alexis333 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Φέρνουν Ταταρουσάνου στον Ολυμπιακό οι Ρουμάνοι Μακαρι .. Φαινεται πολυ καλος ... http://www.youtube.com/watch?v=GJIFT0iei5I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι οτι πηραμε τοσα λεφτα φετος και εχουμε αμυνα τον Μελιτζανι και τον Σιοβα ... Επρεπε να γινει κινηση σοβαρη εκει ... Ειναι θεση που πρεπει να δοθει σημασια , ειδικα για το Τσ. Λ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/gkarsia-xarismena-ta-prwtathlimata-tou-olumpiakou/720456 πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης ο κωλοτουμπας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει, μπάλα δεν πρόκειται να παίξει, είπε να τρολάρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μαγκια κλανια κι εξατμιση Το δυσκολο ειναι να εισαι σοβαρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μα δεν ξερεις οτι τετοιους χρειαζονται εκει στον Βορρα? Να τους ταιζουν σανο,να το τρωνε και να χορτασουν...Μια φορα βρεθηκε επενδυτης και τους ανελαβε,με εναν σοβαροτατο προπονητη να φτιαξουν μια αξιολογη ομαδα και ο "Ηγετης" τους (Τρομαρα του) δεν ξερει τι να πει και λεει ασυναρτησιες..Αντι να κατσουν και να δουλεψουν να κανουν κατι καθονται και δεν ξερουν τι λενε.. Και στο κατω κατω ρε φιλε,αν εχουν τα @@δια ας πανε να κανουν καταγγελια στην uefa για στημενα πρωταθληματα,και οι μεν και οι δε.. Μας τα εχουν πρηξει,για στημενες ΕΠΟ,ΚΕΔ κτλ.Ας πανε ρε φιλε οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΟ να κανουν επισημες καταγγελιες στην uefa και ας αφησουν τα σποτακια με παραγκες και οραμα και χαρισμενα πρωταθληματα... Φανταστειτε το Κομπλεξ τους που ακομα και οταν τερματισαν 3οι το 2010 και το πρωταθλημα εκεινη την χρονια το πηρε ο ΠΑΟ,ακομα και τοτε τα εβαλαν με τον Ολυμπιακο,ακομα και τοτε που δεν πηρε πρωταθλημα ο Ολυμπιακος αλλα ο ΠΑΟ.. Αλλα βεβαια δεν εχουν τα @@δια να κανουν μια καταγγελια στην uefa σαν ΠΑΕ και βγαζουν σποτακια και αλλες τετοιες γραφικοτητες...Αντε μετα να σε παρει σοβαρα η uefa και η καθε uefa..Ειναι τσιρκο οι ανθρωποι,δεν παιζονται με τιποτα... Δεν λες παλι καλα που δεν εβγαλε καμια ανακοινωση ο Τουιτης οτι φταιει ο Ολυμπιακος για την ηττα στην Πατρα,μεχρι και εκει ειπαν κατσε να τους βαλουμε ενα αυτογκολ εμεις γιατι δεν προκειται να βαλουν ποτε γκολ αυτοι...Και μαλιστα σε ομαδα Β' Εθνικης που ειναι ακομα στην ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ της... Υ.Γ. Τα μπουκαλακια παντως,μπουκαλακια... Μην το ξεχναμε το αθλημα και στα φιλικα..Ενα με Λατσιο,ενα με Παναχαικη..Και μετα δωστου κλαψα ο Αλαφουζος για τα προστιμα... Τουλαχιστον βρηκαν το που θα επενδυθουν τα χρηματα του Μαυρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μα δεν ξερεις οτι τετοιους χρειαζονται εκει στον Βορρα? Να τους ταιζουν σανο,να το τρωνε και να χορτασουν...Μια φορα βρεθηκε επενδυτης και τους ανελαβε,με εναν σοβαροτατο προπονητη να φτιαξουν μια αξιολογη ομαδα και ο "Ηγετης" τους (Τρομαρα του) δεν ξερει τι να πει και λεει ασυναρτησιες..Αντι να κατσουν και να δουλεψουν να κανουν κατι καθονται και δεν ξερουν τι λενε.. Και στο κατω κατω ρε φιλε,αν εχουν τα @@δια ας πανε να κανουν καταγγελια στην uefa για στημενα πρωταθληματα,και οι μεν και οι δε.. Μας τα εχουν πρηξει,για στημενες ΕΠΟ,ΚΕΔ κτλ.Ας πανε ρε φιλε οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΟ να κανουν επισημες καταγγελιες στην uefa και ας αφησουν τα σποτακια με παραγκες και οραμα και χαρισμενα πρωταθληματα... Φανταστειτε το Κομπλεξ τους που ακομα και οταν τερματισαν 3οι το 2010 και το πρωταθλημα εκεινη την χρονια το πηρε ο ΠΑΟ,ακομα και τοτε τα εβαλαν με τον Ολυμπιακο,ακομα και τοτε που δεν πηρε πρωταθλημα ο Ολυμπιακος αλλα ο ΠΑΟ.. Αλλα βεβαια δεν εχουν τα @@δια να κανουν μια καταγγελια στην uefa σαν ΠΑΕ και βγαζουν σποτακια και αλλες τετοιες γραφικοτητες...Αντε μετα να σε παρει σοβαρα η uefa και η καθε uefa..Ειναι τσιρκο οι ανθρωποι,δεν παιζονται με τιποτα... Σανό ναι τους ταίζουν το βρήκες. Και εμάς σανό μας ταίζουν. Ποιά καταγγελία να κάνουμε αγόρι μου πας καλά; Εκρεμεί πόρισμα της Ελληνικής δικαοσύνης. Έγινε μέσα στα πλαίσια της Ελλάδας πως σκατά να σας δικάσει η UEFA; Η UEFA θα σε παραπέμψει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Η UEFA το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πετάξει όλες τις Ελληνικές ομάδες απο την Ευρώπη αν το κρίνει απαραίτητο. Η UEFA έριξε την Juve κατηγορία; Oι Ιταλικές αρχές το κάναν. Superpie, Στο έχουν ξαναπεί άπειρα άτομα, δεν ξέρεις τι λες. Οσο για τους υπόλοιπους.... "Αισθάνομαι πολύ άσχημα, είμαι αηδιασμένος. Θεωρώ ότι είμαστε πρωταθλητές, γιατί εμείς πήραμε τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Εχω κατακτήσει 3 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό. Οταν δούλευα εκεί άκουγα τι συνέβαινε αλλά δεν ήξερα. Τώρα που είμαι σε άλλη ομάδα βλέπω όλα όσα γίνονται εκτός αγωνιστικών χώρων. Άκουγα ότι πολλοί υπάλληλοι της ομοσπονδίας δούλευαν για τον Ολυμπιακό. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο αλλά πλέον αμφιβάλω και για τα τρία πρωταθλήματα που πήρα στον Πειραιά." Δηλώσεις Rivaldo (μια που σας χαλάει ο Γκαρσία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίες οι δηλώσεις του φραγκοφονιά. Όταν όμως του έκανε τότε μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα (αξιώνοντας μάλιστα και 5 εκ. ευρώ) ο Κόκκαλης για συκοφαντική δυσφήμηση (όπως και στον Ντεμάκο), γιατί δεν είχε τα cojones να υποστηρίξει τα λεγόμενα του και στο δικαστήριο παρά έκανε την πάπια και ανακάλεσε αργότερα τα εξής: Θέλω να πω ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θέλω να εμπλακώ σε καμία πολεμική. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τον Ολυμπιακό, τίποτα για τα τέσσερα και για ό,τι αναφέρθηκε πέρυσι. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου και να φύγω από την Ελλάδα, όπως έφευγα από όπου κι αν έπαιξα. Με πολύ καλές εντυπώσεις. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους νέους παίκτες. Θέλω να φύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν κάποιος πιστεύει ότι έκανα κάτι κακό -που δεν έκανα- ή, εν πάση περιπτώσει, αν στενοχώρησα, εκνεύρισα και τσάντισα τους φίλους του Ολυμπιακού, ζητώ συγγνώμη. Όσον αφορά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Κόκκαλη, ό,τι συνέβη στο παρελθόν, από εμένα έχει συγχωρηθεί. Αν τον συναντήσω στον δρόμο, πιστεύω μάλιστα ότι θα μιλήσουμε. Για μένα μια συγγνώμη αρκεί. Όταν θα φύγω από την Ελλάδα, θέλω όλοι να μιλάνε με καλά λόγια για μένα, όπως ισχύει παντού. Θέλω να δίνω το καλό παράδειγμα σαν καλός καθοδηγητής. Κι έτσι να φύγω με καλές εντυπώσεις για τον Ολυμπιακό, για τον πρόεδρό του, για την ΑΕΚ, για όλους... Καλή η προπαγάνδα, αλλά όχι να μας την λένε και οι οπαδοί της ομάδας του καπετάνιου και της "επαναστάσεως". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν φταίει κανείς άλλος, μόνο ο Ανδριανόπουλος που δεν τους έστειλε στη Δ να παίζουν με τον Κεραυνό Σαμπάναγας και τις Μυρμηδόνες. Και βγάζει τώρα γλώσσα ποιος, η ομάδα των λουλουδιών, η ομάδα του Κιάπε, του Μουμπλή Ρότσα, των κοριών στη Λεωφόρο, των βενζινάδικων σε διαιτητές, της κούπας σε κέρμα κλπ Ρε ουστ, υποκριτές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Υποκρισία είναι αυτό που κάνεις εσύ. Επιχειρήματα κονσέρβα. Δεν θα μπλέξω σε ιστορικό παρασκηνίου 40 χρόνια πίσω είναι αυτά που λες. Ξεπεσμός. Ολες οι ομάδες έπερναν πρωτάθλημα πήρε μέχρι και η Λάρισσα. Στο σήμερα, μάθε πότε είναι το δικαστήριο του Μαρινάκη για στημένα και του Θείου για απάτη στο δημόσιο, και πες μου και μένα για να ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν φταίει κανείς άλλος, μόνο ο Ανδριανόπουλος που δεν τους έστειλε στη Δ να παίζουν με τον Κεραυνό Σαμπάναγας και τις Μυρμηδόνες. Και βγάζει τώρα γλώσσα ποιος, η ομάδα των λουλουδιών, η ομάδα του Κιάπε, του Μουμπλή Ρότσα, των κοριών στη Λεωφόρο, των βενζινάδικων σε διαιτητές, της κούπας σε κέρμα κλπ Ρε ουστ, υποκριτές. Μην ανησυχεις, οδευουν προς τα κει απο μονοι τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά μάθε πρώτα για ποιο πράγμα έχει καταδικαστεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ σου και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε. Σιγά μην κάνω και συζήτηση ιστορίας με φοιτητάκια που έχουν εμμονές με τον Ολυμπιακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Υποκρισία είναι αυτό που κάνεις εσύ. Επιχειρήματα κονσέρβα. Δεν θα μπλέξω σε ιστορικό παρασκηνίου 40 χρόνια πίσω είναι αυτά που λες. Ξεπεσμός. Ολες οι ομάδες έπερναν πρωτάθλημα πήρε μέχρι και η Λάρισσα. Στο σήμερα, μάθε πότε είναι το δικαστήριο του Μαρινάκη για στημένα και του Θείου για απάτη στο δημόσιο, και πες μου και μένα για να ξέρω. Ε όχι και κονσέρβα.Γιατί;Επειδή είσαι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που πιάστηκε να στήνει ματς;Που λέτε για τους δικούς μας δανεικούς και οι ανταλλαγές Ο.Φ.Η -Π.Α.Ο πήγαιναν σύννεφο;Ή θα τσατιστείς πάλι με αυτά που σου γράφουμε και θα μας βρίσεις ξανά;By the way εσύ γιατί γράφεις σήμερα στο δικό μας topic; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Οσο για τους υπόλοιπους.... "Αισθάνομαι πολύ άσχημα, είμαι αηδιασμένος. Θεωρώ ότι είμαστε πρωταθλητές, γιατί εμείς πήραμε τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Εχω κατακτήσει 3 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό. Οταν δούλευα εκεί άκουγα τι συνέβαινε αλλά δεν ήξερα. Τώρα που είμαι σε άλλη ομάδα βλέπω όλα όσα γίνονται εκτός αγωνιστικών χώρων. Άκουγα ότι πολλοί υπάλληλοι της ομοσπονδίας δούλευαν για τον Ολυμπιακό. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο αλλά πλέον αμφιβάλω και για τα τρία πρωταθλήματα που πήρα στον Πειραιά." Δηλώσεις Rivaldo (μια που σας χαλάει ο Γκαρσία) μαλλον ηταν μετα που δεν τον ειχε ανανεωσει ο κοκκαλης και εβγαζε πικρα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ^ Περιμένεις απάντηση;Κάτσε πρώτα να σκεφτεί πως θα μας ξανά βρίσει και μετά μπορεί και να σου απαντήσει!Με κάνα δυο report ακόμα πάντως θα στρώσει!Και με δυο τρεις υπενθυμίσεις για λουλούδια μπουμπλήδες κοριούς στην Λεωφόρο πράγματα που έχουν αποδειχθεί όχι λόγια του αέρα θα του κοπεί τελείως η φόρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις