Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ματς εχει 90 λεπτα οχι 45./Αν τωρα σου λεει ο προπονητης πιεστε σε ολο το πρωτο ημιχρονο ,ξεσκιστειτε απο δυναμεις και στο δευτερο μην μπορειτε να παρετε τα ποδια σας ,οκ.Οι παικτες σας πηγαν να βγαλουν πνευμονι.

Εγω εγραψα,hue B) :cool:

Απλα ενα μπραβο για το πρωτο ημιχρονο θα μπορουσε να υποθει...Επρεπε να τρωνε 3 στο πρωτο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

κοπελια εγω εγραφα και στην αρχη ,για την γκολαρα του βαις ,και ειπα κιολας οτι αν δεν βαλετε γκολ θα το φατε γιατι οι αλλοι μιση φαση θελουν.Και εγινε.

Το κοπελια παει στην Μαργαριτα,οχι στον απο πανω, :-D :-D

κοπελια εγω εγραφα και στην αρχη ,για την γκολαρα του βαις ,και ειπα κιολας οτι αν δεν βαλετε γκολ θα το φατε γιατι οι αλλοι μιση φαση θελουν.Και εγινε.

Δεν νομιζω οτι πηγαινε προς εσενα το μνμ της Μαργαριτας...

Παντως τι ηθελες και μιλαγες και εσυ βρε ανθρωπε μου.. :P

Τέσσερα - πέντε πραγματάκια:

1. Κακή διαχείριση δυνάμεων. Τα δώσαμε όλα στο πρώτο, κλατάραμε στο δεύτερο αδικαιολόγητα. Αγνώριστος Μπόνγκ λόγω κούρασης

2. Ονειρεμένο πρώτο ημίχρονο. Ούτε επί Βαλβέρδε δεν παίζει να είδαμε τέτοια μπάλα.

3. Ο κόσμος στο γήπεδο απογοητεύτηκε, αλλά χειροκρότησε και έφυγε γεμάτος. Όσοι βλέπουμε χρόνια μπάλα, ξέρουμε ότι τα 4 όταν έρχονται από τέτοια ομάδα και με τέτοια εμφάνιση στο πρώτο, μόνο με αισιοδοξία μπορεί να φύγει από το γήπεδο και με ψηλά το κεφάλι.

4. Με τέτοιες εμφανίσεις όπως στο πρώτο μπορούμε δεύτεροι.

5 ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ! ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΥΛΩΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΖΗΣΑΜΕ ΟΣΟΙ ΉΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΠΟΨΕ.

ΣΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.

• Like 1

Γενικα αυτες τις ομαδες δεν πρεπει να τις πρεασαρεις.Ειναι 3 φορες καλυτερες,δεν μπορεις να παιζεις ετσι εναντιον τετοιων ομαδων.Πρεπει να το καταλαβει ο μιτσελ αυτο,σε αυτα τα ματς ,εντος ή εκτος παιζεις κλεφτοπολεμο ,κλεινεις τηναμυνα σου και περιμενεις,και στο πρωτο ημιχρονο και στο δευτερο[ωστε να εχεις δυναμεις κιολας].

Μα δεν ειπα κατι για σενα. Απλα κουοταρες την απαντηση μου προς τον midi γι αυτο και αναφερθηκα σε αυτο.

Ο Μιτσελ εχει μεγαλο θεμα στο κοουτσαρισμα. Ετσι και περυσι ετσι συνεχιζει και φετος, δε φινεται να παιζει τοσο εποθετικα στην ευρωπη τη στιγμη που η ομαδα δεν εχει τη φυσικη κατασταση να το κανει σωστα.

Και δε φινεται να μη ξερουν οως ν αμυνονται στα στημμενα!

Δεν νομιζω οτι πηγαινε προς εσενα το μνμ της Μαργαριτας...

Παντως τι ηθελες και μιλαγες και εσυ βρε ανθρωπε μου.. :P

Μα το εβλεπες,και απντα ετσι γινετε.Δεν παιζεις με την ξανθη που και νβα χασεις ευκαιριες δεν τρεχει κατι.Με την Παρι παιζεις,μιση ευκαιρια να σου κανει θα στο βαλει,κατι που εγινε.

1. Κακή διαχείριση δυνάμεων. Τα δώσαμε όλα στο πρώτο, κλατάραμε στο δεύτερο αδικαιολόγητα. Αγνώριστος Μπόνγκ λόγω κούρασης

Σωστο

2. Ονειρεμένο πρώτο ημίχρονο. Ούτε επί Βαλβέρδε δεν παίζει να είδαμε τέτοια μπάλα.

Σωστο

3. Ο κόσμος στο γήπεδο απογοητεύτηκε, αλλά χειροκρότησε και έφυγε γεμάτος. Όσοι βλέπουμε χρόνια μπάλα, ξέρουμε ότι τα 4 όταν έρχονται από τέτοια ομάδα και με τέτοια εμφάνιση στο πρώτο, μόνο με αισιοδοξία μπορεί να φύγει από το γήπεδο και με ψηλά το κεφάλι.

Λαθος

.

Σωστο  αλλα...

5 ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ! ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΥΛΩΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΖΗΣΑΜΕ ΟΣΟΙ ΉΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΠΟΨΕ.

Επιτρεψε μου μια ενσταση. Θεωρω πολυ κακη τη σταση της κερκιδας στο β. Το τραγουδι κ η φωνη δεν ειναι μονο για οταν η ομαδα παιζει καλα. Κι οταν δε το κανει, ο κοσμος πρεπει να φωναξει, να της δωσει ωθηση. Εδω δε ξεραμε ποιος κοιμοταν πιο πολυ, ο κοσμος ή οι παιχτες? ευτυχως ππυ χειροκροτησαν στο τελος

καλο πρωτο ημιχρονο οχι ονειρεμενο.με βαλβερδε ειδαμε καλυτερο στο ματς με την μπενφικα.και το καλο εκει ηταν οτι η ομαδα δεν κλαταρε στο δευτερο αλλα επαιξε στα ιδια στανταρ.ο μιτσελ απλα ειναι αφελης.δεν γινεται να παρουσιαζεις ομαδα στο τσαμπιονς λιγκ που μετα το 50 δεν εχει δυναμεις.δηλαδη τι περιμενε να βαλει 5 γκολ στο πρωτο μερος και να κρατησει το σκορ μετα?

με τετοιες εμφανισεις οπως στο πρωτο μερος θα μεινουμε και εξω απο το europa league.αν ο μιτσελ δεν καταλαβει οτι στην ευρωπη ειμαστε οι κομπαρσοι και πρεπει να δωσει βαρος στην αμυνα τοτε θα παμε ακλαφτοι.ας ξανακανουν παλι τετοιο πρωτο ημιχρονο και να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους μετα στο 50.μονο με την αντερλεχτ χρειαζεται επιθετικο παιχνιδι.σε ολα τα αλλα αμυνα και παιχνιδι αντεπιθεσεων.

Η Μπενφίκα τότε δεν συγκρίνεται με τη σημερινή Παρί ούτε σαν ανέκδοτο.

δηλαδη τι περιμενε να βαλει 5 γκολ στο πρωτο μερος και να κρατησει το σκορ μετα?

Ναι, αν δεν είχες δύο δοκάρια 3-0 θα ήταν στο 10

Πάνω-κάτω συμφωνώ, αν και εγώ δεν έφυγα αισιόδοξος (ούτε απαισιόδοξος) παρά τσατισμένος. :P

Απλά για το 1 που γράφεις, δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα κατανομής δυνάμεων αλλά πολύ περισσότερο θέμα νοοτροπίας. Η κούραση είναι κατανοητή ως ένα σημείο, αλλά η παντελής έλλειψη πάθους και συγκέντρωσης ειδικά σε αντιπαράθεση με αυτά που είδαμε στο πρώτο είναι αδικαιολόγητη. Ειδικά όταν ο κόσμος έκανε το καθήκον του και έκανε το γήπεδο κόλαση.

Άντε να δούμε πότε θα συνειδητοποιήσουν οι προπονητές που έρχονται στο Ελλάντα (και της εξέδρας) ότι δε μπορούμε να βγάλουμε 2 ημίχρονα με τέτοιους ρυθμούς.

Από την άλλη, η Παρί στο 1ο κατέβηκε με 4-4-2, δωράκι, ευχαριστούμε! Οι άνθρωποι πελαγοδρομούσαν. Μετά συνήλθε ο άλλος και το γύρισε.... και έγινε σφαγή, γενοκτονία.

Παρόλ' αυτά, όταν από το 46 βλέπεις τον Μπόνγκ να περπατάει -κανονικά-, να μην κάνουμε τάκλιν, να μην πηδάμε για κεφαλιά με αποτέλεσμα να τρώμε 3 ίδια γκολ από 3 κόρνερ (τα 2 ήταν copy paste) και οι καλύτεροι παίχτες του α' ημιχρόνου να γίνονται οι χειρότεροι και φαντάσματα του εαυτού τους, ε δε μπορείς να μην αναλογιστείς τί σκατά συνέβη! Είπαμε τί συνέβη...

Επιτρεψε μου μια ενσταση. Θεωρω πολυ κακη τη σταση της κερκιδας στο β. Το τραγουδι κ η φωνη δεν ειναι μονο για οταν η ομαδα παιζει καλα. Κι οταν δε το κανει, ο κοσμος πρεπει να φωναξει, να της δωσει ωθηση. Εδω δε ξεραμε ποιος κοιμοταν πιο πολυ, ο κοσμος ή οι παιχτες? ευτυχως ππυ χειροκροτησαν στο τελος

Εγώ δεν μπορώ να τραγουδάω 90 λεπτά, οι χασισωμένοι της 7 με τα ντουμάνια που με πήραν στη 2 που ήμουν και με σήκωσαν, ίσως. Αν είναι να μοιράζουμε χόρτο στην είσοδο.

Αν έτρωγες 4 από την Παρί σε άλλες εποχές, θα είχαμε γιούχα. Τώρα καταλαβαίνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και χειροκροτούμε. Από τη γιούχα πέρυσι, στο χειροκρότημα φέτος, είναι μία καλή πρόοδος.

• Like 1

Εγώ δεν μπορώ να τραγουδάω 90 λεπτά, οι χασισωμένοι της 7 με τα ντουμάνια που με πήραν στη 2 που ήμουν και με σήκωσαν, ίσως. Αν είναι να μοιράζουμε χόρτο στην είσοδο.

Αν έτρωγες 4 από την Παρί σε άλλες εποχές, θα είχαμε γιούχα. Τώρα καταλαβαίνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και χειροκροτούμε. Από τη γιούχα πέρυσι, στο χειροκρότημα φέτος, είναι μία καλή πρόοδος.

Το θεμα ειναι οτι δε φωναζουν ουτε οι οργανωμενοι πια. Εχει γεμισει το πεταλλο φλωρους και γκομενιτσες που ρχονται βαμμενες και ντυμενες λες και πανε στο Baron για καφε. Τεσπα αλλο θεμα αυτο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...