man of steel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Φτυστο μη το ματιασεις! αντε αλλαξτε κουβεντα, δε βαρεθηκατε;! Αν θέλεις το πιστεύεις αν θέλεις όχι τώρα άνοιξα το καινούριο thread με τις φωτό και είδα ότι και η ιδιοκτήτρια του υπέροχου αυτού σκυλιού είναι και αυτήν μία κούκλα από μόνη της .Μοντέλο λέμε.!Μακάρι να σου μοιάσει η κορούλα μου που είναι 5 μηνών!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θέλεις το πιστεύεις αν θέλεις όχι τώρα άνοιξα το καινούριο thread με τις φωτό και είδα ότι και η ιδιοκτήτρια του υπέροχου αυτού σκυλιού είναι και αυτήν μία κούκλα από μόνη της .Μοντέλο λέμε.!Μακάρι να σου μοιάσει η κορούλα μου που είναι 5 μηνών!!!!!!!! Φιλος, δωσε link .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλος, δωσε link .. Αν βρω τρόπο να ανεβάσω φωτό από το κινητό στον υπολογιστή πολύ ευχαρίστως γιατί δεν έχω usb bluetooth στον σταθερό.Θα σου στείλω φυσικά με π.μ για να δεις γιατί είμαι τόσο χαρούμενος χαζομπαμπάς. Αν εννοείς link με την φωτό της Μαργαρίτας μπες στο καινούριο thread τα μέλη του insomnia με φωτό τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Σ ευχαριστω πολυ, υγεια να χει πανω απ ολα η μικρη, ειναι το πιο σημαντικο! Φιλος, δωσε link .. Αμεσως εσυ μη χασεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Σ ευχαριστω πολυ, υγεια να χει πανω απ ολα η μικρη, ειναι το πιο σημαντικο! Αμεσως εσυ μη χασεις! Και εγώ ευχαριστώ για τις ευχές .Να σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μαργαριτα εκτος απο το να πηγαινεις στο γηπεδο μηπως παιζεις και pro ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι, fifa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αν βρω τρόπο να ανεβάσω φωτό από το κινητό στον υπολογιστή πολύ ευχαρίστως γιατί δεν έχω usb bluetooth στον σταθερό.Θα σου στείλω φυσικά με π.μ για να δεις γιατί είμαι τόσο χαρούμενος χαζομπαμπάς. Αν εννοείς link με την φωτό της Μαργαρίτας μπες στο καινούριο thread τα μέλη του insomnia με φωτό τους. Για τη Μαργαριτα ρε φιλε ζητησα λινκ .. Τωρα για τη μικρη απλα να σου ευχηθω σου να σου ζησει και να την καμαρωνεις .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Για τη Μαργαριτα ρε φιλε ζητησα λινκ .. Τωρα για τη μικρη απλα να σου ευχηθω σου να σου ζησει και να την καμαρωνεις .. Ναι ρε φίλε κατανοητό αλλά το μυαλό είναι κολλημένο στην κόρη.Αλλά εντάξει ξεκόλλησε αμέσως και σου απάντησα και σε αυτό που ζήτησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Λινκ δεν εδωσες ομως ... BTW ο Τσεπουρ ανακοινωσε απο το twitter πως παει στη Σιβασπορ ... «Περήφανος και ενθουσιασμένος για την Σίβασπορ» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μπραβο Τζιμπουρ πηγες σε μεγαλη ομαδακαι ενθουσιαστηκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Λινκ δεν εδωσες ομως ... Λύσσαξες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 BTW ο Τσεπουρ ανακοινωσε απο το twitter πως παει στη Σιβασπορ ... «Περήφανος και ενθουσιασμένος για την Σίβασπορ» Καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστούμε για όλα. Στον αγωνιστικό κομμάτι πρόσφερε και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Λύσσαξες Τελευταιος εγω ρε παιδια ? Γιατι ? Ενας δε φιλοτιμηθηκε να το ποσταρει και εδω ? Ενας ...? Μαργαριτα εχω ενα εισητηριο που μου μενει για Παρί .. Ρε παιδια ξερει κανεις αν εχει οψιον αγορας ο Τζιμπουρ ? Και ποσο ειναι αυτη ? Και ποιος θα πληρωνει το ρημαδοσυμβολαιο του ξερουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ καυτη ατμοσφαιρα βλεπω η πρεμιερα που μακαρι να συνδιαστει και με ενα καλο αποτελεσμα http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/kapnos_12_000_eisithria_gia_pari.2400433.html Δυσκολο προγραμμα παντως για την συνεχεια,ισως το πιο σημαντικο παιχνιδι μας στο Καραισκακη με την Μπενφικα που ισως να κριθει και η προκριση ή οχι εκει,αναμεσα στα 2 ντερμπυ (Καλα,για το ενα μπορουμε να αφαιρεσουμε την λεξη "ντερμπυ" αλλα τεσπα ) Θα χρειαστει καλο rotation και καλη διαχειρηση απο τον Μιτσελ... http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/to_analytiko_programma_toy_olympiakou_se_ellada_kai_eyrwph.2400195.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις