Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Δεν ειναι θεμα ομαδας. Ειναι θεμα κοινης λογικης...</p>

<p> </p>

<p>Εγω δεν βγηκα ουτε να κοροιδεψω ουτε να πικαρω. Αλλα οταν διαβαζω ειμαι περηφανος που εφαγα μονο τεσσερα ε παραπαει...</p>

Βαλε μας πρόστιμο λοιπον..

Κοιτα να δεις που θα μας πουν και ποτε θα είμαστε περήφανοι...

Φίλε μην είσαι περηφανος αν δεν θες, δεν σε αναγκάζει κανεις... Σταμάτα ομως να προσπαθεις να αναγκασεις τον άλλον να πει αυτο που θες να ακουσεις ή να επιβάλλεις την γνωμη σου ή την κοινή λογική, οπως θες παρτο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Εντάξει δεν θα βγούμε και στη Ομόνοια κιόλας επειδή παίξαμε 45' μπάλα. Αν δεν κάνω λάθος το ποδόσφαιρο διαρκεί ακόμα 90'. Εκτός και αν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί, γιατί απόψε πολλοί πανηγυρίζουν για ένα.. ημίχρονο.

Φυσικά για να πετύχεις κάτι στον υψηλότερο επίπεδο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και έτοιμος και τα 90' του αγώνα. Οι μεγαλύτερες ανατροπές στο ποδόσφαιρο διαχρονικά γίνονται στα δεύτερα ημίχρονα, και απο την στιγμή που έχεις απέναντι σου μια ομάδα πολλών κλάσεων ανώτερη σου, αντιμετωπίζεις πιο συντηρητικά το μάτς.

Ήταν αναμενόμενο αυτό, θεωρώ δύσκολη την δεύτερη θέση και βατή την τρίτη. Με αυτή την εικόνα μπορούμε την Άντερλεχτ και την Μπενφίκα, τουλάχιστον εντός...

Εννοειται ηταν καλυτερη η Παρι στο β, κι ειχε μεγαλυτερη τυχη απο εμας στο α. Γιατι οταν εμεις ημαστε καλυτεροι βαλαμε μονο ενα γκολ, ενω αυτοι τρια. Παντως μεταξυ μας δεν ειδα να μπαινει και κανενα στη ροη του αγωνα ε, ολα απο κορνερ ηταν.

Τελοσπαντων ματς με τετοιες ομαδες δε περιμενεις να παρεις αποτελεσμα. Αυτο που μας καιει ειναι να κερδισουμε τους Βελγους

αν παιξουμε οπως στο πρωτο ημιχρονο με τη μπενφικα στο φαληρο, την εχουμε. αν και αυτοι επειδη δεν ειναι καμμια ομαδα επιπεδου παρι, θα ερθουν υποψιασμενοι και δε νομιζω να περπατανε για 1 ημιχρονο λογω ανωτεροτητας.

θα δουμε ομως.

παντως το ματσακι δεν το υπολογιζαμε εξ αρχης, οποτε, περα απο την συντριβη, μικρο το κακο.

πρεπει να βλεπουμε ποια ειναι  η αληθεια 

Αντι να εχεις ετοιμοπολεμους να ριξεις μεσα 2 σκυλους βαζεις τον απειρο Σαμαρη τον ΣουπερΜαριο Μασαντο και τον παλαιμαχο Τσορι

Αλλα ο κυριος προεδρος δεν ενδιαφερθηκε να φερει τους παικτες που επρεπε οταν επρεπε 

Τα λεφτα του CL τα πηραμε τωρα τι μας νοιαζει αν φαμε και κανα δυο 4αρες 
Την Κυριακη θα ριξουμε κι εμεις 4 στον Παναιτωλικο και ολα θα ειναι οκ

• Like 3

Κατά τη γνώμη μου, στα άλλα δύο ματς που έχουμε εντός έδρας πρέπει να μπούμε με τον ίδιο ρυθμό όπως χθες και στο ημίχρονο να πάει ο Σάββας να ρίξει τους διακόπτες από τα φώτα και να αναβληθεί για άλλη μέρα το 2ο ημίχρονο ώστε να πάρουμε ανάσες  :P

Πέρα από την πλάκα, σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να μπεις και να παίξεις αμυντικά (το να ρίξεις 3 στην Παρί στο πρώτο δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα φας 4-5 στο δεύτερο) στο πρώτο ημίχρονο ώστε να κρατήσεις το 0 και στο δεύτερο μετά το 50-55 να ανεβάσεις ρυθμούς εφόσον βλέπεις ότι μπορείς. Ε εμείς κάναμε το ακριβώς αντίθετο και την πατήσαμε...

Ο Μίτσελ άργησε να κάνει αλλαγές αλλά αν δεν είχε ξεκινήσει το Σάμαρη όλοι θα λέγανε γιατί άφησε έξω τον πιτσιρικά-ταλεντάρα, αν έπαιζε συντηρητικά πάλι θα λέγανε για Ζαρντίμ 2 κλπ. Από τα λάθη σου μαθαίνεις και νομίζω ότι ίσως μας βγει σε καλό αυτή η σφαλιάρα. Τέλος, ισχύει ότι είπε ο kirileman, είμαστε μικρή ομάδα μπροστά τους, με ότι αυτό συνεπάγεται!

@adi μ αυτα που χει δειξει ο Σαμαρης δεν ειναι να βγαινει απο την 11δα. Ειναι λογικο ενας παιχτης που ρθε απ τον Πανιωνιο να κανει και λαθη στην αρχη, αλλα αν ο Φεισα αξιζε 4εκ, ενας εμπειρος Σαμαρης παει στα 8 ας πουμε. Κι ο Μαςαντο μια χαρα ητανε χτες, οι δυο τους ειχαν εξαφανισει τα αντιπαλα χαφ. Απλα ο προπονητης οταν ειδε οτι κουραστηκαν επρεπε αμεσα να τους αλλαξει, μπας και ξαναπαρει μπρος η ομαδα.

Αν ο "κυριος προεδρος" συνεχιζει να με κανει να βλεπω τετοια μπαλα μετα απο χρονια, απο μενα θα χει ενα 200ρι στο ρεδ στορ, σαν "αναπληρωση" του διαρκειας που δεν πηρα.

• Like 1

Είναι πρώτη φορά που τρώμε 4 γκολ εντός έδρας και δεν μας ενοχλει! Διότι έγινε αυτό που θέλαμε όλοι για ενα ημίχρονο τουλάχιστον πράγμα που μας δημιουργεί ελπίδες και προσδοκίες. Αυτό τα λέει όλα! Παίξαμε επιθετικά προσπαθήσαμε να πάρουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, ατυχήσαμε μας πάτησαν στο δεύτερο με τρία στημένα! Τώρα ξέρουμε πάμε για αλλά!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2

Είναι πρώτη φορά που τρώμε 4 γκολ εντός έδρας και δεν μας ενοχλει! Διότι έγινε αυτό που θέλαμε όλοι για ενα ημίχρονο τουλάχιστον πράγμα που μας δημιουργεί ελπίδες και προσδοκίες. Αυτό τα λέει όλα! Παίξαμε επιθετικά προσπαθήσαμε να πάρουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, ατυχήσαμε μας πάτησαν στο δεύτερο με τρία στημένα! Τώρα ξέρουμε πάμε για αλλά!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Και φυσικα ειναι πολυ δυσκολο οταν παιζεις με ξανθες και παναιτωλικους να πρεπει ξαφνικα ν ανεβασεις 100 στροφες για να πας σε επιπεδο τσαμπιονς λινγκ. Ομαδες καλυτερων πρωταθληματων εχουν πλεονεκτημα σ αυτο, συνηθιζουν και παιζουν σε υψηλους ρυθμους καθε βδομαδα.

Εγω ειδα χτες τους παιχτες της Παρι να δηλωνουν οτι ημασταν καλυτεροι στο α και να εξυμνουν την ατμοσφαιρα, οπως κι ο ιδιοκτητης τους ο οποιος μαλιστα δηλωσε πολυ ευχαριστημενος με τη φιλοξενια. Ενταξει μικροτερη (πολυ) ομαδα ειμαστε, θα χαναμε, αλλα κατι τετοιες λεπτομερειες κανουν τη διαφορα.

Κι'άλλη κορνίζα με Παρί; Τι σε χάλαγε στην πρώτη;

Καλα εισαι σοβαρος ? Ασχολεισαι με τον καθε πικραμενο ? Ειπαμε του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε ...Οταν την τρωμε απο τους Πανιωνιους (3αρες) ,Οντενσε 4αρες(δεν μπορω να θυμηθω πιο προσφατο παιχνιδι του βαζελου στην Ευρωπη  ) δεν εχουμε τα κοτσια  να εμφανιστουμε καν ,οταν την τρωει ο γαυρος βγαινει ολη η καταπιεση .Μετα θα φταιω εγω και θα μου φωναζει ο mod οταν βαζω το ποστερ  με τις κοτες ... :-D

• Like 3

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται ότι έχουμε χαμηλώσει πολύ τον πήχη...

Δεν πάνε πολλά χρόνια που έρχονταν εδώ ομάδες και ήταν τυχερές αν έφευγαν με ισοπαλία, άλλο αν στα εκτός έδρας τα κάναμε μαντάρα...

Και φτάσαμε να είμαστε ευχαριστημένοι (!) και να θάβουμε μια 4άρα κάτω από την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου...

Καλα εισαι σοβαρος ? Ασχολεισαι με τον καθε πικραμενο ? Ειπαμε του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε ...Οταν την τρωμε απο τους Πανιωνιους (3αρες) ,Οντενσε 4αρες(δεν μπορω να θυμηθω πιο προσφατο παιχνιδι του βαζελου στην Ευρωπη  ) δεν εχουμε τα κοτσια  να εμφανιστουμε καν ,οταν την τρωει ο γαυρος βγαινει ολη η καταπιεση .Μετα θα φταιω εγω και θα μου φωναζει ο mod οταν βαζω το ποστερ  με τις κοτες ... :-D

Κωστα,ασχολειται γιατι η τοτε Παρι παλευε να σωσει την κατηγορια...

Μα δεν τον ξερεις οτι μονο καμια Τριτη θα εμφανιζονται τωρα για να σχολιασουν? Και αν κερδισεις θα αρχισουν τα περι κωλοφαρδιας και αλλα τετοια,ξερουν,ειναι μαθημενοι...

Τωρα οσο αφορα τα Σ/Κ σπανια εμφανιζονται μετα απο κατι 3αρες απο τον Κολοβο και κατι τσιμπιματα βαθμων στην Κρητη (Κοιτα να δεις που ο Πλατανιας φτιαχνει παραδοση απεναντι τους :P ).

Και αν εμφανιστουν θα αναζητησουν καποιο αναποδο πλαγιο ή κορνερ για να κλαψουν παλι..

Φαντασου οτι κλαιγονται ακομα και για τα πρωτοσελιδα που εχουμε σε σχεση με τα δικα τους...

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται ότι έχουμε χαμηλώσει πολύ τον πήχη...

Δεν πάνε πολλά χρόνια που έρχονταν εδώ ομάδες και ήταν τυχερές αν έφευγαν με ισοπαλία, άλλο αν στα εκτός έδρας τα κάναμε μαντάρα...

Και φτάσαμε να είμαστε ευχαριστημένοι (!) και να θάβουμε μια 4άρα κάτω από την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου...

Η οποία τεσσάρα ήρθε με 3 κόρνερ. Από ηλιθιότητα της άμυνας κοινώς. Μην κοιτάτε το αποτέλεσμα, να κοιτάτε τον τρόπο

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...