Dropsreef Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Και επι Ringo έχετε περισσότερα πρωταθλήματα οπότε άστο. Δεν περνάει ούτε αυτό το παραμύθι μια που δεν έχει Δράκο. Δεκάρα τσακιστή δεν δίνω που πήγε μετάθεση ο μπάτσος. Επι Ringo πήραν πρωτάθλημα: ΠΑΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΛΑΡΙΣΣΑ ΟΣΦΠ. Οπότε; Που καταλήγουμε; Οτι το παίρναν όλοι γιατί δεν ηπήρχαν λεφτά. Έχεις δίκιο. Από το 82 που ανέλαβε ο Καπετάνιος μέχρι την στιγμή που ανέλαβε ο Θείος 14 χρόνια δηλαδή ο Ολυμπιακός πήρε 3 πρωταθλήματα. 1982-1983-1987. Βαριέμαι να το συνεχίσω γιατί άκρη δεν θα βγάλουμε. Απλά βγες από τον μικρόκοσμο ότι όλοι πάνε με το σταυρό στο χέρι.Το χρήμα "διαολίζει" μπόλικο κόσμο. Μαγκιά λοιπόν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που αν θέλει απειλεί διαιτητές καθώς όλοι αυτοί υπάρχουν και έβγαζαν κανένα ψιλό(και δεν εννοώ δωροδοκία) από τον Παύλο και τον Θανάση όταν στο μπάσκετ επί μία οκταετία ήταν οι μόνοι που ρίχναν φράγκα για το συγκεκριμένο "προϊόν".
Superpie Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο. Από το 82 που ανέλαβε ο Καπετάνιος μέχρι την στιγμή που ανέλαβε ο Θείος 14 χρόνια δηλαδή ο Ολυμπιακός πήρε 3 πρωταθλήματα. 1982-1983-1987. Βαριέμαι να το συνεχίσω γιατί άκρη δεν θα βγάλουμε. Απλά βγες από τον μικρόκοσμο ότι όλοι πάνε με το σταυρό στο χέρι.Το χρήμα "διαολίζει" μπόλικο κόσμο. Μαγκιά λοιπόν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που αν θέλει απειλεί διαιτητές καθώς όλοι αυτοί υπάρχουν και έβγαζαν κανένα ψιλό(και δεν εννοώ δωροδοκία) από τον Παύλο και τον Θανάση όταν στο μπάσκετ επί μία οκταετία ήταν οι μόνοι που ρίχναν φράγκα για το συγκεκριμένο "προϊόν". Και ο ΠΑΟ 6,κατα τα αλλα περισσοτερα πηρε ο Ολυμπιακος καλε,δεν πρεπει να μιλαμε..Ειπε και καποιος πιο πριν,οτι τοτε δεν ηταν ο ΠΑΟ να παιρνει πρωταθληματα (που πηρε πιο πολλα μαλιστα),ηταν να βλεπουν τον Ολυμπιακο να καταστρεφεται...Ελα ομως που γυριζει ο τροχος... Edit: Περιμενω απο τον demon απαντησε σε 5 ερωτησεις που του εκανα αν και αμφιβαλλω οτι θα απαντησει αλλα λεμε τωρα..
man of steel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Από ποιον περιμένεις απάντηση;Από αυτόν που βρίζει και περιμένει να φάει μπαν ο αποδέκτης της βρισιάς;Εδώ μιλάμε έχει πάει η λογική περίπατο οπότε δεν γ@μιέται πάω και εγώ για ψάρεμα και ας είναι 1:00 μετά τα μεσάνυχτα!
LRoi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ανταλαγή παιχτών με ΟΦΗ όπως π.χ. Πουρσανίδης. Δικιά μας ομάδα ο ΟΦΗ. Tι λες για 6 ομάδες που σπείρατε δωρεάν παίχτες αντί για μια(οφη); http://aioniapistos.gr/arthrografia/olympik-de-courelle/to-dekatriari-toy-olympiakoy.html 18 ομάδες όλες όλες, δώσατε 9 δανεικούς σε 6 καλά πάμε. Στο 1/3 των ομάδων! και θέλετε να δώσετε και άλλους. Δεν υπάρχει ανάλογο φαινόμενο πουθενά στην Ευρώπη, δανεικοί σε τόσο μεγάλη ποσότητα. Πόσο χρονών είσαι, γιατί φαίνεται ότι ΔΕΝ έχεις την παραμικρή ιδέα από μπάλα και παρασκήνιο και απλά προπαγανδίζεις ασύστολα, αυτά που γράφουν τα prasinanea.gr και το koutoxorto.gr Ο «καπετάνιος» Πρώτος διδάξας ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, που έστειλε δεκάδες ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες ομάδες. Ο ΟΦΗ έτσι κι αλλιώς ήταν ομάδα του Θόδωρου Βαρδινογιάννη, που είχε απευθείας επαφή με το τρίο Παπαματθαιάκη, Καζανάκη και Μυριοκεφαλιτάκη. Ο Αρης Λουκόπουλος ως πρόεδρος της Παναχαϊκής έχτισε σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά όταν πήγε να πουλήσει τον Κουρμπανά στον Κοσκωτά τον κυνήγησαν στα δικαστήρια! Η Δόξα πήρε αρκετούς «πράσινους» δανεικούς χάρη στις σχέσεις τής οικογένειας με το βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας, δήμαρχο Δράμας και πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ευμοιρίδη. Η βοήθεια προς την Κόρινθο, όπου είναι και οι εγκαταστάσεις της Motor Oil, διακόπηκε όταν ένας οπαδός αποπειράθηκε να πετάξει ένα... τρανζιστοράκι στον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Πασίγνωστες επίσης ήταν οι σχέσεις του «καπετάνιου» με τις διοικητικές ηγεσίες του Απόλλωνα (Αλαμάνος), Πιερικού (Ιωαννίδης ή... Μάμπο) και με τον ιδιοκτήτη του Εθνικού, Δημήτρη Καρέλλα. Στον Αθηναϊκό ο Βαρδινογιάννης ήταν επίτιμος πρόεδρος και έτσι εξηγείται πώς πήγαν στον Βύρωνα, Σαργκάνης και Δημόπουλος. Συνδετικός κρίκος στον Διαγόρα ήταν ο Παντελής Χαμπίμπης, ενώ το Αιγάλεω επί προεδρίας Βίκτωρα Μητρόπουλου ήταν στη σφαίρα επιρροής του Παναθηναϊκού. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=344369
Demon13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Dropsreef Σε ποιο όνειρο ανέλαβε ο Καπετάνιος το 82;Είσαι ανενημέρωτος.Έχουμε και λέμε. Ο Καπετάνιο ανέλαβε το 1979. Ο κόκκαλης το 1993. Οπότε ας μετρήσουμε την παράγκα του καπετάνιου όπως λέτε εσέις οι γάβροι να την δούμε με αριθμούς.Περίοδος 1979-19935 πρωταθλήματα ο γάβρος4 ο Παναθηναικός!!!! παράγκα!!!!!!!!!!!3 ΑΕΚ1 ΠΑΟΚ1 Λάρισσα.Αυτά για το χαλασμένο μέτρημα που θες να κάνουμε.Θες να πάμε μέτρημα 1979-2000 (θυτεία Καπετάνιου) που είναι και το σωστό;Τώρα θα έχετε ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα.Είπαμε λείπει απο το παραμύθι ο δράκος. LROI έχω καμια 100αρία κείμενα σαν αυτό για σας. Ολη μέρα μπορώ να κάνω copy paste
LRoi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εξυγιαντής ο Καπετάνιος, ήθελε ισονομία και μοίραζε σε όλους πρωταθλήματα.
man of steel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Dropsreef Σε ποιο όνειρο ανέλαβε ο Καπετάνιος το 82; Είσαι ανενημέρωτος. Έχουμε και λέμε. Ο Καπετάνιο ανέλαβε το 1979. Ο κόκκαλης το 1993. Οπότε ας μετρήσουμε την παράγκα του καπετάνιου όπως λέτε εσέις οι γάβροι να την δούμε με αριθμούς. Περίοδος 1979-1993 5 πρωταθλήματα ο γάβρος 4 ο Παναθηναικός!!!! παράγκα!!!!!!!!!!! 3 ΑΕΚ 1 ΠΑΟΚ 1 Λάρισσα. Αυτά για το χαλασμένο μέτρημα που θες να κάνουμε. Θες να πάμε μέτρημα 1979-2000 (θυτεία Καπετάνιου) που είναι και το σωστό; Τώρα θα έχετε ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα. Είπαμε λείπει απο το παραμύθι ο δράκος. LROI έχω καμια 100αρία κείμενα σαν αυτό για σας. Ολη μέρα μπορώ να κάνω copy paste Get a life
LRoi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 LROI έχω καμια 100αρία κείμενα σαν αυτό για σας. Ολη μέρα μπορώ να κάνω copy paste Γιατί δηλαδή τι άλλο κάνεις? Όλη μέρα αυτό δεν κάνεις? 1
man of steel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί δηλαδή τι άλλο κάνεις? Όλη μέρα αυτό δεν κάνεις? Δεν βλέπεις το ίδιο σχεδόν του απαντάω εις την Αγγλικήν!Μου αρέσει που τα είχε χώσει στον superpie ότι τους έχει ζαλίσει στο δικό τους topic ενώ αυτός στο δικό μας μας τα έχει κάνει μπαλόνια χριστουγεννιάτικα!Έλεος πια!11
Superpie Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Dropsreef Σε ποιο όνειρο ανέλαβε ο Καπετάνιος το 82; Είσαι ανενημέρωτος. Έχουμε και λέμε. Ο Καπετάνιο ανέλαβε το 1979. Ο κόκκαλης το 1993. Οπότε ας μετρήσουμε την παράγκα του καπετάνιου όπως λέτε εσέις οι γάβροι να την δούμε με αριθμούς. Περίοδος 1979-1993 5 πρωταθλήματα ο γάβρος 4 ο Παναθηναικός!!!! παράγκα!!!!!!!!!!! 3 ΑΕΚ 1 ΠΑΟΚ 1 Λάρισσα. Αυτά για το χαλασμένο μέτρημα που θες να κάνουμε. Θες να πάμε μέτρημα 1979-2000 (θυτεία Καπετάνιου) που είναι και το σωστό; Τώρα θα έχετε ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα. Είπαμε λείπει απο το παραμύθι ο δράκος. LROI έχω καμια 100αρία κείμενα σαν αυτό για σας. Ολη μέρα μπορώ να κάνω copy paste Ρε φιλε demon πες μου ειλικρινα,τι πινεις και δεν μας δινεις? Ο Κοκκαλης ανελαβε το 1993,ΠΟΤΕ πηρε ο Γαυρος πρωταθλημα γαμωτο? το 1996 δεν πηρε το πρωταθλημα? Απο το 1979 μεχρι και το 1996 που πηρε το πρωτο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος επι Κοκκαλη δεν εχεις 6 πρωταθληματα εσυ μεχρι το 1996 και εγω ειχα 5? Ειναι ετσι ή οχι? Επι Κοκκαλη,απο το 1993 που ανελαβε μεχρι το 1996 πηρα κανενα πρωταθλημα?
man of steel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε φιλε demon πες μου ειλικρινα,τι πινεις και δεν μας δινεις? Ο Κοκκαλης ανελαβε το 1993,ΠΟΤΕ πηρε ο Γαυρος πρωταθλημα γαμωτο? το 1996 δεν πηρε το πρωταθλημα? Απο το 1979 μεχρι και το 1996 που πηρε το πρωτο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος επι Κοκκαλη δεν εχεις 6 πρωταθληματα εσυ μεχρι το 1996 και εγω ειχα 5? Ειναι ετσι ή οχι? Επι Κοκκαλη,απο το 1993 που ανελαβε μεχρι το 1996 πηρα κανενα πρωταθλημα? Πάει ο Δράκος ψόφησε!!!!!Όχι ρε συ superpie γιατί τους τιμωρείς έτσι!
Superpie Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι να μας πει ρε φιλε, ειναι ετσι ή οχι? Τι μου λεει ανελαβε ο Κοκκαλης και συγκρινουμε τοτε που ανελαβε ο Κοκκαλης ενω απο τοτε και για 3 χρονια ΔΕΝ πηρε πρωταθλημα ο Ολυμπιακος..Να απαντησει,αντιρκιες κουβεντες,μην εξαφανιζεται
man of steel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι να μας πει ρε φιλε, ειναι ετσι ή οχι? Τι μου λεει ανελαβε ο Κοκκαλης και συγκρινουμε τοτε που ανελαβε ο Κοκκαλης ενω απο τοτε και για 3 χρονια ΔΕΝ πηρε πρωταθλημα ο Ολυμπιακος..Να απαντησει,αντιρκιες κουβεντες,μην εξαφανιζεται Αντρίκιες κουβέντες;Μεγάλη κουβέντα αδερφέ άσε θα δει κανένα όνειρο πάλι απόψε θα διαβάσει καμία πράσινη αύριο θα πιει και μία πράσινη να στανιάρει και μετά ίσως μας κάνει την τιμή να απαντήσει με σκεπτικό που να παραπέμπει σε άτομο άνω των 11 ετών!
LRoi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πάμε τώρα να δούμε και τι έχει πάθει ο βάζελος με διαιτησία στα ίσια:
man of steel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πάμε τώρα να δούμε και τι έχει πάθει ο βάζελος με διαιτησία στα ίσια: Ευτυχώς που είναι περασμένη η ώρα και επιτρέπει adult movies!Τι τα θες αυτά ρε φίλε LRoi θες τίποτα εγκεφαλικά ή τίποτα εμφράγματα να τους πιάσουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις