Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Αιδως Αργειοι !!!!

http://www.gazzetta.gr/football/article/540659/telos-o-opap-gia-olympiako

http://fimotro.blogspot.gr/2013/09/blog-post_538.html

Κλασσικοι γαυροι!!! Τα δικα μας δικα μας και τα δικα σου δικα μας.

Τοσα χρονια (15) με τον Φρυδια στον ΟΠΑΠ ηταν καλα και δεν υπηρχε αθεμιτος ανταγωνισμος

Τωρα τους πειραξε ο Μελισαν στη Γ εθνικη. Τη Γ εθνικη φοβαται το μεγαλειο του Θρηνου;

Η αλήθεια είναι ότι τα έχουμε κάνει πάνω μας με τον Μελισσανίδη. Τρέμουμε με την προοπτική της παντοδύναμης Αεκάρας που θα μας διαλύσει σε 2-3 χρόνια.

Απλά δεν είστε οι μόνοι. Αυτό τον καιρό έχουμε τον φόβο του Ιβάν του Τρομερού εκ βορρά, καθώς και την απειλή του τιμωρού Αλαφούζου-Τουίτερ.

Κοινώς, δεν έχουμε από που να κρυφτούμε από αυτό το παντοδύναμο κύμα που έρχεται κατά πάνω μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τόσο σανό που πέφτει σε ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ από τους προέδρους και τους ΑΡΔ τους, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα.

Εδω εχουν ξεσκιστει στα copy-paste και αυτο εχει κανει καποιους απο αυτους να ξεχασουν και την ορθογραφια.

Και μαλιστα να ειναι ανημερωτοι για το τι και ποιος και που...

Και οταν τους μιλας με επιχειρηματα λακιζουν και μην τον ειδατε τον Παναη..

Δεν ξερετε που σας πανε τα 4 και μιλατε κι'ολας..Ποτε ειχε ο Κοκκαλης τον ΟΠΑΠ και ειχε και τον Ολυμπιακο? Μπορεις να μας πεις?

Το παιζετε χτεσινοι η μηπως ειστε;

Το τονισα ομως: Εχετε μαθει οπως σας συμφερει

Κοιτα εδω να μορφωθεις

Λες κι η  Ιντραλοτ ηταν απο αλλο πλανητη.

http://www.apodytiriakias.gr/hrima/2013/04/09/ftarnizotan-o-kokkalis,-kruologouse-o-opap.aspx

• Like 1

Ο Φρύδιας είχε τον ΟΠΑΠ? Μάλισταααααααααααα

Είχε την intralot που διοργάνωνε το στοίχημα για λογαριασμό του ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ έβαζε μόνο το όνομα.

Στο αν τον είχε τυπικά ή ουσιαστικά κόλλησες εσύ; Το ίδιο πράγμα είναι πιστεύω. Όλοι ξέραν οτι ο Ροκκο διοργάνωνε το στοίχημα. Ή ακόμα καλύτερα, η εταιρεία που ήταν αυτός ιδιοκτήτης.

Η Huawei έχει τον ΟΤΕ, επειδή τον προμηθεύει router!

Σου είπα χτες για την λογική που έχει πάει περίπατο;Εδώ με έβρισε και παρακαλούσε το μπαν να το φάω εγώ ο αποδέκτης της βρισιάς του και με προτροπή κιόλας προς τους mod να με μαζέψουν.Τεσπα επειδή δεν γουστάρω να μας χαλάσει το topic ο κάθε demon υποστηρίζω την γνώμη του άλλου φίλου να μην απαντάμε άλλο σε τέτοια άτομα αλλά αντίθετα να χρησιμοποιούμε το topic μας κυρίως για ενημέρωση στα νέα της ομάδας μας και τον σχολιασμό των αγώνων.Εγώ θα κάτσω να εξηγώ στον καθένα πράγματα εύκολα και αυτονόητα σαν "το να λόλα ένα μήλο;"Από κει θα ξαναρχίσουμε για ορισμένους που δεν έχουν τι να κάνουν και μπαίνουν σε topic αντιπάλων ομάδων μόνο και μόνο για τρολάρουν και να μας τα κάνουν τσουρέκια;

• Like 1

Το παιζετε χτεσινοι η μηπως ειστε;

Το τονισα ομως: Εχετε μαθει οπως σας συμφερει

Κοιτα εδω να μορφωθεις

Λες κι η  Ιντραλοτ ηταν απο αλλο πλανητη.

http://www.apodytiriakias.gr/hrima/2013/04/09/ftarnizotan-o-kokkalis,-kruologouse-o-opap.aspx

Ρε φιλε,σε ρωταμε λοιπον οταν ο Κοκκαλης ηταν στον Ολυμπιακο ειχε ΤΟΝ ΟΠΑΠ? Οχι δεν τον ειχε,κατι που κανει τωρα ο Μελισσανιδης..Αλλο το ενα αλλο το αλλο..Ας επαιρνε και ο Μελισσανιδης την Ιντραλοτ και αν μιλουσε κανεις μετα τοτε να λεγαμε.Τωρα ομως πηρε ΤΟΝ ΟΠΑΠ και οχι την Ιντραλοτ..Οταν σου λεμε εσενα οτι ο ΣΚΑΙ=ΠΑΟ μου λες δεν στεκει νομικα και κατι τετοια,αλλα αυτο δεν μετραει.. (Παρεπιπτοντως με χορηγια ΤΟΥ ΣΚΑΙ 6εκ κατεθεσες φακελο και πηρες αδειοδοτηση και παρ'ολα αυτα δεν εχει καμια σχεση ο ΣΚΑΙ με τον ΠΑΟ). Μετα μιλας και λες οπως μας συμφερει,ενω εσας οχι ετσι?

Είχε την intralot που διοργάνωνε το στοίχημα για λογαριασμό του ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ έβαζε μόνο το όνομα.

Στο αν τον είχε τυπικά ή ουσιαστικά κόλλησες εσύ; Το ίδιο πράγμα είναι πιστεύω. Όλοι ξέραν οτι ο Ροκκο διοργάνωνε το στοίχημα. Ή ακόμα καλύτερα, η εταιρεία που ήταν αυτός ιδιοκτήτης.

ΩΠ,Ξεφυτρωσες παλι φιλαρακι? Αρχισε η Νικολουλη και δεν το καταλαβαμε? Εκανε εξτρα εκπομπη?

Παρεπιπτοντως τοτε ο Ολυμπιακος για τον λογο αυτο δεν εμπαινε στο κουπονι του Στοιχηματος του ΟΠΑΠ αλλα τοσα ξερετε τοσα λετε...

Υ.Γ Ρε Demon δεν μου απαντησες ουτε εδω ουτε στο PM και εγινες εξαφανιζολ παλι χθες..Θα μου απαντησεις στις ερωτησεις που σου εκανα ή οχι? Καλα δεν εχεις τα κοτσια να πεις εστω "δεν γουσταρω να απαντησω?"

Υ.Γ Ρε Demon δεν μου απαντησες ουτε εδω ουτε στο PM και εγινες εξαφανιζολ παλι χθες..Θα μου απαντησεις στις ερωτησεις που σου εκανα ή οχι? Καλα δεν εχεις τα κοτσια να πεις εστω "δεν γουσταρω να απαντησω?"

Προφανώς

Δεν εχει τα κοτσια ουτε καν να το παραδεχτει..Αυτοι ειναι καποιοι...Και αλλοι Παναθηναικοι υπαρχουν αλλα τουλαχιστον οι απαντησεις τους εχουν μια αρχη,μεση και τελος ασχετα αν υποστηριζουν κατι αντιθετο με μας ή αν εχουν δικιο ή αδικο σε οτι λενε..Αυτος εδω εχει καταντησει αηδια,ακομα και τρολαρισμα που κανει το κανει χωρις να εχει ιδεα να το κανει σωστα..Μονο για copy-paste ειναι και τιποτα αλλο..

Εν τω μεταξυ θελω να συνεχισουν ετσι,εχουν που τα εχουν πολλα τα λεφτα θελουν να τα μοιραζουν και σε αγωγες.Και μετα οταν θα καταντησουν ΑΕΚ ξερεις τι θα πουν? Οτι επεσα με ψηλα το κεφαλι,πολεμωντας το κατεστημενο του Γαυρου και οχι επειδη το αξιζα..Οτι το κυκλωμα του εφαγε αντι για την αγωνιστικη τους ανυπαρξια..

http://www.gazzetta.gr/football/article/540811/agogi-se-skai-i-epo

Αυτος εδω εχει καταντησει αηδια,ακομα και τρολαρισμα που κανει το κανει χωρις να εχει ιδεα να το κανει σωστα..Μονο για copy-paste ειναι και τιποτα αλλο..

Σαν και σένα κανείς! Μόνο εσύ ξέρεις να το κάνεις σωστά :ph34r: . Την αποψή μου σου έγραψα είπες θες διάλογο. Μολις άρχισα να απαντάω τρολλ άσχετος λαγός εξαφανίστηκε. Απαντήσω δεν απαντήσω τρολ είμαι δηλαδή.

Στα είπα μια φορά. Δεν είμαι τρολ να κάνω copy paste όλη μέρα. Σου έχω νέο θεματάκι κάθε μέρα  B)

Ο άλλος πχ γράφει huawei=ΟΠΑΠ. Μα δεν ήταν huawei η intralot. Tι να κάτσω να του ξαναπαντήσω; του τα έγραψα παραπάνω. Να του τα βάλω με το ζόρι στο κεφάλι πάντως δεν γίνεται. 

Μια απο τα ίδια και για σένα. Δεν είσαι μόνος σου εδώ. Ηδη κάποιοι κάναν παρατήρηση, καλώς ή κακώς. Αμα θες να γίνει trol-arena εδώ ρώτα και τους άλλους πρώτα, και όταν πάρεις λοςπου θα κλαίς μετά.

Δεν έχω και τη ορεξή σου κάθε μέρα.

Σαν και σένα κανείς! Μόνο εσύ ξέρεις να το κάνεις σωστά :ph34r: . Την αποψή μου σου έγραψα είπες θες διάλογο. Μολις άρχισα να απαντάω τρολλ άσχετος λαγός εξαφανίστηκε. Απαντήσω δεν απαντήσω τρολ είμαι δηλαδή.

Στα είπα μια φορά. Δεν είμαι τρολ να κάνω copy paste όλη μέρα. Σου έχω νέο θεματάκι κάθε μέρα  B)

Ο άλλος πχ γράφει huawei=ΟΠΑΠ. Μα δεν ήταν huawei η intralot. Tι να κάτσω να του ξαναπαντήσω; του τα έγραψα παραπάνω. Να του τα βάλω με το ζόρι στο κεφάλι πάντως δεν γίνεται. 

Μια απο τα ίδια και για σένα. Δεν είσαι μόνος σου εδώ. Ηδη κάποιοι κάναν παρατήρηση, καλώς ή κακώς. Αμα θες να γίνει trol-arena εδώ ρώτα και τους άλλους πρώτα, και όταν πάρεις λοςπου θα κλαίς μετά.

Δεν έχω και τη ορεξή σου κάθε μέρα.

Άσε μας ρε αδερφάκι μου που δεν έχεις και όρεξη!Ανοίγουμε το topic να τα πουμε με κανέναν γαύρο και πετυχαίνουμε εσένα μέσα συνέχεια!Και να έλεγες και κάτι της προκοπής πάει στα διαλα!Μας μπούχτησες πια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...