποτε αλλη Ελληνικη ομαδα θα επαιζε με 6-4-0 και θα εβαζε πουλμαν στην περιοχη.Αυτο εμας σε πρωτη φαση μας φτανει και ας φαγαμε 4,και στην Γαλλια οταν παω,αν παιξω το ιδιο ποδοσφαιρο και δεν φοβηθω παλι περηφανος θα φυγω απο την Γαλλια ακομα και αν εχω φαει 6 γκολ.. Υ.Γ Περισσοτερο περηφανος θα νιωσω για τον φιλο/κολλητο μου αν παει στο Κοσοβο στον πολεμο και βγει πρωτος μπροστα και φαει 10 σφαιρες χωρις να σκοτωσει κανεναν, παρα αν κρυφτει σκοτωνοντας 100 ατομα απο τον εχθρο και στο τελος φαει τις 10 σφαιρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε φιλε πρεπει να γραψαμε 5 σελιδες ο καθενας στα pm και ακομα τα ιδια μου λες. Δεν τραβαω κανενα ζορι που λετε πως φυγατε περηφανοι. Με γεια σας με χαρα σας αν νοιωθετε περηφανοι και προβλημα σας... Εγω βγηκα και λεω πως αυτο που λετε ειναι αντικειμενικα παραλογο, αστειο και δεν πρεπει να εχει ξαναγινει στα χρονικα του ποδοσφαιρου. Μαλλον εσεις τραβατε ζορι που σας επανεφερα στην πραγματικοτητα... Με αλλα λογια για να χρησιμοποιησω το παραδειγμα σου. Δεν πα να εισαι περηφανος που η 20χρονη κορη σου τα εχει με 60χρονο, η αληθεια ειναι πως δεν πρεπει να εισαι περηφανος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μην αρχισουμε την ιδια συζητηση παλι για το τι εστι ικανοποιηση για κατι, τι εστι υπερηφανεια για κατι και την διαφορα αναμεσα στα δυο... Παρτε ενα λεξικο στην τελικη να δειτε την διαφορα... Τα ειπαμε αναλυτικα στα p.m. και με το παραδειγμα για που...νες που ανεφερες... Αλλο τι θεωρεις εσυ και αλλο τι ειναι... Α και μιας και αναφερεις και αλλο ατυχες παραδειγμα Αν η κορη σου 20 χρονων τα ειχε με εναν 70 χρονων θα ησουν περηφανος? Και αντε οτι ησουν... Τι σημαινει αυτο? Πως αντικειμενικα ειναι λογος να το υπερηφανευεσαι? Ρε φιλε,η παρομοιωση σου ειναι λες και εβαλα 1 γκολ και εφαγα 15 γκολ... Το παραδειγμα μου στο ειπα,λες και τα εφαγα τα 4 γκολ απο την Σαχτιορ ρε φιλε,απο την ΠΑΡΙ τα εφαγα και μαλιστα τα 3 απο αυτα απο κορνερ.Ειναι τοσο ακατορθωτο να φας 4 γκολ απο την ΠΑΡΙ? Βρε φιλε πρεπει να γραψαμε 5 σελιδες ο καθενας στα pm και ακομα τα ιδια μου λες. Δεν τραβαω κανενα ζορι που λετε πως φυγατε περηφανοι. Με γεια σας με χαρα σας αν νοιωθετε περηφανοι και προβλημα σας... Εγω βγηκα και λεω πως αυτο που λετε ειναι αντικειμενικα παραλογο, αστειο και δεν πρεπει να εχει ξαναγινει στα χρονικα του ποδοσφαιρου. Μαλλον εσεις τραβατε ζορι που σας επανεφερα στην πραγματικοτητα... Ωραια,αφου λοιπον δεν τραβας κανενα ζορι,κλεισε το θεμα εδω και μην ασχολεισαι αλλο.. Σε ευχαριστουμε για την καλη σου θεληση αλλα απο την στιγμη που εμεις ειμαστε καλα με την ομαδα μας,μας φτανει και μας περισευει.. -> Μαντεψε,εχει ξαναγινει και μαντεψε απο ποιον.. Mr your avatar http://www.sportena.com/2010/11/mourinho-einai-pio-eykolo-na-xwnepseis-mia-tetoia-htta-video/ Με αλλα λογια για να χρησιμοποιησω το παραδειγμα σου. Δεν πα να εισαι περηφανος που η 20χρονη κορη σου τα εχει με 60χρονο, η αληθεια ειναι πως δεν πρεπει να εισαι περηφανος... Δλδ εσυ θα μου πεις αν "πρεπει" ή "δεν πρεπει" κατι που αφορα εμενα προσωπικα? Σου ειπα,ο καθενας εχει την δικια του κριση,δεν ειναι γραμμανοι νομοι,που υπαρχουν και δεν αλλαζουν ειτε εσυ τους τηρεις ειτε οχι.. Ειναι στην κριση του καθε ενα..Αν εγω ειμαι περηφανος για την κορη μου που τα εχει με τον 70χρονο δεν μπορεις να μου πεις εσυ και ο οποιοσδηποτε αν αυτο πρεπει να ειναι ετσι ή δεν πρεπει..Αυτο το κρινω ΕΓΩ και μονο ΕΓΩ.Σου ειπα,δεν ειναι νομος ο οποιος υπαρχει ειτε τον τηρεις ειτε οχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε φιλε,η παρομοιωση σου ειναι λες και εβαλα 1 γκολ και εφαγα 15 γκολ... Το παραδειγμα μου στο ειπα,λες και τα εφαγα τα 4 γκολ απο την Σαχτιορ ρε φιλε,απο την ΠΑΡΙ τα εφαγα και μαλιστα τα 3 απο αυτα απο κορνερ.Ειναι τοσο ακατορθωτο να φας 4 γκολ απο την ΠΑΡΙ? Οχι φιλε μου η παρομοιωση μου ειναι απολυτα σωστη. Ειναι απο τις πιο βαριες ηττες στην ιστορια σου. Δεν ειναι μια ''λογικη'' ηττα σε λογικα πλαισια... Και επειδη λες παλι για την πολυ καλη ομαδα της Παρι να σου θυμισω παλι πως εχεις παιξει με πολυ καλυτερες ομαδες και δεν εχεις διασυρθει... Ωραια,αφου λοιπον δεν τραβας κανενα ζορι,κλεισε το θεμα εδω και μην ασχολεισαι αλλο.. Σε ευχαριστουμε για την καλη σου θεληση αλλα απο την στιγμη που εμεις ειμαστε καλα με την ομαδα μας,μας φτανει και μας περισευει.. Εγω συζητηση κανω. Αν τραβας ζορι εσυ κλεισε εσυ τη συζητηση... Γιατι λες σε μενα να το κανω? -> Μαντεψε,εχει ξαναγινει και μαντεψε απο ποιον.. Mr your avatar http://www.sportena.com/2010/11/mourinho-einai-pio-eykolo-na-xwnepseis-mia-tetoia-htta-video/ Ελα ρε μην μας τρελαινεις τωρα. Που λεει πως εφυγε περηφανος επειδη εφαγε 5? Εχεις χασει την ψυχραιμια σου και προσπαθεις να μου την μπεις (εδω και ωρα) με ασχετα πραγματα. Ο μεταφραστης αυτο, ο μεταφραστης το αλλο κλπ. Δεν προκειται να το καταφερεις. Στην ταμπακιερα φιλε... Δλδ εσυ θα μου πεις αν "πρεπει" ή "δεν πρεπει" κατι που αφορα εμενα προσωπικα? Σου ειπα,ο καθενας εχει την δικια του κριση,δεν ειναι γραμμανοι νομοι,που υπαρχουν και δεν αλλαζουν ειτε εσυ τους τηρεις ειτε οχι.. Ειναι στην κριση του καθε ενα..Αν εγω ειμαι περηφανος για την κορη μου που τα εχει με τον 70χρονο δεν μπορεις να μου πεις εσυ και ο οποιοσδηποτε αν αυτο πρεπει να ειναι ετσι ή δεν πρεπει..Αυτο το κρινω ΕΓΩ και μονο ΕΓΩ.Σου ειπα,δεν ειναι νομος ο οποιος υπαρχει ειτε τον τηρεις ειτε οχι.. Υπαρχει η προσωπικη κριση, υπαρχει ομως και η κοινη λογικη... Διαφορετικα πραγματα το ενα απο το αλλο... Η προσωπικη κριση μπορει πολυ ευκολα να ειναι λανθασμενη. Η κοινη λογικη συνηθως ποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilegamos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο? που μπορώ να ξαναδώ το παιχνίδι και γενικά τα ματς του θρύλου? αν κανενός ο θείος τα έχει ας μου στείλει ένα pm παρακαλώ πολύ................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει CROM προσπαθησε και αλλο,μπορεις μπορεις.... Δεν αλλαζει ρε φιλε για τον κοσμο του Ολυμπιακου αυτο το πραγμα..ΤΕΛΟΣ. Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει,κοινη λογικη ή οχι εμεις ειμαστε καλα.. ΤΕΛΟΣ BTW http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/to_eurosport_ektheiazei_ton_vais.2419162.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλά ακόμα ασχολείστε μαζί του; χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/stoys_omiloys_toy_tsampions_ligk_kai_apo_thn_13h_thesh.2420516.html Ακομα και ετσι οπως ειμαστε τωρα,απο την 13η θεση,ο πρωταθλητης θα μπει κατευθειαν στους ομιλους του CL υπο προυποθεσεις... Ρε τον μπαγασα τον Μαρινακη, ακομα και την uefa μπορει να κανει να αλλαξει τους κανονες της για παρτυ του... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ενταξει CROM προσπαθησε και αλλο,μπορεις μπορεις.... Δεν αλλαζει ρε φιλε για τον κοσμο του Ολυμπιακου αυτο το πραγμα..ΤΕΛΟΣ. Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει,κοινη λογικη ή οχι εμεις ειμαστε καλα.. ΤΕΛΟΣ Να προσπαθήσω; Εγώ δεν προσπαθω τίποτα. Εσύ προσπαθείς με νύχια και με δόντια, ποσταρωντας άσχετα βιντεα με τον μουρινιο, αλλαζοντας την εννοια των λέξεων, δίνοντας αστεία παραδείγματα που καταρριπτονται σε χρόνο dt,να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Και δεν προσπαθησα ποτέ να αλλάξω την γνώμη των φίλων του ολυμπιακου. Όπως δεν θα προσπαθουσα να αλλάξω την γνώμη του πατερα που νοιώθει περήφανος για την κόρη του που τα χει με τον 60χρονο. Αν νοιώθει έτσι με γεια του με χαρά του. Το οτι είναι παραλογο και αστείο όμως να νοιώθει έτσι επέτρεψε μου να μπορώ να το σχολιάσω. Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπια. Ασχολίαστο θα το αφήσω; Χαχαχα Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2013 από CROM271 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Να προσπαθήσω; Εγώ δεν προσπαθω τίποτα. Εσύ προσπαθείς με νύχια και με δόντια, ποσταρωντας άσχετα βιντεα με τον μουρινιο, αλλαζοντας την εννοια των λέξεων, δίνοντας αστεία παραδείγματα που καταρριπτονται σε χρόνο dt,να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Και δεν προσπαθησα ποτέ να αλλάξω την γνώμη των φίλων του ολυμπιακου. Όπως δεν θα προσπαθουσα να αλλάξω την γνώμη του πατερα που νοιώθει περήφανος για την κόρη του που τα χει με τον 60χρονο. Αν νοιώθει έτσι με γεια του με χαρά του. Το οτι είναι παραλογο και αστείο όμως να νοιώθει έτσι επέτρεψε μου να μπορώ να το σχολιάσω. Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπια. Ασχολίαστο θα το αφήσω; Χαχαχα Οκ ενταξει,το σχολιασες,το ξανασχολιασες,και το ξαναξανασχολιασες.. Τριτη παιξαμε και ειναι Παρασκευη και απο τοτε το σχολιαζεις ακομα.. Τελειωσε το θεμα φιλε μου λοιπον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις