Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Οι τεσσαρες και οι πενταρες στο ελληνικο πρωταθλημα δεν κανουν καλο φαινεται καθως ο Μιτσελ εχει υπερεκτιμησει πολυ την ομαδα του και απο αυτα που διαβασα θα κατεβει να παιξει πολυ επιθετικα.Με 4-4-2.Και Σαβιολα και Μητρογλου.Εγκληματα,το ματς αν το κανει τελικα,θα θυμισει το ματς με την Βαλενθια το 2006.Ειδικα αμα ανεβει να πιεσει και ψηλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι να μη παίξει με Σαβιόλα και Μήτρο?

2 αμυντικογενης παίχτες θα έχει στο κέντρο.

Δεν παίζεις πλέον με Ιμπαγάσα και έναν επιθετικό. Έχεις άλλο στυλ που στηρίζεται στη ταχύτητα. Θα δουμε πως θα πάει.

Πρόβλεψη. Θα βάλουμε γκολ και πιστευω οτι θα φάμε κιόλας, διότι έχουμε 2 σοβαρότατες ελειψεις.

1-2 το βλέπω αλλά θα νομίζω οτι θα δουμε καλή μπάλα.

• Like 1

κι εγω για 1-2 το βλεπω...

2 γκολ ιμπρα... 1 ο σιοβας με κεφαλια απο στημενο. αν και ο σαβιολα εχει παραδοση με τους παριζιανους. οποτε αν βαλουμε γκολ σαβιολα/σιοβα προβλεπω!

παντως αν παιξουμε με τριαδα σαμαρη-εντινγκα-φουστερ στα χαφ (και μπροστα σαβιολα-βαις-μητρογλου) δεν ξερω ποιος θα φτιαχνει παιχνιδι στο κεντρο..

Τι 1-2 ρε σεις; Σοβαρευτείτε, Ολυμπιακός είμαστε.

Στον Ναό έχουν προσκυνήσει Λίβερπουλ, Μπενφίκα, Άρσεναλ, Ντόρτμουντ, Βέρντερ, ακόμα και στο ΟΑΚΑ είχαμε λυγίσει Πόρτο, Άγιαξ, Βαλένθια, Λιόν και την Ρεάλ την είχαμε στριμώξει στα σκοινιά. Γιατί να μην κερδίσουμε και την Παρί δηλαδή;

Η πρόβλεψη μου πάντως για την 11αδά (το θεωρώ απίθανο να κατέβει με 2 κεντρικούς επιθετικούς) είναι:

Ρομπέρτο

Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας

Σάμαρης, Μασάδο, Ντομίνγκεζ

Φουστέρ, Κάμπελ, Μήτρογλου

Ο Βάις παίζει ασταμάτητα εδώ και 10 μέρες, και δεν τον ξεκούρασε καθόλου το Σάββατο, όπως έκανε με τον Κάμπελ.

Ο Μήτρογλου από την άλλη, έχει κάνει δύο συνεχόμενα χατ-τρικ. Αν θέλει να είναι δίκαιος θα τον ξεκινήσει βασικό (όπως σωστά κάνει και με τον Σάμαρη).

Αν βάλει Σαβιόλα πιστεύω θα τον βάλει στην θέση του Ντομίνγκεζ...

εξω weiss/saviola;;; 

o dominguez δεν ειναι τραυματιας; αλλα και παλι, λιγο αργος για Τ.Λ....

Που το διαβασες?

Εγω πιστευω οτι η 11αδα θα ειναι η εξης:

Ρομπερτο

Χολεμπας,Μανωλας,Σιοβας,Μανιατης

Μασαντο,Σαμαρης

Καμπελ (αριστερα),Φουστερ (δεξια)

Σαβιολα ή Τσορι και Μητρογλου μπροστα

• Like 2

Εγώ βλέπω ισοπαλία σήμερα απλά και μόνο γιατί η Παρί θα κατέβει με σκεπτικό "πάμε να κάνουμε το πρώτο +3 εκτός, με τους ξυπόλητους παίζουμε, εμείς έχουμε φράγκα από πίσω"

Παρακαλώ τα γνωστά τρολ να ρίξουν το κράξιμο από τώρα έτσι ώστε μετά τον αγώνα να μπορούμε να συζητήσουμε χωρίς να πετάγονται τυπάκια που έχουν για ντέρμπι τον Πλατανιά.

http://www.redcampeon.gr/2013/09/11.html

Ελπίζω να μην είναι αλήθεια.

Μα ετσι προφανως θα ειναι..Αν και εγω πιστευω οτι αντι για Βαις θα βαλει στην θεση του τον Φουστερ και θα βαλει Μητρογλου-Σαβιολα μαζι..

Μα ετσι προφανως θα ειναι..Αν και εγω πιστευω οτι αντι για Βαις θα βαλει στην θεση του τον Φουστερ και θα βαλει Μητρογλου-Σαβιολα μαζι..

Λέω πως ελπίζω να μην αφήσει στον πάγκο τον Μήτρογλου και να βάλει Σαβιόλα στην κορυφή, και εγώ προτιμώ τον Φουστέρ, θα πιέσει τόσο στην επίθεση ψηλά αλλά θα βοηθήσει και στην άμυνα.

Όσο για τον Χολέβας, αν δεν μπορεί ο Μπονγκ πάω πάσω, αλλά αν μπορεί και θα πέξει τελικά ο Χολέβας θα 'χουμε πρόβλημα στην αριστερή πλευρά μας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...