Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτά ήθελε ο πύρινος; Εγώ νόμιζα ότι ήθελε πρόκριση. Και εμπάση περιπτώσει, τον προπονητή τον έχουμε για να παίρνει παραγγελίες από τον κόσμο;

ο κοσμος ηθελε μπαλα,ωραιο ποδοσφαιρο και πολλα γκολ στην ελλαδα.στην ευρωπη κανεις δεν ειναι καθυστερημενος να θελει μπαλαρα και πολλα γκολ απεναντι σε καλυτερες ομαδες.στην ευρωπη αρκει να κατεβασεις μια δεμενη και σφιχτη ομαδα και να φτυσει αιμα να σε κερδισει ακομα και η παρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Εγω νομιζω οτι περισσότερο εχουν πειραχτεί οι άλλοι για την χαλαρή αντιμετωπιση της 4άρας απο τους γάβρους, παρά οι ίδιοι οι γάβροι. Πήγαν να κάνουν καζούρα και είδαν χαμόγελα :P :P

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΤΡΩΣ 4 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Πλεον η καζουρα δεν ειναι για τα 4.

Υπαρχει αλλη καλυτερη.

Οι γαβροι εφαγαν μονο 4 και ειναι χαρουμενοι, περηφανοι και εφυγαν με ψηλα το κεφαλι απο το γηπεδο....

Αξια ανεκτιμητη...

Πρεπει να βγει σε ανεκδοτο αυτο...

Ξέρετε τι παίζει με την κάρτα φιλάθλου και τα εκτός έδρας ματς στο Ch. League? Θα χρειαστεί και σε αυτά τα ματς να την έχεις? Δεν έχω βγάλει και δε ξέρω αν μπορώ να το κάνω online (είμαστε πίσω ακόμα σε τέτοια θέματα μάλλον).

Απλά σκέφτομαι ότι θέλω εισιτήρια για το Βέλγιο και λογικά θα στείλω γνωστό μου να μου τα πάρει από Ελλάδα και δε ξέρω αν του ζητήσουν κάρτα φιλάθλου.

Πρεπει να βγει σε ανεκδοτο αυτο...

Αν εσένα σου φαίνεται αυτο ως ανέκδοτο φαντάσου πόσο αστείο φαίνεται σε εμάς, να μην εμφανιζόμαστε ενοχλημένοι και εσείς να ενοχλήστε επειδή δε μπορείτε να μας καζουριάσετε...Επικό!!!

Να έχεις φάει 4 και να μη μπορουν να σου πουν τιποτα!!!

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΡΥΛΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ ΜΟΥ. Συνέχισε έτσι.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

:P :-P

Οποιοι θελουν καζουρες να τις κανουν με τους αντιπαλους τους σε Β Γ Δ Εθνικη 

εισαι κακος τωρα.................................

Αν εσένα σου φαίνεται αυτο ως ανέκδοτο φαντάσου πόσο αστείο φαίνεται σε εμάς, να μην εμφανιζόμαστε ενοχλημένοι και εσείς να ενοχλήστε επειδή δε μπορείτε να μας καζουριάσετε...Επικό!!!

Να έχεις φάει 4 και να μη μπορουν να σου πουν τιποτα!!!

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΡΥΛΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ.

Μα αυτό σου λέω και εγώ. Η κατάντια είναι πλέον μεγαλύτερη.

Όχι απλά έφαγες 4 αλλά είσαι και περήφανος που έφαγες μόνο 4!!! Ειλικρινα πιο κατω δεν παει...

Ειλικρινα πιο κατω δεν παει...

Φιλε CROM271(δεν ξερω τι ομαδα εισαι και δεν μ'ενδιαφερει) απο την ημερα που εχασε ο Ολυμπιακος με 1-4 εχεις γραψει μεχρι και σημερα 11-12 μηνυματα στα οποια εχεις κολλησει με την καταντια που εφαγε 4,οτι πρεπει να βγουνε ανεκδοτα,οτι ειναι για γελια,οτι ηταν χειροτερος απο πτωμα και πολλα αλλα.

Απ'οτι φαινεται εσυ δεν κανεις καζουρα αλλα προσπαθεις ασκοπα και προσβαλεις(τον Ολυμπιακο γενικοτερα) επανειλημμενα με χιλιους δυο χαρακτηρισμους οι οποιοι αν το παρεις απο την αρχη θα δεις κι εσυ οτι απο ενα σημειο και μετα το ολο θεμα κατανταει γελοιο και κουραστικο.Εχασε ενα ματς 1-4.Ε ΚΑΙ?

Δεν ξερω για ποιο λογο το κανεις αλλα και σε αλλα θεματα που διαβαζω καθημερινα ερχεσαι σε κοντρα με τους υπολοιπους ολη την ωρα.ΤΥΧΑΙΟ?

Εγω Παναθηναικος ειμαι αλλα δεν μπηκα εδω μεσα να πειραξω κανεναν και να κανω καζουρα αλλα και να το εκανα θα ηταν καλοπροαιρετα ωστε να κανω και μια κουβεντα στην τελικη και να μην προσβαλω.

Τωρα αν εσυ εισαι 10-15 χρονων και τα κανεις αυτα πες το μας για να ξερουμε κι εμεις πως να σου μιλαμε και να σ'αντιμετωπιζουμε.

Φιλικα στα λεω μην στραβωνεις.

Υ.Γ.Χαιρετισμους στον special 1-2 :-D

Όχι απλά έφαγες 4 αλλά είσαι και περήφανος που έφαγες μόνο 4!!!

Επειδη ανεφερες αρκετες πολλες την λεξη ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ........

Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα......αλλο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και αλλο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

Περηφανοι ειναι οι οπαδοι για την ομαδα τους οσα γκολ και να φαει........1-3....1-4....0-5....0-9.....οοοοσα και να φαει.Πικραμενοι θα ειναι που εφαγαν τοσα.Περηφανοι ομως θα ειναι παντα για την ομαδας τους.

Κι εγω περηφανος ειμαι για τον Παναθηναικο αλλα ταυτοχρονα πικραμενος για την κατασταση που βρισκεται στο Ποδοσφαιρο αυτη τη στιγμη.Και στην ΣΤ' κατηγορια να παιζουμε παλι περηφανος θα ειμαι για τον Παναθηναικο και 5-6-7-8 μηδεν να χασω απο τον Ολυμπιακο παλι περηφανος θα ειμαι ΑΛΛΑ πικραμενος για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και ΟΧΙ για την ομαδα μου.

Το ιδιο πιστευω να ισχυει και για τους φιλους/οπαδους του Ολυμπιακου.

Υ.Γ.Εψαχνα κι εναν ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ να μου το μεταφρασει και στα Πορτογαλικα το παραπανω κειμενο αλλα δεν βρισκω κανεναν.......ξερει κανεναν εσυ?

• Like 2

Εδώ παίρνει ο πρόεδρος, ο προπονητής δεν θα έπαιρνε?

Αράζουμε τότε με την 4άρα και το καλύτερο α' ημίχρονο που έχει παίξει ποτέ ομάδα στην Ευρώπη και πάμε γερά να πάρουμε το... πρωτάθλημα!

Αράζουμε τότε με την 4άρα και το καλύτερο α' ημίχρονο που έχει παίξει ποτέ ομάδα στην Ευρώπη και πάμε γερά να πάρουμε το... πρωτάθλημα!

Ποιο πρωτάθλημα αφού το έχετε καπαρώσει έως και το 2020. :lol:

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανείς,αλλά υπάρχει ένας διαγωνισμός με 2 T-Shirt με το κορεό του Θρύλου με την Παρί που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού

Εδώ ο Διαγωνισμός: https://www.facebook.com/Alex7Greek/posts/568799233186809 μακάρι να είμαστε τυχεροί.

1234549_568799223186810_405710996_n.png

Μια ζωη βλακειες http://www.sport-fm.gr/article/na-bgei-fetos-i-persini-kaluteri-metagrafi/722370

Παικταρας ειναι ο Βαις γκαβουλιακα γλυφτη και τον βλεπεις απο τα πρωτα 10 λεπτα του πρωτου φιλικου που παιζει

Ο Μασαντο ηταν ειναι και θα ειναι ανυπαρκτος

Φιλε CROM271(δεν ξερω τι ομαδα εισαι και δεν μ'ενδιαφερει) απο την ημερα που εχασε ο Ολυμπιακος με 1-4 εχεις γραψει μεχρι και σημερα 11-12 μηνυματα στα οποια εχεις κολλησει με την καταντια που εφαγε 4,οτι πρεπει να βγουνε ανεκδοτα,οτι ειναι για γελια,οτι ηταν χειροτερος απο πτωμα και πολλα αλλα.

Απ'οτι φαινεται εσυ δεν κανεις καζουρα αλλα προσπαθεις ασκοπα και προσβαλεις(τον Ολυμπιακο γενικοτερα) επανειλημμενα με χιλιους δυο χαρακτηρισμους οι οποιοι αν το παρεις απο την αρχη θα δεις κι εσυ οτι απο ενα σημειο και μετα το ολο θεμα κατανταει γελοιο και κουραστικο.Εχασε ενα ματς 1-4.Ε ΚΑΙ?

Δεν ξερω για ποιο λογο το κανεις αλλα και σε αλλα θεματα που διαβαζω καθημερινα ερχεσαι σε κοντρα με τους υπολοιπους ολη την ωρα.ΤΥΧΑΙΟ?

Εγω Παναθηναικος ειμαι αλλα δεν μπηκα εδω μεσα να πειραξω κανεναν και να κανω καζουρα αλλα και να το εκανα θα ηταν καλοπροαιρετα ωστε να κανω και μια κουβεντα στην τελικη και να μην προσβαλω.

Τωρα αν εσυ εισαι 10-15 χρονων και τα κανεις αυτα πες το μας για να ξερουμε κι εμεις πως να σου μιλαμε και να σ'αντιμετωπιζουμε.

Φιλικα στα λεω μην στραβωνεις.

Δεν προσβαλα κανενα Ολυμπιακο. Αν εσεις αλλα διαβαζετε, αλλα καταλαβαινετε δεν ειναι δικο μου προβλημα...

Εγω απλα κριτικαρα σχολια καποιων Ολυμπιακων που ελεγαν πως μετα το παιχνιδι εφυγαν περηφανοι και με ψηλα το κεφαλι.

Δεν μπηκα να κανω καζουρα και να κοροιδεψω για το 1-4 αλλα απλα αναφερθηκα στο παραλογο αυτων των σχολιων... Οτι λεω εχει να κανει με αυτα τα σχολια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...

Υ.Γ. Τα χρονια μου δυστυχως ειναι παραπανω απο διπλασια απο 15...

Επειδη ανεφερες αρκετες πολλες την λεξη ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ........

Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα......αλλο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και αλλο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

Περηφανοι ειναι οι οπαδοι για την ομαδα τους οσα γκολ και να φαει........1-3....1-4....0-5....0-9.....οοοοσα και να φαει.Πικραμενοι θα ειναι που εφαγαν τοσα.Περηφανοι ομως θα ειναι παντα για την ομαδας τους.

Κι εγω περηφανος ειμαι για τον Παναθηναικο αλλα ταυτοχρονα πικραμενος για την κατασταση που βρισκεται στο Ποδοσφαιρο αυτη τη στιγμη.Και στην ΣΤ' κατηγορια να παιζουμε παλι περηφανος θα ειμαι για τον Παναθηναικο και 5-6-7-8 μηδεν να χασω απο τον Ολυμπιακο παλι περηφανος θα ειμαι ΑΛΛΑ πικραμενος για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και ΟΧΙ για την ομαδα μου.

Το ιδιο πιστευω να ισχυει και για τους φιλους/οπαδους του Ολυμπιακου.

Οταν λεω περηφανος προφανως δεν εννοω γενικα για την ομαδα του. Δεν μιλαω σε αλλη γλωσσα ΕΛΕΟΣ!!!

Τα σχολια μου ηταν συγκεκριμενα μετα απο αναφορες του στυλ εφυγα απο το γηπεδο περηφανος και με ψηλα το κεφαλι.

Δεν χρειαζεται να το κανω λιανα πως αναφερομαι αποκλειστικα στην ''περηφανεια'' μετα την τεσσαρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...