Superpie Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Και ο Αλεξ εκτος για την Παρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Η αποστολή: Καμαρά, Καβάνι, Κομαν, Ντινιέ, Ντουσέ, Ιμπραΐμοβιτς, Ζαλέ, Λαβέτσι, Λούκας, Μαϊνιάν, Μαρκίνιος, Ματουιντί, Μάξουελ, Μενέζ, Μότα, Οντζέντα, Ραμπιό, Σίλβα, Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Βεράτι. http://www.redvoice.gr/χωρίς-αλεξ-παστόρε-η-παρί-στο-καραϊσκά/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Παντως φιλοι ολυμπιακοι αυτος ο Λεαντρο στοπαρα.Παλι καταπληκτικο παιχνιδι εκανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δανεικός δεν παίζει εκεί; Μπορούμε να τον φέρουμε πίσω τον Δεκέμβρη; Και στο μεταξύ μας μάτς την πρώτη αγωνιστική ήταν φοβερός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Λέαντρο προορίζεται για αντικαταστατης του Μανωλά. Και ειναι και γεννημα θρέμα της Ακαδημίας μας. Απο 16 χρονων τον έχουμε. Λογικά του χρόνου θα παίζει σαν δευτερος δίπλα στον Αβραάμ. Εξαιρετικο στοπερ που ξέρει μπάλα. Μπορει να παίξει ακόμα και επιθετικος έχω διαβάσει!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Χαιρέτα μου τον Πλατανιά (για να μην αφήνουμε παραπονούμενους τους πελάτες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ο μόνος λόγος που δεν έμεινε ο Λεάντρο φέτος στο ρόστερ είναι γιατί πιάνει θέση ξένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Στιγμιότυπα απ' τον χθεσινό μπασκετικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μοντεγκρανάρο, http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediaFiletypeid=2&mediafileid=394250 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Φουστέρ: "Αληθινή τιμή να είμαι ένας από τους αρχηγούς του Ολυμπιακού" http://www.redplanet.gr/podosfairo/super_league/foyster-alhthinh-timh-na-eimai-enas-apo-toys-arxhgous-toy-olympiakou.2413035.html Μπορεί να μην γίνει ποτέ Τζόλε ή δεν ξέρω και 'γω τι, αλλά για εμένα το αξίζει αυτό το παιδί! Ο πιο αθόρυβος παίχτης τόσο στο γήπεδο τόσο και εκτός αυτού, πράγμα δύσκολο... Edit http://superball.sport24.gr/article/2408686/i-4i-ekpompi-super-ball.html Μιλάει αυτή την ώρα ο Αντώναρος(Νικοπολίδης) στο Super BALL για το παιχνίδι της Τρίτης και όχι μόνο! Ιμπαγάσα: "Δεν θέλω να γίνω προπονητής. Σκέφτομαι να ασχοληθώ με ακαδημίες, να διδάξω στα παιδιά πράγματα για το ποδόσφαιρο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Χριστοδούλου 14π. με 4/5 τρίποντα στο αποψινό φιλικό. Το παιδί έχει τρελές προοπτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αντε να δούμε αν θα αντέξουμε γαλλικούς κραδασμούς την Τρίτη.Σε φόρμα και με πολύ κατοχή η πσζ. Πάντως κρίμα που η ομάδα το Σαββατο επαιξε μπροστά σε μόνο 15.000 θεατές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ερωτηση .. Στο γηπεδο πρεπει ντε και καλα πρεπει να καθομαστε στη θεση ακριβως που λεει το ειισητηριο μας ? Γιατι ειναι ενας φιλος μου στην ιδια θυρα αλλα σε αλλη θεση πιο ψηλα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ερωτηση .. Στο γηπεδο πρεπει ντε και καλα πρεπει να καθομαστε στη θεση ακριβως που λεει το ειισητηριο μας ? Γιατι ειναι ενας φιλος μου στην ιδια θυρα αλλα σε αλλη θεση πιο ψηλα .. Ναι, εκτός κι αν συννενοηθεί με τον δίπλα του να αλλάξετε θέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ερωτηση .. Στο γηπεδο πρεπει ντε και καλα πρεπει να καθομαστε στη θεση ακριβως που λεει το ειισητηριο μας ? Γιατι ειναι ενας φιλος μου στην ιδια θυρα αλλα σε αλλη θεση πιο ψηλα .. Aναλογα και σε ποια θυρα ειστε..Αν εισαι σε καμια 22-23 ή 5-9 μην περιμενεις να κατσεις στις θεσεις που αναφερει το εισητηριο σου γιατι δεν προκειται..Εγω μια φορα που πηγα σε αγωνα πρωταθληματος και οχι στις θυρες 3-9 ή 22-25 και πηγα στην 11 αν θυμαμαι καλα ή στην 10 αλλαξα θεση 7,8 φορες..Μια ερχοταν ενας 50αρης και ηθελε να κατσει,ενας αλλος 60αρης τα ιδια κ.ο.κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Για την ιδια θυρα μιλαμε ... Ημαστε δυο καπου ψιλοχαμηλα και αλλοι δυο πιο ψηλα ... Λογικα πρεπει να χωριστουμε μαλον ... Αλλα τελευταια φορα που ειχα παει με Αρσεναλ ειχα κατσει με εναν αλλον οπου να ναι .. Διαφορετικη σειρα και θεση απο αυτη που ελεγε το εισητηριο .. Τεσπα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις