saab_21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο φταιει τωρα; Κι ο Αλεκακης τα ιδια ειπε οτι τα πραγματα ειναι απλα: Φταιει το επιπεδο του Ελληνικου πρωταθληματος. http://www.balleto.gr/europi/champions_league/alexandris_aa8ele_allages_kai_sabiolaa.html Ενας δεν βρισκεται ομως να τον ρωτησει ποιος φταιει γι αυτο με τους 12 δανεικους παικτες σε 7 ομαδες του πρωταθληματος. Για να μην αναφερθω στα γνωστα τετριμενα και αρχισετε το κραξιμο Επι της ουσιας. Τρως 3 γκολ καρμπον απο κρονερ; δυο τινα υπαρχουν. (Παραβλεπω την γενικοτερη καθιζηση της ομαδας που ειναι και θεμα ψυχολογιας μεσα στον αγωνα) Η δεν μελετησες τον αντιπαλο Η τον μελετησες και εισαι μυρωδιας. Συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει ναναι συμπτωση. Ποιος φταιει για τα στημενα; Τι κανει νιαου νιαου. Με Μιτσελ δεν πας πουθενα. Και μη σας παρασυρει η εικονα του πρωτου ημιχρονου. ο μιτσελ γιαυτο απετυχε σε οποια οαμδα δουλεψε.ολες οι ομαδες του ετρωγαν ευκολα τα γκολ.ο ανθρωπος μαλλον δεν το χει και δεν μπορει να δουλεψει αμυντικα την ομαδα.τρεξιμο-πιεση για καποιο διαστημα οσο αντεχουν οι παιχτες και μετα σηκωνει τα χερια ψηλα.περσι το βαλε η λεβαντε απο κορνερ φετος τα εβαλε η παρι.το ροστερ ειναι πολυ καλο ο προπονητης ειναι μαθητευομενος προπονητης και οχι κανονικος Επίσης νομίζω οτι ο Μέλμπερκ είχε ακόμα θέση σε αυτη την ομάδα ειδικά τωρα που ο Αβραάμ ειναι ακόμα εκτός. Και εν τέλη κάνει μπαμ οτι ο λόγος που έφυγε δεν ηταν το αγχος αλλά μάλλον το γεγονός οτι ο Ζαρντιμ δε τον ήθελε και προτιμησε τον...Κοντρέρας (για οποιον δε ξέρει ο Μελπερκ εχθές ηταν ογκολιθος για πολλοστή φορά) Εντομεταξυ ο Μεντζανι δε κάνει για Τσ. Λ. ο λογος που εφυγε ηταν οτι το συμβολαιο του ητα 2.000.000 το χρονο και ζητουσε 1.500.000 για να ανανεωσει.με την καμια δεν εδιναν τετοιο συμβολαιο σε στοπερ γιατι εχουν βαλει ταβανι το 1.000.0000 για συμβολαιο.ο κοντρερας ηρθε με 400.000.μια χαρα τον ηθελε ο ζαρντιμ τα λεφτα ηταν πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν περίμενα και πολλά αλλά όχι και να φάμε τρια γκολ σε ενα ημίχρονο απο κόρνερ.Ελεος. Κάκιστη τακτική ο Μίτσελ.Τέσπα έχουν αυτοπεποίθηση οι Σπανιόλοι γενικώς στη δουλειά τους αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δεν θα έκανε κακό σε μας. Ο στόχος παραμένει η τρίτη θέση.Εφικτός.Πολύ κρίσιμο ματς με Αντερλεχτ στο Βελγιο.Αν πάρουνε τουλάχιστον ισοπαλία νομίζω κλειδώνουμε τη τρίτη θέση.Αν κερδίσουμε μπορούμε να φαντασιώνουμε και για 2η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Σκοπός ειναι να χάσει και η Αντερλεχτ στην έδρα της απο καμια Παρι η Μπενφίκα γιατι διαφορετικά θα έχουμε θέμα εμεις...Ικανους μας έχω να μαζέψουμε 7-8 βαθμους πάλι και να βγουμε 4οι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Η οποία τεσσάρα ήρθε με 3 κόρνερ. Από ηλιθιότητα της άμυνας κοινώς. Μην κοιτάτε το αποτέλεσμα, να κοιτάτε τον τρόπο Το ότι οι άλλοι έμπαιναν κατά κύματα στην περιοχή μας πριν και μετά το 1-2 δεν το είδες; Έχει σημασία το πώς μπήκαν τα γκολ; Αν μπήκαν από κόρνερ, με πέναλτυ ή από φάουλ; Καμία. Από το 46' λεπτό και μετά, ήμασταν φαντάσματα, ζωντανοί νεκροί. Το 1-4 ήρθε νομοτελειακά. Και 2-0 να ήμασταν μπροστά στο 1ο ημίχρονο, πάλι 4 θα τρώγαμε στο τέλος. Ξαναζήσαμε μια δεύτερη "βραδιά Μέταλιστ" και αυτό είναι 100% ευθύνη προπονητή. Ο Ολυμπιακός δε μπορεί να αγωνίζεται με τέτοιους ρυθμούς. Πρέπει να φορτσάρει 10 λεπτά, να μαζεύεται τα επόμενα 10 κ.ο.κ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Koιτα bro...Οταν ο άλλος μπαινει κατα κυματα αλλά δε βάζει γκολ, σημαινει οτι η αμυντικη λειτουργια σου ειναι σωστη. Ούτε το πέναλτι δεν έβαλαν.... Ομως έβαλαν 3 κομπινα κορνερ...Και αυτο πρέπει να το δουλέψει ο Ισπανός. Το 1ο γκολ που έβαλαν παρεμπιπτόντως ειναι εμπνευση ενος απο τους 5 καλυτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου οποτε εκει απλά σηκωνεις τα χέρια ψηλά. Και όλα αν τα έτρωγες έτσι, πάλι θα έλεγα οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε το πέναλτι δεν έβαλαν.... Λες να ευθύνεται η καλή μας άμυνα και σε αυτό; Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω. Για 4 γκολ ήμασταν, 4 φάγαμε. Το πώς τα φάγαμε δε με ενδιαφέρει, και οι στημένες φάσεις μέσα στο παιχνίδι είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saab_21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Koιτα bro...Οταν ο άλλος μπαινει κατα κυματα αλλά δε βάζει γκολ, σημαινει οτι η αμυντικη λειτουργια σου ειναι σωστη. Ούτε το πέναλτι δεν έβαλαν.... Ομως έβαλαν 3 κομπινα κορνερ...Και αυτο πρέπει να το δουλέψει ο Ισπανός. Το 1ο γκολ που έβαλαν παρεμπιπτόντως ειναι εμπνευση ενος απο τους 5 καλυτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου οποτε εκει απλά σηκωνεις τα χέρια ψηλά. Και όλα αν τα έτρωγες έτσι, πάλι θα έλεγα οκ... που ειδες την κομπινα ρε φιλε?κορνερ στην καρδια της αμυνας ηταν τα 2 γκολ.το πρωτο πραγμα που διδασκουν ειναι οτι απαγορευεται να φας γκολ με παιχτη εντελως αμαρκαριστο στην καρδια της αμυνας.καμια κομπινα δεν ηταν.εβαλαν το πρωτο και μετα τα εκτελουσαν ολα σε εκεινο το σημειο βλεπωντας πως η αμυνα δεν αντιδραει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το ότι οι άλλοι έμπαιναν κατά κύματα στην περιοχή μας πριν και μετά το 1-2 δεν το είδες; Έχει σημασία το πώς μπήκαν τα γκολ; Αν μπήκαν από κόρνερ, με πέναλτυ ή από φάουλ; Καμία. Από το 46' λεπτό και μετά, ήμασταν φαντάσματα, ζωντανοί νεκροί. Το 1-4 ήρθε νομοτελειακά. Και 2-0 να ήμασταν μπροστά στο 1ο ημίχρονο, πάλι 4 θα τρώγαμε στο τέλος. Ξαναζήσαμε μια δεύτερη "βραδιά Μέταλιστ" και αυτό είναι 100% ευθύνη προπονητή. Ο Ολυμπιακός δε μπορεί να αγωνίζεται με τέτοιους ρυθμούς. Πρέπει να φορτσάρει 10 λεπτά, να μαζεύεται τα επόμενα 10 κ.ο.κ. Μπάλα κατοχής με τριγωνάκια και τακουνάκια δεν ήθελε ο πύρινος? Και πίεση ψηλά και επιθέσεις κατά κύματα δεν ήθελε ο πύρινος? Ε, αυτά τα είδες για ένα ημίχρονο. Δεν φταίει ο προπονητής αν του είπαν ότι θέλουμε να μας κάνεις σαν τη Μπαρτσελόνα. Και ναι, εγώ πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στα στημένα θα είχε μικρότερη έκταση το σκόρ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 που ειδες την κομπινα ρε φιλε?κορνερ στην καρδια της αμυνας ηταν τα 2 γκολ.το πρωτο πραγμα που διδασκουν ειναι οτι απαγορευεται να φας γκολ με παιχτη εντελως αμαρκαριστο στην καρδια της αμυνας.καμια κομπινα δεν ηταν.εβαλαν το πρωτο και μετα τα εκτελουσαν ολα σε εκεινο το σημειο βλεπωντας πως η αμυνα δεν αντιδραει Και τα 3 κόρνερ ειχα ως σκοπό να φθάσουν στον ίδιο παίχτη που τύχγανε στο συγκεκριμένο σημείο της περιοχής. Το πρώτο ειναι διδάσκεται σε όλες τις ομάδες (μου τα μάθαινε εμένα προσωπικά ο προπονητής μου οταν έπαιζα σε ερασιτεχνικό, ωστε να στέκομαι πάντα στο συγκεκριμένο σημείο τραβόντας 2 επάνω μου για να απελευθερώνεται ο πίσω μου Για λύπηση δηλαδη ) Tα άλλα 2 σαφως και δε τα έκαναν σα κομπίνα, απλά ειδαν οτι είμαστε ζώα οπότε θα τα φάμε. Λες να ευθύνεται η καλή μας άμυνα και σε αυτό; Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω. Για 4 γκολ ήμασταν, 4 φάγαμε. Το πώς τα φάγαμε δε με ενδιαφέρει, και οι στημένες φάσεις μέσα στο παιχνίδι είναι. O τερματοφύλακας δεν ειναι παιχτης της άμυνας? Δεν έπιασε ένα δυσκολο ομολογουμενος πέναλτι? Σαφως και ευθήνεται η άμυνα που δεν έφαγε γκολ απο κανονική φάση διότι ηξεραν πως να στηθούν και πως να μαρκάρουν για να μη το φάνε. Κάτι το οποίο δεν ήξεραν να κάνουν στα στημένα. Είναι σαφές οτι αν δεν υπήρχαν τα στημένα η Παρί θα έβαζε γκολ μόνο με καμια τρομερή ενέργεια του Ιμπραιμοβιτς (οπως το πρωτο γκολ π.χ._ Και στο φινάλε τι το συζητάμε? Είμαι εγω ευχαριστημένος? Είναι ο περισσότερος κόσμος μια χαρά με την τεσσάρα? Ντε και καλά να δυσαρεστηθούμε? Μια ζωη στο φιναλε δυσαρεστημένοι είμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Koιτα bro...Οταν ο άλλος μπαινει κατα κυματα αλλά δε βάζει γκολ, σημαινει οτι η αμυντικη λειτουργια σου ειναι σωστη. Οταν ο αλλος μπορει και φτανει στην περιοχη σου οποτε θελει, και με οποιον τροπο θελει, αυτο σημαινει οτι η αμυντικη σου λειτουργια ειναι σωστη???? :blink: Τι ειναι αυτο? Νεος νομος του ποδοσφαιρου? ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΑ ακυρο αυτο που ειπες. Αν η αμυντικη λειτουργια της ομαδας του Ολυμπιακου στο 2ο ημιχρονο ηταν σωστη, οι επιθεσεις της Παρι θα ηταν λιγοστες και οχι κατα κυματα να φτανανε οποτε θελουν στην περιοχη του Ολυμπιακου οπως και γινοταν. Οπως ειπε ο kirileman αν αφηνεις τον αλλο να κανει 500 επιθεσεις και να επιτιθεται κατα κυματα, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ θα τα φας τα γκολ! Δεν μπορεις μετα να λες αααα ηταν απο στημενη φαση. Αααα ετυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω νομιζω οτι περισσότερο εχουν πειραχτεί οι άλλοι για την χαλαρή αντιμετωπιση της 4άρας απο τους γάβρους, παρά οι ίδιοι οι γάβροι. Πήγαν να κάνουν καζούρα και είδαν χαμόγελα :P ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΤΡΩΣ 4 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Οταν ο αλλος μπορει και φτανει στην περιοχη σου οποτε θελει, και με οποιον τροπο θελει, αυτο σημαινει οτι η αμυντικη σου λειτουργια ειναι σωστη???? :blink: Τι ειναι αυτο? Νεος νομος του ποδοσφαιρου? ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΑ ακυρο αυτο που ειπες. Αν η αμυντικη λειτουργια της ομαδας του Ολυμπιακου στο 2ο ημιχρονο ηταν σωστη, οι επιθεσεις της Παρι θα ηταν λιγοστες και οχι κατα κυματα να φτανανε οποτε θελουν στην περιοχη του Ολυμπιακου οπως και γινοταν. Όταν ο άλλος έχει τέτοιο επίπεδο υλικου και εσυ δε μπορεις πλέον να τρέξεις ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να φθάσει στη περιοχή σου χωρις να τον ανακόψεις, διότι έχεις γυρίσει πίσω να αμυνθείς. Δε μπορεις πλέον να αμυνθεις ψηλά διότι εισαι κομμάτια. Αρα καθεσαι πισω και περιμένεις για να μη το φας. Και σορρυ αλλά κλασική ευκαιρία δεν ειδαμε παρόλλο που σφυροκοπουσαν. Αυτο σημαίνει σωστή αμυντική λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Koιτα bro...Οταν ο άλλος μπαινει κατα κυματα αλλά δε βάζει γκολ, σημαινει οτι η αμυντικη λειτουργια σου ειναι σωστη. Ούτε το πέναλτι δεν έβαλαν.... Στο παρον context(διοτι μπορω να το εκλαβω μονο σε συνδιασμο με την παραπανω προταση, διοτι δεν εχει νοημα να μην το εκλαβω ετσι και να το εκλαβω ως μια ξεχωριστη αυτονομη προταση, καθως θεωρω το να εισαγεις τυχαιες προτασεις την μια μετα την αλλη δεν ειναι το λογικο και αυτο που ηθελες) αυτη την προταση για το πεναλτι την εκλαμβανω ως ενα εξτρα επιχειρημα της πρωτης προτασης, δηλαδη ως ενα εξτρα επιχειρημα για το οτι η αμυντικη λειτουργια ηταν σωστη. Δηλαδη λες οτι επειδη δεν μπηκε το πεναλτι η αμυντικη λειτουργια ειναι σωστη! :blink: :blink: Πραγματικα ΚΑΙ εγω(μαζι με τον kirileman) δεν σας καταλαβαινω καθολου. Όταν ο άλλος έχει τέτοιο επίπεδο υλικου και εσυ δε μπορεις πλέον να τρέξεις ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να φθάσει στη περιοχή σου χωρις να τον ανακόψεις, διότι έχεις γυρίσει πίσω να αμυνθείς. Δε μπορεις πλέον να αμυνθεις ψηλά διότι εισαι κομμάτια. Αρα καθεσαι πισω και περιμένεις για να μη το φας. Και σορρυ αλλά κλασική ευκαιρία δεν ειδαμε παρόλλο που σφυροκοπουσαν. Αυτο σημαίνει σωστή αμυντική λειτουργία. Μα δεν εγινε αυτο ομως. Δεν παιξατε πισω μαζικη αμυνα. Δεν γυρισατε πισω δηλαδη. Παιζατε κανονικα μπροστα,ή τελοσπαντων προσπαθουσατε να παιξετε κανονικα αλλά οι αλλοι κανανε ο,τι θελουν μεσα στο γηπεδο και βγαινανε στην επιθεση οποτε θελανε. Δεν παιξατε δηλαδη πισω οπως λες. Επισης σωστη αμυντικη λειτουργια δεν σημαινει, σε κανενα συμπαν, να μην κανει ο αντιπαλος κλασικη ευκαιρια. Αμα σου κανει 500 επιθεσεις καποτε θα το φας και το 1 και το 2 και το 3. Καλη αμυντικη λειτουργια σημαινει να μην φτανει πολλες φορες ο αντιπαλος μπροστα στην μεγαλη σου περιοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Για να στο πω διαφορετικά, αν αυριο παιξουμε με τον ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΟΦΗ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και έχει ο Ολυμπιακος 90-10 κατοχή, η άλλη ομάδα ειναι όλη πισω, βάλει ένα γκολ με στημένο και η ομάδα σε μια αντεπίθεση ισοφαρισει τυχαία, όλοι θα πουνε για την αποτυχια του Ολυμπιακου και την τεράστια αμυντικη λειτουργία της άλλης ομάδας που απέτρεψε το γκολ. Το έχουμε δει δεκάδες φορές. Πραγματικα ΚΑΙ εγω(μαζι με τον kirileman) δεν σας καταλαβαινω καθολου. Αν και το συγκεκριμένο το έγραψα περισσότερο για να δωσω έμφαση (έχοντας απλά ξεχάσει να βάλω τη φάτσα ) νομίζω οτι πάτε να βρειτε προβλημα (και εσυ και ο κιριλάτος) εκεί που δεν υπάρχει. Εξηγησα παραπάνω οτι ο τερματοφυλακας ανηκει στην αμυνα της ομάδας Δεν παιξατε δηλαδη πισω οπως λες. Aλλο ματς ειδαμε τοτε...Η ομάδα απ το 60 και μετά δε μπορουσε να βγει μπροστά ούτε με σφαίρες...δε το προσπαθουσε καν... Επισης σωστη αμυντικη λειτουργια δεν σημαινει, σε κανενα συμπαν, να μην κανει ο αντιπαλος κλασικη ευκαιρια. Ο ορισμός της καλης άμυνας ειναι αυτό, όταν δεν έχεις το υλικό να νικήσεις τον άλλο και προσπαθείς απλά να μη το φας. Αμα αυριο φέρει η ομάδα σου 0-0 με 100-0 κατοχή χωρίς ομως να κάνει ευκαιρία, ελα να μου πεις οτι ο άλλος δεν ειχε καλη αμυντικη λειτουργία και εσυ ησουν απλά άτυχος... Επαναλαμβάνω, ειμαι ευχαριστημένος απ αυτό που είδα, δεδομένων των συνθηκών και του τρόπου που η ομάδα μου έφαγε τα γκολ. Μπορειτε να εχετε όποια ένσταση θέλετε, κανένα πρόβλημα, εγω με την ομάδα μου ειμαι καλά και δεν ειμαι ο μόνος. Θεωρω οτι αν προσέχαμε στα στημένα το σκορ θα ειχε λήξει ισόπαλο και οι άλλοι δεν έβαζαν γκολ ουτε με σφαιρες...αυτά και τέλος απο εμένα με το θεμα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μπάλα κατοχής με τριγωνάκια και τακουνάκια δεν ήθελε ο πύρινος? Και πίεση ψηλά και επιθέσεις κατά κύματα δεν ήθελε ο πύρινος? Αυτά ήθελε ο πύρινος; Εγώ νόμιζα ότι ήθελε πρόκριση. Και εμπάση περιπτώσει, τον προπονητή τον έχουμε για να παίρνει παραγγελίες από τον κόσμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ παίρνει ο πρόεδρος, ο προπονητής δεν θα έπαιρνε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις