Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η Μπάρτσα νομίζω τη unicef έχει. Αν πηγαίνει ποσοστό των πωλήσεων στη unicef και διαλέξουν την τρίτη, νομίζω πως θα την αγοράσω :)

FYI

Η barca παραδοσιακά δεν ειχε χορηγό γιατι πούλαγε παραμύθι περί καταλωνικης περιφάνιας.

Φυσικα τα φράγκα ήταν πολλα,παααααρα πολλα.

Οπότε κοτσαρε για ενα διάστημα UNICEF, πληρώνοντας μάλιστα ένα πόσο στη UNICEF και καλά για να συνηθίσουν οι οπαδοί την ύπαρξη χορηγού και το παραμύθι πως δεν πουλησαμε την φανέλα ειμαστε πονόψυχοι.

Και μετα μπήκε και αυτή στο κλαμπ των ομάδων με χορηγούς τσεπωνοντας απίστευτα υψηλό ποσό από την Qatar airways.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Αληθεια ο ΠΑΟ γιατι δεν εχει πει το παραμικρο γι'αυτο? Δεν τον ενδιαφερει οτι και εκεινος ειναι "ριχμενος" στο θεμα αυτο?

γιατι ο παο δεν εχει την πολυτελεια να αντιδρασει και να πει δεν το θελω το 1.500.000 που μου δινεται.με αυτα τα λεφτα θα βγαλει την χρονια.αν αντιδρασει και απειλησει οτι θα φυγει και του πουν δεν μας νοιαζει δεν εχει την πολυτελεια να χασει αυτα τα λεφτα.για μενα ομαδες της τριτης εθνικης πρεπει να αντιδρασουν που ειναι αντιπαλες τις αεκ.πρεπει να παρουν και αυτες χορηγια και να δυναμωσουν απο την στιγμη που παιρνει η αεκ.
Μα δεν είπε κανείς να αρνηθεί την χορηγία... Να αντιδράσει είπα,να παρει θεση.. να πει σαν ΠΑΕ τις αντιρρήσεις της... Εδω εχει αντιδράσει γτ τα σημαιάκια στο Καραϊσκάκη ειναι 5εκ πιο κοντά από το προβλεπόμενο...
Δημοσ.

Σήμερα παίζουμε με Ξάνθη ε?? Γιατί εγώ το φοβάμαι το ματσάκι? Με κάτι εθνικές, κάτι ΟΠΑΠ, έχει περάσει αθόρυβα το ματς. Ελπίζω όντως να έχει προετοιμαστεί καλά η ομάδα γιατί η γκρίνια πριν την Παρί δεν θα είναι και ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Πέτριτς..είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό

http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/petrits-eixa-symfwnhsei-me-ton-olympiako.2411247.html

Ευτυχώς που δεν ήλθες όμως και πήραμε Σαβιόλα.

Ήταν σαφής η εντολή του Βαγγέλα να πάρουμε έναν έμπειρο επιθετικό για να πλαισιώσει τον Μήτρογλου.

Δημοσ.

Η ενδεκάδα του Θρύλου για το παιχνίδι με τους ακρίτες, είναι η εξής: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Μετζανί, Μανωλάς, Μασάντο, Σάμαρης, Φουστέρ, Βάις, Σαβιόλα και Μήτρογλου.

Δημοσ.

19 λεπτά περίμενα πως κ πως για το κοντινό στον Μασασο χαχαχα αχαα αχχχα

Sent from my iPhone using Insomnia

Μασαδο γαμω το autocorrect μου μέσα

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...