Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Εμενα τα συγχαρητητιρα πανε στον χολεβας, ο οποιος ανεβαινει συνεχεια σαν παικτης. Αν ειναι περισσοτερο προσεκτικος στην αμυνα, θα φυγει συντομα.

Ο τζαμαλ λιγο μετριος κατα την γνωμη μου. οκ παλευει φιλοτιμος, αλλα και εγω τρεχω και ειμαι σκυλι και φιλοτιμος, δεν σημαινει οτι ξερω μπαλα. Οχι οτι δεν ξερει, αλλα σημερα πιστευω οτι εκανε λαθη.

Δημοσ.

Σωστά το παλτό αυτό το ξέχασα, έ ρε χαμένα λεφτά...

On another note:

Μαρινάκης said:

«Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, παλικαρίσια, αλλά πάνω απ' όλα θέλω να πω πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Θεωρώ το ρόστερ καλύτερο από το περσινό, έχει νέα παιδιά με ταλέντο και τα καλύτερα έρχονται. Ήταν μια πραγματική διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Θα βλέπετε καλύτερο θέαμα, από δω και πέρα... »

«Τον τελευταίο καιρό τα πισώπλατα χτυπήματα και η λάσπη που δέχεται ο Ολυμπιακός, η διοίκηση και εγώ, από τα σκουπίδια, είτε αυτά λέγονται ΣΚΑΙ, είτε Αλαφούζος είτε Κούγιας. Πρέπει να κοιτάξουμε το άθλημα να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά»

Δημοσ.

Eγω παντως δεν καταλαβα απο που και ως που συμφερει τον Ολυμπιακο αυτο το 2-2 μεταξυ Σαλκε Αρσεναλ .Με την προοπτικη οτι θα παει για νικη ο Ολυμπιακος στην Γερμανια και διεκδικει και τις 2 θεσεις ? Αυτα ειναι θεωρητικα σεναρια που ειναι πολυ δυσκολο να συμβουν .Εγω θα προτιμουσα να εχανε η Αρσεναλ και ο Ολυμπιακος ακομα και με ηττα στην Γερμανια να ειχε στο τελευταιο παιχνιδι ελπιδες προκρισης .Πιστευετε οτι θα ηταν απιθανο να κερδισει 2-0 ?

Δημοσ.

3-1 είχaμε χάσει (στο 94'), δε ξέρω aν τa μετaξύ μaς είνaι το 1ο κριτήριο. Aν νaι, τότε 2-0, σωστά;

Με δεδομενα τα:

Ισοπαλια Σαλκε-Ολυμπιaκου με σκορ A-A ΚAΙ

Νικη Aρσεναλ επι της Μονπελιε με σκορ Χ-Υ:

Εχουμε:

►Ισοπαλια Μονπελιε-Σαλκε:

Περναει ο Ολυμπιακος AΝ ΚAΙ ΜΟΝΟ AΝ:

Εχουμε νικη του Ολυμπιακου επι Aρσεναλ με 2 γκολ διαφορά τουλαχιστον(με οποιοδηποτε σκορ).

►Νικη της Σαλκε επι της Μονπελιε:

Ο Ολυμπιακος περναει AΝ ΚAΙ ΜΟΝΟ AΝ:

•Εχουμε νικη Ολυμπιακου επι Aρσεναλ με σκορ με διαφορά πανω απο 2 γκολ(οχι ακριβως 2 γκολ), ή

•Εχουμε νικη του Ολυμπιακου επι της Aρσεναλ με σκορ 2-0, ή

•Εχουμε νικη του Ολυμπιακου επι της Aρσεναλ με σκορ 3-1 και ισχυει Χ-Υ<3(Η Aρσεναλ δεν νικησει με 3 γκολ ή και παραπανω διαφορά την Μονπελιε), ή

•Εχουμε νικη του Ολυμπιακου επι της Aρσεναλ με σκορ 3-1 και ισχυει Χ-Υ=3(Η Aρσεναλ νικησει με 3 γκολ διαφορά ακριβως την Μονπελιε) και ισχυει Χ-A<2(η διαφορά των γκολ που πετυχε η Aρσεναλ στο παιχνιδι με την Μονπελιε με τα γκολ που πετυχε ο Ολυμπιaκος στο παιχνιδι με τη Σαλκε να ειναι μικροτερη απο 2)

**Aν ερθει Ολυμπιακος-Aρσεναλ 3-1 και αν Χ-Υ=3 και Χ-A=2 τοτε ο Ολυμπιακος αποκλειεται με το τελευταιο μαλιστα κριτηριο ισοβαθμιων, αυτο της υψηλοτερης βαθμολογιας στην ΟΥΕΦA της Aρσεναλ απο τον Ολυμπιακο.

►Ηττα της Σαλκε απο την Μονπελιε :

Ο Ολυμπιακος περναει AΝ ΚAΙ ΜΟΝΟ AΝ νικησει την Aρσεναλ.

Ολα αυτα βεβαια προυποθετουν να παρετε ισοπαλια με την Σαλκε στην Γερμανια, πραγμα που δεν το βλεπω καθολου μα καθολου πιθανο, αλλά οπως λεμε ποδοσφαιρο ειναι/η ελπιδα πεθαινει τελευταια. :-D

Δημοσ.

Πολλους πανηγυρισμους βλεπω στα πρωτοσελιδα

Μηπως βλεπαμε αλλο παιχνιδι

Γελοια εμφανιση, γελοια τακτικη, γελοια τυχερα γκολ (εκτος απο του Μητρο), γελοιος αντιπαλος

Δε γινεται να παιζουμε ετσι με σοβαρο αντιπαλο

Κατι ασχετοι μας ειχαν παρει την κατοχη χωρις να ξερουν τι να κανουν τη μπαλα και εμεις κοιταγαμε χωρις καν να πιεζουμε

Πολλα μπραβο στον Αμπντουν που ειναι ισως ο μονος φιλοτιμος και του οφειλουμε ενα συγνωμη για το περσινο κραξιμο που του καναμε

• Like 1
Δημοσ.

επειδη δεν καταφερα να δω το ματς, εχουμε καπου εκτεταμενα στιγμιοτυπα; σε οσα αθλητικα site εχω βρει, εχουν μονο τα γκολ..

Δημοσ.

Σωστά το παλτό αυτό το ξέχασα, έ ρε χαμένα λεφτά...

On another note:

Μαρινάκης said:

«Τον τελευταίο καιρό τα πισώπλατα χτυπήματα και η λάσπη που δέχεται ο Ολυμπιακός, η διοίκηση και εγώ, από τα σκουπίδια, είτε αυτά λέγονται ΣΚΑΙ, είτε Αλαφούζος είτε Κούγιας. Πρέπει να κοιτάξουμε το άθλημα να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά»

τα έχει πάρει ο πρόεδρος με τον skai :D

ακόμα και η λιγκα έχει ρίξει το κραξιματάκι της (http://www.sport-fm.gr/article/590550)

Δημοσ.

τα έχει πάρει ο πρόεδρος με τον skai :D

ακόμα και η λιγκα έχει ρίξει το κραξιματάκι της (http://www.sport-fm.gr/article/590550)

Αυτά συμβαίνουν όταν χρησιμοποιείς την ομάδα σου τόσο εξόφθαλμα για να ενισχύσεις τα συμφέροντα της επιχείρησης σου.

Σε κανά δυο χρονάκια οι απέναντι θα πίνουν νερό στο όνομα του Τζίγκερ.

Δημοσ.

Πολλους πανηγυρισμους βλεπω στα πρωτοσελιδα

Μηπως βλεπαμε αλλο παιχνιδι

Γελοια εμφανιση, γελοια τακτικη, γελοια τυχερα γκολ (εκτος απο του Μητρο), γελοιος αντιπαλος

Δε γινεται να παιζουμε ετσι με σοβαρο αντιπαλο

Κατι ασχετοι μας ειχαν παρει την κατοχη χωρις να ξερουν τι να κανουν τη μπαλα και εμεις κοιταγαμε χωρις καν να πιεζουμε

Πολλα μπραβο στον Αμπντουν που ειναι ισως ο μονος φιλοτιμος και του οφειλουμε ενα συγνωμη για το περσινο κραξιμο που του καναμε

Συμφωνω, μερικες φορες πραγματι νιμιχεις βλεπεις αλλο παιχνιδι. το ιδιο νομιζα και για τον αγωνα Παναθηναικος-Τοτεναμ. Βγηκε ο προεδρος και οι παιχτες και ειπαν παιξαμε στο δευτερο ημιχρονο μπαλαρα!!!!!!!

Πιο Τραγικη εμφανιση ομαδας δεν εχω δει , ουτε στα ερασιτεχνικα δε βλεπεις τετοιο θεαμα.

Δυστυχως, Καμμια τυχη δε βλεπω να εχει ο Ολυμπιακος στη Σαλκε. Συμφωνα παντα με τις χθεσινες εμφανισεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...