margaritagr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ο ντιογκο του φαγε τη θεση, τον μαυρο καλως τον δηλωσανε
vlachaquito Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εμενα τα συγχαρητητιρα πανε στον χολεβας, ο οποιος ανεβαινει συνεχεια σαν παικτης. Αν ειναι περισσοτερο προσεκτικος στην αμυνα, θα φυγει συντομα. Ο τζαμαλ λιγο μετριος κατα την γνωμη μου. οκ παλευει φιλοτιμος, αλλα και εγω τρεχω και ειμαι σκυλι και φιλοτιμος, δεν σημαινει οτι ξερω μπαλα. Οχι οτι δεν ξερει, αλλα σημερα πιστευω οτι εκανε λαθη.
zeniath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Σωστά το παλτό αυτό το ξέχασα, έ ρε χαμένα λεφτά... On another note: Μαρινάκης said: «Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, παλικαρίσια, αλλά πάνω απ' όλα θέλω να πω πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Θεωρώ το ρόστερ καλύτερο από το περσινό, έχει νέα παιδιά με ταλέντο και τα καλύτερα έρχονται. Ήταν μια πραγματική διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Θα βλέπετε καλύτερο θέαμα, από δω και πέρα... » «Τον τελευταίο καιρό τα πισώπλατα χτυπήματα και η λάσπη που δέχεται ο Ολυμπιακός, η διοίκηση και εγώ, από τα σκουπίδια, είτε αυτά λέγονται ΣΚΑΙ, είτε Αλαφούζος είτε Κούγιας. Πρέπει να κοιτάξουμε το άθλημα να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά»
konstantinos77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Eγω παντως δεν καταλαβα απο που και ως που συμφερει τον Ολυμπιακο αυτο το 2-2 μεταξυ Σαλκε Αρσεναλ .Με την προοπτικη οτι θα παει για νικη ο Ολυμπιακος στην Γερμανια και διεκδικει και τις 2 θεσεις ? Αυτα ειναι θεωρητικα σεναρια που ειναι πολυ δυσκολο να συμβουν .Εγω θα προτιμουσα να εχανε η Αρσεναλ και ο Ολυμπιακος ακομα και με ηττα στην Γερμανια να ειχε στο τελευταιο παιχνιδι ελπιδες προκρισης .Πιστευετε οτι θα ηταν απιθανο να κερδισει 2-0 ?
MJBulls23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 3-1 είχaμε χάσει (στο 94'), δε ξέρω aν τa μετaξύ μaς είνaι το 1ο κριτήριο. Aν νaι, τότε 2-0, σωστά; Με δεδομενα τα: Ισοπαλια Σαλκε-Ολυμπιaκου με σκορ A-A ΚAΙ Νικη Aρσεναλ επι της Μονπελιε με σκορ Χ-Υ: Εχουμε: ►Ισοπαλια Μονπελιε-Σαλκε: Περναει ο Ολυμπιακος AΝ ΚAΙ ΜΟΝΟ AΝ: Εχουμε νικη του Ολυμπιακου επι Aρσεναλ με 2 γκολ διαφορά τουλαχιστον(με οποιοδηποτε σκορ). ►Νικη της Σαλκε επι της Μονπελιε: Ο Ολυμπιακος περναει AΝ ΚAΙ ΜΟΝΟ AΝ: •Εχουμε νικη Ολυμπιακου επι Aρσεναλ με σκορ με διαφορά πανω απο 2 γκολ(οχι ακριβως 2 γκολ), ή •Εχουμε νικη του Ολυμπιακου επι της Aρσεναλ με σκορ 2-0, ή •Εχουμε νικη του Ολυμπιακου επι της Aρσεναλ με σκορ 3-1 και ισχυει Χ-Υ<3(Η Aρσεναλ δεν νικησει με 3 γκολ ή και παραπανω διαφορά την Μονπελιε), ή •Εχουμε νικη του Ολυμπιακου επι της Aρσεναλ με σκορ 3-1 και ισχυει Χ-Υ=3(Η Aρσεναλ νικησει με 3 γκολ διαφορά ακριβως την Μονπελιε) και ισχυει Χ-A<2(η διαφορά των γκολ που πετυχε η Aρσεναλ στο παιχνιδι με την Μονπελιε με τα γκολ που πετυχε ο Ολυμπιaκος στο παιχνιδι με τη Σαλκε να ειναι μικροτερη απο 2) **Aν ερθει Ολυμπιακος-Aρσεναλ 3-1 και αν Χ-Υ=3 και Χ-A=2 τοτε ο Ολυμπιακος αποκλειεται με το τελευταιο μαλιστα κριτηριο ισοβαθμιων, αυτο της υψηλοτερης βαθμολογιας στην ΟΥΕΦA της Aρσεναλ απο τον Ολυμπιακο. ►Ηττα της Σαλκε απο την Μονπελιε : Ο Ολυμπιακος περναει AΝ ΚAΙ ΜΟΝΟ AΝ νικησει την Aρσεναλ. Ολα αυτα βεβαια προυποθετουν να παρετε ισοπαλια με την Σαλκε στην Γερμανια, πραγμα που δεν το βλεπω καθολου μα καθολου πιθανο, αλλά οπως λεμε ποδοσφαιρο ειναι/η ελπιδα πεθαινει τελευταια.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ευχaριστούμε τον μaθημaτικό του Insomnia γιa την λεπτομερέστaτη aνάλυση
MJBulls23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τι τρεχει με τα α που γινονται "a"?? Το ειχα ξαναδει και σε αλλους να συμβαινει αυτο.
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Πολλους πανηγυρισμους βλεπω στα πρωτοσελιδα Μηπως βλεπαμε αλλο παιχνιδι Γελοια εμφανιση, γελοια τακτικη, γελοια τυχερα γκολ (εκτος απο του Μητρο), γελοιος αντιπαλος Δε γινεται να παιζουμε ετσι με σοβαρο αντιπαλο Κατι ασχετοι μας ειχαν παρει την κατοχη χωρις να ξερουν τι να κανουν τη μπαλα και εμεις κοιταγαμε χωρις καν να πιεζουμε Πολλα μπραβο στον Αμπντουν που ειναι ισως ο μονος φιλοτιμος και του οφειλουμε ενα συγνωμη για το περσινο κραξιμο που του καναμε 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Γμτ εξαιτίας που ήμουν άρρωστος χθες, δεν είδα το ματς.χθες βρήκε να με πιάσει.και το περίμενα 2 βδομάδες αυτό το μάτς.
Rabican Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 επειδη δεν καταφερα να δω το ματς, εχουμε καπου εκτεταμενα στιγμιοτυπα; σε οσα αθλητικα site εχω βρει, εχουν μονο τα γκολ..
weber122 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Σωστά το παλτό αυτό το ξέχασα, έ ρε χαμένα λεφτά... On another note: Μαρινάκης said: «Τον τελευταίο καιρό τα πισώπλατα χτυπήματα και η λάσπη που δέχεται ο Ολυμπιακός, η διοίκηση και εγώ, από τα σκουπίδια, είτε αυτά λέγονται ΣΚΑΙ, είτε Αλαφούζος είτε Κούγιας. Πρέπει να κοιτάξουμε το άθλημα να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά» τα έχει πάρει ο πρόεδρος με τον skai ακόμα και η λιγκα έχει ρίξει το κραξιματάκι της (http://www.sport-fm.gr/article/590550)
LRoi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 τα έχει πάρει ο πρόεδρος με τον skai ακόμα και η λιγκα έχει ρίξει το κραξιματάκι της (http://www.sport-fm.gr/article/590550) Αυτά συμβαίνουν όταν χρησιμοποιείς την ομάδα σου τόσο εξόφθαλμα για να ενισχύσεις τα συμφέροντα της επιχείρησης σου. Σε κανά δυο χρονάκια οι απέναντι θα πίνουν νερό στο όνομα του Τζίγκερ.
lucard1985 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τον Αλαφούζο θα τον κυνηγάνε να τον λιντσάρουνε σύντομα .. μόλις φάει και τα ψωρολεφτά της "συμμαχίας"
bilis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Πολλους πανηγυρισμους βλεπω στα πρωτοσελιδα Μηπως βλεπαμε αλλο παιχνιδι Γελοια εμφανιση, γελοια τακτικη, γελοια τυχερα γκολ (εκτος απο του Μητρο), γελοιος αντιπαλος Δε γινεται να παιζουμε ετσι με σοβαρο αντιπαλο Κατι ασχετοι μας ειχαν παρει την κατοχη χωρις να ξερουν τι να κανουν τη μπαλα και εμεις κοιταγαμε χωρις καν να πιεζουμε Πολλα μπραβο στον Αμπντουν που ειναι ισως ο μονος φιλοτιμος και του οφειλουμε ενα συγνωμη για το περσινο κραξιμο που του καναμε Συμφωνω, μερικες φορες πραγματι νιμιχεις βλεπεις αλλο παιχνιδι. το ιδιο νομιζα και για τον αγωνα Παναθηναικος-Τοτεναμ. Βγηκε ο προεδρος και οι παιχτες και ειπαν παιξαμε στο δευτερο ημιχρονο μπαλαρα!!!!!!! Πιο Τραγικη εμφανιση ομαδας δεν εχω δει , ουτε στα ερασιτεχνικα δε βλεπεις τετοιο θεαμα. Δυστυχως, Καμμια τυχη δε βλεπω να εχει ο Ολυμπιακος στη Σαλκε. Συμφωνα παντα με τις χθεσινες εμφανισεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις