Cossutius. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!
salazar1991 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ΓΚΟΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Rabican Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 πω ρε γμτ....... δε βλεπω τιποτα! γ@μω τα sopcast μεσα
Cossutius. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ :-p
FilipposMD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, δεν έχω ξαναδεί Ολυμπιακό φέτος, έτσι παίζει συνήθως; Τι συνδυασμοί είναι αυτοί;;;; Το βλέπω σε γαλλική περιγραφή και οι Γάλλοι εκφωνητές τρελάθηκαν με το γκολ του Βάις. Τι ήταν αυτό;
Cossutius. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, δεν έχω ξαναδεί Ολυμπιακό φέτος, έτσι παίζει συνήθως; Τι συνδυασμοί είναι αυτοί;;;; Το βλέπω σε γαλλική περιγραφή και οι Γάλλοι εκφωνητές τρελάθηκαν με το γκολ του Βάις. Τι ήταν αυτό; Eίναι απ την αρχη πολύ πιεστικός σε όλα τα ματς. Εντελως διαφορετικη φιλοσοφία, επιθετικος χωρις να φοβάται κανένα ματς. Το ειπα απ την αρχη οτι θα δουμε θέαμα σημερα, ακομα και αν χάσουμε. α καλά...και διαιτησία κατά???!!
Atallos1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σαμαρης κυριοι Αμυντικο χαφ για πολλα χρονια 2
Cossutius. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει. Νομίζω οτι επρεπε να νικάμε με 2-1 αρχικά. ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχουμε να δουμε πολύ καιρό. Τέτοιο πρωτο ημιχρονο ούτε ο Βαλβέρδε δεν έχει κάνει με ομάδα θηρίο. Κοουτσάρισμα αποστομωτικό απο Μιετσελ, Σάμαρης ειναι παντου, Βάις γκολάρα, Μπονκ εξαιρετικός και επιτέλους Μασάντο δενκακος!!! Ο Σιοβας που δε μπορει να στριψει, πίεσε ψηλά και πρόλαβε και τον επιθετικο της Παρί...τον Τσεκο έχουν προπονητή σημερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις