Superpie Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν και σένα κανείς! Μόνο εσύ ξέρεις να το κάνεις σωστά . Την αποψή μου σου έγραψα είπες θες διάλογο. Μολις άρχισα να απαντάω τρολλ άσχετος λαγός εξαφανίστηκε. Απαντήσω δεν απαντήσω τρολ είμαι δηλαδή. Στα είπα μια φορά. Δεν είμαι τρολ να κάνω copy paste όλη μέρα. Σου έχω νέο θεματάκι κάθε μέρα Ο άλλος πχ γράφει huawei=ΟΠΑΠ. Μα δεν ήταν huawei η intralot. Tι να κάτσω να του ξαναπαντήσω; του τα έγραψα παραπάνω. Να του τα βάλω με το ζόρι στο κεφάλι πάντως δεν γίνεται. Μια απο τα ίδια και για σένα. Δεν είσαι μόνος σου εδώ. Ηδη κάποιοι κάναν παρατήρηση, καλώς ή κακώς. Αμα θες να γίνει trol-arena εδώ ρώτα και τους άλλους πρώτα, και όταν πάρεις λοςπου θα κλαίς μετά. Δεν έχω και τη ορεξή σου κάθε μέρα. Οι ερωτησεις που θελω να απαντησεις ειναι οι εξης 1) Υπαρχουν λοιπον καποια στοιχεια,επισημα ή εστω υποψιες οτι τα χρηματα αυτα (350εκ) επενδυθηκαν στον Ολυμπιακο για την κατασκευη του γηπεδου Καραισκακη ή σε μεταγραφες? 2) Ποια βιντεοκασετα υπαρχει που λες? 3) Ο Ριβαλντο αφου εκανε την δηλωση που εκανε,γιατι στο δικαστηριο λοιπον ανακαλεσε και δεν στηριξε τα λεγομενα του? 4) Υπαρχει αναλογη δηλωση του Καστιγιο σαν αυτη του Ριβαλντο? 5) Αφου εσυ σαν ΠΑΕ Παναθηναικος βλεπεις οτι ολα ειναι στημενα και βρωμικα ωραια? Γιατι λοιπον δεν κανεις τις αναλογες κινησεις στους αρμοδιους φορεις ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ τον ΟΣΦΠ και αναλωνεσαι σε καραγκιοζιλικια και τουιτ? Οπως επισης λετε οτι οι κληρωσεις στο CL ειναι στημενες λογω Σαββα,γιατι λοιπον δεν κανεις ουτε και εκει καταγγελια? στην Uefa..Να καταγγειλεις επισημα στην uefa αφου ο Προεδρος του Ολυμπιακου διωκεται ποινικα και εκκρεμει αποφαση να μην παρει μερος στις Ευρωπαικες υποχρεωσεις του και την θεση του να την παρει αλλη ομαδα.Σου ξαναλεω,γιατι δεν το κανεις επισημα σαν ΠΑΕ? Απαντα σε αυτες τις 5 ερωτησεις,μπορεις να το κανεις ναι ή οχι? Απαντησες σε καποια απο αυτες τις ερωτησεις και σε ειπα ασχετο και εξαφανιζολ? Σε αυτες τις παραπανω 5 ερωτησεις θελω να απαντησεις,μπορεις ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τέτοια προπαγάνδα δεν παίζει να έχει ξαναυπάρξει. Και αν τις εφημερίδες τις διαβάζει τρείς και ο κούκος πλέον, το ΣΚΑΪ το βλέπει όλη η Ελλάδα. Και είναι κρίμα γιατί είναι το μοναδικό αξιόλογο ιδιωτικό κανάλι ανάμεσα στην υπόλοιπη σαπίλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν και σένα κανείς! Μόνο εσύ ξέρεις να το κάνεις σωστά . Την αποψή μου σου έγραψα είπες θες διάλογο. Μολις άρχισα να απαντάω τρολλ άσχετος λαγός εξαφανίστηκε. Απαντήσω δεν απαντήσω τρολ είμαι δηλαδή. Στα είπα μια φορά. Δεν είμαι τρολ να κάνω copy paste όλη μέρα. Σου έχω νέο θεματάκι κάθε μέρα Ο άλλος πχ γράφει huawei=ΟΠΑΠ. Μα δεν ήταν huawei η intralot. Tι να κάτσω να του ξαναπαντήσω; του τα έγραψα παραπάνω. Να του τα βάλω με το ζόρι στο κεφάλι πάντως δεν γίνεται. Μια απο τα ίδια και για σένα. Δεν είσαι μόνος σου εδώ. Ηδη κάποιοι κάναν παρατήρηση, καλώς ή κακώς. Αμα θες να γίνει trol-arena εδώ ρώτα και τους άλλους πρώτα, και όταν πάρεις λοςπου θα κλαίς μετά. Δεν έχω και τη ορεξή σου κάθε μέρα. Λοιπον μπορεις να απαντησεις στις 5 ερωτησεις που σου εκανα πριν 5 λεπτα στο quote? ΝΑΙ Ή ΟΧΙ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ψιτ, έχουν αρχίσει να γίνονται zeppelin ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ψιτ, έχουν αρχίσει να γίνονται zeppelin ε? Ρε μεχρι του χρονου να του λες να απαντησει δεν θα το κανει,πολυ απλα γιατι δεν εχει τι να πει.Ειδε ενα λινκ και το εκανε copy-paste.Και το θεμα ξερεις ποιο ειναι? οχι απλα οτι δεν απανταει,αλλα δεν εχει τα κοτσια να πει "δεν γουσταρω ρε φιλε να απαντησω" Αλλα αυτα συμβαινουν οταν ο αλλος δεν ξερει τι να πει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/oxi-sta-lefta-tou-neou-opap/720852 Ακου 2.5εκ σε ομαδα γ εθνικης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 οχι οτι οι προεδροι μας ειναι τιποτα αγιοι ανθρωποι, αλλα μην ακουσω αεκτζη να λεει για τιμιους προεδρους και ανθρωπο/μαλαμα το μελισσανιδη. σαν το μαρινακη και τον κωκκαλη ειναι. ουνα φατσα ουνα ρατσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος? Αυτος που θελε να κανει συνεντευξη στο πασαλιμανι και φυσικα στο τελος σα καλο γατακι λουφαξε στη γωνια του? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Δημητράκης είναι κακό γατάκι και ήρθε όμως. Το τι επακολούθησε το θυμάσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Site: http://www.contra.gr/Columns/ScissorHand/masanto-to-paidi-twn-loyloydiwn.2407660.html">Μασάντο: το παιδί των λουλουδιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/oxi-sta-lefta-tou-neou-opap/720852 Ακου 2.5εκ σε ομαδα γ εθνικης! Τις απαντήσεις στα ερωτήματα του άρθρου τις ξέρεις........ Από εκεί και πέρα αν δεν θέλει ο Ολυμπιακός την χορηγία ας ψαχτεί αλλού. Απλά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Aπορια Τον Μιγκελ Τορες γιατι τον πηραμε ? I mean , ειναι τραυματιας εδω κ ποσους μηνες κ θελει ενα-εναμιση μηνα ακομα τουλαχιστον για να ειναι ετοιμος Ιατρικα δεν περασε?Ειπαν οι γιατροι ειναι οκ παρτε τον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Χάνει τον Ολυμπιακό ο Παστόρε! http://www.gavros.gr/article/60499/xanei-ton-olympiako-o-pastore/ Χάνει λίγο την δυναμική της η Παρί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Χάνει τον Ολυμπιακό ο Παστόρε! http://www.gavros.gr/article/60499/xanei-ton-olympiako-o-pastore/ Χάνει λίγο την δυναμική της η Παρί! Καλο νεο αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα ευχέλαιο πρέπει να κάνουν οι ομάδες όταν κληρόνονται με τον γάβρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις