Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρισπεκτ στον Τζαμελαρο κι απο μενα και στο Γκρεκο. Εχει βελτιωθει αρκετα ο παιχτης. Γενικοτερα πλεον δεν εχουμε τρομερη ποιοτητα αλλα οι παιχτες ειναι δουλευταραδες απο Χολεμπας μεχρι Γκρεκο.

Ελπιζω ο Μανωλας να μη μεινει πολυ καιρο εξω τωρα που λειπει κι ο Κοντερας.

Παντως σκεφτειτε οτι κερδισαμε χωρις τζιμπουρ , κοντρερας και την οψιον "ιμπαγασα" οποτε η νικη παιρνει ακομα μεγαλυτερη αξια.

Αυτος ο Μπελχαντα παιχτουρα

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Exεις σκεφτει την περιπτωση να παρουμε Χ στη Γερμανια ?

Δηλαδή μου λες ότι θα φέρουμε Χ στη Γερμανία και 2-0 μέσα με την Άρσεναλ για να περάσουμε στην ισοβαθμία; Όχι, αυτό δε μπορώ να το σκεφτώ.

Δημοσ.

Για μένα έχει τελειώσει ο όμιλος. Η Σάλκε πρώτη και στην Άρσεναλ αρκεί μια νίκη στην επόμενη αγωνιστική με την Μονπελιέ για να βγει 2η. Έτσι πάει στο +4 από εμάς και εξασφαλίζει την πρόκριση.

Αν φερετε χ στην γερμανια και νικησει η Αρσεναλ την μονπελιε, μετα τι σκορ θελετε με την Αρσεναλ?

Εντιτ, οκ απαντηθηκε. Το 2-0 με την Αρσεναλ ειναι πιο ευκολο απτο Χ στη Γερμανια. Γενικα στη Γερμανια κρινονται ολα imho αν η Μονπελιε δεν κανει τιποτα κηδειες (χλωμο αν κρινω και την πορεια της στο πρωταθλημα)

Δημοσ.

Εαν χασετε απο Σαλκ

Αν φερετε χ στην γερμαμια και νικησει η Αρσεναλ την μονπελιε, μετα τι σκορ θελετε με την Αρσεναλ?

3-1 είχαμε χάσει (στο 94'), δε ξέρω αν τα μεταξύ μας είναι το 1ο κριτήριο. Αν ναι, τότε 2-0, σωστά;

Δημοσ.

Δηλαδή μου λες ότι θα φέρουμε Χ στη Γερμανία και 2-0 μέσα με την Άρσεναλ για να περάσουμε στην ισοβαθμία; Όχι, αυτό δε μπορώ να το σκεφτώ.

Aκριβως αυτο ειχα στο μυαλο μου ...

Το ξερω οτι ειναι δυσκολο και οτι εχουμε ελαχιστες πιθανοτητες εως μηδαμινες αλλα ειναι μια σκεψη.

Δημοσ.

Αυτόν τον Τζαμέλ πραγματικά θέλω να τον βγάλω έξω για μπύρες, μασκότ της ομάδας και πάρα πολύ καλή εμφάνιση σήμερα.

Βασικά όλοι είχαν πολύ καλή εμφάνιση, και ο Μοδέστο αν και δεν έκανε την δουλειά που είχε βοήθησε ΠΑΡΑ πολύ στο αμυντικό κομμάτι. Μόνο ο Μήτρογλου ξυνόταν όπως σε κάθε ματς αλλά βάζει αυτό το γκολ κάθε φορά και κάνεις τα στραβά μάτια :P

Μην ξεχνάμε και τα ποντάκια για την Ελλάδα για την κατάταξη.

Δημοσ.

Δύσκολα θα κάνει άλλη νίκη ο Ολυμπιακός στον όμιλο, αλλά κατά 90% έχει κλειδώσει η 3η θέση. Μια χαρά είναι και το Γιουρόπα αν κρίνουμε απο την δυναμικότητα του φετινού Ολυμπιακού.

Δημοσ.

Από 'μένα respect και στον Χολεμπας γιατί και αυτός έχει ακούσει πολλά.

Έχει δύναμη, εχει ταχύτητα, έχει ντριπλα, έχει σέντρα. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τέτοια άκρα. Αυτά τα επιπόλαια λαθάκια μονο να μην έκανε... (Βασικά αν δεν τα έκανε δεν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό αλλά τεσπα.)

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρι να χαμε κ ενα δεξι εξτρεμ. Τουλαχιστον να παρει χρονο ο Βλαχοδημος που δεν ειναι στη λιστα της ουεφα.... (αλλο κουλο αυτο)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...